The Blog Awards gaala-2016 juhlahumua

The Blog Awards gaala-2016 juhlahumua

Eilen oli The Blog Awards gaala A-lehdet tiloissa. Henkisesti olin valmistautunut juhliin mielessäni jo etukäteen, valiten asun, sopivan iltatuoksun kahden tuoksun välillä ja kynsilakka vaihtui lennossa klassisesta punaisesta räväkämpään essien vuoden takaiseen syyskokoelman lakkaan ”my bottom blues”. 

Normaalisti suosin klassisia pikkumustia, mutta Ivana Helsingin Moomin Vieno mekko tuntui paljetteineen nappivalinnalta. Paljetteihin pukeutui myös toimittajat Sini Kesänen ja Kaisa Virtanen ja heidän kanssa naureskeltiinkin, kuinka paljetit on nyt cooleinta hottia. Kaisalla ja minulla oli jopa identtiset kynsilakat kynsissä. 

Viime vuoden Blog Awards voittaja Tämän kylän homopojalla oli myöskin Ivana Helsingin upea paljettitakki ja yhteiskuvahan oli ihan must. 

Kahden syksyn upeimpien tummien tuoksujen kanssa ja villakangastakkien kanssa kävin sisäistä taistelua, mutta vaikka takkivalinnassa harmaa voitti, niin tuoksuissa YSL Mon Paris illan valintani, oli kaikkea muuta, kuin harmaa tuoksu. 

Tuoksuilla on erittäin iso merkitys mielialaan ja YSL Mon Paris vaikuttaa raikkaudessaan energisoivasti ja syvyydessään viettelevästi ja tuo juhlailtaan mukavana lisänä mielenkiintoista naisellisuutta. 

Mon Paris alkutuoksussa pirskahtaakin hedelmäiset tuoksut vadelmaa, mansikkaa, päärynää ja bergamottia ja raikas alkutuoksu inspiroi mielen juhlatunnelmaan. Sydäntuoksussa viettelee naisellinen kukkayhdistelmä, pionia, jasmiininkukkaa, appelsiininkukkia ja datura-kukkaa. Tuoksun viimeistelee syvän naisellinen ja viettelevä koostumus patsulia, ambroxaa ja valkoista myskiä. 

Mon Paris on tämän syksyn ja joulun ehdoton hittituoksu, joka sopii kaiken ikäisille naisille ja on aivan täydellinen tuoksu niin iltaan, kuin päivään. Ylellinen nahkainen ja silkkinen ruusuke tuokupullon kaulalla ja kultainen YSL logo, on kuin kaulakoru ja viimeistelee pullosta ylellisen naisellisen. 
Lancôme La Nuit Trèsor Caresse tuoksu oli toinen tuoksukaksikosta, jonka välillä taistelin, kumpaa tuoksua suihkautan ylleni gaalaan. La Nuit Trèsor Caressen säästän marraskuun iltapukutilaisuuteen mieheni kanssa, sillä tuoksuna La Nuit Trèsor Caresse on ehdoton iltatuoksu ja vielä syvemmän naisellinen, kuin YSL Mon Paris.

Siinä missä YSL:n tuoksu käy päivään ja iltaan, Lancômen uutuustuoksu on taasen henkilökohtaisesti ehdoton iltatuoksu ja pimeän ajan ja juhlavan joulun ajan tuoksu. Lancôme La Nuit Trèsor Caresse yllä nainen kääntää päät ja taatusti huomataan, mutta silti tuoksu ei ole synkkä ja alkutuoksu on jopa ihastuttavan raikas.

Alkutuoksussa hurmaa bergamot, vadelma, litsi ja punapippuri, kokonaisuus joka antaa tuoksulle kaunista raikkautta. Sydäntuoksun naisellisuus kumpuaa mantelinkukasta, ruususta ja jasmiinista. Tuoksun viimeistelee tonkapapu, orkidea, Tahitin vanilja, patsouli ja valkoinen myski. 

Tuoksu on voimakkaan viettelevä ja kestää juhlissa aamuyön pikkutunneille asti. 

Tuoksun lisäksi juhliin valmistautumisruutiineihin kuuluu joka kerta Joe Blascon 10 hour face lift, joka valehtelematta saa ihon hehkumaan niin kauniisti, että vastaa kasvohoidossa käyntiä. Joe Blascon upea irtopuuteri viimeistelee meikin ja meikki pysyy iholla kuulaana koko illan. Ilman Joe Blascon valonappia en koskaan lähde ovesta ja kuinkakohan monta kertaa olen sitä kehunutkaan täällä blogissa. 🙂 

Maijun kanssa olemme tehneet vuosi sitten Joe Blascon 10 hour face lift kasvonaamiosta videon ja se onkin pikkujoulujuhlien ollessa ovella ajankohtainen ja sen voi halutessaan kurkata täältä. 

Sukkiksia ei kannata katsella, liian tummat ja kengätkin liian arkiset. Sen siitä saa, kun kissa makoilee päivät pitkät sukkislaatikossa, eikä kriisitilanteessa löydy yksiäkään ehjiä sukkiksia muita, kuin talvipöksyversiona. Korkkareista oppineena, Lumene lanseerauksessa seisoin 15-minuuttia kunnon juhlakengissä ja ei enää niitä kiitos. 

Nyt jännittää, juhlahumu alkaa ja ihana Pauliina Souliina blogista oli ehdolla yleisön suosikiksi. Vasemmalla Apu lehden bloggaaja ja Tädit tubettaa puoliskoni rakas Pinkit korkokengät Maiju. Yleisön suosikkiehdokkaana oli myös tätien suosikkipojat Kaikki paketissa pojat, jotka tädit haluaisivat adoptoida. 

Jo perinteeksi muodostunut vessaselfie triplana ja mukana menossa meidän 40+ Blogit portaalin emo Beachhousekitchen blogin Heli. Kädessä oleva pullo näyttää hieman tahdittomalta, mutta kyseessä on alkoholiton Happy Joe siideri ja olipahan hyvää. 🙂 Alla viime vuoden Blog Awards voittaja, jonka kanssa kimallettiin kilpaa Ivana Helsingin asuissa Tämän kylän homopoika

Kiitos mahtavasta illasta, puitteet olivat hienot, mutta juhlan tekee ihmiset ja seura oli kaikkinensa mitä parhainta. Kuvissa ei mukana Marjon matkassa, Lumo lifestyle ja Optimismia ja energiaa Katja, jotka olivat iloisessa menossa kuitenkin mukana.

Mitkä ovat sinun juhlarutiinit, miten valmistaudut juhliin? Turvaudutko klassiseen mustaan vai jotain rohkeampaa tyyliä, onko tuoksu ja meikki jotenkin aivan erityisiä tekijöitä juhlaillan kruunaamisessa tai käytkö kampaajalla tai meikissä?

Iloista lauantaita kaikille ja vaikka tämä keski-ikäinen ei juonut pisaraakaan alkoholia, niin tänään loikotuttaa ja soffa kutsuu. 🙂

Lisää juhlatunnelmia löydät täältä The Blog Awards Finland 2016-Gaala.

*YSL Mon Paris ja Lancôme La Nuit Trèsor Caresse tuoksut ja Joe Blasco irtopuuteri Pr-näytteitä.


67 thoughts on “The Blog Awards gaala-2016 juhlahumua”

    • Siellä oli niin paljon kauniita ihmisiä. <3 Paljettimekko on ihana, tykkään siitä todella paljon ja sellainen ei kiristä, eikä purista. 🙂 Kiitos niin paljon Kati ja ihanaa sunnuntaita <3

  • Oi mitä ihania daameja siellä kuvissa onkaan, niin kauniina kaikki. 🙂 Hauskalta kuulostaa ja näyttää meno. Tuo sun mekko on tosi ihana, ihan nappivalinta! Leppoisaa lauantaita. Niin ja mun juhlameikki..laitan ripsiväriä ja valokynää vähän enemmän kuin normaalisti. ;D <3

  • Kauniit asut ja meikit kaikilla, näytätte niin pirtsakoilta ja iloisilta! Minäkin tykkään laittautua juhliin, mutten koskaan ole käynyt juhlien takia kampaajalla tai meikissä (olis kyllä kiva kokeilla mitä joku ammattimeikkaaja tekisi!) Yleensä tykkään käyttää värejä mutta joskus menen ihan musta/valko tai muuten hillitymmällä linjalla, ihan juhlasta ja fiiliksestä riippuen. Tuntuu että juhlamekkoja olisi kiva omistaa vaikka kuinka monta!

    • En ole tainnut minäkään tai ehkä kerran, mutta sekin oli blogijuttu, aina tuherran itse, välillä surkeasti epäonnistuen, välillä jotenkin onnistuen. 😉

      Mutta kivahan se on nähdä miltä sitä ammattimeikkaajan käsittelyn jälkeen näyttää. Aina on tuntunut peilistä katsottuna oudolta, mutta sitten taas kun olen nähnyt meikin kuvissa, se onkin ollut hieno.

      Olisi ihanaa jos olisi juhlamekkovarasto, onhan ne niin naisellisia. <3

  • Ihana mekko, ihan täydellinen<3 Kivoja tunnelmia ja kuvia juhlaillasta ja iloisia ihmisiä on kiva katsoa. Ai miten valmistaudun juhlaan?? Kysymys laittoi vähän hymyilyttämään, ai että mihin juhliin? Taidan olla enemmän koti-ihminen…:)) Useimmiten päältä kyllä valitettavasti löytyy mustaa juhlissa ja aika usein housut eikä mekkoa. Omissä häissä oli metsänvihreä satiini-pitsimekko, lasketaanko sitä?? Ihanaa viikonloppua sinnne<3

    • Hih no mutta älä vällää, ei täälläkään juuri koskaan juhlita. Jos saan valita soffan tai juhlat, niin arvaa kumman valitsen. 😉 Lasketaan se ja hääpukusi kuulostaa satumaisen ihanalta. Kivaa iltaa <3

  • Mulla hän oli tavanomaisen hätäinen valmistautuminen, pyykkiäkin ripustelin pikkumusta yllä noutajan tullessa.

    En tiennytkään että Happy Joeta on alkoholittomana. Itse join ruokajuomien jälkeen Lehtikuohua, raikasta!

  • Taatusti oli kiva ilta! Kauniina olet! Jaa-a. En ole käynyt missään juhlissa pariin vuoteen. Ei ole oikein napannut lähteä halpiscrockseissa, kun jalat ovat olleet kipeinä. Muutenkin tämän paikkakunnan juhlat on aika lailla osaltani jo nähty. Ja se suurin syy on, ettei nykyinen oma ulkonäköni enää miellytä juhlamielessä. Pitäisi nääs näyttää samalta kuin 20 vuotta sitten. Ei ihan realistista, vai mitä? ;O)

    • Oot ihana ja ymmärrän niin tunteesi. Ennen oli kiva tälläytyä, koska sitä näytti hyvältä ja oli hoikka jne, jne. Nykyään se on osittain tuskaa, koska sitä ei vaan ole itseensä tyytyväinen. Voi meitä, liian itsekriittisiä. Mutta ne sinun jalat… <3 Voimia Satu ihanuus <3

  • Gaala oli täydellinen ilta ihan kympillä onnistunut. Kiitos seurasta. Ensi vuonna uudestaan 🙂

  • Upeita naisia siellä! Teitä on ilo katsella. Sinulla Tiia on kaunis juhla-asu! Ja sinähän ihan säkenöit! Se jos mikä on glamouria!
    Ihana viikonloppu jatkukoon!

  • Upeita ihan sädehtiviä naisia siellä ♥ Kaunis tuo sinun mekko ja se muumilaukku ihan mahtava! Itse panostan juhliin meikkaamalla huolella, hiukset laitan ajan kanssa, koruja käytän arkea enemmän ja tuoksu viimeistelee kaiken! Meillä tulossa firman pippalot piakkoin ja sinne saa vähän laittautua, tykkään 🙂

    • Kiitos ihanuus ja juhliin on ihana panostaa, jos on aikaa. Voi niitä nuoruuden aikoja, kun ystävien kanssa viinilasin kera ja musiikki pauhasi.

      Ihanaa, kivoja firman pippaloita Maiccu <3

  • Ihania tuoksuja, täytyy käydä haistelemassa. Ihania kauniita naisia ootte! Sä hehkut kyllä, naamio on kyllä hyvä, onko se kallis? Kaikki paketissa pojat ovat niin upeita tyyppejä! Ihanat juhlat! Upeeta sunnuntaita <3

  • Upeina olitte liikkeellä! Kiva valinta tuo paljettiasu.

    Omat juhlavalmisteluni ovat hyvin samanlaiset: tuoksu on tärkeä ja valikoituu tilaisuuden ja sen hetkisen fiiliksen mukaan.
    Meikki huolella, vaikka meikkaus ei ole mitenkään vahvuutena. Hiukset laitan itse jommalle kummalle osaamalleni kampaukselle. 🙂

    Itse laitan juhliin useimmiten juhlavammat (tällä hetkellä leveät) pitkäthousut ja yläosaksi jotain näyttävää.
    Pidän väreistä, ja värikkyys on niin iso osa identiteettiäni, että harvemmin ihan täysmustassa menisin minnekään.

    Juhlaan valmistautuminen pitäisi tehdä kaikessa rauhassa ja ajan kanssa vaikka harvemmin se ihan niin menee.

    Juhlat ovat ihania ja olen ottanut käytännöksi panostaa pienempiinkin ja vähemmän juhlallisiin tilaisuuksiin enemmän.
    Elämässä löytyy paljon juhlaa jos niin haluaa.

    Tuossa aiemmin joku mainitsi ettei ole käynyt juhlissa pariin vuoteen. Hyvin helppoa on kutsua parhaat kaverit kotiin vaikka pikkujouluun tai omaan olohuoneeseen leffailtaan ja laittaa kutsuun vaikka että juhlistamme ystävyyttä. Ystävyyden kunniaksi voisi kaikkien ja omaksi iloksi laittautua ja heittää jotain juhlallista ylle.

    Jos jäämme kutsua odottamaan sitä ei ehkä heti tulekaan, aloitteen voi tehdä itse. (Paljon rahaa ei tarvitse käyttää jos sitä on pitänyt esteenä.)

    Rentoa sunnuntaita kaikille,

    Lady Dragonfly

    • Ihan totta tuo, että sitä voi juhlia pienempiäkin asioita ja jos juhlista luopuu, niin kohta on yhtä arkea vaan.. Toki olen huomannut, että yhä laiskemmim jaksan juhlissa käydä. Tuli juhlittua 90-luvulla ihan riittämiin. 😉

      Totta kaikki tuo, jotta juhla tuntuu juhlalta, valmistaudun juhliin tuoksua myöten niin, että olo olisi mahdollisimman sinut juhlalookin kanssa.

      Ihanaa iltaa. <3

  • Ihana tuo Moomin-mekko!
    Mun juhlarutiineita on kahdet tukisukkahousut päällekkäin 😀
    Ja no, hiukset pitää olla täydellisesti ja ripsaria runsaasti!
    Lisäksi mekko on ehdoton.

  • Wau, mikä kimallus mekossasi, todella upea ☺
    Juu-u juhliin ollaan täs lähdössä, synttäreille ja kutsussa oli ettei juhlatamineita päälle,
    siis jotakin rentoa muttei farkuissa ja teepaidassa mennä.

    Ihanaa pyhäpäivää Sinulle Tiia ♥

  • Oli ihanat juhlat ja tuo sinun mekkosi on kyllä mielettömän upea<3
    Oli huippua juhlia yhdessä ja ihana tavata monia mielenkiintoisia ihmisiä.

    Tämä oli ainutlaatuinen kokemus!

  • Tiia, ihana ilta meillä oli ja tuo sinun Moomin-mekkosi!!!! KÄÄK – miten ihana se oli ja Muumi-laukkusi myös. Ihania molemmat ja sopivat sinulle niin valtavan hyvin 🙂
    Juhlat ovat aina hauskoja ja näyttävät puitteet oli tänne luotu.
    Hyvää viikkoa ihanuus!

    • Marjo kiitos niin paljon ja onnea vielä ehdokkuudesta, mielestäni se on jo suuri voitto <3

      Oli hienot juhlat ja seura mitä parhainta. <3 Upeaa uutta viikkoa ihanuus <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud