L’Occitane 40-vuotta!

L’Occitane 40-vuotta!

Yksi lempibrändeistä jota olen käyttänyt monen monta vuotta, uskallanko edes sanoa ääneen kuinka kauan, no joka tapauksessa L’Occitane täyttää tänä vuonna 40-vuotta. 

L’Occitane on luonnonmukainen ja tehokas ihonhoitosarja Provencesta, jonka kauniisiin purkkeihin ja pulloihin olen varmastikin ihastunut aivan ensin. Tuoksut ja tuotteet kuitenkin kulkevat positiivisessa linjassa kauniiden pakkausten kanssa ja en edes osaa laskea kuinka monta L’Occitanen pakkausta on vuosien saatossa käsieni läpi mennyt. 
Ehdottomia lempisarjoja L’Occitanelta on ollut Verbena ja Verveina sarjat, joissa sitruunan tuoksu ja rautayrtti piristävät kehoa ja mieltä. Kyseiset tuoksut ovat olleet jo vuosia käytössä ja tapoihini kuuluu suihkuttaa raikasta tuoksua heti suihkun jälkeen vartalolle. 

Rautayrtti on raikkaan sitruunainen tuoksu, joka saa mielen virkoamaan aamulla ja herätyksen tapahtuvan aavistuksen hellemmin. Ensituoksu on erittäin pirteä, mikä sopiikin aamun herätykseen loistavasti, mutta hyvin pian tuoksu kuitenkin pehmenee iholla jättäen iholle luonnollisen pirteän tuoksujäljen.

L’Occitanen 40-vuotissyntymäpäivän kunniaksi juuri tänään kauppoihin rantautunut limited edition Verveine sarja pukeutuu uuteen juhla-asuun. Sarja on tarkoitettu sekä miehille ja naisille ja kyseessä on puhtaan raikas ja erilainen tuoksuelämys. Ei miehekäs, eikä naisellinen vaan eloisa ja raikas ja molemmille sukupuolille sopiva.


Aromaattisen rautayrtin ja raikkaan sitruunan tuoksuinen Eau de Toilette tulee kauniissa pullossa, josa raikkaan vihreät vivahteet kohtaavat aistillisen sitruunan ja vievät suoraan Provencen sydämeen. Kauniin lasipullon kellanvihreä väri ja vinoviivakoristelu tuo mieleen eteläisen Ranskan verbenaviljelykset ennen sadonkorjuuta.

Sitten on aivan pakko vinkata teille toinen L’Occitanen hurmaava sarja Néroli&Orchidee, joka on tänä kesänä vietellyt minut täysin. Vai mitä tuumitte alla olevasta suihkugeelistä, joka pian ammottaa tyhjyyttään ja jonka olen blogiini saanut testiin kuukausi sitten.

No en ole käyttänyt mitään muuta suihkugeeliä siitä asti, koska tässä on aivan fantastinen tuoksu ja myöskin piristävä, kuten Verveine sarjassa, mutta hieman kukkaisemmalla ja aavistuksen pehmeämmällä tavalla. 

Néroli&Orchidee on kukkaisen makea ja myös pirskahtelevan pirteä sarja. Tuoksua täytyy käyttää muutaman kerta, jotta ihastuminen vahvistuu rakastumiseksi. Sillä tuoksu on myös hyvin erilainen jota olen aiemmin tuoksutellut.

Tuoksu on kahden valkoisen kukan huumaava tuoksuliitto. Välimeren Neroli ja madagascarilainen valkoinen orkidea luovat tuoksun joka huomataan. Samalla hienostuneen ja aisteja hivelevän, mutta myös tyttömäisen naisellisen, houkuttelevan, ikärajoihin katsomatta. 

Tuoksu viipyy vartalolla pitkään ja hedelmäiset pomeranssi ja persikan vivahteet taikovat tuoksusta pirteän, joka jaksaa viipyä iholla houkuttelevan pitkään ja muuttumattoman raikkaana.


Néroli&Orchidee Eau de Toilette kuuluu La Collection de Grasse-valikoimaan, joka on nimetty provencelaisen Grassen kaupungin mukaan.

L’Occitane on minulla brändinä sellainen, joka tuo Suomen talvipakkasille tai suven keskellä aitoa provencelaista tunnelmaa, niin täydellisten tuoksujen kuin kauniiden pakkausten kautta. L’Occitanen ja minun liitto ei varmasti koskaan katkea. 🙂 Onnea L’Occitanelle hienoista 40-vuodesta. 

Onko L’Occitane teille tuttu merkki, löytyykö suosikkeja? Onko jokin sarja mikä on kulkenut matkassa vuosia tai peräti vuosikymmeniä?Vinkkinä muuten, että L’Occitanella on parasta aikaa kesäale menossa niin verkkokaupassa, kuin liikkeissä ja laitanpa teille tähän vielä verkkokaupan alelinkin. En hyödy ostoksistanne, vinkkasin omasta ilostani. 🙂

Iloisen tuoksuvaa torstaita kaikille ja postauksessa olevat tuotteethan olen saanut blogiin lehdistönäytteinä. 


26 thoughts on “L’Occitane 40-vuotta!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud