Prada Candy L’Eau

Perjantaiaamu ja aurinko leikitteli säteillään aurinkoisesti kylpyhuoneemme seinällä. Onnellinen aamu ja rauhallinen tunne, viikonloppu ovella, aurinko paistaa ja sydänalassa läikehtii hyvä mieli. Hyvää oloa ja rauhoittavaa mielialaa luo myös Prada Candy L’eau tuoksu, Prada Candy L’Eau joka kutsui tuoksunuoteillaan viimeistelemään ihastuttavan aamun. 

Prada Candy L’Eau on Candy sarjan tuoksuista puuterisin, pehmein ja elegantein. Aistin tuoksun viehättävän tyylikästä iäkkäämpääkin naista, mutta nuoren yllä tuoksu tuo pehmeyttä ja rauhaa. Candy L’Eau on tyylikäs tuoksu joka viehättää tuttuudella jossa on vanhanajan tunnelmaa ja nostalgisuutta, mutta silti jotain viehättävän modernia joka tuo tuoksun hienostuneen pehmeän kukkaisella tavalla nykyaikaan. 

Candy L’Eau on vähemmän makea kuin isosiskonsa Prada Candy, mutta hienovaraisesti kulkevat linjassa, L’Eau tuoksun tuodessa hieman aikuisempaa otetta Candy tuoksusarjaan. 

Ensituoksussa voit aistia pienen kirpeyden italialaisen sitruksen muodossa, jota seuraa raikas hajuherne ja tuoksun viimeistelee ja pehmentää ja josta Prada Candy tuoksut ovat saaneet nimensäkin eli makea kinuski ja valkoinen myski viimeistelee tuoksun hienostuneen puuterimaiseksi.

Prada Candy L’Eau tuoksun hurmaavana keulakuvana toimii ranskalainen näyttelijätär Léa Seydoux, joka tunnetaan mm. viimeisestä James Bond elokuvasta.   Mainosvideon on ohjannut nimekkäät Wes Anderson ja Roman Coppola. Tuoksu on ilmestynyt markkinoille tasan kolme vuotta sitten, jonka jälkeen on ilmestynyt hurmaavan kukkainen Prada Candy Florale ja tänä keväänä Prada Candy L’Eau on saanut hurmaavan pikkusiskon nimeltään Prada Candy Kiss. 

Prada Candy L’Eau luo mielikuvissa 60-luvun pariisittaren jossa on leikkisää energisyyttä ja modernia itsenäisyyttä ja on vaatukseltaan klassisen hienostunut. 

Onko Candy tuoksut tuttuja tai nimenomaan Prada Candy L’Eau tuoksu? Suosittelen katsomaan alla olevat Prada Candy L’Eau videot, ovat yhtä viehättäviä kuin tuoksu itse. 

Tuoksuvaa perjantaita!

*Lehdistönäyte


18 thoughts on “Prada Candy L’Eau”

  • Ihan huippuvideot, joissa niin nostalgista pariisilaista kepeää tunnelmaa. Kiitos kovasti kauniista sanoista ja hauskaa vappua Outi <3

  • Pullo on elegantti, aivan täydellinen ja josko paljastan oma sarjan suosikkini on Florale, siitä tämä Prada rakkaus oikein roihahti liekkeihin.

   Aurinkoista vappua Jonna ihanuus <3

 • Oi, miten upeita kuvia. Eilen juuri oli tyttären kanssa kosmetiikkaostoksilla. Tuota tuoksua en tuoksutellutkaan. Pitää merkki painaa mieleen. 🙂 Ihanaa vappua!

  • Kiitos niin paljon ja kerrankin oli valo sisätiloissa lempeä ja myötämielinen. 🙂 Kannattaa tuoksutella nämä kaikki Prada tuoksut. Prada Candy Florale on täällä Porvoon Sokoksella ollut viikkoja toiseksi myydyin tuoksu ja se on ihana, mutta jos tykkää hieman puuterisimmista L'Eau on oivallinen valinta. <3

   Ihanaa vappua Tiina <3

  • Maiccu kiitos kovasti. <3 Kannattaa käydä tuoksuttelemassa, varoituksen sanana voit vaikkapa hurmaantua. <3

   Ihanaa ja aurinkoista vappua! <3

 • Kaunis tunnelma & kuvat <3 Mulla oli se eka Prada Candy ja eilen kun siivosin tuoksuja ja kosmetiikkahyllyjä, niin en raskinut vielä heittää pulloa pois, vaikka siitä on jo viimeinen pisara suihkautettu aikoja sitten.. Aivan ihania tuoksuja! Ihanan aurinkoista viikonvaihdetta : )

  • Kiitos niin paljon Heli ja tänä aamuna aamuaurinko loi inspiraation tuoksun ympärille. <3 Voi eih, ymmärrän tuon täysin ja kuitenkin ihanan tuoksun voi haistaa pullosta pitkään ja niin kauniita ovat tuoksupullotkin.

   Prada Candy tuoksut kolahtivat ja kovaa!

   Aurinkoista vappua Heli ihanuus <3

 • Tuoksu ei ole tuttu, mutta kerrot niin kauniiden kuvien kans, että melkein tunnen tuoksun ♫ Upeat kuvat, tuo tiiliseinä ♫ ja tuoksupullosta tuli mieleen samppanja ♥
  Aurinkoa ☺~♥~♫~☺

  • Niin muuten tulee mieleen samppanja, on tyylikäs ja elegantti pullo ja sitä on tuoksu myöskin. 🙂 Kiitos kovasti ma-te ja aivan ihanaa vappupäivää <3

  • Kiitos niin paljon ja pullo hakee kyllä vertaistaan, on todella elegantti. Kyllä vaan se fuksianpunainen on sarjan ensimmäinen tuoksu ja näistä kolmesta kaikkein makein tai karkkisin. Kinuski ja omasta mielestäni hieman hattara tuoksuu siinä. Kuvaillaan itämaiseksi tuoksuksi, joista en yleensä niin pidä, mutta Prada Candy on täydellinen!
   Niin ja nyt on markkinoille tullut vielä Kiss tuoksu. 🙂

   Ihanaa vappupäivää <3

  • Mia kiitos niin paljon. <3 Heti kun näin auringonsäteiden leikin tuli tunne, että Prada L'Eau täytyy kuvata. Pullo on täydellisyyden huipentuma ja tuoksu ihastuttavan elegantti. Näistä kolmesta kenties suosikkini on Florale, mutta toisaalta kaikki kolme palvelevat erilaisia mielialoja. Ihastuttavia kaikki!

   Kivaa kuulla ja Candyt ovat kyllä uniikkeja tuoksuja.

   Aurinkoista vappupäivää Mia <3

 • Nyt yllätit. Ilmeisesti mun kosmetiikkakauppa jossa aina käyn ei suosi Pradaa, koska voisin vannoa etten ole ikinä nähnyt tai kuullut…:)) Puuterinen tuoksu herättää aina mun mielenkiinnon, täytyy käydä jossain tuoksuttelemassa. Joissain asioissa täällä maalla näköjään putoaa ihan kelkasta!

  • Etkö ole nähnyt ja kuullut voi hitsi, mutta itsekin tutustuin ensi kertaa lentokentällä tähän. Tämä on niin naisellisen pehmeä ja puuterinen, oikein kaunis tuoksu. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud