Yö messukeskuksessa, ihan hullun hilpeää ja villiä menoa!

Villi yö takana messukeskuksessa, jossa yövyimme Sokos Hotelli Presidentin huoneissa, jotka oli sisustettu kontteihin. Sisustuksen hotellihuoneisiin on suunnitellut Ivana Helsinki. Meillä Pinkit korkokengät Maijun kanssa oli huone nimeltä Satumetsä ja Oi mutsi mutsi Elsalla ja Veera Biancalla huone Hiljaisuus. Muita huoneita itse hotellissa on Sisu ja Juhannus. Mukavaakin mukavammat pyjamat meille tarjosi Change Lingerie

Messukeskuksen puolesta meistä huolehdittiin mielettömän upeasti ja taas on muistojen kirjaan kirjattu muisto, jota en tule unohtamaan ikinä. 

Nukuttua tuli 2t, joten nyt on himppasen sekavat tunnelmat täällä kotosallakin, mutta ensimmäinen messupäivä vedettiin kunnialla läpi ja huomenna on tulossa materiaalia ulos ja ettepä usko mistä. Messuilla nimittäin myydään pallivahaa. Kuulostaa härskimmältä, kuin onkaan, sillä loppupeleissä ongelmat ne on miehilläkin. Mistä on kyse, siitä lisää seuraavalla tubevideolla, mutta alla olevalla videolla tunnelmia messuyöstä. Kannattaa kurkata, meistähän video on aivan älyttömän hauska. 

Nyt täältä pedin uumenista, Osku ja Sofia kainalossa, mies on työmatkalla, seuraa kuitenkin piisaa. Toivotan kauniita unia kaikille. <3 Olisi kiva kuulla, kävitkö messuilla tai mitä ajatuksia heräsi?



36 thoughts on “Yö messukeskuksessa, ihan hullun hilpeää ja villiä menoa!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud