Urban Deli ja Tukholman tuliaiset

Olin viikonloppuna lasten kanssa Tukholmassa, Helsinki Design Week:n ja Tallink Siljan kutsumana. Teemana oli tutustua Tukholman nähtävyyksiin koko perhettä kiinnostavilla aiheilla ja käydä paikoissa joihin pääsee ilmaiseksi sisään. 

Eli kiinnostavia vinkkejä on tulossa pian blogiin, meillä oli nimittäin todella kiva reissu, joka sisälsi virikkeitä kaiken ikäisille lapsille.

Ensin ajattelin kuvin näyttää elämyksellisen Urban Deli-restaurant ruokapaikan, jossa kävimme syömässä ja jonka yhteydessä oli aivan huippuhieno ruokamyymälä, josta olisin halunnut kantaa kassitolkulla tuomisia kotiin.

Myymälä oli pullollaan erilaisia herkkuja joista suuri osa oli luomutuotteita. Lisäksi löytyi paljon gluteenittomiakin tuotteita, jotka olisivat varmasti Pinkit korkokengät Maijun mieleen.

Kotiin viemiseksi toin raparperimehua, maalaisleipää, maustetta, herkkupoppareita, lakritsiherkkuja lasipurkissa, omenamehua inkivääritwistillä ja kappas tiskipesuainetta, koska oli niin kiva pullo ja käsille hellävarainen ekologinen tuote. 

Ravintolassa söin kalakeittoa aiolin kanssa ja omalla kohdalla oli herkullisin kalakeitto mitä olen ikinä syönyt. En ole lämpimän kalan ystävä, joten se on paljon sanottu se.

Urban Deli on ehdottomasti ruokapaikka, jonne haluan uudelleenkin mennä syömään Fiskgryta annoksen ja tutustumaan ajan kanssa ruokahyllyihin, jotka ovat pullollaan toinen toistaan kiinnostavampia syömisiä. Voipa Urban Delistä, vaikka noutaa smoothien ja salaattievään ja mennä läheiseen puistoon nauttimaan evästä. Kivasta ja lapsiystävällisestä puistosta onkin tulossa juttua pian myös. 

Laitoin samaan postaukseen laivalta ostamani Hilfigerin huivin, koska muita shoppailuja ei tullut reissulla tehtyä. Tähdetkö ”out”, no ei ole. 😉

Onko Urban Deli tuttu paikka ja oletteko samaa mieltä, että reissussa ruokakaupat ovat ihan parhaita vierailukohteita, joissa kadottaa ajantajun ja tekisi mieli shopata kaikki makuelämykset Suomen kamaralle. 🙂

Iloista uutta viikkoa!

*Yhteistyössä Tallink Silja ja Helsinki Design week




49 thoughts on “Urban Deli ja Tukholman tuliaiset”

    • Vitsi se on niin ihana ja olin ihan ensimmäistä kertaa. Ruokatuliaiset ovat omaan makuun suosikkeja, kotona on tunnelmallista ja kaihoisaa syödä sen maan antimia, joista juuri lähti.

      Kivaa viikkoa Lumo <3

  • Aaa niin kivoja jutskia ja joo tykkään myös ruokakaupoissa pyöriä! Ja kiinnostaa kovin se lapsiystävällinen postaus! Mukavaa viikkoa!

  • Nuo Luscomben juomat on ihan huippuja! Mun reissut taitavat nykyään olla 90%:sti ruokamatkoja, aina olen tykännyt etsiä paikalliset marketit ja kauppahallit, nyt niihin sännätään ekana! Muistan tuoneeni Thaimaasta mm. riisikeittimen (niitä ei vielä 2007 saanut Suomesta) ja matkalaukullisen thaimausteita. Nyt ei onneksi tarvitse niitä raahata, kun on normikaupoissa jo hyvät valikoimat ja meillä pääkaupunkiseutulaisilla se Hakaniemen fantsu Vii Voan! Tähdet on aina IN, ihan huippukaunis huivi. Jäädään odottelemaan Tukholman vinkkipostausta, mukavaa arkea taasen : )

    • Ihan ensimmäinen Luscombe on hyppysissä ja aion nauttia sen rauhallisena aamuna, sillä tiedän jo, että taatusti on oikea makunautinto. Ihan mahtava se riisikeitin ja juu niitä ei ole kovin pitkään saanut. Meille pitäisi hommata sellainen.

      Huivi on omaan makuunkin kiva, vaikka en nyt niin hirveästi tähtivaatteita omistakaan.

      Kivaa iltaa Heli <3

  • Mä olen viimeksi käynyt Tukholmassa 5-vuotiaana, jokohan olisi aika käydä uudella visiitillä.. 😀

  • Kivalta reissulta kuulosti ja tiedätkö että mie en oo koskaan käyny tukholmassa vaikka sukulaisia asuukin ruotsissa =)

  • Kivalta kuulostaa teidän tyttöjen laivareissu ♥
    Eikä voi muuta sanoa kuin että : Oi jospa oisin saanut olla muuukaaanaaa ♫
    Kivaa maanantaipäivää Sinulle Tiia ~♥~♥~

  • Mun on pakko myöntää, että eipä tule reissussa ruokakaupoissa käytyä. Toki esim. lentokentiltä raahaan paikallisia herkkuja kotiin, mutta muuten on aika hiljaista. 😀

  • Hello Tiia,
    Nice pictures. It all looks very well.
    Lovely beers and what a delicious plate of mussels. I like them so much..hmmm…!!

    Kind regards,
    Marco

  • Ihanan kuuloiset ostokset 🙂 Minä en harrasta reissussa, tai muulloinkaan, juurikaan shoppailua, mutta ruokakaupat ovat aina vakiokohteitani. Etenkin Ranskassa tulee suorastaan luuhattua ruokakaupoissa ja lounas tulee kuitattua aina patisserieden ja boulangerieden tarjonnalla 🙂

    Välillä käy nähtävyydestä ulkomailla kalatiski ja leivonnaistiskejä minä en pysty vastustamaan ollenkaan. Milanossa kerran satuin kadulle, jossa oli useampi konditoriamyymälä. Niissä pystyi tiskin äärellä maistamaan herkkuja jo paikan päällä. Kävin jokaisessa sisällä ja köh köh useammassa tuli maistettuakin joku pieni juttu. Ei sitten oikein enää pystytty tekemään baarikierrosta, kun maha oli liian täynnä herkkuja 😀

    • No mutta hei, sinä shoppaat ja nautit reissun päällä ja niin sitä pitääkin. Oikein aina harmittaa, kun ei pysty reissulla niin paljoa syödä, kuin silmät ja suu tahtoisi.

      <3

  • Kuulostaa mielenkiintoiselta paikalta!
    Ja kivoja tuliaisia olet tuonut!
    Hieno tähtihuivi!😍
    Odotankin mielenkiinnolla muita postauksia matkalta!😀

    • Eikö olekin ihana paikka ja hyvää ruokaa ja shopattavaa, nam. Postauksessa olen tummentanut Urban Deli sanat ja laittanut ne vaakaan ja niitä klikkaamalla pääset Urban Delin sivuille ja sieltä löydät osoitteet ym. 🙂 Kivaa viikkoa <3

  • Ihanan näköisiä herkkuja. Vinkkejä odotellen, meillä matka varattu Tukholmaan 🙂

    Kivaa viikkoa Tiia <3

  • Hih.. tällä odotellaan Tukholma vinkkejä, että minne sitten voisi mennä kun taas mennän Tukolmaan. Ihania herkullisia kuvia blogissa <3!

  • Varmasti oli kiva reissu! Ihania ostoksia teit. Ruoka oli varmaan myös hyvää 😄 Jään odotteleen uusia Tukholma postauksia 😘 Hyvää yötä 💕

  • Unelmamatka, juuri tuollaisesta olen haaveillut kauan, mutta en tunne Tukholmaa niin jään odottelemaan jatkokertomustasi niin joskus uskaltaudun turistiksi seikkailemaan, voi kun olisi ihanuuskauppakätkeilyä kuten geokätkeilyä tai pokemonien etsintää, versiona puhelimessa 😀 Uskon että ostettavaa löytyi!

  • Minä kävin vuosi sitten miehen kanssa Urban Delissä aamupalalla. Olipa ihanaa! Matkustimme Tukholmaan Viking Gracella ja jouduimme odottamaan tunnin Urban Delin aukeamista. Kannatti ehdottomasti!

  • Urban Delistä tulee aina jotain kivaa haettua kotiin. Syömässä en siellä vielä ole käynyt, mutta monesti katsellut, että annokset ovat herkullisen näköisiä.

  • Terveiset hiljaiselonpartaalta. Palailenko takaisin vai en? En osaa sanoa.
    Toi huivihan on ihana, tähtiä tai ei. Terkkuhalit ihanuus.

  • Kyllä! Olen aivan samaa mieltä! Reissussa parasta on ruokakaupat. Minun blogiin on nyt vasta viiveellä tulossa juttua keväisestä Tukholmasta ja kesäisestä Tallinnasta. Tallinnasta tuotiin juotavaa niin, että kassit vaan kilisivät. Ei siis alkoa vaan mm. pullovettä 😀 Kyllä, ollaan ihan hulluja mutta ne pullot olivat kauniita ja valikoima aivan eri kuin Suomessa. Samoin tuotiin erikoisia popsittavia, jotka on suurimmaksi osaksi herkuteltu jo 😉

    Mukavaa tiistaita <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud