Hurmaava Elie Saab Rose Couture

Elie Saab Rose Couture, tuoksu joka luo ilmoille ja mielikuviin puuterin henkäyksiä, varhaisaamun aamukasteen kuulauden, kukkakedon, puhtaan ruusun, pehmeän isoäidin sylin. 

Ensi tuoksutuksella hurmaa vieno puuterinen syleily, josta tulee mieleen oman rakkaimman isoäitini ihastuttava tuoksu. Rose Couture puhkeaa kuitenkin kauniiseen kukkaan ja puuterinen henkäys jää ympäröimään raikasta kukkaistuoksua. Tuosta kukkakimpusta kauniin hennosti erottuu tuoksun nimeäkin kantava ikiklassikko ruusu.

Tuoksu on pehmeä ja raikas yhtäaikaa, erilainen ja sukupolvia ylittävä. Tuoksun viehko moninaisuus selittyy alkutuoksun pionilla ja ruusulla, tuoksussa hurmaa ja tuo raikkautta appelsiinikukka kirkastettuna hunajaruusulla, sydäntuoksussa viehättää ruusun nektari, jasmiini ja hyppynen vaniljaa ja pohjatuoksun sinetöi patsuli ja santelipuu. 

Upeat Elie Saabin juhlapuvut ja kukkakuosit ovat toimineet inspiroinnin lähteenä ja näin syntyi Elie Saab Rose Couture.

Rose Couture tuoksu on saatavilla Stockmann, Sokos ja Kicks myymälöistä. Tässä on tuoksu jonka laittaisin korvan taakse ja muistaisin Rose Couturella vaikka äitejä, isoäitejä tai vaimoa tällä kukkakimpun veroisella hurmaavalla tuoksulla. Pullo on kuin kaunein jalokivi ja tämä tuoksu kaikessa viehättävyydessään olisi varmasti tervetullut sydäntä lämmittävä lahja. Äitienpäivään eipä aikakaan. 🙂

Miltä Elie Saabin tuoksu kuulostaa ja pidätkö vienosta ruusun tuoksusta? Suloista ja tuoksuvaa sunnuntaita kaikille täältä kahvin ja Rose Couture tuoksujen lomasta. 


*Tuoksu lehdistönäyte

Related Posts

Arvonnassa mahtava meikkipaketti Kubiss London meikkejä!

Arvonnassa mahtava meikkipaketti Kubiss London meikkejä!

Pirteä kasa meikkejä, oma ehdoton suosikkini aurinkopuuteri!Tuo vaaleanpunainen huulipunakin on ihana. <3 Kuvassa kolme kerrosta aurinkopuuteria.Mahtava tuote, kunnon sävy ja kerroksillavoi säädellä voimakkuutta. Yritys kuvata Kubiss meikkiä,ihana tuo huulipunan sävy Pink Dazzle 35ja aurinkopuuterin hehku. ”Kubiss London on moderni, eloisa ja tyylikäs brändi joka tarjoaa […]

Upea arvonta Dr.Hauschkan kanssa blogin 1-vuotissynttäreiden kunniaksi!

Upea arvonta Dr.Hauschkan kanssa blogin 1-vuotissynttäreiden kunniaksi!

Upeita Dr.Hauschka kylpy-ja vartaloöljyjä. Oma suosikkituoksu on Lemon Lemongrass.Kolme saatu testiin ja kolme ostettu itse. 🙂 Nautinnollinen Dr.Hauschka kylpyhetki.Jos sinulla ei ole ammetta,saat tehtyä ihanan jalkakylvyn kylpyöljyllä.  Dr.Hauschkan ihana ”Herätä kauneutesi” kirja,”Hyvinvointia luonnosta Dr.Hauschkan tapaan”tulee arvontapakettiin mukaan ja jotain muuta aivanihanaa, josta lisää alimpana.  Dr.Hausckan […]32 thoughts on “Hurmaava Elie Saab Rose Couture”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud