Hulluhalpailin taas Lidlissä ja Lidl kosmetiikka-arvonta!

Kuka tunnustaa, asuuko sisällänne pieni laihialainen ja rakastatte tonkia Lidlin laareja? No minä rakastan ja nuuskamuikkuilu Lidlin laareissa on oikein palkitsevaa puuhaa. Lidlistä olen löytänyt likimain kaikki oloasut, kasoittain sukkia, sukkahousuja ja kalsonkeja myöskin. Puhumattakaan kaikesta muusta. 

Eilisellä kauppareissulla ilahdutti pitkät lettineuleiset polvisukat ja oliko hintana 2,49 vai 2,99 en ole enää varma. Ostin itselleni harmaat ja mustat ja 10-vuotiaalle tyttärelle mustat ja sitten samaisesta laarista vielä säärystimet. Todella kivoja, mieluisia ja edullisia. 

 
Omistan monen monet Lidlin velourasut, mutta ne ovat aika hottentotteja vielä, joten collagehousujen tarve oli. Lidlistä kahmaisin parit pökät mukaan 8e kpl. Pantterikuviotakin kartan minkä ehdin, mutta printti on niin vaalea, niin kyllähän nuo nyt kotipöksyinä menee ja vallan niiden punaisten Crocsien kanssa ihan lyömätön tyyli, vai mitä. 😉


Kivaa myöskin on, että Lidlistä saa nykyään kosmetiikkaa. Kynsilakanpoistoainetta on saanut tosin jo vuosia ja sitä olenkin ostanut purkkitolkulla, sillä miksi maksaa enemmän? Lidlin vanulaputkin ovat ehdottomasti markettien parhaita, eivät nukkaa, eivätkä pöllyä silmiin. Niin ja ne kuuluisat vauvan peppupyyhkeet, jotka aina kulkevat reissussa mukana ja ilman niitä elo kotonakin olisi ihan katastrofi. 

Yllä olevassa kuvassa muutama Lidl kosmetiikkasuosikki. Punat ovat kivoja, sellaisia kosteuttavia ja huolettomia. Olisipa ollut Lidl kun olin nuori, silloin oli kosmetiikkaostokset tehtävä pienellä budjetilla ja Lidlin meikit olisivat olleet iloinen lisä meikkipussiin. 

Kiva myöskin on tuo kynnenkovettaja/alus/päällyslakka. Ei mitään moittimista. Jännä kun edullisia tuotteita pohtii, niin oikein pähkäilee mitä vikoja niissä on, kuin edullisessa olisi jotain vikaa?
Lidl kosmetiikkasuosikkeihin myöskin kuuluu huulikiillot, jotka ovat nyt uudistuneet ja nämä uudet ovat vähemmän tahmaavat ja tuoksuttomammat, kuin vanhan mallin kiillot. Tykkään ja näitä on kiva pyöritellä eri käsilaukkujen pohjilla ja ei kirpaise, vaikka katoaisikin yksi, jos toinenkin. 

Lidl sen kun parantaa ja löytyy monenmoista shopattavaa. Myös perheen ruokatalous on ehdottomasti saanut enemmän liikkumavaraa Lidlin myötä. Hurraa Lidlin maateemat ja edullinen ruoka. 

Koska kuvien kosmetiikat sain kynsilakanpoistoainetta lukuunottamatta blogiin testiin, niin ajattelin arpoa yhdelle teistä pienen setin syksyisen sävyisiä Lidl meikkejä. Jos ette ole vielä testanneet, niin yksi teistä pääsee testaamaan yllä olevan kuvan meikkejä, joka sisältää ripsivärin, kaksi kiiltoa, joista toinen väritön, huulipunan ja kaksi luomiväriä.
Kommenttilaatikkoon saa pulista mitä vain Lidlistä, ihan vaikka senkin, ettet käy Lidlissä koskaan ostoksilla tai mikä on sinun lempituote Lidlistä.:)

Yksi arpa anonyymeille lukijoille ja toinen arpa kirjautuneille, joko bloggerin kautta tai bloglovinin kautta lukeville. Huikkaa kommenttikentässä, kuinka monella arvalla olet mukana. Lisäksi anonyymeiltä kommentoijilta sähköpostiosoite tai ainakin nimimerkki on hyvä laittaa, jotta saan voittajan kiinni mahdollisen voiton osuessa kohdalle. Arvonta päättyy 6.11. Sydämellisesti onnea arvontaan. 🙂

*Lidl meikit pr-tuotteita, kynsilakanpoistoainetta lukuunottamatta ja vaatteet ostettu itse.


105 thoughts on “Hulluhalpailin taas Lidlissä ja Lidl kosmetiikka-arvonta!”

  • Kahdella arvalla mukana :)!

    Meikä on oikea lidsmainos-fanaatikko, luen viikkoista katalogia kuin raamattua -varsinkin nyt kun tarkan markan tyttönä ja työttömänä 🙂

    Mä tykkään Lidlin puhdistusmaidosta ja mulla juuri tota samaa kynsilakanpoistoainetta- molemmat hyviä. Sen lisäksi olen ihastunut niihin kertapakkauksisiin kasvonaamioihin- ihania. Ja huupunat ovat ihan toppen!

    Lidl-hurmiossa, Elisa

  • Lidli on paras, meidän ykköskauppa läheisen sijaintinsa vuoksi. Itse olen ostellut tuotteita laidasta laitaan ja hauska tarina liittyy yksiin housuihin, jotka ostin Lidlistä: mallin hommiakin tehnyt duunikamu (mies) kehui kerran, että onpas sulla mageet housut enkä malttanut olla sanomatta, että no juu kiitos, Lillukasta ostin 😀 Mutta mikäpä siinä, hyvät housut oli niin miksei ostaisi kun hintakin on edullinen! Vauvan peppupyyhkeet mullakin päivittäisessä käytössä, toimii 🙂 Ai niin ja se arvonta (just mun värejä noissa meikeissä), olenkos sitten kahdella arvalla mukana, kun kerta kirjautuneena olen 🙂 ? Meikkejä olenkin vähemmän testinyt Lidlistä, kynsilakanpoistoaine kylläkin käytössä parhaillaankin. Hauskaa päivää Tiiuska! <3

    • Varmaankin hauska tarina oli sellainen, jota omallekin kohdallekin on sattunut. Meidän päällä on kehuttu Lidlin hullunhalpaa vaatetta ja kun on paljastunut, että vaate onkin Lidlistä, tilanteesta on hetkellisesti tullut hieman koominen tai joskus jopa nolo, jos vaatetta kehuu perin tyylikäs ihminen. Eli vieläkin on sitkeässä joillain se ajatus, että on hassua ostaa Lidlistä vaatteita ja ihminen joka Lidl vaatteita kehaisee, niin se saattaa olla kehujalle jopa yllättävää tai kiusallista. Ninskin tarinan hauskuus piilee rivien välissä. 🙂

      Kivaa päivää sinulle. <3

  • Lempituote on ehdottomasti Lidlin hummus! Mistään ei saa yhtä hyvää hummusta! Sekä Lidlin banaanit, sillä ne on niin ihanan halpoja 🙂

  • Apua, mulla on collegehousujen tarve, noi näyttää kivoilta, pitää käydä kurkkaan lähin "liiteri", jos siellä vaikka olis. 🙂 Susta on nyt tullut villi keski-ikäinen, kun pantterikuosiin sorruit. 😀 Musta noi on kivat.

    Arvontaan en tällä kertaa osallistu.

    • Oon nyt niin villinä kuules. Mieskin kysäisi, "mitä onko sulla pantterikuviota", juu elämäni ekaa kertaa, mutta sanoin, ettei kuviota oikein näe, hih ja huh. Joillekin se sopii, itse vierastan. 🙂

  • Jostain syystä viime aikaiset kauppaostokset on tullut tehtyä jossain muualla.. Yhteen aikaan tuli shoppailtua paljonkin Lidlissä, pääosin ruokaa. Paistopisteen karjalanpiirakat, croisantit ja leivät on mun herkkua.

    Tuo kynsilakanpoistoaine putelo on kätsy! Kosmetiikkaa en ole (vielä) Lidlistä ostanut.

    [email protected]

  • En osallistu tällä kertaa arvontaan, kunhan pulisen muuten. 😀 Lidlistä ostin just eilen paksut puuvillasukkiset, jotka sopii lyhyen hameen ja maihareiden kanssa. Vetäisin jalkaan, tosi hyvät! Mukavaa keskiviikkoa!

  • Lidlistä tulee usein ostettua vaikka mitä. Meillä on ihan lähellä sekä Lidl että Prisma, ja monesti käydäänkin ensin Lidlistä hakemassa kaikki mitä sieltä löytyy, ja sitten loput ruokaostokset Prismasta. Silmälasien puhdistuspyyhkeet on tuolla tosi hyviä ja edullisia! Kosmetiikkaa en Lidlistä ole vielä kokeillut.

  • No täällä meillä ei taas tuotakaan kauppaa ole, mutta sekä Turussa että Tampereella ja myös Norrtäljessä olen Lidlissä asioinut ja hyväksi todennut. Vihannes-ja hedelmätiskit ovat vertaansa vailla. Vaatteita en ole sieltä ostanut, mutta mieheni on ostanut pyöräilyyn sopivia vaatteita ja ollut tyytyväinen. Siellä on siksikin kiva käydä, kun tuntuu kuin olisi ulkomailla, sekä asiakkaiden, että tavaravalikoiman ansiosta.
    Kahdella mukana arvonnassa.
    Mukavaa päivää sinulle <3

  • Mä käyn Lidlissä silloin tällöin ostoksilla, aina välillä vähän useammin, jos "tavaratorilla" on jotain mielenkiintoisia tuotteita – ne kun ovat aina edullisia ja aika laadukkaita tuotteita. Ostin jokin aika sitten paistokasarin Lidlistä ja se on kyllä mun suosikkituote! Ei tarvitse aina maksaa itseään kipeäksi ns. merkkituotteista saadakseen hyvää.
    Cienin tuotteita tai meikkejä ei ole vielä tullut kokeiltua! Täytyykin tutustua niihin, koska ovat kovin kehuttuja! 🙂 Kahdella arvalla mukana.

  • Kahdella arvalla mukana. Lidlissä käydään säännöllisen epäsäännöllisesti. Ja tottakai aina kierrän ne tavaralaarit. Täällä Espanjan lomallakin on Lidlissä ruokaostoksia kerran tehty. 🙂

  • 2 arvalla mukana.
    Meillä ei omaa Lidliä ole eli kun joskus olen kaupungissa autolla nin kyllähän siellä tulee käytyä. Olo on kyllä joka kerta kuin lapsella karkkikaupassa, löytyy kaikkea kivaa. Suosikkeja on monia, mutta ensimmäisenä tulee mieleen ne goudajuustosämpylät, njam 🙂

  • Kahdella arvalla mukana (bloggerin kautta tilattu). Mulla kesti pitkään, että pääsin Lidlin makuun. Alkuun vieroksuin syystä jos toisestakin, ja olen vissiin vähän ennakkoluuloinen luonne. Nykyään teen n. puolet ruokaostoksista Lidlistä. Kyllä siinä säästää kuukausitasolla useita kymppejä (tai satasen/satasia). Ja niitä laareja mikäkin rakastan. Joskus tähtään ihan tarkoituksella ostamaan jotain tiettyä juttua, jonka olen bongannut Lidlin viikkoilmoituksesta. Joskus sitten ihan randomina löytyy jotain kivaa. Esim. urheiluvaatteet olen n. vuoden ajan ostanut melkein yksinomaan sieltä. Caprit, juoksuhousut, jumppatopit, sporttisukat – hyvää halvalla 🙂 Meikkejä en vielä ole kokeillut, mutta voisin kuvitella, että juuri nuo huulikiillot ja -punat voisi olla mun juttu.

  • Kahdella mukana! Voi kumpa meillä olisi Lidl vähän lähempänä, nyt sinne pitää aina erikseen lähteä, joten ei hirveän usein tule käytyä. Lidlin paras tuote on pähkinämysli, sitä käyn aina hamstraamassa, ja paistopisteen myslileipää. Hedelmien ja vihannesten hinnoissa huomaa ainakin selvän eron. Olen kyllä ostanut aika paljon olo- ja urheiluvaatteitakin sieltä, tosin omaatuntoa joskus vähän kirpaisee miettiä, että onkohan vaatetuotteiden halpa hinta saatu aikaan kamalan huonoilla tuotanto-oloilla 🙁 Meikkejä en ole ehtinyt kokeilla, ihan kiinnostavia kuitenkin ovat, kun muutenkin käytän pääosin varsin edullista kosmetiikkaa.

    katarimaria(at)iki.fi

  • Kahdella arvalla mukana!
    Lidlistä tulee haettua "herkkuja"! Ne ovat erilaisia kuin muissa kaupoissa.
    Esim. Halloween ja joulunamit!
    Ja paistopisteestä tulee joskus ostettua jotain!
    Ulkomailla ollaan Lidlistä haettu aamiastarpeet.

  • Kahta arpaa käyttelen!
    LIDL… toiset vihaa toiset tykkää. Mä kuulun näihin jälkimmäisiin. Valitettavasti vaan omalla paikkakunnalla ei oo kyseistä kauppaa, niin joudutaan käymään kerran viikossa toisella paikkakunnalla ostoksilla. Nyt varmaan joku sanoo että olisi hyvä jos käyttäisit rahat omalle paikkakunnalle. Olisi toki, MUTTA…kun LIDL on pitkäaikais sairaslomalla olevalle ehdottomasti halvin ruokakauppaa! Toki täydennän paikkakunnan kaupoissa jos tarvitsee, mutta pääasialliset ruokaostokset suoritetaan siellä. Shamppoot on hyvä, kynsilakanpoistoainetta olen ostanut kerran ja tytär meikkejä.

    [email protected]

  • Lidlissä ehdottomasti parhaimmat vihannekset. Käyn Lidlissä useamman kerran viikossa. Kahdella lukijana mukaan. paperitypy ät hotmail.com

  • Kahdella arvalla mukana.
    Minäkin ostan paljon Lidlistä kaikkea. Vaatteissa hyvä
    laatu ainakin trikoovaatteissa.

  • Lidlistä ostetaan aina leivontatarpeet ja tehdään muutenkin ostoksia ainakin kerran viikossa. Iloinen olen ollut, kun Lidliin tuli myös isommille ihmisille vaatteita.
    Kahdella arvalla mukaan kivaan arvontaan.
    Mukavaa keskiviikkoa Tiia!

  • Kahdella arvalla mukana. 🙂

    Lidlin meikkejä en itse ole tainnut testata kuin LivBoxissa tulleen mascaran verran, minkä lisäksi itse nappasin yksi kerta tuon silmämeikinpoistoaineen testiin (ei kyllä valitettavasti suosikkiani Lumenen WP-putsaria päihitä :/) eli innolla testailisin tuota pakettia 😀

    Lidlissä harmillisen harvoin tulee käytyä, mies kammoksuu (minuakin enemmän) hirveitä ihmismassoja ja jonottamista, joten usein käymme melko lähellä olevassa suuressa S-Marketissa ostoksilla. Eikä minulla itsekseenkään tule sitten Lidliin asti lähdettyä – katsotaan muuttuuko tilanne kun Joensuuhun aukeaa toinenkin Lidl joka ehkä hieman paremmin osuu yhtenä päivänä viikossa työmatkankin varrelle 😀

  • Kahdella arvalla mukana!
    Käytän paljon esim. Lidlin urheiluvaatteita ja kaikkia muitakin tuotteita :
    Mukavaa talven odotusta kaikille 🙂

  • Kahdella arvalla mukana, seuraan Bloggerin kautta.
    Lidlissä tulee käytyä aina silloin tällöin, tykkään kun siellä on vähän erilaisia tuotteita kuin muissa kaupoissa. Paistopisteen leipiä tulee ostettua ja toinen suosikkini on se lasipullossa oleva appelsiinimehu 🙂
    [email protected]

  • Kahdella arvalla mukana. Me käydään Lidlissä varmaan viikottain, yleensä tehdään jotain täsmäiskuja ja mm. soijamaito on siellä huomattavasti edullisempaa kuin esim. Prismassa. Aina minä kollaan myös nuo Lidlin loorat, kosmetiikkapuoli onkin ihan kollaamatta (toki eilinen blogipostaukseni vähän selventää miksi näin on…)

  • Hitlerin Siwan kanta-asiakas tässä hei!
    Jos se olisi sijanniltaan järkevämmin, kävisin varmasti viikottain. Nyt pyrin hakemaan n. kerran viikossa tietyn määrän peruselintarvikkeita (ja samalla kohnaan joka ikisen kamalaarin läpi…. tottakai!) ja muuten täytän kaapit noilla monopoliliikkeiden valikoimilla.
    Pumpulilaput on parhaita! Vaatteet ja muut kamat hurjan hyvänlaatuisia!

    Kahdella mukana.

  • Nyt on niin minullekin sopiva palkinto, että kahdella mukana =)
    Lidl on meidä perheen suosikkikauppa. Itse pääsen harvakseen käymään, mutta tytär käy pari kertaa viikossa. Kun näen mukavan tarjouksen, niin soitto tytölle vaan =) Ruoan teemaviikot ovat ihania ja kosmetiikkaa ollaan käytetty jo pitkään. Varsinkin deodorantit ovat lyömättömiä ja nythän ovat muutkin tuotteet vertailluissa voittaneet kalliitkin merkit. Ainut huono puoli Lidlissä on, että vaatteitten suuria kokoja on harvoin saatavilla. Jos onkin, niin siinä vaiheessa kun täältä syrjäkyliltä ehtii ostoksille, niin tavara on jo loppunut kaupasta. Kaikki jouluherkut kuitenkin haetaan tänäkin vuonna Lidlistä, samalla rahalla enemmän herkkuja ;D

  • Meillä lähin Lidl on yli 30 kilsan päässä eli tosi harvoin käyn. Täältä ei tarjouksien vuoksi kannata lähteä, kun ne on jo kaikki menneet.
    Mukana olen kahdella arvalla.

  • Arvaapas mitä? Sain Suomessa käydessäni äidiltäni Cien Time control moisturising creamin, joka on nyt ihan ehdoton suosikkini. Paljon parempi kuin monet merkkivoiteet ja mikä parasta, toimii pehmentävästi myös käsieni psoriin!!! Ihan ihmetyttää, että mitäköhän siinä on!

    Olen mukana kahdella arvalla 🙂

    Hyvää marraskuuta sinulle!

  • Minähän ole ihan Liiteri-fani:) Sieltä, kun löytää vaikka mitä ihanaa vaatepartta. Monia kivoja huiveja, sukkia, jumppahousuja, kalsareita yms. on haaviin tarttunut. Lisäksi Cien kosmetiikka on mun suuressa suosiossa. Silmämeikinpoistoaine on ihan parhautta, samoin vanulaput ja huulipunat, sekä monet nassurasvat ja suihkusaippuat.
    Niin ja ruokaa tietysti tulee ostettua vähän väliä, kun syödäänkin jatkuvasti ja tasaseen;)
    Eli mukana arvonnassa kahdella arvalla.

  • Mukana kahdella arvalla.
    Minun keskiviikko illan ilo on Lidlin uusi lehti ja sit oven ripaannodottaa milloin minäkin päivänä, saadakseen haluamansa. Urheiluvaatteet on melkein kaikki Lidlistä, samoin alukerrastot. Vasta ostin kahdet housut ,farkut ja legginsit. Kynsilakan poistoaine on ollut pitkään sieltä ja paljon paljon muita juttuja. Ruokapuoli on myös tullut tutuksi, kun tarjoukseen perässä juoksen, teen ruokaostokset myös siellä, niin ihania ne kaurasydänleivät ommom ja moni muukin juttu. Meikkejä en ole vielä kokeillut. Jospa voittaisin, ja pääsisin niiden makuun. Saamme uuden ison Lidlin Kuopioon tässä kohtapuolin, niin siirrymme kyllä sinne asiakkaaksi.
    Päivi

  • Kahdella mukana.
    Kyllä lidli on meidän perheen kauppa, josta hommataan ruoat ja kaikki muutkin tarvittavat.Juuri ostin puhdistus geelin joka vaikuttaa erittäin hyvälle aineelle.

  • Kahdella arvalla mukana, bloggerin kautta lukijana.
    Käyn Lidlissä ruoka- ja vaateostoksilla, mutta Livboxista saatu ripsiväri Cieniltä ei oikein vakuuttanut. Ei se kyllä huonokaan ollut, mutta taivutukset eivät pysyneet ollenkaan. Varmasti silti testaan mielelläni linjalta muita tuotteita 🙂
    Vanulappuja käytän Cieniltä, koska ne ei hajoa käteen kuten muiden merkkien.
    Kiva arvonta! millakko (at) gmail.com

  • Koukkuun olen jäänyt Lidilin marinoituihin valkosipulin kynsiin. Aivan Ihanat pöksyt päällä on samannkaupan jooga-housut. Niin näppärä ja melko edullinen on taas iso pussi juustoraastesekoitusta. Lapsen ehdoton suosikki on kanasalaattia ,joka on tehty Lidilin valkosipuli+yrtit marinoiduissa kanan fileistä. Nämä tuli äkkiseltään mieleen 🙂

  • En ole Lidl-fani, koska ainakin meidän Lidlissä listalta jää aina puuttumaan jotain, kun sitä ti kaupasta vaan löydy. Mutta kyllä minäkin silloin tällöin käyn laareja penkomassa ja löytöjäkin on tullut tehtyä. Varsinkin lapsille löytyy usein hinta-laatusuhteeltaan hyviä vaatteita. Ja on tietysti vastaavasti sellaisia tuotteita, joita ei sitten muualta saa. [email protected]

  • Minulle Liiteri on viikottainen pinaattikeitto ja suolainen raejuusto + omenamehu -hankitapaikka työeväiksi. Cienin meikeistä tykästyin syksyn LE kynsilakkasävyyn Light Toffee. Harmi kun en ostanut varapulloa samantien..

  • Ulkomailla asuvana vastaan aina kysymykseen "Mitä kaipaat Suomesta?" – Lidliä
    Yhdellä arvalla mukana.

  • Lidl on tuttu jo pitkältä ajalta! Olen ostanut Lidlistä joitakin vaatteita, mustan mekon, huivin, t-paitoja, jumppacaprit nyt ainakin. Miehelle on myös löytynyt vaatteita Lidlistä. Kosmetiikkaa sen sijaan en ole vielä kokeillut, mutta vanutyynyt ja meikinpoistoaineet on kokeiltu ja hyväksi todettu!

    Lukijana kahdella arvalla mukana.
    miianblogi(at)suomi24.fi

  • Lidl on meillä pienen matkan päässä, joten se ei ihan vakiokauppa ole, mutta aina kun sinne pääsen, ostan mm. paistopisteen tuotteita ja vihanneksia sekä hedelmiä. Mulla on myös Lidlin D-vitamiini, ja seuraavaksi ajattelin katsoa, millaisia C-vitamiineja sieltä löytyy. 🙂
    Mukana kahdella arvalla 🙂
    [email protected]

  • Lidlissä tulee käytyä aika harvoin, vaikka se on päivittäisen matkareitin varrella. Ale-laarit tulee silmäiltyä ja välillä on tullut tehtyä hyviä löytöjä. Paistopiste, mehut, edulliset vihannekset ja hedelmät on plussaa.

    Kahdella arvalla [email protected]

  • Kahdella mukana.
    Mun Lidlin suosikkeja on vaelluskengät jotka on käytävä aina kotiuttamassa kun niitä myyntiin tulee. Hinta/laatusuhde ihan lyömätön.
    Naisten puolella tosin loppuu koot neljäänkymppiin mutta noissahan ei ole väliä vaikka ostaakin miesten vastaavat.

  • Yhdellä arvalla mukana.
    Lidlistä haetaan maitotuotteet, leivät ja ihana paistopiste halvoin hinnoin on ykkönen. Vauvanpyyhkeet on taattua kamaa meilläkin. Vaatelaareja ei tule pahemmin pengottua. Yhdet velourihousut ostin kerran,mutta pitämättä jäi värinsä vuoksi.
    [email protected]

  • Olin aatellut mennä kauppaan kotimatkalla ja tän postauksen luettuani menin Lidliin ☺ Että hyvää mainosta. Aiemmin ei tullut mieleenkään katsoo sieltä vaatteita, mutta jonkun sun kesäisen postauksen jälkeen oon vaatelaareja tutkinut ja lähinnä vapaa-ajan housuja ja yks ihana joogapaita on tullut hankittua. Nyt ostin polvisukat tyttärelle ja itelle ja aikuisen kokoiselle pojalle pitkät kalsarit.
    Oon ollut yllättynyt ihan ok laadusta. Ainoo, mikä itseä vähän jarruttaa nykyisin on toi turha kulutus ja puuvillan viljelyyn tarvittava vesi, joka kuihduttaa isojakin järviä ja luo epätasapainoa tälle pallolle. Ja tietty noi poljetut hinnat ja hikipajat. Eli tosi suuria juttuja.
    Lidlin kosmetiikassa on myös muutamia hajusteettomia tuotteita, joista käytössä on dödö. Että pisteet siitä Lidlille!
    Ruokakassin saa huomattavasti edullisemmin kuin muualta. Tässäkin tietty Lidlin tullessa markkinoille mietitytti tuottajalle jäävä osuus esim maidosta.
    Mutta kiitos vinkistä, oon tyytyväinen itse ostoksiin ☺

    Katri

  • Mascara on ainoa noista, mitä olen testannut. Eritoten huulituotteet ja luomivärit kiinnostavat. suosittelen myös Lidlin dödöjä ja hiuslakkaa. Niissä on ihana tuoksu ja toimivat. Mukana arvonnassa mielihyvin

  • Täällä osallistumassa 😃. Lidl ehdottomasti halvin ja paras kauppa,hyviä löytöjä. Ripsiväri nyt testissä mutta muut meikit vielä vieraita. 😊

  • Lidlissä käyn silloin tällöin. Ostin sieltä ylihyvät collegehousut ja paidan syksyllä, olen ostanut paljon muutakin vohveliraudasta askartelutarvikkeisiin sekä kengistä takkiin ja kaikki ovat olleet mielestäni halpoja mutta laadukkaita tuotteita. Kosmetiikkaa en ole vielä ostanut BB-voidetta lukuunottamatta, mutta koska siinäkään ei ole valittamista, niin ehkä jatkossa suuntaan Lidliin meikkiostoksille 🙂
    Kahdella arvalla mukaan, bloggerin kautta luen.

  • Lidlissä tulee käytyä säännöllisesti, mutta meikkejä ei ole tullut ostettua koskaan. Muuta päivittäiskosmetiikkaa kyllä, eikä ole toistaiseksi ollut pahaa sanottavaa!
    Yhdellä mukana.
    [email protected]

  • Ruokapuolelta löytyy ihania herkkuja… ja vaatteitakin on tullut ostettua 😀 Kahdella arvalla mukana!

  • Kiva arvonta, joten kahdella arvalla mukana.
    Lidlin meikeistä on ripsiväri tuttu, mutta kiinnostaisi kokeilla, millaisia huulipunat ovat.
    Itsellä tulee käytyä liian harvoin Lidlissä, koska sijaitsee väärällä puolella kaupunkia. 🙂

  • Kaikilla mahdollisilla arvoilla mukana 😀
    Lidlin meikkejä en ole koskaan testannut, mutta hyvältä näyttävät ainakin pakkauksessa.
    Mulla on samaa kynsilakanpoistoainetta ja vanulappuja tulee sieltä ostettua aina kun on tarvis 🙂

  • Tulee käytyä usein Lidlissä ja niin monta suosikkia, että en oikein osaa vastata yhtä. Viikkomainos tulee luettua tarkkaan heti sen ilmestyttyä. Onpa kiva arvonta!
    1 arpa
    -minttu47-
    [email protected]

  • Lidlin kosmetiikkaa ei ole tullut aiemmin testailtua, vaan lähinnä leipätuotteita ja karkkeja… myös appelsiinimehu on hyvää! Yhdella arvalla mukana, [email protected]

  • Kahdella Arvalla mukana 🙂 Mä oon ostanut sieltä siinä missä muualtakin:legginssejä, sukkia, paitoja, sukkiksia, kodin käyttötavaraa ym. Taitaa mullla pari huulikiiltoakin olla ja Cien kasvopyyhkeet on ihan sairaan edullisia ja hyviä, ne on joka päiväisessä käytössä 🙂 Noita sukkia täytyykin käydä metsästämässä!

  • Kahdella arvalla mukana, luen bloggerin kautta. Enpä ole Lidlin kosmetiikkaa vielä kokeillutkaan.
    s.kansakoski(at)luukku.com

  • Airiina
    Yksi arpa, käyn joskus LIDL.ssa, ostan yleensä vaippoja ja sukkia, kosmetiikkaakin olen ostanut ja ihan laatu tuotteita ovat.

    aiholapp(at)uusikaupunki.fi

  • Kiva lukea näistä, oon miettinyt onko ne oikeesti hyviä tuotteita ja uskaltaisko ostaa… Mun ei kuitenkaan tuu juuri koskaan käytyä Lidlissä, koska mun lähin Lidl purettiin ja muihin pitäis kulkea bussilla, sellaista vaivaa en oo valmis näkemään. Mun on lisäksi aika vaikea löytää sieltä kaikkea tarvitsemaani, mutta ei myöskään ole varsinaisesti mitään kauppaa vastaankaan. Lidlin lempparituote on aivan ihana fudge, taitaa olla Deluxea. =)

    Kaksi arpaa.

    sannamaria77 at gmail.com

  • Mun lemppareita Lidlistä on raejuusto, tonnikala ja vanulaput, niitä tulee hamstrattua aina.

    Kahdella mukana! 🙂

    sari piste susanna at hotmail piste com

  • Aikaisemmin Lidl oli lähin kauppamme, joten siellä tuli käytyä vähintään pari kertaa viikossa. Harmillista kyllä, nyt lähimpään on matkaa sen verran, että sinne täytyy tosissaan "lähteä". Monia lempparituotteita ehti kuitenkin syntyä ja esim. viikottaisen kukkakimpun ostin monesti nimenomaan Lidlistä.

  • En osallistu arvontaan, mutta Lidlistä olen ostanut paljon urheilukamaa, siis juoksuhousuja, toppeja etc. 🙂 Ne onkin yleensä tosi suosittuja, kerran muistan nakittaneeni miehen hakeneen mulle yhdet pöksyt, kun oli hetken työttömänä enkä itse ehtinyt apajille 😀

  • Mukana arvonnassa parill arvalla. Käyn noin kerran kuussa. Ihan sekalaista tulee aina ostettua, mitä onkaan tarjouksessa. Nyt kyllä täytyy käydä kattomassa onko tullut hyväntuoksuisia lasikipossa olevia kynttilöitä. Niitä olen parina jouluna ostanut. Ensi vuonna Lidl rakentuu aika lähelle kotia niin tulee varmaankin useimmin siellä käytyä.

    [email protected]

  • Kahdella mukana! =D

    Kyllä, Lidlissä käydään usein. Siellä on hyvä valikoima vihanneksia ja hedelmiä, aina tuoreita. Ja laarit, kyllä pengotaan ja ostetaankin kaikkea kivaa ja "tarpeellista". Kosmetiikkaakin on hankittuna. Ripsari käytössä!

  • Oletan että kahdella mukana.
    Lidl on parasta… ihana penkoa laareja. Meidän Lidl on vaan vähentänyt ne yhteen "pötkölään" kun ennen laareja oli kaksi pitkää pätkää. Ostin minäkin ne säärystimet. Eikä hinta todellakaan päätä huimannut. Ohut kesäulkoilutakki tarttui kesällä, ja kaikkenlaista muuta. Ja täytyy sanoa, että hinta-laatusuhde on harvinaisen hyvä. Nin, ja tietty se ruokapuoli.. miten me pärjättiinkään ennen Lidlin tuloa 🙂

  • Henna28
    Yksi arpa, käyn Lidlissä ainakin kaksi kertaa kuukaudessa, ostan kerralla paljon, usein kolme tai neljä kassia ruokaa ja hygieniatarvikkeita, vaippoja monta pakettia ja namia.

    [email protected]

  • Ensiksi kehut blogillesi,on tätä niin hauska lukea. Kahdella arvalla mukana. Lidlissä tulee käytyä usein ja ruuan lisäksi tulee ostettua kaikenlaista muutakin. Meikkejä en ole kyllä koskaan testannut.
    [email protected]

  • Lidlissä tulee käytyä melko usein kun käyn naapurikaupungissa, sillä meidän omassa kotikunnassa ei Lidliä ole. Meikkejä en ole vielä koskaan sieltä ostanut.
    Kahdella arvalla mukana!
    [email protected]

  • Käyn silloin tällöin ruokaostoksilla Lidlissä ja oon ostanut yhdet urheiluvaattaatteetkin sieltä! Oon myös miettinyt Lidlin meikkien testaamista, tää arvonta olisi mainio tilaisuus. 🙂
    Emmi, [email protected]

  • Yhdellä arvalla mukana. Käyn Lidlissä kerran viikossa ruokaostoksilla ja mukaan on tarttunut myös paljon muuta mm. vaatteita ( lähinnä urheiluvaatteita, t-paitoja, sukkia), hygieniatarvikkeita ja meikkejäkin, meikeistä viimeisimpänä testissä naamiot (ihan ok). Jos arpaonni suosii niin sähköpostiosoite on [email protected].

  • Mukana yhdellä! En osaa käydä Lidlissä varsinaisilla ostoksilla, haen sieltä vain muutamia tiettyjä tuotteita ja jos sattuu jokin uutuus silmään niin sen voin ostaa.
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

  • Kahdella mukana 🙂 Olen kuullut todella paljon hyvää liiterin vaatteista ja nyt kun katson noita sukkaostoksiasi, niin mieli tekee tehdä kaupparetki tänään vähän kauemmas. Parasta liiterissä on, että ruokakassin hinta puolittuu ja varsinkin hedelmä + vihannespuoli saa mielen aina piristymään.

  • Monet tuotteet ovat tulleet pikkuhiljaa ostoslistalle aina uudestaan ja uudestaan. Kerran viikossa käyn ostoksilla.
    Arvalla mukana.
    Ann A

  • Ostin Lidlistä vuosi sitten kahdet fleecevuoriset sukkahousut ja ne on ollut todella loistavat! Kahdella arvalla mukana

    lifeanddisasters(a)gmail.com

  • Kauan olin käymättä, nyt pari viikkoa sitten kävin Lidlissä ja kohta menen uudelleen ajan kanssa tutustumaan tuotteisiin.

  • En osallistu nyt arvontaan, mutta kysyisin tuon kolmannen kuvan tummeman huulipunan sävyn nimeä.
    Tykkään erityisesti Lidlin hedelmä-ja vihannesosastosta.:)

    Kiva, että Onni-kissa voi paremmin!:)

  • Kiva arvonta! Käyn paikallisessa Lidlissä hävettävän vähän, se kun on tuolla toisella puolella kaupunkia… Mutta tästä postauksesta innoittuneena pitääkin tänään käydä ekskursiolla 🙂

    [email protected]

  • Kivoja tuotteita! Käyn muutaman kerran vuodessa Lidlissä, mutta kosmetiikkaan en ole vielä tutustunut.Kahdella arvalla osallistun 🙂

  • Olin todella otettu, kun mieheni toi Lidlistä mukanaan kosmetiikkaa minulle 😀 Oli töissä kuullut naisten kehuvan niitä ja kun halvalla sai niin.. 😀 Olen kahdella arvalla mukana.
    [email protected]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud