Silk oil of Morocco, loistava messutärppi I Love me messuille

Nyt vielä sokerina pohjalla ihan viimeinen I Love me messutärppi ennen messuja ja jatkotärpit tulevat sitten messuraporteissa ja Tädit tubettaa Youtube kanavalla. Nyt jos koskaan kannattaa tilata kanava, jotta pysytte menossa mukana. Ne joita taasen ei kosmetiikka kiinnosta, niin ensi viikolla palataan blogin puolella ihan normaaliin elämään. 🙂

*Silk Oil of Morocco -mineraalimeikkisarjan Argan Cream Compact Foundation -meikkipuuterilla luodaan kätevästi täydellisen virheetön iho. Sen kevyt voidemainen mineraalikoostumus levittyy saumattomasti iholle ja kestää tunnista toiseen.  Meikkipuuterilla saadaan joko keskipeittävä tai täydellisen peittävä lopputulos, ihon värin epätasaisuudet ja couperosa peittyvät samalla. Meikkipuuteri auttaa korjaamaan myös tummia silmänalusia ja epätasaisen väristä silmänympärysihoa. Tuotteella on lisäksi helppo tehdä varjostuksia.
Meikkipuuterissa oleva kylmäpuristettu sertifioitu ja orgaaninen arganöljy sisältää runsaasti vitamiineja, antioksidantteja sekä omega-6- ja omega-9-rasvahappoja, jotka auttavat säilyttämään kosteustasapainon iholla koko päivän. Tuote sisältää myös sertifioitua orgaanista karitevoita, sertifioitua orgaanista vihreää teeuutetta ja Kakadu-luumun uutetta sekä eteeristä Rosalina-öljyä.  Meikkipuuterin kevyesti valoa heijastavat pigmentit antavat kaunista hehkua iholle. Tuotteessa on luonnollinen SFP suojakerroin 10–15.  Tuote kaikille ihotyypeille eikä se tuki ihohuokosia, koska siinä ei ole talkkia.
Tuotteessa on viisi sävyä: Ivory, Cream, Beige, Tan, Dark Tan
Hieno meikkipuuteri, jolla saa kauniin ihon, peittää punakkuudet ja oman ihon kummallisuudet. On jopa ällistyttävän peittävä ja silti niin kevyt ja hengittävä. Mukava pitää mukana, jos tarvitsee kiireessä lisätä. Mukavan heleä meikki, raikaskin ja helppo. Meikkisienellä saa parhaan tuloksen, vaikka meikkipuuterin mukana tulee myös oma tyyny, jolla levittää puuteri.

*Kauniisti muotoillut kulmakarvat ovat tärkeä osa viimeisteltyä ulkonäköä. Silk Fibre Brow Enhancer -kuitukulmavärillä luodaan nopeasti täydellisen täyteläiset ja luonnollisen näköiset kulmakarvat: kuitukulmavärillä saadaan helposti paksuutta ja pituutta kulmakarvoihin ja sillä on helppo täyttää puuttuvien kulmakarvojen paikat.   Helppokäyttöisellä kuitukulmavärillä saat hetkessä avaramman katseen. Pakkauksen sisältö riittää jopa 120 käsittelyyn.
Silk Fibre Brow Enhancer sisältää satoja pieniä kuituja äärimmäisen hienojakoisessa puuterissa.  Kuidut ovat luonnollisen näköisiä kulmissa ja iholla. Tuote kestää kylmää vettä ja on hienkestävä.
Valittavana on 5 upeaa väriä: Extra Light, Light, Medium, Dark ja Extra Dark. Tummin sävy ei ole musta.
Sain testiin sävyn ”light” ja vaikka omaan tummat kulmakarvat, sävy on aivan täydellinen omille kulmille. Testattuani kuitukulmaväriä, en ollut uskoa silmiäni, sillä kulmaväri täyttää kaikki puuttuvat onkalot ja antaa runsautta kulmille. Tässä on nyt elämäni paras kulmaväri kyseessä! Kulmien laitto on helppoa, eikä tarvitse pipertää ja piirtää ja paikkailla koloja. Kulmaväri levittyy tasaisesti, ei tarvitse korjailla. Tästä tuli kulmatuotesuosikkini, jota ilman ei voi enää elää. 
Ainoa mikä kulmavärin kanssa on hyvä muistaa, että jo sävy light on varsin tumma. Eli Extra Light sopii varmasti vaalealle suomalaiselle.


Messuilla 25e, normaali hinta 32e, piste 7d31 ja tarjous voimassa lauantaina ja sunnuntaina. 

*Teet ilman liimaa ja lisätupsuja ripsipidennykset!
Oletko haaveillut pitkistä ja luonnollisen näköisistä silmäripsistä? Nyt tämä on mahdollista ilman keinotekoisia ripsiä! Silk Oil of Moroccon Argan Fibre Lash Mascara antaa välittömästi pitkät ja tuuheat ripset. Tämä vallankumouksellinen kevyen tuntuinen ripsiväri sisältää kylmäpuristettua sertifioitua ja orgaanista arganöljyä joka hoitaa samalla ripsiä. Voit itse säädellä haluamaasi volyymimäärää ja saat täydellisen ripsimeikin. Kuituripsiväri on vedenkestävä ja pitkäkestoinen. Se poistetaan lämpöisellä vedellä tai silmämeikinpoistoaineella
Pakkaus sisältää 1 x Silk Fibre Lash ripsivärin (isompi) ja 1 x Silk Fibre Lash kuitupuikon (pienempi).
Kuituripsivärin suhteen olin ennakkoluuloinen, koska en koskaan käytä vedenkestäviä ripsivärejä. Omaan herkät ja vuotavat silmät ja ihan normiripsarinkin puhdistuksessa silmät punottavat aina puhdistuksen jälkeen. Mutta tämäpä vedenkestävä ripsiväri lähteekin helposti lämpimällä vedellä ja toki putsaria vielä käytin. Mielestäni kaikkien ripsivärien ikävin puoli on pois peseminen ja tämähän oli pesun suhteen helppo rasti. 
Lisäksi laittamalla ensin kuitumascaraa ja sitten ripsiväriä näillä sai omiin tynkäripsiin niinkin kivan tuloksen, että juhlissakin tuntui, että ripset ovat huomattavasti näyttävämmät. Ripset myös tuntuvat pehmeiltä, eikä kovilta tönköiltä ja pysyvyys loistava. Erityispeukku upeasta ulkomuodosta ja hienosta rasiasta, jossa ripsivärit tulevat. 


Messuilla 35e, normaalisti 44,50e ja tarjous voimassa lauantaina ja sunnuntaina osastolla 7d31.
Täytyy kyllä sanoa, että paljon kosmetiikkaa testanneena ja vuosiakin jo mittarissa, niin usein ei enää kosmetiikan saralla näin positiivisesti yllätetä. Kokonaisuus on upea, kohtuuhintainen laatuun nähden ja pakkaukset hurmaavat. 
Suosittelen messuilla käymään Silk of Morocco pisteellä 7d31 tutustumassa tuotteisiin. Lisäksi sieltä löytyy arvontaa ja hyviä messutarjouksia. Jos et kuitenkaan pääse messuille, tuotteita voit kurkkia täältä
Kiinnostiko Silk oil of Morocco tuotteet ja oletko tulossa I Love me messuille, siellä nähdään!


Lue myös Pinkit korkokengät Maijun blogista, miten saada paras irti messuilta ja miten kannattaa tehdä oma messukartta. Nyt ei muuta, kuin messuilemaan. 🙂
*Tuotteet saatu I Love me messuja varten testiin16 thoughts on “Silk oil of Morocco, loistava messutärppi I Love me messuille”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud