Kaksi kissaa yhdellä iskulla!

Eilen kissapojat istuivat kivasti vierekkäin odottaen aamupalaa, haaveissa oli hyvä kissakuva, sellainen jossa molemmat tapittaa suoraan kameraan. Kuvakollaasissa on kaikki kuvat, kunnes luovutin jo vallan ”eläinsuojelulain” nojalla. Moinen kuvaaminen nälkäisten poikien kustannuksella tuntui hieman exploittaamiselta. (Inhoan muuten, kun viljellään englanninkielisiä sanoja suomenkielisten sanojen sijaan, sellainen on hifistelyä ja luo kuvitelman tunteen, että sitä on fiksumpi kuin onkaan, heh, mutta täytyyhän sitä yrittää;)

No asiaan, kuvistahan kuitenkin näkee, että toinen kuppi on pojilla pullollaan naksuja, mutta nehän ovat vain hätätilanteita varten eli tilanteita, kun Oskulla on nälkä ja Oskulla on koko ajan  nälkä. Nyt vanhemmiten Onnikin on aloittanut kerjäämisen ja näissä kuvissa hyvin näkee miten Onni luottaa horjumattomaan tapitukseen, jota Oskun hermostunut nälkäinen häsääminen välillää huojuttaa. Jos kuvissa olisi puhekuplat Oskulla voisi lukea> nälkä, nälkä, nälkä, jos tässä odottaessani hieman tuota Raparipa Onnia lipaisen, nälkä, nälkä ja nälkä ja Onnin puhekuplat varmaan menisi  näin> R U O K A A. 

Kun kuvut ovat täynnä on aika siirtyä ruokalevolle ja emäntäkin saa syödäkseen, sillä niinhän se menee, eläimet ensin ja emäntä vasta sitten.

Aurinkoista ja herkullista viikonloppua ja mitä kujeita teidän viikonloppuun kuuluu?

*Josen Meze arviontikappale




72 thoughts on “Kaksi kissaa yhdellä iskulla!”

  • Ihanat kisut teillä! On se muuten ihan oma taiteenlajinsa noiden eläinten kuvaaminen. Kolme kissaa samaan kuvaan on tainnut onnistua vain kerran, kun kaikki tulivat ihmettelemään kissojen joulukalenteria! Nyt haaveissa on vauvakuva kissojen kanssa, taitaa jäädä haaveeksi…; )Ihanaa päivää! Ehkä nähdään Maijun kirjajulkkareissa?

    • Oi mutta onnistui kuitenkin ja juu se on hyvin harvinaista, että onnistuu. Kun olivat pentuja, niin silloin kyhnöttivät enemmän toistensa kyljessä. Nähtiinpä hyvinkin, onneksi mies pystyi tuomaan vanhempien tervehtisreissulla, niin pääsin. On kyllä avuton olo ilman autoa taas näin pitkät pätkät ja miten ihmisten/teidän näkeminen piristi mielialaa. <3

  • Vitsi mikä tiukka tuijotus!Eihän tuollaisen kyyläyksen alla voi ajatellaakkaan istuvansa rauhassa kahvikuppi kourassa. Tuohan porautuu ihan sieluun asti!Hrrr…
    Juu ei meilläkään mamma saa edes kahvikuppia ottaa, jos kerta on saatu sängystä aamulla ylös. Mies saa nousta, siitä ei välitetä…Mutta minut tullaan herättämään (hyppimään päälle ja nuolemaan naama, ei auta vaikka kaivautuis peittojen ja tyynyjen alle) ja Heti Ruokaa tai mamma kampataan. Vessaankin seurataan ja tunkeudutaan kaikki kolme pieneen koppiin ;)(koirat joutuu peruuttamaan pois kun eivät pysty keskenään kääntymään;))
    Meilläkin on raksuja kokoajan esillä, mutta ne syödään vain ja ainoastaan viimeisessä hätätilassa! 'Puuro' pitää olla muffini-muodossa ( oikeesti sama sössö padasta EI kelpaa!!) ja parasta on kanan siivet ja rustoiset luut. Koiranmakkaraa tai jauhelihaa tarjottaessa käännytään katsomaan hyvinkin pettyneen tympääntyneesti…

    Niin ei se tuijotus ruoan saantiin lopu. Kun syöty, pitää päästä ulos. Ei riitä, että aukasen oven pihalle vaan täytyy lähteä seuraksi, siis ihan kävelylle pikapisulle lähimetsään. SITTEN voin sen aamukahvini ottaa ihan rauhassa…
    Ai miten niin lellittyä koiria? <3
    Onneksi on noita eläimiäkin, niin ei käy elämä tylsäksi 😉
    Aurinkoista Lauantaita <3

    • Onni voi tuijottaa vaikka kuinka kauan! Hihi ihanat te ja en kestä puuro muffinin muodossa eli teidän karvatithan ymmärtää paremman päälle.

      Hih niin se menee, ensin lapset ja eläimet ja vikana vanhemmat.

      Ihanaa lauantai-iltaa <3

  • Ihanat kissat 🙂 Ja tuo tiukka tuijotus on hyvä.
    Meidän esikoinen saattaa välillä unohtaa ruokkia kilpikonnat. Isompi on fiksumpi ja hyvin nopeasti keksi tavan ilmoittaa asiasta. Heti kun kuuluu askeleita, konna menee makaamaan ruokakupin päälle ja kurottelee päätään. Jos se osaisi paremmin äänellä, niin sieltä kuuluisi varmaan aikamoinen mekkala.

    • Voi ei toista, toinen on nälissään ja siellä ilmaisee, että N Ä L K Ä! Päästääkö kilpparit mitään ääniä muuten?

      Ihanaa viikkistä ja kilppareille kanssa. <3

  • Ihanat kisulit!!! Meillä on koirilla koko ajan ruokaa, eivät ole lihonneet sitten yhtään, vuosikaudet painavat saman verran vaikka nappulii on aina tarjolla…

    Mä muuten kävin eilen tutustumassa siihen Oriflameen… vielä kun löytyisi moneyt niitä ostoksia varten…. Veronpalautuksia odotellessa… PLÄÄH!

    • Juu sama täällä ja ei koira syö kuin silloin kun on nälkä. 🙂 Voi että löytyikö kaikkea ihanaa, sekositko? Voi blaah…

      Kivaa iltaa Marja kuitenkin <3

  • Ihana kuvasarja ja nälkähän oli todellinen eli kyseessä oli todellinen hätätapaus. Täällä menee viikonloppu toipuessa herra Karvajalan eilisestä kampaamo- ja hammashoitolakeikasta.

    Ihanaa viikonloppua ja kisuille rapsutuksia!

    • Oijoi teillähän on toisella ollut eilen kovastikin tapahtumia, varmaan tuollaisesta täytyykin toipua. <3

      Ihanaa viikonloppua <3

  • Suomen kielen puolesta!

    Hyvä, että pidät mielessä suomen kielen käytön. – Kuitenkin samassa puhut hifistelystä – Kyllä sekin on englantia.

    • Oli kyllä sellaista yksityistä huumoria kyseessä ja ihan itselle kohdistettua. Eli vaikka ärsyttää "hienostelevat" sanat, miltä mielestäni exploittaaminen jetsulleen kuulostaa, niin silti viljelen niitä, kuten tänäänkin. Eli olen itse itselleni ärsyttävä oli ajatus takana.

      Hifistely sana onkin jo niin tuttu, että senhän urbaani sanakirja jo tunnistaa ja kielihän muuttuu ja elää koko ajan ja koostuu myös muiden maiden kielien sulateuunista.

      Toisaalta myös suomenruotsalaisten sukujuurienikin myötä, en voi todeta, että ns.kannatan suomen kieltä yksinään kaksikielisessä maassa.

      Aurinkoista viikonloppua!

    • Hih niin on ja ulkona on kadun coolein kolli, mutta kotona rapsutettava ylikiltti kehrääjä.

      Kiitos Jenni ja ihanaa viikonloppua <3

  • Miten komeat kisulit! Varsinkin tuolla mustalla on oikein komea naamataulu oikeanpuoleista kaveria vähättelemättä 🙂

  • Kivoja kuvia saitkin. Viisi oravaakin on mahdoton yhtälö, neljä vain sain samaan kuvaa.
    Avustan miestä, kun hänen selkä kettuilee. Sivussa teen omat ja hänenkin hommat. On tässä laiskalla kestämistä;)

    • Mutta neljä on jo hieno saavutus. Huomenna tulen kaikkien blogeja kurkkimaan, josko sinulta löytyisi kurrekuva.

      Selkäkivut ovat todella kurjia juttuja ja ai että löydät huumorinäkökulman aina kaikkeen, ihana sinä. Oikein paljon zemppiä ja kuitenkin mukavaa viikonloppua <3

  • Huumoria pullollaan niin ihanasti höystettynä, Ihana Sinä ♥
    Luulin jo jotta, kun sanoit kaksi kissaa yhdellä iskulla, löit kissat kärpääslätkällä☺ hihihihi☺
    Tosi kivat kisulit teillä ja oppivat varmaan puhumaankin ☺
    Ihanaa lauantaiehtoota Sinulle Tiia Ystäväin ~♥~♥~♥~♥~

    • Uijui nyt jännittää, mistähän on kyse, tulen pian kurkkimaan. Jos on viherkasvihaaste, niin siihen on mahdoton osallistua, koska meillä ei ole kasveja. 😉 Hih.

      Ihanaa iltaa Nanni <3

  • Joskus ihmettelen olenko "lähellä" eläinsuojelurikosta kun istun länsipuolella taloani ja tuntuu kuin aistisin aavistuksen? 🙂 Kauniita kuvia kissoista, ovatko ne samasta pahnueesta vai samalla pahnueella? :)))

    • Ymmärrän kyllä mistä aavistuksesta puhut, kissojen äänettömät olemukset ovat välillä varsinaisia huutomerkkejä. 😉

      Osku on Kirkkonummelta eli tuo harmaavalkoinen ja löytynyt metsästä poloinen yksinäisenä ja nälkäkuoleman partaalla. Siksi on aina ruoka mielessä. Musta Onni on meidän Latvian vuosien ajoilta ja sieltä eläintalosta hankittu eli latvialainen poika. 😉

      Kivaa iltaa 🙂

  • 😀 Meillä myös on raksubaari auki 24/7, mutta siihen turvaudutaan vain nälkäkuoleman partaalla. Märkäruoka on aina märkäruokaa.

    • Hih Osku ahmatti turvautuu siihen yhtenään ja jos raksubaari on kiinni, niin Oskulle tulee hätä. Onni ei juuri raksubaareihin vilkuile vaan haluaa aina parasta, mm.leipäni välissä olevat kinkut. 😉

      Terkkuja ja kivaa viikkistä. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud