Viikon tapahtumat kuvin, takkutukkia, dekkarikirjailija Jenny Rogneby , Oriflame eco beauty uutuuksia, ruokaherkuttelua!

Voitin instagram kisassa Pauligin uuden keräilypurkin ja kaikki aiemmat purkit löytyykin muutaman vuoden ajan tästä keräilysarjasta. Hauskasti purkki sopi verhojen kanssa yhteen. 

Kaapin perukoilta löysin Pomona sarjan kaksi mukia ja tuumin, että olisikohan aika antaa mukeille hieman käyttöarvoa.

Oriflamen Matte Mousse huulipunat ovat mielettömiä. Mattainen huulipunakoostumus, mutta huulilla tuntuu huulivoiteelta eikä lainkaan kuivalta. Ai että tykkään näistä punista, vaikka en ole koskaan aiemmin mattapunista tykännyt, koska tehneet huulille kuivan tunteen. Ehdottomasti ihanimmat mattapunat ikinä! Halutessaan voi laittaa kiiltoa näiden päälle ja vitsi nämä pysyy vielä kauan huulilla. Huulikiiltomainen koostumus, mutta mattapuna, vitsi kaikkea ne keksii, oikea ihmehuulipuikko tämä.

Tällä viikolla oli useamman päivän flunssa ja olen ollut aivan tööt. Sopivasti lämpö loppui kuitenkin ja pääsin Oriflamen uuden luonnonkosmetiikka sarjan eco beautyn lanseeraustilaisuuteen. Kyseessä on 100% ecocert luonnonkosmetiikkasarja, joka on myös reilun kaupan tuote. Näitä olen tässä muutaman päivän testaillut ja kasvoöljystä on tullut jo sarjan suosikki. 

Eikö ole muuten huikean kauniit pullot ja itse pullotkin ovat kierrätettävää materiaalia. 

Tuotteille on myönnetty ECOCERT Organic tai Natural sekä FSC–sertifikaatit. Lisäksi päivä- ja silmänympärysvoiteilla on Reilun kaupan FAIRTRADE-merkki. 

Voi meidän Osku joka nautti aurinkoisesta päivästä nukkumalla ulkosalla. 

Samu suloisuus, korvat höröllä nauttimassa lenkistä. 

Porvoon Bistro Sinnessä ystävän kanssa herkuttelemassa ja kyllä vaan oli taivaallinen ruoka viimeistä yksityiskohtaa myöten. Miten en ole aiemmin käynyt, en lakkaa ihmettelemästä! Jälkiruuankin nimi on ”Pelto”. <3

Starbucksissa hakemassa kahvista ja Pekaanipiirakasta voimaa. Tuo pekaanipiirakka on pala taivasta!

Onnilla ja Oskulla on ulkona katoksen alla oma peti, jossa nukkuvat usein vierekkäin ja pesevät toisiaan. 

Oriflame tilaisuuden jälkeen kävin tässä  kuussa 95-vuotta täyttävän mummin luona ja sain mummilta kyseisen peltirasian, se on ihana! Mummi muisteli lapsuutta ja kertoi pieteetillä veljensä kuolemasta, sodasta ja kuinka hän oli Lottana yksikössä jonne tuli ensimmäisenä tieto kaatuneista, myös hänen veljestä. Kyyneleet valuivat kun kuuntelin mummin kertomaa ja tuumin kuinka oma elämä on kovin köykäistä.

Taste of Helsingissäkin ehti 40+ bloggaajat pistäytyä ja täytyihän sitä käydä Sinnen pisteessä sielläkin herkuttelemassa. Kuvassa raparperiherkku ja oli kyllä niin hyvää.

Samu ja Onni, rakkautta yli rajojen. Nämä kaverukset aina kerjäämässä yhdessä ja syövät jopa samalta kupilta. 

Uskomaton tapahtuma myöskin tällä viikolla, jota en lakkaa ihmettelemästä, että pääsin mukaan Bazar kustannuksen kutsumana tapaamaan uutta ruotsalaista dekkaritähteä Jenny Rognebytä, jonka uutuuskirjasarjan ensimmäinen osa Leona ”Kortit on jaettu, on myynyt heti 50 000 kappaletta, kirjan oikeudet myyty jo 13:n maahan ja myös elokuvaoikeudet on myyty. 

Souliina bloggajaan kanssa pääsimme haastattelemaan Jennyä, miten kirja on syntynyt, hänen rikospoliisitaustaa ja miten Leona hahmo syntyi hänen sisällään hänen tehdessä rikospoliisityötä. Jenny on jättänyt työnsä ja kirjoittaa kirjasarjan kolmatta osaa. Kakkososa ilmestyy Suomen markkinoilla huhtikuussa 2017 ja kuulemma lisääkin Leona kirjoja on luvassa. 

Jutusteluhetken jälkeen osa meistä lähti vielä selvittämään mysteeriä Leona kirjan henkeen Escaperoomiin ja mieletön juttu, että Jennykin lähti  mukaan. Harvoin tapaa niin jalat maassa olevaa menestynyttä henkilöä ja niin herttaista. Hänen lähellään oli hyvä olla ja hän oli kuin kuka tahansa meistä.


Vai mitä  kertoo se, että Jenny kirjoitti vielä Instagram kuvan kohdalle, että oli mukava tavata ja kaikkea hyvää! Wau olen otettu, pieni ihminen elää tälläisellä kommentilla monen monta päivää, jihuu!

Mukana menossa myös Ahjon Jenny Valtari ja rakkausvalmentaja Mia Halonen, joka on varmasti monille tuttu Maajussille morsian ohjelmasta.

Loppukevennyksenä pieni hiuskatastrofi jota selvitettiin tänään. Sofian ystävä 5-vuotias Aino oli meillä yökylässä ja tytöt ovat harjoittaneet meikkaus-ja kampaamoleikkejä ja kampa jäikin sitten visusti Ainon hiuksiin jumiin.

Haarukkaa tarvittiin avuksi ja soijaa pukkasi, mutta pieni Aino oli kovin reipas vaikka taisi sattuakin hieman tuo kamman irroittaminen.

Tälläistä kaikkea tälle viikolle on tapahtunut ja olo ollut hieman puolivillainen kiitos flunssan, mutta kyllä se tästä.

Oikein kivaa viikonloppua kaikille ja minkälainen viikko teillä ollut?


53 thoughts on “Viikon tapahtumat kuvin, takkutukkia, dekkarikirjailija Jenny Rogneby , Oriflame eco beauty uutuuksia, ruokaherkuttelua!”

  • Onni on selkeästi hieman kastunut ennen katokseen pääsyä, sen verran turkki pörrössä. 😀 <3

    • Hyvin pongattu, Onni on muutenkin oikea Raparipa ja yleensä Osku pesee Onnin. Onni tulee aina litimärkänä sisään ja siinä kun olet pessyt valkoiset sohvanpäälliset ja Onni pomppaa kuraisena sohvalle. Onnia ei haittaa vesi, Osku ei tykkää kastua, mutta Onnille on se ja sama.

      Kivaa sunnuntaita Jonna <3

    • Niin ei kyllä lähdetä, voi surku sentään. Toivottavasti saat niitä pian testiin, mitä olen testannut ja tuoksutellut niin ihanilta tuntuu. Ehkä voide saisi olla enemmän anti aging, mutta siihen voi juuri lisätä pari tippaa tuota kasvoöljyä mukaan.

      Ihanaa päivää Maija <3

    • Hih no moni juttu oli kyllä samana päivänä ja osa viikon päivistä tuli ihan maattua flunssassa. 🙂

      Mukavaa sunnuntaita Tuija <3

  • Oi mikä viikko sinulla on ollut flunssasta huolimatta. Olen vähän kade tuosta Jennyn tapaamisesta, mutta ihan vähän vain. 🙂 Täällä on viikko mennyt taas kerran töitä paiskien, mutta onneksi nyt on pitkä viikonloppu. Maanantainakin vapaata. Liukuma sellaista. Minä niin pidän tuosta Oskusta, vaikka on nuo kaksi muutakin kaverusta ihanuuksia.

    • Ymmärrän hyvin yskän, olen vieläkin hieman kuin halolla lyöty, että miten pääsin kirjailijaa tapaamaan. Jännitti kovasti kyllä, mutta onneksi Jenny oli erittäin tavallinen ja herttainen. <3

      Hih Osku on kyllä aivan ihana tapaus, hyvin persoonallinen ja rakastava ja rento. <3

      Kivaa päivää Mannilainen <3

  • Kyllä hengästyn kun luen sinun viikon tapahtumista. Ensi perjantaina esittelen kyllä sinun blogisi perjantai-postauksessani. Olet ihana <3

    • Hih no nuo menot kyllä tapahtui kahden päivän aikana ja alkuviikon makoilin punkan pohjalla. Eli jopa näyttää vauhdikkaammalta kuin onkaan.

      Kristiina en kestä, jos blogiisi pääsen NIIN olen niin otettu! Voi itkunplitku, kiitos ja nyt jännittää, miten minut tai blogin näet, hui.

      Ihanaa päivää Kristiina <3

    • Täytyyhän sun mennä monena päivänä, että ehdit maistella kaikkia niitä herkkuja. Sinnen jälkkärissä oli rapsua, siksi ihan parasta.

      Mukavaa Taste of Helsinkiä Lumo <3

  • Ihana viikko sinulla pois lukien tuo flunssa. Omasta viikosta en avaudu, kun tahdon olla positiivinen. Ja uskoa hyvää niistäkin, jotka näköjään vaan käyttää mua hyväkseen. 😉
    Hyvää viikonloppua sinne täältä sateiselta ja tuuliselta Majalta!

    • Voi ei mitä siellä on tapahtunut? Muista sanoa ei, älä anna kenenkään kävellä yli. Hurjasti zemppi ja parempia aikoja. <3

  • Me oltais haluttu siskon kanssa käydä Taste of Helsingissä, muttei tajuttu ostaa lippuja ajoissa. Escape roomissa olen käynyt ja oli IHAN sika kiva! Haluan ehdottomasti uudestaan 🙂

    • Voi harmi, siis myytiinkö liput loppuun, enpä tiennyt tuota hommaa, kun sain kutsun sinne. Voi harmitus. Escaperoom oli mahtimesta, vitsi mikä elämys! Sitä paitsi ei ratkaistu mysteeriä eli pakko päästä uudelleen myöskin. 🙂

      Ihanaa sunnuntaita <3

  • Kuulostaapa kiireiseltä mutta ihanalta viikolta, flunssasta huolimatta. Nyt vasta ehdin itse lueskelemaan muidenkin postauksia koko viikon ajalta. Tuli samalla kertaa luettua niin lapsuudenmuistoja kuin hääpäiväpostauksiakin. Ihan jokseenkin tutulta kuulosti ja samanlaiset hiukset taisivat minulla olla ylioppilaspäivänä. Noita Oriflamen uusia tuotteita on pakko kyllä päästä testaamaan, eko on sen verran lähellä sydäntä. Aurinkoa sateiseen viikonloppuun<3<3

    • Nooh tavallaan ei ollut kiireinen, koska kaikki happeningit osuivat kahdelle päivälle ja muuten tuli makoiltua vaan. Kiitos kovasti, että luit nekin ja taisi olla polkka in silloin ja ainahan se on. 🙂

      Juu nuo Oriflamen uudet tuotteet ovat kyllä monella tapaa upeita ja niissä on motaa asiaa mietitty kerralla, mm. että purkitkin kierrätettävää materiaalia. Ja Fair Trade tuotteita.

      Ihanaa sunnuntaita Sari <3

  • Sinun viikkoosi on mahtunut kaikkea mukavaa (flunssasta huolimatta) Tervehtymisiä!
    Ihanaa, kun olet käynyt mummia tervehtimässä ja kuunnellut häntä. Nuo sota-ajan jutut ovat niin hurjia, että osaammekohan me oikein edes kuvitella niitä.
    Ja kiva tuo Pauligin purkki!
    Nyt täytyy tunnustaa, että en tunne kirjailija Jenny Rognebytä. Mutta hienon uran on nainen tehnyt. Kirjan käännökset ja filmioikeus! Upeaa että pääsitte tapaamaan häntä. Nyt painan nimen mieleeni (siis kirjoitan allakkaan)
    Ja kiitos kysymästä. On ollut kiva viikko, kävimme Pietarissa.
    Mukavaa lauantai-iltaa!

    • Ei niitä oikein osaa edes kuvitella, sitä pelkoa ja tuskaa, mutta mummi muistaa kaiken ja osaa kertoa niin tarkasti, että kyllä siinä tapahtui eläytyminen. Mutta toki elämme niin onnellista aikaa, kun saamme elää ilman sodan varjoa.

      Jenny onkin uusi tähti ja tosiaan esikoiskirja ilmestynyt Suomessa vasta, hänen kirjansa oli pokkarina myydyin kirjakaupassa ja valittiin vuoden äänikirjaksi vuonna 2014. Lisäksi 10 kustantamoa otti yhteyttä kirjan julkaisemista varten mikä on aivan huikeaa ja tavatonta. Uskonpa, että sinäkin kuulet Jennystä pian ja paljon. <3 En siis minäkään häntä tiennyt vielä. Kirjaakin tulee eri syvyys, kun on saanut tavata kirjailijan.

      Wau näinkin kuvia Pietarin matkasta, sinne haluaisin joskus päästä.

      Aivan ihanaa sunnuntaita Tuula <3

  • Oi miten kivoa juttuja on viikkoosi mahtunut. Sinnen ruuat näyttävät niin hyviltä ja nuo huonepakopelit ovat kivoja. Tulin juuri kilpailevan yrityksen pelisessiosta.
    Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    • Sinnen ruuat olivat kyllä todella herkullisia ja vielä ensimmäinen kerta kun kävin. 🙂 Todella hauska idea tuo Escaperoom, tykkäsin todella paljon ja olisi kivaa mennä joskus uudelleen. Hauskaa, että olemme kumpainenkin olleet vastaavassa. 🙂

      Oikein mukavaa sunnuntaita Rva Kepponen <3

  • No on sinulla ollut taas menoa ja meininkiä …(ja herkuttelua) =) Minulle sopii paremmin tuo Oskun tyyli, maha pystyssä nurmikolla köllöttelyä. Mukavaa viikonloppua sinulle ♥

  • Sinullahan on ollut mukavien tapahtumien viikko, lukuunottamatta flunssan poikasta. Toivottavasti se on jo selätetty ☺
    Mun viikko, sen puusouvin jäläkeen, on ullu meleko tuskaasta, nivelkipuulua ja mahatautia, mutta perjantaina ja lauantaina päätin, jotta nyt teen sitte juhannus siivot pois vaivoosta, ihan sama koska siivoaa ☺
    Ihana Sinun mummi, kun kertoo vanhoja tarinoota ♥
    Ihanaa viikonloppua Sinulle Tiia ♫~♥~♫

    • Voi itku onko ollut mahatauti, se on pahinta kaikista, silloin luulee, että kuolee. Olet sinä reipas, kun heti aloit siivoushomiin. <3

      Oikein ihanaa sunnuntaita sinne <3

  • Aikamoinen viikko flunssasta huolimatta;) Noita Oriflamen EcoBeauty -tuotteita olen instasta kuolannutkin – huikean kauniita. Ja huulipunat saavat sydämen kierähtämään ylimääräisiä kierroksia – ei saisi vanhalle ladylle tuollaisia houkutuksia näyttää;)
    Ja vielä Jenny Rugnebyn tapaaminen – voi huokaus! Ja kissat – monta huokausta <3
    Jos osaisin olla kateellinen, niin nyt olisin vihreä – vaan kun en osaa, niin toivottelen vaan oikein ihanaa ja rentoa sunnuntaita sinulle, Tiia ihaNainen <3

    • Ne ovat niin kauniita ja itse voiteissa on hyvin luonnonläheiset tuoksut. Pullotkin kierrätettäviä eli huikeat tuotteet ovat kyllä eli ymmärrän yskän. <3

      Onneaksi sinusta ei saa vihreää tekemälläkään ja heh kolme päivää makasin tukka pystyssä flunssassa, siitä olikin sitten hohde kaukana, hih.

      Aivan ihanaa sunnuntaita Lady ihanuus <3

  • Paljon on sinulle ennättänyt taas tapahtua =). Tuo dekkari kiinnostaa ehdottomasti, pitääkin hankkia se vielä lomalle. Olen kanssa käynyt Escape roomissa ja se oli tosi kivaa. Ja arvaas mitä, meidän juniorille 12 v sattui ihan sama tukkahaaste =D =D. Saksia tarvittiin lopulta apuun. Ihanaa sunnuntaita sinulle <3!

    • Voi ei tapahtuiko sama tukkahomma, oliha muuten kiperä homma ja jos olisi ollut oma lapsi, niin arvaa olisinko käyttänyt saksia. 😉

      Ihanaa sunnuntaita Katinka <3

    • Oli niin harmi ettei nähty, mutta täysin kyllä ymmärrettävää ettet jaksanut lähteä. <3 Ehdottomasti Escaperoomiin joskus. Ihanaa sunnuntaita Katja <3

  • Minun isoäiti, mumma, oli myös lottana. Eilen kävin Tuusulan Lottamuseolla. Koskettava paikka, ja ne tarinat…

  • On rikkaus saada puhua vaikeistakin asioista isovanhempiensa kanssa <3 . Sait ihastuttavan peltirasian mummiltasi. Tosi sievä! Ihastuttava asia on myös tuo kirjailijatapaamisesi. Onnentyttö :-). Täytyy tutustua jossakin vaiheessa Jenny Rognebyn dekkareihin.
    Tällä hetkellä minulla on kesken Mia Kankimäen "Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin". Pidän kovasti. Oletko lukenut?

    • Kyllä ja kun isovanhemmat ovat minut kasvattaneet, niin olen saanut kuulla paljon paloja historiasta. <3

      Tuo Jennyn tapaaminen oli huikea ja aivan ällikällä, että minä Tiia sain jutella ja viettää pitkän illan hänen kanssaan. 🙂

      En ole lukenut, mutta meninpä heti googlaamaan tuon Mian kirjan, on meinaan kirjastolista kesälle, mitä kirjoja lainaan ja laitan jonoon.

      Ihanaa uutta viikkoa Ninnu <3

    • Niin oli ja kaikki kiva osui kahdelle päivällä eli viisi päivää kuitenkin ihan normimeinoa ja makaamista myös flunssassa.

      Ihanaa uutta viikkoa Belladonna <3

  • Siis aivan ihana tää Jenny tapaaminen, hän oli todella herttainen <3 Kyllä sinullakin on ollut kiireinen viikko takana ja vielä flunssassa.
    Ja hei, ensi kerralla me selvitetään se mysteeri 😉

    • Oli kyllä sellainen kohtaaminen, että aina tulen muistamaan ja ajattele koko illan vielä jaksoi meidän kanssa. Ihana ihminen. <3

      Ensi kerralla me niin selvitetään se mysteeri!

      Kivaa uutta viikkoa ja toivottavasti treffataan tällä viikolla. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud