Namina, pala eksoottista hellivää Aasiaa ja se aito ja oikea thaihieronta

Namina, pala eksoottista hellivää Aasiaa ja se aito ja oikea thaihieronta

Sain syksyllä sähköpostiini lämmöllä kirjoitetun kutsun juuri, kun olin laukkaamassa Souliinan kanssa keskellä Helsinkiä. Kutsu oli avec, joten samalta istumalta kysyin Souliinalta, lähtisikö mukaan hemmotteluhetkeen Naminaan.

Viime viikolla kävimme Souliinan kanssa hoidoissa ja Souliinalla oli niska-ja hartiahieronta ja minulla Thaihieronta. Thaihieronnan valitsin siksi, että hierontaa kuvataan Naminan sivuilla näin: Perinteinen thaihieronta on tavallisesti öljyhierontaa voimakkaampi, mutta se voidaan myös tehdä hellemmin, jolloin vaikutus on rauhoittava ja rentouttava. Mitä voimakkaampaa painelutekniikkaa käytetään, sitä energisoivampi ja virkistävämpi hieronta on. Syvähieronnan lisäksi hoitoon kuuluu myös erilaisia venytyksiä, jotka lihasten ohella rentouttavat myös niveliä. Hoito tehdään perinteisellä, thaihierontaa varten valmistetulla patjalla, jolla tunnet olosi turvalliseksi ja sinun on helppo rentoutua. Hieronnassa ei käytetä öljyä, ja hoidon ajaksi saat meiltä lainaksi väljät, mukavat vaatteet.

Omalla kohdalla, kun menen hierontaan, haluan, että hieronta aidosti tuntuu. Toki olen murtanut käsityksiäni myös rentouttavista hieronnoista, joissa ihmistä ns. sivellään ja olen jopa nukahtanut sivelyhoitoon. Siltikin erityisesti selkä ja hartiat ovat niin jumissa, että haluan, että niitä hierotaan varsin kovaa. Joten hierojalle annoin vapaat kädet hieronnan kovuuden suhteen. 

Minkälainen itse hieronta sitten oli. Uskon, että moni voisi haluta hellempääkin hierontaa, koska myönnän ajoittain hierojan voimakkaiden käsien osuessa kipupisteisiin, hiki jopa valui. Jotkut vartalon osat ja niiden hierominen teki jopa kipeää ja oli juuri niillä rajoilla, etten pyytänyt hieromaan hellemmin. Eli hierojahan toimii, kuten pyydetään eli jokaisen omilla rajoilla hierotaan.:) Thaihierontaa ei siten millään muotoa kuitenkaan tarvitse pelätä. 

Thaihieronta itsessään oli minulle uusi kokemus. Vaikka olenkin käynyt aiemmin thaihieronnassa, hoidot ovat olleet suomalaisille räätälöityjä ja ero on ollut aika suuren suurikin verrattuna Naminan thaihierontaan. Naminassa saat päällesi mukavat vaatteet, mille annan aivan mielettömän isot peukut. Ei tarvitse häpeillä vartalon osiaan tai olla niissä jättikalsongeissa niin, että hieroja joutuu pyörittämään sauma kerrallaan isoja alkkareitani alemmas, kun ulottuvat muutoin ihan vyötärölle asti. Vaatteet päällä olo oli huomattavasti rentoutuneempi.

Hieroja käytti koko vartaloaan eikä vain käsiä hieronnassa ja kieputteli minua taidokkaasti, kuin taikinaa ja venytteli paljon myöskin. Välillä olin hyvinkin erilaisissa asennoissa, eikä vain joko maaten selällään tai vatsallaan. Koin hieronnan hyvin konaisvaltaiseksi kokemukseksi, vaikka olinkin aika jäykkä puupölkky. 

Mukavaa oli myös iso patja, jonka päällä hieronta tapahtui. Ennen hierontaa meitä hemmoteltin herkullisella teellä, jalkakylvyllä ja jalkojen pesulla. Samoin hoidon jälkeen sai rauhoittui mukavasti tuoleilla, rauhoittavan kauniissa ympäristössä ja nauttia kiireettömästi uudelleen teetä. 

Hieronnan jälkeen iski väsymys ja nukuin yöni, kuin tukki ja olen itse asiassa viikon verran nukkunut yöni hyvin ja ilman melatoniniia sitten kahteen vuoteen. Jäin miettimään,  oliko tuo täysin ennen kokematon hieronta kropalle niin mullistava kokemus ja avasi lihaslukkoja? Kipeät lihakset pääsivät vapautumaan ja sitä kautta olen saanut hyvät yöunet kaupan päälle?

Hieronnan jälkeisenä päivänä olo oli erittäin energisoitunut ja mikä jännintä mihinkään paikkaan ei sattunut tai mitkään kipeät lihakset eivät tulehtuneet, vaikka minua hierottiin varsin kovin ottein. 

Namina sijaitsee Helsingissä Tehtaankatu 12:ssa ja myös toinen liike avataan myöhemmin Helsingissä Katajanokalla. Astuessa Naminaan sisälle, voi suoraan astua Thaimaan miljööseen ja kauas pois Helsingin sykkeestä. Paikka on erittäin rauhoittava ja ihastuttava ja palvelualtis henkilökunta saa mielen rauhoittumaan entisestään ja olon hemmotelluksi ja ainutlaatuiseksi.

Hinnat ovat myöskin erittäin kilpailukykyiset oma 60min Thaihieronta maksaa 68e ja 90min 89e. Naminaan pääsee suoraan keskustasta kolmosen raitiovaunulla, joka pysähtyy aivan suoraan Naminan eteen.

Tiedän myöskin, että on joitain ihmisiä, joita arveluttaa sana thaihieronta. Naminaan voit mennä hyvillä mielin sisään, paikka tarjoaa, itämaista päähierontaa, jalkahoitoa ym. eli on ns. hyvinvoinnin paratiisi tai thaimaalainen kauneushoitola. Suosittelen koko sydämestäni ja olen Naminasta jo vinkkaillut ystävillenikin, oli ainutlaatuinen kokemus ja elämys. 

Rakastan  nimenomaan rauhoittavia, ei hoitolamaisia  kliinisen valkoisia hoitoloita. Paikkoja, joissa kynttilät tuikkii hämyisessä ilmapiirissä. Hiljaisuuden voi oikein aistia, mieli rauhoittuu ja kevenee, taustalla soi vain hiljakseen rauhoittava musiikki. Tälläisissä hoitoloissa elämys on kokonaisvaltaisempi. 

Oletko käynyt thaihieronnassa, saako hartioitasi ja selkää hieroa kovaa, vai pidätkö hellemmästä sivelevämmästä otteesta. Miltä Namina sinusta paikkana vaikuttaa? Ihanaa ja lumista iltaa, kohta saa mennä tekemään taas lumitöitä, hyvää jumppaa sekin. 

Ai niin Namina on saanut nimensä hoitolan tyttären nimestä. <3

*Yhteistyössä Naminan kanssa


Osa kuvista Souliinan ottamia, kiitos kuvista. 🙂


42 thoughts on “Namina, pala eksoottista hellivää Aasiaa ja se aito ja oikea thaihieronta”

 • Kolme vuotta Thaimaassa asuneena voin vastata että kyllä, thaihieronnassa on tullut käytyä. Inhosin niitä sormien ja varpaiden venytyksiä, onneksi tajusin jossain vaiheessa sanoa että ei saa. 😀 Enemmän kyllä tykkään edelleenkin perinteisestä urheiluhieronnasta, intialainenkin päähieronta on ihanaa. Hieronta kyllä auttaa itseänikin aina nukkumaan paremmin, se vaan jotenkin rentouttaa tosissaan. Kivaa että sinäkin sait apua uniin! 🙂

  • Hih ne sormien ja varpaiden vetelyt on kyllä jänniä, mutta ei häirinnyt. Tykkäsin kovasti ja urheilijahieronnassa en olekaan käynyt. Päähieronta on kyllä maailman rentouttavinta. <3

   Ihanaa viikonloppua <3

 • Kuulostaa tosi hyvältä. Täytyy laittaa tää paikka muistiin Helsingin keikkoja varten. Mä tykkään hieronnasta joka tuntuu.

 • Kiitos kun pyysit minut mukaan <3
  Minä voin myös suositella Naminaa täydestä sydämestäni, niin ihana paikka ja henkilökunta ja se hieronta oli todella tehokas. Se seuraavan päivän energisyys oli jotain ihan mieltöntä 😀

  Tänne kyllä täytyy palata uudestaan.
  Ihanaa keskiviikkoa Tiia <3

 • Hieronta on aina mahtavaa, tulee vain käytyä turhan harvoin. Namina kuulostaa täydelliseltä paikalta, täytyy joku kerta hemmotella itseään ja käydä siellä.

 • Thaimaassa olen käynyt thaihieronnassa, mutta siellä hieroja totesi, että perinteinen käsittely on minulle liian rankka. Olisi siis pitänyt saada kevyempi hieronta. Thaihieronta on kyllä todella kokonaisvaltaista.

  • Se on ja omalla laila rankkakin kokemus, mutta niin energisoiva ja myös rentouttava. Jopa haastavaa kuvata, kokonaisvaltainen on oikea sana.

   Ihanaa viikkistä <3

 • Kuulostaapa ihanalta hieronnalta ja kuvat niin upean eksoottisa ♫
  Thaihierontaa en oo kokenu, mutta tykkään kans, että käsittely saa myös tuntua, eikä mitään hiplaamista ☺

  Mukavaa keskiviikkoehtoota Sinulle Tiia ♥

 • Olen käynyt Thaimaassa hieronnoissa,mutta mä tykkään niistä kevyemmistä hieronnoista ja joissa kuoritaan iho samalla ja rasvataan 🙂 Jos on tuollainen kovempi käsittely niin olen ihan kipsissä ja jännitän koko ajan että mistä sattuu jne 🙂

 • Kylläpä kuulostaa namilta koko paikka. Olet saanut varsinaisen hieronnan ja varmasti tuntui, mutta eiköhän se kuitenkin tehnyt hyvää?! Olen Thaimaassa käynyt kahdesti hieronnassa ja wau, kyllä löytyi todella ne kipupisteet ja minua myös vedettiin joka suuntaan ja hurjasti selkänikamat naksuivat, mutta kyllä kroppa oli vetreämpi. Tosin seuraavana päivänä oli hiukan hellä olo lihaksilla:) Hintataso tuolla sinun Naminassa on järkevä, sillä hieronta on varmasti upea kokemus. Minä ainakin tykkäisin!<3

  • Jetsulleen perinteinen ja juuri kuten kuvailit, oli mahtava ja erilainen kokonaisvaltainen elämys. Omasta mielestä nuo hinnat tosi yes, jos vertaa esim. Thann Spahan, jossa olen aiemmin useamman kerran käynyt.

   Kivaa viikinloppua M <3

 • Ihana paikka<3 Tuonne tahdon heti! Kiitos Tiia vinkistä ja ihanasta jutusta<3 Toi on ihan mun juttu. Taidan kirjoittaa joulupukille… Mulla on aina niska ja hartiat jumissa ja migreeni piinaa.

 • Tahtoisin kokeilla Thaihierontaa. Nyt syksyllä kävin Kalevalaisella jäsenkorjaajalla ja voih miten ihanaa sekin oli.
  Halauksia Mussukka <3

 • Kuulostaa kokeilemisen arvoiselta. Itse pidän kyllä enemmän hieman hellemmästä hieronnasta. Mukavaa loppuviikkoa!

 • Kävin myös tuolla samaisessa paikassa muutama viikko sitten. Aika kovasti sattui, mutta tavallaan tykkäsin koska tuntui siltä, että jotain oikeasti tehtiin, eikä vain hipsuteltu. Hieroja huomautti, että koko oikea pioleni on juntturassa ja niinhän se onkin. Suosittelen, mutta en heille, jotka haluavat hipsutteluhierontaa tai palveluita, jotka yleensä liitetään hierontapaikkouhin, sillä tuolta ei sellaisia saa. Panin muuten merkille, että siellä oli koko ajan ihan täyttä. Sana kiirii…

  • Voi vitsi kävitkö, mahtavaa. 🙂

   Sama sattui ja välillä niin, että hiki valui. 😉 Totta, hieronta ei sovi sivelyhierontaa kaipaaville. Itse olin tyytyväinen, kun kerrankin hierottiin niin, että tuntui. 🙂

   Sama juttu puhelin soi ja hoppua oli ja tosi upea juttu niin.

   Ihanaa viikonloppua Kati <3

 • Oh wau! Siis kuulostaa todella mielenkiintoiselta!! En ole koskaan käynyt ja aina miettinyt miltähän tuntuisi! Kiitos vinkistä!!

  Mulla on muuten sama, että hieronnan pitää tuntua. Kävin just eilen ja sanoin samantien herralle, että saa käyttää voimaa 🙂

 • Todella miellyttävä & napakka ja tehokas hieronta,sopii hyvin aktiivikuntoilijallekin! Kokemusta on urheiluhieronnasta, ja hyvin "korvaa" senkin!

  tapsa

  • Samaa mieltä Tapsa, hieronta oli uskomaton ja kertoivatkin, että heillä käy paljon urheilijoita siellä, enkä ihmettele. 🙂 Korvaa todellakin, todella kokonaisvaltainen hieronta.

   Kivaa kesää. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud