Kertakaikkisen romuna, kun keski-ikäinen naistenlääkärillä käväisi!

Flunssa sen kun jatkuu ja mukaan on tullut kaiken maailman jälkiloiset, olisiko korva-ja poskiontelontulehdukset. Jepulis koulut alkoi, lapset sairastui ja äiti. En ole edes tapani mukaan itsesäälikäs tai nuhan myötä herkillä, vaan jo armottoman kyttyyntynyt.


Kaikkea silmäni näkevätkään! Tämä flunssapelastuspakkaus saapui eilen Sugar Helsinki pr-toimistolta ja kirjaimellisesti henkisesti ja fyysisesti pelasti päivän. Ensinnäkin tulivat todella tarpeeseen, toisekseen vain  naiset voivat olla näin ajattelevaisia ja hei blogiani aikuisten oikeasti luetaan!

Kiitos Sugar Helsinki, ilahdutitte harmaata pölyttynyttä mummomieltä ja nyt on aseet flunssaan.

<3


Normihommia täytyy kuitenkin kipeänä suorittaa, koska me äidit vaan ollaan oikeita Kippari Kalleja. No ei tässä kaikki, tietenkin tälle viikolle on varattu gynekologit, lapsen hammaslääkärit ym. ja koomailu punkan pohjalla on osoittautunut mahdottomaksi. 

Flunssa on kuitenkin pienoinen probleemi, sillä olenhan täällä jo monet kerrat jänkyttänyt kroonisista virtsavaivoistani ja onpa aiheesta tehty tubevideokin ja nytpä vihdoin löytyi osaan vaivoista syy. 

Päätin kysyä gynekologilta onko minulla laskeutunut kohtu, koska sellainen vaiva aiheuttaa juuri vastaavia oireita, joita on ollut siitä, kun täytin 40v. Diagnoosin löysin tietenkin googlen ihmemaasta. No ei ollut laskeutuva kohtu, vaan oli laskeutuva joku muu nimeltä mainitsematon. Olin kyllä tavallaan helpottunut ettei ollut se kohtu, koska tunnesyistä en välttämättää haluaisi lasteni ensimmäisestä majapaikasta luopua. Mietin vaan miksei sitä toista laskeutuvaa hommelia ole aiemmin kerrottu tai todettu?

Istuin siinä lääkärin pallilla sitten hiukan monttu auki tyrmistyneenä ja lääkäri samaan vetoon kertoi, että ”munasarjatkin näyttivät rusinoilta, jännä miten olemattomat ne kuulemma oli” ja jos lopetan minipillereiden syönnin, niin voi jopa olla, ettei kuukautisia enää tulekaan! Siinä kohden huokaisin lääkärille, ”no tämä ei tullut tavallaan yllätyksenä, koska on se liehuva parta”.


Määräsi kuitenkin kevyemmät minipilsut ja voi tulla tiputtelua, olisiko se jossain nuorekkuuden toivossa toivottavaa jopa? Tai voi olla ettei tule enää ikinä mitään. No nyt on mummovuositesti käynnissä eli lopetin eilen pillerit ja nyt odotellaan.




Yhtä raihnainen, kuin meidän Onni kisu reppana sokeritauteineen. Kuin syksyn lehti.
Miehelle ehkä soitin nuhaa tihrustaen sellaisen hyvin pienen pikkupikkupuhelun gynekologin jälkeen ja se saattoi mennä jotenkin näin, ”ethän vaihda minua nuorempaan tai tulee turpakeikka!” 

Ei se taida tästä enää paremmaksi muuttua, vai muuttuuko? No ainakin korvatulehdukseen on mahdollisuus saada tropit, mutta miten kohottaa tuota nimeltä mainitsematonta ja miten jarruttaa parrankasvua. Lupaattehan kaikki maailman ihmiset kertoa sitten, kun tuo valkoinen joulupukin parta päättääkin muuttua mustaksi tai pitäisikö vaan suosiolla alkaa sitä vahaamaan?

Siellä, onko laskeutuneita paikkoja, korvatulehdusta, mummovuodet takana tai päällä ja parrankasvu olikaan minkä värinen? Gynekologi muuten lohdutteli, ”miehilläkin on vaihdevuodet”, tuumin siinä samalla, että minkähänlaiset ne miehen vaihtarit sitten onkaan, en ole koskaan moisesta kuullut?

Torstai on toivoa täynnä, eiks je, 
kohta korvia näyttäämään lääkäriin. 



71 thoughts on “Kertakaikkisen romuna, kun keski-ikäinen naistenlääkärillä käväisi!”

  • Tää on aihe, joka tulee nopeammin videolle kuin uskoinkaan. Mulla ei ole vielä kuin menkat poissa jo toista(!) kertaa silleen, että edellisistä on jo puol vuotta. Mut siis, otatin hormonilukemat ihan peruslääkärillä ja kas, ei tuu vauvoja enää niin vain. Eli lukemat on lähestymässä vaihtari-ikää. Otettiinko sulta se arvo? Mä en muista tarkkaan, mut f-kirjaimella alkava se oli. Eli gynelle tuli lähtö, saa vilkaista mua tarkemmin. Vielä ei kuumottele mut iholle ei tunnu riittävän mikään kosteutus (onneksi tietyt paikat vielä toimii) ja tuota vaaleaa somaa poskivillaa en vielä käy moittimaan, se ei ole niin paha :D. Näillä mennään, hämmentävää sinänsä.

    • Ei otettu arvoja, kun olen vielä niillä pilsuilla eli tilanne on nyt se, että joko on ihan mummovuodet, tai pilsut laskeneet estrogeenit tai molemmat. Nyt on kevyemmät pilsut käytössä, jos olisin vielä vähän vähemmän mummo.

      Sitten kun on mummotaudit, sitten kait voi napsia hormoneja, niin ei ole tätä kurjaa välitilaa? Mene ja tiedä.

      Juu naisen elämä muuttuu monella tavalla rusinaksi, voi meitä, mutta ehkä alkaa uusi huolettomampi aikakausi, jahka välivaiheesta päästään.

      <3

  • Kaikki on jatkunut kuin ennenkin, mutta kaipa tässä kalkkiviivoilla ollaan, saman saman ikäisiä kun olemme. Viime kerralla näkyi varjostuma ultrassa, lääkäri kyllä lohdutti sen näyttävän kystalta, mutta verikokeessa ja uudestaan kuukauden päästä piti käydä. Aika hermona olin, mutta tummentuma oli hävinnyt kuten lääkäri uumoilikin. Yhteensä miltei 600 euron paukku, mutta terveys on tärkein.

  • Työ ootte siis niin i h a n i a!!! <3 Nuo silmät ja herkkyys <3 aaaaah. Olen täällä ihan lumoutunut. 🙂

    Itselläni meinasi tulla virtsatieongelmavyyhti jokunen vuosi sitten, mutta kun sain kehoni emäksisemmäksi, niin vaivat hävisivät (kop kop, pitää koputtaa nyt kyllä puuta).

    Ihanaa torstaita teille molemmille <3

    • Voi eihh, ja sinä olet. <3

      Hitsi tuota asiaa pitää tutkia, ei ole ainakaan mitkään karpalopilsut auttaneet, mitenhän sitä saa kehon emäksisemmäksi. Täytyy googlata. 🙂

      Ihanaa sunnuntaita <3

  • Naisten vaivoista kärsin sen verran, että mulla on virtsarakko laskeutunut ja siksi tunnen pissahätää heti kun hiukan virtsaa on rakossa. Siksi en ikinä voi juoda ennen kävelylle lähtöä, koska puskaan olisi sitten hakeuduttava. Tässä iässä harmittaa kuitenkin eniten se, että painoa kertyy niin helposti. Jotain ihanaakin on siinä kun vanhenee, nimittäin se kun pääsee kuukautisista. Niitä ei todellakaan kaipaa!
    Raskaaksituloa ei myöskään tarvitse enää pelätä, mutta unessa olen raskaana ollut kerran jos toisenkin. Siinä sitä sitten on tuskailemista, miten kertoa omille nelikymppisille lapsille, että he saavat pikkusiskon tai -veljen 🙂
    Mukavaa päivää kaikesta huolimatta! Ei se niin pahaa ole tuo vanheneminen.

    • Niin kurja vaiva! Tämä vissiin miltei sama asia eli tosiaan laskeutunut se ja laskeutunut virtsarakko ja aina tuo paineen tunne, se on aika rankkaa, mutta kaikkeen tottuu, mutta miettimään paljon joutuu.

      Jänniä nuo unet, onko ne vauvan kaukokaipuuta tai jopa painajaisia?

      Ihanaa sunnuntaita Kristiina ja näin uskon, jokainen elämänvaihe on tarkoitettu ja hyvä <3

  • En tiiä mikä partaveikko olen, mutta mulla on jo jokusia vuosia ollut leuassa suht vahvoja karvoja. Nypin niitä harva se päivä pinseteillä. Enkä ole kuin "vasta" 42. Että mikähän partajeesus musta vielä tulee vaihdevuosiin mennessä! 😀

    Täälläkin on sitkeä flunssa päällä. Juuri kävin lekurilla tutkituttamassa poskiontelot, mutta ei ollut mitään. Melkein toivoin, että oisi ollut, niin oisin saanut antibiootit ja ehkä tää tauti vihdoin alkaisi hellittää… Mutta jatkan c-vitamiinilinjalla ja niistä minkä ehdin.

    Mukavaa päivää ja paranemista Tiialle! ♥

    • Parta on ärsyttävä ja kaikissa valoissa ei todellakaan näe kaikkia karvoja! Tuolla ne sitten liehuu ulkona tuulessa kaiken kansan nähtävillä, ainakin mulla.

      Juu ihan sama juttu, mutta antibiootit tulikin, koska oli korvatulehdus.

      Ihanaa sunnuntaita ja parane sinäkin pian <3

  • Samankaltaisia uutisia sain kesällä gyneltä, ehtoopuolella ollaan. Myös ihan paniikissa miehelleni itkin, että ooksmää ny nii vanha, ettet sä enää viitti mua katella… Mutta lupas tuo katella <3

    Toivottavasti saat flunssa taltutettua 🙂

    • Juu tuli päivän kriisi ja myönnän vetistelinkin vähän ja sitten päätin etten jää tuleen makaamaan. 🙂 Kyllä me tästä kuule noustaan.

      <3

  • Vaivoja on ja tulee sekä menee,itse jo yli 50 joten huh näitä oloja 🙂 Aikas helpolla olen kyllä päässyt vaihdevuosieni kanssa mitä muita kuuntelee mutta välillä vatuttaa satasella kun mieli heittelee..on meillä jokaisella omat vikamme, mutta haittaako se..no ei 🙂 Pääasia että pääsee vielä liikkeelle ja nauttii elämästään, eikös vaan.Yrttejä kehiin,luonnon omaa lääkettä se on hyvä keino.

    • Ehkei täällä sitten ole vielä mummovuodet voimallisina, kun mieli on jotenkin koko ajan jopa tylsänkin tyyni. Höh, toivottavasti ei mitään pyörremyrskyjä ole luvassa, sillä PMS-oireet ovat olleet kyllä jo ihan kauheita.

      Ei haittaa jokaisella on vikansa ja se tekee meistä myös ihmisiä ja inhimillisiä Yrtit ovat hyvä vinkki ja nautitaan elämästä, aika paljon on myös omasta asenteesta kiinni.

      <3

  • Ihana Sugarin poppoo. <3 On tuo vanheneminen aika peruuttamatonta kaikilla, mutta ei se helppoa ole. Mua alkoi jännittää laskeumat, voiko niihin vaikuttaa…? Tsemppiä päivään!

  • Kolmatta viikkoa räkätaudissa, henki ei kulje.Lääkäri käski ostaa apteekista nenäsuihketta 😀 hyvin menee mutta menkööt.Tsemppiä sinne ja hyvää viikonloppua 🙂

  • Ikä täsmää sinun kanssasi, joten samassa veneessä kiikutaan, tosin mitään varsinaisia merkkejä en ole vielä havainnut, valitettavasti kuukautisetkin jatkaa vaan oloaan, olisin mokomista valmis luopumaan ihan välittömästi…

    Flunssaa on kyllä nyt kovasti liikkeellä ja tosi sitkeää sellaista, joten tsemppiä, kyllä luulisi nyt tuolla paketilla alkavan pakkaamaan kamansa sieltä teiltä…

    • Juu täällä syödään minipilsuja ja ne on voineet aiheuttaa mummovuodet oikeasti tai niiden kaltaisen olotilan, kuukautisia ei ole näkynyt kolmeen vuoteen, paitsi aina kun testaan onko mummovuodet.

      Kyllä ne antibiootit vaadittiin ja tänään on sellainen olo, että nyt alkaa elämää voittaa.

      <3

  • Hahaa nauratti vaikka ei naurun asioita ollutkaan, mutta tervetuloa vaan vaihdevuosi-ikäisten naiset joukkoon ja kiva kun puhut avoimesti tästä "salaisesta" asiasta nimeltään vaihdevuodet. Oikeasti moni mun kavereista ei mainitse sanaakaan mokomasta, kumma juttu. Salaista.. 😀 Mutta se on ihanaa että ei tarvitse kuukautisten kanssa puljata, matkustaminen ym sujuu mallikkaammin ja se tiedoksi, että jos kurjia oireita on, niin lääketiede on kehittänyt siihenkin lääkettä, ihan niinkuin raskauden ehkäisyn niin vaihdevuosien oireiden ehkäisyyn. Naisen elämä on ehkäisyä koko elämä 🙂
    Paranemisia flunssan kourista. Inhoan flunssaa, koska vie niin kauan ennenkuin siitä toipuu.. Puolikuntoisena pitää yrittää jaksaa.

    • Totta muuten monet ei tästä asiasta jostain syystä puhu, onko se jotenkin noloa, kun kaikille kuitenkin se tapahtuu. Hyvä vaan, että asiasta puhutaan, koska vertaistuesa on voimaa. <3

      Mitenhän ne naiset pärjäsi ennen vanhaan, hitsi vieköön, ollaan onnekaita, että on tropit.

      kiitos kovasti ja nyt alkaa olla tauti sellaisessa tilanteessa, kiitos antibioottien, että tästä taas noustaan.

      <3

  • Ei mikään vanhus kun vielä voi lukea tippojen määrän pullosta, "eihuano"! (itse en ole lukenut enää moneen vuoteen…) 😀 Mä oon käynyt vaihtarilabroissa jo useamman vuoden kun ne on niiiiin sekaisin kuin elämä, joten vanha mikä vanha vaikken vanha vielä haluaisi ollakaan…. Sain jo kesän alussa lähetteen gynelle, mutta nyt vasta uskallan katsoa totuutta silmiin ja aika on varattu tämän kuun lopulle… Täältä lähtee muiden mukana *paranemissäteitä* kaikkiin vaivoihin **hushus*** Olet ihana ja tuo tubevideo oli oikein positiivari 🙂

    • No nyt kuule sitten kirjoitat aiheesta postauksen ja tulen sen lukemaan eli mitä se se lääkäri sinulle kertoo sitten. <3

      Kiitos ihanuus ja aurinkoa päivään ja zemppiä lääkärin kohtaamiseen <3

  • Pikaista paranemista 🙂 Tähän asti flunssa on pysynyt poissa ja toivotaan, ettei tulisikaan. Täytyy myös sanoa, että nämä sun rehelliset kirjoitukset on aina niin huippuja!

  • Pikaista paranemista <3 Kamalasti on sitkeää flunssaa liikkeellä. Nyt jo, eikö ne kulkutaudit yleensä iske vasta myöhemmin syksyllä. Vaihdevuosista ei täällä ole vielä tietoakaan, vaan varsin säännöllistä meininkiä. Mutta mä olenkin pari vuotta nuorempi, niin kyllä tässä pariin vuoteen ehtii laskeutua vaikka mitä. On se naisen kroppa vaan melkoinen kapistus, karvoineen päivineen 😀

    • Niin on ja ei sitten ilman antibiootteja selvitty, mutta hyvä niin nyt alkaa tuo kauhea tukkoisuuskin leikkaantumaan.

      Heh hyvin kiteytit, karvoineen päivineen, niin totisesti on.

      <3

  • Paranemisia! Muakin nauratti tää teksti paikoin ääneen ja eikö se oo toisaalta hyväkin. "Harmaata pölyttynyt mummomieli" ei kyllä pidä sitten ollenkaan paikkansa, olenhan tavannutkin sinut irl.
    Voimaa <3

    • Haha ihana Jenny ja saa todellakin nauraa. Kaikki kurjuudet jotenkin puolittuu, jos niille nauraa menemään. 🙂

      Hihi, no ajoittain pölyttynyt sitten. Sulla on muuten aivan mieletön blogi ja uskomattoman hyvät tekstit, nautinnolla luen.

      Kiitos ja ihanaa päivää <3

  • Toivottavasti paranet pian <3 Me olemme vielä säästyneet flunssilta ( kopkopkop ). Ja olen samaa mieltä Janin kanssa…rehellisyys best ;D!

  • Mä NIIIIN odotan sitä aikaa, että menkat loppuu. Nyt olen viikon etukäteen sarvet päässä, sitten menkat YRITTÄÄ alkaa seuraavan viikon ja kuljen edelleen otsanahka kireenä, kunnes Niagaran tulva pääsee valloilleen viikoksi, ja olen niin väsynyt että mut voisi kaataa hiukan nippaamalla. Kuukauteen jääkin sitten noin yksi täysipäinen viikko. Ihan liian vähän! Sekä minulle että perheelle.

    • Ihan sama oli ennen pilsuja, viikon PMS eli hemmetti irti ja sitten miltei kahden viikon menkat, mikä järki siinä on?!

      Tämä ei nyt kyllä mene niin, kuin tuntuu olevan suunniteltu. Siksi täällä popsitaan minipilsuja, ei ole menkkoja eikä PMS oireita, mutta tuli jotenkin mummovuodet sitten tai ainakin niiden kaltaiset oireet niistä, höh.

      Zemppiä ja ihan koko teidän perheelle <3 😉

  • Toivottavasti saat lääkkeet flunsaan ja paranet pian:) Joo, täällä myös kuumotuksia yöllä ja joskus päivällä, joten mukana remmissä ja vaihtarit pelissä:D

  • Paranemista♡
    Olet niin ihanan aito ja rehellinen, näitä postauksia on ilo lukea:)
    Joo, karvaa pukkaa leukaan, ihmevaivoja ilmaantuu tämän tästä, vanhuus ei tule yksinään 😉

  • Reilusti mummovuodet ylittäneenä voin kertoa, etten minkäänlaisia oireita, kuten öiset hikoilut, oo koskaan kokenut ja oon siitä kyllä tosi kiitollinen. Eikä myöskään laseutumia ☺
    Mutta kaikenlaista kremppaa on sitte sitäkin enemmän ☺ Oliskohan ne vaihtarit kasaantunu tuohon kremppakuormaan.
    Vain yhden kerran kynekäynnin jälkeen kärsin virtsatulehduksesta ja sekin meni itsestään ohi, kun jouduin odottamaan päivystyksessä niin kauan ☺
    Tiedän naisia jotka sanovat "kaulakroopin" olevan hikeä täynnä joka yö.
    No sitä partaa on nypittävä ja joskus se on vaaleaa ja joskus tummaakin ☺
    Flunssa on jo ollut ja mennyt ☺

    Toivon Sinulle Tiia pikaista paranemista ja mukavaa torstaiehtoota ♫~♥~♫

    • Ehkä kun on ollut muuta, niin luonto on sitten säästänyt vaihtareilta. Pitäähän sitä jokin balanssi olla. <3

      Kiitos ihanista sanoista, jotka saavat aina hyvälle mielelle ja aurinkoista sunnuntaita ihana ma-te ystävä <3

  • Nauratti, kun näin sun aiheesi, koska olin kirjoittanut luonnoksiin vähän samasta aiheesta, mutta kuitenkin vähän eri asiasta 😉 Kuumista aalloista 😉 Joten ehkä joudutte lukemaan mun vaivoistani. Tosin itselläni on jo hieman helpottaneet. Mä oon jo sen verran iäkkäämpi 😉 Tsemppiä Tiia, mä niin tiedän monet nää asiat 😉

  • Laskeutumisista en tiedä, munkin pitäisi varata aika gyntsalle, joka antaisi arvionsa tilanteesta. Sen sijaan kuumotuksia tulee ja menee varsinkin öisin. On tuo elämän karvojenkin kanssa aika hassua, lisäkasvun sijaan mulla on päinvastoin: pikkuhiljaa ovat ohentuneet kulmakarvat ja ripsetkin ovat harvemmat kuin ennen muinoin.

    • Jännää muuten miten karvat ohenee tai oikeastaan täällä siirtyvät aivan väärään paikkaan. Joo nyt gynelle ja toivottavasti mitään kovaa tuomiota ei tule, ihan norminaisen elämäähän tämä vain.

      <3

  • Jotenkin kamalaa saada kuulla munasarjojen näyttävän rusinoilta, ei siinä paljon kaunisteltu. 😀 Kamalaa.

    • Juu keskustelu oli puolin ja toisin niin rehellistä siinä. Mutta joo meinasi tulla pieni romahdus tuona päivänä, mutta päätin etten ala synkistelemään.

      <3

  • Pikaista toipumista ❤️ Postauksiasi on ihana lukea,sinulla pysyy tuo kynä kädessä ja tekstisi on niin aitoa ❤️

  • Ihana tuo paketti! Eiköhän se flunssa katoa! Kyllähän sitä oireita varmaan alkaa jonkun vuoden päästä tulemaan…Tsemppiä, perässä tullaan 😘💕

  • Ihan olet <3 Paranemisia flunssaan ja hauskan rehellinen tekstijälleen kerran. Videoita en kokonaan pysty katsomaan – kuuntelemaan kyllä -, kun vanhemmiten on alkanut pyörryttämään liian nopeasti ja epävakaasti liikkuva kamera/kuva (en voi katsoa edes kun lapsi keinuu), muista vanhenemisen tuomista vaivoista puhumattakaan!!!!
    Juu ja kyllä, miehillä on vaihdevuodet…niistä voi tulla tosi kärttyisiä 😉
    Ihanaa viikonloppua <3 <3 xxxx

    • Voi eih, kaikenlaisia vaivoja ihmisille tuleekin. Joo oiskohan omalla ukkelilla jotain sellaista olotilaa himppasen päällä.

      Ihanaa viikonloppua Satu <3

  • Täällä on kyllä sellaiset mummokuumoilut aamuyöstä, että välillä lentää paidat ja peitot sellaisella vauhdilla lattialle, että onneksi ei koira nuku makuuhuoneessa saattaisi meinaan pelästyä. Hikoilua kestää muutama minuutti ja sitten tuleekin taas vilu. Niin, että missäs se peitto olikaan 🙂

  • Hih hih Tiia, samassa veneessä mennään! Mulla karvat vaan vaihtaa paikkaa, ne mitkä ennen oli ripsissä ja kulmissa, ovat nyt leuassa ja ylähuulen päällä. Ei siinä paljoa naurata ;). Ja varmaan niitä kuumiakin aaltoja on, mutta ne jotenkin jää tämän tropiikissa muutenkin hikoilun varjoon.
    Paranemisia!

    • On kyllä niin käsittämätöntä, että karvojen tulee vaihtaa paikkaa, ihan sama täällä tai en tiedä, niitä vaan on niin himskatisti.

      Kiitos kovasti ja ihania aurinkoisia päiviä tropiikkiin <3

  • I really do feel for you (viitaten aikaisempaan kommenttiini kesällä alkaneista vaihdevuosista) 😘

    Minna

  • Ihana kun sä puhut asioista niiden oikeilla nimillä.
    Itsekin eilen gynellä käyneenä, vähän vastaava keskustelu, joskin omalta kohdaltani lähinnä punnittiin vielä yhden hormonikierukan hyviä ja huonoja puolia liittyen niihin tuleviin mummovaivoihin ja rintasyöpäriskiin, joka omalla kohdallani on yli 80%…
    Ei ole herkkua ei.
    Toivuhan flunssasta. Seuraavassa kirjoituksessa puitkin sitä korvajuttua. Hyvä, jos toipuu nyt kun ylimääräiset liimat on pois.
    Ihanan survival-pakkauksen olet saanut. Voi kun omatkin kaverit tajuaisi aikanaan…. =)

    • Tuo rintasyöpäriski on iso, joten sinun kyllä täytyy käydä usein tutkimuksissa ja vielä sitten taiteilla kierukoiden ym. kanssa. On tämä naisen elo välillä niin outoa.

      Juu tuo survival kit oli yliveto, eihän tuollaista edes tapahtu, mutta tapahtui kuitenkin.

      Zemppiä ja kiitos Vivi <3

  • No jos olisi tsekkauslista sun ja kommentin kirjoittajien vaivoihin niin vähintäänkin 8 kymmenestä voisi vetää rastin ruutuun. Toi on NIIN tuttuja. Pitäis varmaan gynellä vihdoin käydä… Joku on joskus sanonut että "painovoima saavuttaa meidät kaikki", se on lohdullista. Näin se vaan menee ja kun on vaihdevuosien alkamisen lisäksi vielä PMS oireita suoraan hel…tistä niin kyllä tämä on sellaista vuoristorataa jotta…

    Ekat antibiootit jo syöty flunssan jälkeiseen poskiontelotulehdukseen joka juilii aina vaan, vaikka olo on vähän pirteämpi. Helliä merisuolanenätippoja joissa on myös bebenteenia ja aloe veraa menee vieläkin. Toista purkkia jo. Samaa ei löytynyt pikkuapteekista ja uusissa lukee että auttaa raskauden aikaiseen limakalvoturvotukseen!!! Ehkä se auttaa vaihdevuositurvotukseenkin???
    Toipumista ja jaksamista sinne Kippari-Kallelle<3

    • Hih voihan painovoima sentään!

      En ole kuullutkaan merisuolatipoista, mutta varmaan tuo sarvikuono vesi/merisuolahuuhtelulla ajaa saman asian. Onnistuin sillä keinoin välttämään poskiontelontulehduksen, mutta en korvatulehdusta, höh. Hurjana zemppiä sinulle, ei ole kivaa, kun flunssaa pukkaa ja puhumattakin, että se pitkittyy.

      <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud