Mitä joulupukki toi miehelleni? ISSEY MIYAKE NUIT D’ISSEY PARFUM

Mitä joulupukki toi miehelleni? ISSEY MIYAKE NUIT D’ISSEY PARFUM
Raikas
Viileä

LämminVahvaMiehekäs

Miehelleni tai miehille ylipäänsä on vaikeaa ostaa lahjoja ja aika pitkälle lahjat miehelleni ovat lempikirjailijoiden kirjoja tai tuoksuja. Lahjat voivat olla myös elämyksellisiä, mm.kuumailmapalloajelun olen antanut miehelleni lahjaksi, mutta silloin oli niin kiireinen vauva-aika, että koko lahjakortti unohtui käyttää. Pysäyttäydytään siten näissä varmoissa ja erinomaisissa valinnoissa. 

Tuoksun ostaminen ei ole toiselle ihmiselle helppoa. Jokaisen tuoksunenä on yksilöllinen ja tuoksut tuoksuvat myös erilaisilta eri ihoilla. En olisi voinut ostaa miehelleni tuoksua parisuhteen alkumetreillä ja asian suhteen kyllä on vierähtänyt muutamia vuosia, että olen oppinut tuntemaan mieheni tuoksunenän sanotaanko miltei täydellisesti.

Tuoksuttelin Issey Miyaken Nuit D’issey parfyymiä syystalvella Sokoksella ja tiesin heti, että tässä on miehelleni täydellinen tuoksu. Pitkä ja tummahiuksinen mieheni ei pidä sporttisen raikkaista hedelmäisistä tuoksuista, vaan enemmän vahvoista ja maskuliinisista tuoksuista. Nuit D’issey on täydellinen sellainen, tuoksua, tuoksun nimeä ja viimeisteltyä tyylikästä pulloa myöten, pulloa joka tuo mieleen syksyisen yön, johon kuunkajo heijastaa valoaan. Silti tuoksussa on ripaus raikasta hedelmäisyyttä, josta pidän paljon. Kyseessä on kuitenkin hento ripaus, joka keventää muuten erittäin miehekästä ja myöskin pysäyttävän seksikästä tuoksua. Nuit D’issey on itsevarman miehen tuoksu ja taistelee meillä ykköspaikan sijasta toisen miehekkään ja seksikkään tuoksun kanssa eli Gaultierin Le Malen. Nämä kaksi tuoksua ovat olleet mieheni ehdottomat suosikit nyt joulun aikaan. Nuit D’issey on vapisuttanut Le Malen koko syksyn hallitsemaa ykköspallin paikkaa, niin miehelläni, kuin minullakin. Onneksi ei tarvitse tyytyä yhteen tuoksuun, vaan tuoksuja voi vaihdella fiiliksen mukaan.
Tuoksua kuvataan kuunsillaksi syysillassa ja mielestäni tuo kaunis lause kuvaa täydellisesti Nuit D’issey tuoksua, tumma tuoksu johon on ripoteltu pieni kajo raikkautta. 
Alkutuoksussa onkin valoisa greippi ja houkutteleva nahan tuoksu jota seuraavat tummat ja aistikkaat mausteet, kuten rosepippupiri, vanilja, tonkapapu ja patsuli.
Onko Issey Miyaken tuoksut tuttuja teille tai teidän miehille, mikä on sinun miehesi lempituoksu tai eriävätkö teidän tuoksumaut?
Tuoksuvaa sunnuntaita kaikille, toivottaa joulutonttu joka onnistui joululahjansa kanssa täydellisesti!
*Lehdistönäyte11 thoughts on “Mitä joulupukki toi miehelleni? ISSEY MIYAKE NUIT D’ISSEY PARFUM”

 • Itselleni ovat tuttuja. Mieheni lempituoksu on nimeltään 1million. Tykätään samantyylisistä miesten tuoksuista. Naisten tuoksuissa mun malu pn kevyempi.
  Rentoa sunnuntaita ♡

  • Se on hyvä, että tykkäätte samantyylisistä, jos on ihan eri maku, se on hankalaa. 😉 Nyt pitää ihan googlata tuo Malu, en tiedä mikä se on 🙂 Ihanaa sunnuntaita Outi <3

 • Tämän tuoksun olen antanut miehelleni myös lahjaksi ja itse kyllä tykästyin tähän. Mieheni taitaa kuitenkin olla enenmmän juuri tuon sporttityylin kannattaja, joten pitääköhän minun alkaa suihkimaan tätä itselleni:)Mies kun ei pidä vahvoista tuoksuista vaan enenmmän raikkaista! Mutta voihan tässä olla, että pikkuhiljaa mieli muuttuu….I hope.

  • Sama juttu, tykkään tästä kovasti ja ukkeli myös. Mutta luulen, että mies tykkää siitä Gaultierista vielä hieman enemmän, ymmärtääkseni se on miehen mielestä paras tuoksu ikinä.

   Juu nämä ovat niin henkilökohtaisia juttuja, että näille ei vaan voi mitään. Heh ja ala käyttämään itselläsi vaan, sillä minullahan kävi hassu juttu noin 28-vuotiaana. Ostin itselleni Isseyn klassikkomiesten tuoksun luullen sen olevan naistentuoksu. Käytin sitä onnellisena monta kuukautta, kunnes lentokentällä aloin ihmettelemään, miksi kentällä ovat laittaneet väärään hyllyyn eli miesten puolelle! Hih, on mielestäni edelleen aivan mielettömän hyvä tuoksu ja voisin hyvinkin käyttää sitä itselläni, mutta se taasen olisi miehelleni liian raikas, mutta sinunpa miehesi voisi vaikka siitä tykätä, koska on juuri oikein sellainen raikas ja puhdas, hieman sitruunainen tuoksu.

   Iloista sunnuntaita <3

 • Ihanan houkuttelevasti kuvailet tuoksua! 🙂 Mäkin tykkään Isseyn miesten tuoksuista – itse asiassa jopa enemmän kuin naisten. En ole Isseyn naisten tuoksuista vielä löytänyt yhtäkään sellaista, joka olisi kunnolla kolahtanut. Miesten tuoksuissa on taas monikin koukuttanut miehen iholla. Terkkuja Tiia täältä kaaoksen keskeltä! <3

  • Muuten sama homma, miesten Isseyt ovat enemmän mieleen täälläkin, jopa niin paljon, että menin 28-vuotiaana ja ostin itselleni sen klassikko Isseyn ja mitään huomaamatta. 😉 Oat niin herkullisen tuoksuisia ja tämä Nuit tosiaan hyvin erilainen alkuperäiseen verrattuna, mikä on vaan kiva asia. 🙂 Se alkuperäinen ei ukkelille uppoaisikaan, koska on niin raikas. Mutta tykkään todella paljon Isseyn Florale tuoksusta ja toki en ole kaikkia tuoksuja tuoksutelletkaan. Ukkeli muuten tykkää kovasti myös Floralesta. 🙂

   Uijui zemppiä, kaikki järjestyy ja sitten on hyvä. <3 Onnellista uutta vuotta Mia <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud