Vaasan on tuonut herkullisia uutuuksia, tämä herkkupeppu on innoissaan!

Vaasan on tuonut herkullisia uutuuksia, tämä herkkupeppu on innoissaan!
Oijoi mitä uutuuksia. Vaasan Taikaleipään olen ollut koukussa kevään Vaasan blogitapahtumasta asti ja leipäähän on tarjottu mielikuvituksellisissa muodoissa ystäville muuten vaan ja myös maateeman merkeissä ja maanahan oli Tanska.  (Alla olevien leipien reseptitkin löytyy maateemalinkistä) Oli mukavaa saada Taikaleipä perheeseen uusia makuja Kaura ja Monivilja. Tykkään myös siitä, että leipä ei ole ihan valkoista, joten Vaasan Tummat Viipaleet olivat maukas tuoteuutuus myöskin.

Mutta mitä myös silmäni näkivätkään ja herkkusuuni maistoikaan, uusia OOH Mini Snack kierteitä, joissa on suolainen maku, tälläisiä on kaivattukin. Pesto kierteiden taikinaankin on laitettu juustoa, oi että nam. Ei nuo vaniljarahkapullatkaan suolaisille häviä, meinasi mennä koko pussi, mutta jätin muille perheenjäsenille apua yhdet!


Tässäpä vielä onnellisia muisteloita Vaasan kevään blogitapahtumasta ja yllä omasuunnittelemat leivät, joiden tuunaamisessa vain taivas oli rajana. 

Vaikuttiko joku aivan erityisen mielenkiintoiselta Vaasan uutuudelta ja mitä sinä laitat leivän päälle? Leipä on hyvää!

Mukavaa keski-viikkoiltaa. <3

*Yhteistyö Vaasan kanssa ja Blogitapahtuman kuvat Eero Kokko


40 thoughts on “Vaasan on tuonut herkullisia uutuuksia, tämä herkkupeppu on innoissaan!”

    • Niin oli kivaa, että tälläinen lähetys tuli. 🙂 Sanopa muuta osaisipa kuva noin ja olisipa loistava kamera mukava lisä. 🙂

      Kivaa iltaa <3

  • Herkkupeppu?!

    Ovatkohan sanat nyt menneet sekaisin?? Herkkusuu tarkoittaa kaikesta hyvänmakuisesta pitävää. Mitä sitten tarkoittaa herkkupeppu? Sellaista, josta joku muu pitää…

  • Hih kyllä herkkupeppu on aivan yleispitävä urbaani sana, ihmisestä joka rakastaa ruokaa ja peppuunhan ne herkut menee, eli peppu leviää. Sieltä on tämä sanakin tullut. Kannattaa vaikka googlailla, löytyy ihan ruokablogiakin sillä nimellä eli ei ole kaikki hih kaksimielistä tässä elämässä. Ei ainakaan omassa mielessä. 😉

    Tässä vielä Urbaani sanakirja sanan merkityksestä.

    Herkullista iltaa. 🙂

    herkkupeppu
    jupstejuho

    1. Naisen sopusuhtaisen pyöreä (makuasia) takapuoli.
    2. Ihminen, joka on hieman pulleanpuoleinen tai muuten vain syönyt paljon.
    3. Paljon herkkuja mässäilevä ihminen.

    Tietolähteenä Urbaani sanakirja ja eipä tuosta löydy mitään sellaista mihin viittaat. 😉

    https://urbaanisanakirja.com/word/herkkupeppu/

  • Hei Herkkupeppu – nyt mulle tuli nälkä kun katsoin noita voikkarikuvia 🙂
    Pitää alkaa tiirailla koska näitä tulee kauppoihin.
    Hauskaa iltaa Tiia 🙂

    • Nuo leivät ovat kyllä niin hyviä, jo useampaan kertaan tehty ja aina tuunailtu samalla lailla, kuin tapahtumassa tein. Valikoin kaikki omat herkut ja hyvää tuli..

      Mukavaa iltaa Marjo <3

  • Et oo tosissas Tiia. En tiedä mauttomampia leipiä kun vaasanleipomon. Toki noilla päällyksillä uppoaa vaikka vanhat kengänpohjalliset. Mutta maistappa aivan ilman mitään,yhtä höttöä,kyllä. Ja onkos leipomo enää suomalaisten,epäilen,voin olla väärässä. Itse suosin täysjyvä leipää,enimmäkseen ruis. Ja pieniä kotimaisia leipomoita.
    Joo,taas anonyymi mollaa,mutta vaan tuotetta.

    • Voi hitsinpimpula Taika leipä on älyttömän hyvää, eritoten paahdettuna ja voita päälle. 🙂 Omia lemppareita on painavat leivät, joissa on kovat sitkoskuoret, maalaisleivät. Mutta Taika on paahtoleivistä ihan parasta. 🙂 Nämä ovat toki aina makuasioita.

      Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä, oikein mukavaa iltaa sinulle ja hyviä herkkuhetkiä. 🙂

  • Täälä yx herkkupeppu ahmii silmillään Sun ihania leipiä. Onneksi ei katselu levitä peppua ☺☺☺
    Leivän leivon itte ja nyt oon vähentäny sen syöntä, kuten myös pullan syöntiä, no päiväkaffeella tietysti täytyy olla joku makoosa pala ☺
    Mukavaa ehtoota Tiia ♫~♥~♫

    • Hihi katselu ei levitä, mutta syöminen levittää, näinhän se on kaikissa herkuissa. 😉 Oi olisipa mahtavaa maistaa sinun leipomaa leipää, on varmasti hyvää. .)

      Päiväkahvilla tarvitsee ehdottomasti olla jotain hyvää ja herkullista. .)

      Ihanaa iltaa ma-te <3

  • Minä syön tosi vähän leipää. Ja varsinkin vaaleaa. Jos sellaista ostan, ostan aina jotain hiivaleipää, sellasta rievä-tyyppistä. Yleensä noissa tollasissa "pussileivissä" on tosi paljon leivänparanteita ja kaikenlaisia juttuja, mistä minä en pidä. Noista leivistä en tiedä, en ole tutustunut. Mutta noita pullia vois vaikka joskus ostaa, kun on menossa kyläilemään!

    • Se on muuten totta, meillä syödään paljon Lidlin paahtoleipiä ja laittaa miettimään, kun eivät ikinä vanhene. 😉

      Oma lemppari on maalaisleipä, kovakuorinen ja painava, mutta en osta niitä, koska syön puolet leivästä kerralla, liian hyvää. Nämä Taikaleivät ovat kyllä hyviä, etenkin paahdettuna ja taidan mennä tekemään itselleni juuri sellaiset. .) Juu kivat tuliaisetkin nuo on ja vaikka jonnekin pikkuretkellekin mukaan, ei aina makeaa, kivaa että on myös suolaista. .)

  • No johan nyt tuli oikea herkkupostaus – jääkaapille siis.. vaan eipä taida , sieltä löytyä noita mini Snackseja. Pitääpä pitää mielessä ensi kerralla kaupassa käydessä! Minä tykkään leivästä ihan hurjasti, ja etenkin lämpimistä tonnikala-juustoleivistä jos tekee enemmän jotain suolaisempaa mieli.

    • Ooh arvaa kenen alkoi tehdä mieli lämpimiä voileipiä ja tonnikalalla! Enpä ole aikoihin tehnyt sellaisia. Ihanaa viikonloppua Tuulikki <3

  • Mäkin oon muuten ihqan koukussa Taikaruis-konseptiin! Niin hyviä, varsinkin paahdettuna ja sopivat vatsalleni, ei tule puruja 🙂 Ainoa mikä vähän harmittaa on se, ettei noita ole leivottu Suomessa, siis ainakaan sitä mitä aina ostamme 🙁 Odotan muuten innolla kilpailijan juuresleipiä, ne kuulostavat aivan ihanilta ja luovilta!

    • Oi juuresleipiä! Taikaleipä on mielettömän hyvää, mielestäni ehdottomasti parasta paahtoleipää!

      Ihanaa viikonloppua Salka <3

    • Aijai ihanaa ja olen kyllä tosi huono pakastamaan, noh mutta meillä ei edes ehditä pakastaa, kun kaikki menee suoraan suihin. <3

    • Mila so nice that you found my blog and as I did yours. <3 So many goodies and I thin I am going to make some delicious sandwiches just now. Have a lovely weekend <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud