Painajaisia, klemmarimurhia ja näppyläröhelöpeltoja

Painajaisia, klemmarimurhia ja näppyläröhelöpeltoja
Olen tässä varovaisesti pähkinyt, että joulun ja uuden vuoden väliaika tulisi olla joulurauhan siivittämää, eli yhtä auvoa eli sellaista jouluhymistelyä. 🙂 Tuli sellainen tunne, ettei ikävistä tai koomisistakaan asioista voi kirjoittaa, koska se tietää jotenkin huonoa uudelle vuodelle. Kärsittekö te tälläisistä ihmeellisistä mielen pakkomielteistä tai huonoa onnea tuottavien asioiden epäilyistä? Päätin kuitenkin toimia omia tuntemuksiani vastaan ja kirjoitella taas älyttömyyksiä. Kaikki tosiaan alkoi siitä, kun toissayönä näin taas merkillistä unta. Olin serkkuni kanssa mummin Sipoon mökillä, mökin aitassa. Yhtäkkiä aitta alkoi huojua ja heilua ja kukas se siellä, kuin uusimman Walking Deadin uusimman tuotantokauden pääpahis, hinaamassa aittaa ja meitä aitan sisällä olevia, ylös vuorille. Ööh mille vuorille, ei Sipoossa ole vuoria?! 

Sain unessa tirkisteltyä pienestä ovenraosta ja samalla kehottaen serkkuani soittamaan äidilleen. Mobiililaite ei luonnollisestikaan toiminut, ei ollut sitä kuuluisaa kenttää/verkkoa. Näinhän ne aina kauhuelokuvissakin menee. 

Yhtäkkiä kummasti kädessäni oli klemmari, jonka suoristin pitkäksi piikiksi ja sillä sitten tuikkasin pahalaista pääkoppaan ja humps kauhea tyyppi kuolla kupsahti. Uni päättyi siis hyvin, jos ei kauhumomentteja oteta huomioon. Itse elävän elämän yö ei päättynyt hyvin, vaan alkoi valveilla olo ja unen ja päivän rajamaailman hörhöilypohdinnat. 

Jeffrey Dean Morgan, joka ihastutti leffassa PS I love  you ja Greyn anatomian sydänvikaisena Dennynä, Supernaturalin huolehtivana isänä ja onkin nyt yhtäkkiä sarjamaailmojen kamalin pahalainen, joka on järkyttänyt television saralla mieltäni ehkä eniten, siitä oikeutuksena klemmarimurha… 

Kaikkihan sen tietää, että yöllä huolet maximoituu ja suden hetkellä ihminen on hauraimmillaan. Suden hetki on jotenkin aavemainen ja pelottava ja tällöin herätessäni monesti tunnen ahdistusta. Usein aamullakin herättyäni koen, että yö ei ollut hyvä ja etten nähnyt hyviä unia. Vasta oikeastaan aamun kulku kertoo siitä minkälainen päivästä tulee eli onnistuneella aamulla on paljon merkitystä. 
Öisin tulee mietittyä vaikka mitä ja joskus öisin syntyy myös uusia blogipostausideoita ja kirjoitan ne valmiiksi mielessäni ja aamulla nakutan puhtaaksi koneella. 

Painajaisyönä satuin miettimään, ehkä aasin siltana tuosta Walking Dead ohjelmasta, sillä onhan sekin pullollaan tähtiä, että miksi filmitähdillä ei ole näppylöitä?! Juu, juu, on sensurointi, retusointi, kuvankäsittely, kaikki nämä, mutta entäs, kun filmitähdet saapuvat vaikka Oscar gaalaan mekoissaan ja missään heidän kehojen osa-alueilla ei ole näpyn näppyä?! Ei naamassa tietenkään, koska nassua nyt tietenkin on kupattu erilaisissa kasvohoidoissa, mutta ei selässä, ei vartalossa, ei käsivarsissa, ei missään. Eikö se ole inhimillisesti ajateltuna suorastaan mahdotonta, vaikka olisi kuinka imetty kaikkia eri kehon osia?

Minulla on aina näppylöitä, on käsivarsinäpyt, on selkänäpyt ja juuri löysin kaksi isoa mustapäätä mahastani ja mietin miten en ollut niitä aiemmin hoksannut, himputin vatsapoimut! Miehillä on myös sellaista takapuolirupea, eli pienen pieniä näppyjä takapuolet täynnä ja kauhukseni olen miettinyt, että ehkä minullakin on sellaista, en vain näe hyvin omaan takapuoleeni, joten en tiedä. Parempi myös etten kysy plusnäköiseltä mieheltäni, vaan antaa miehen olla likinäköisessä usvassaan ja luulla ihoni olevan samettia. 
Juu no eihän näillä ajatuksilla ole yleismaailmallisesti mitään iloa tai hyötyä, mutta kyllä haluaisin kovasti tietää, minä tälläinen tavallinen näppyläinen nainen, että miten filmitähdet ym. erityisolennot tekevät sen, miten heidän käsivarsissaan esimerkiksi ei ole sellaista pienen pientä ryhelmäröpelönäppypeltoa, miten heidän iho on niin siloisen sileä. Minkälaisessa näppyjen imulaitteessa he käyvät, onko miljonääreillä aivan eri konstit?

Näin jälkikäteen on harmillista ajatella, että aamun väsymys ja huonot yöunet johtuivat Walkind Dead mökkipainajaisesta ja filmitähtien näpyttömyyden miettimisestä, siltikin haluaisin vastauksen kysymykseeni, kun se yön pikkutunneilla niin kaihersi.
Kait koko postauksen pointti oli se, että ihmismieli on sitten merkillinen asia ja miten yö ja päivä ja mietteet sekoittuvat toisiinsa. Miten joskus tulee öiseen aikaan sitä parhainta hengen tuotosta, miten joskus yöunet taas varastaa niinkin mitätön asia, kuin filmitähtien näppyläkato?! No annan hieman armoa itselleni, näppyjä siivitti klemmarimurha unessani. 

Omaa oloa huojentaakseni utelenkin, mikä on kaikista pöljin ja pienin murhe, joka on varastanut yöunesi, seuraatko Walking Deadia, näetkö painajaisia enemmän, kuin hyväläisunia ja jos jollain on tietoa, miten saada kaikki näpyt pois iholta, niin anti palaa vaan. Jos sellainen näppyjen imukuppilaite on keksitty, niin ties vaikka sellaiseen menisin. 

Näissä merkeissä nyt tuulettumaan ulkosalle happea haukkaamaan, sillä on merkillisen korjaava vaikutus. Korjata pitää myös hiuskuontaloani, joka on taas pissan värinen ja miksi se ei vaan vaalennu, no se johtuu vaihdevuosista, mutta siitä lisää toiste. 😉 Iloa harmaaseen päivään kaikille, terkuin kauhea näppyläinen klemmarimurhaaja. 😮37 thoughts on “Painajaisia, klemmarimurhia ja näppyläröhelöpeltoja”

 • Kiitos muru nauruista – ja anteeksi että nauran jutuillesi. Olet vaan jotenkin niin ihanan aito.

  Ja tukkasi ei kyllä ole pissanvärinen. 😉

  MUlle nämä joulun jälkeiset päivät ovat olleet jotenkin tahmaisia ja hei mikä toi keli on tänään? Mua ärsyttää nyt vähän kaikki….joten lopetan nämä negatiivissävytteiset höpinäni.

  Kiitos ja anteeksi 🙂

  • Saa nauraa, nauruhan on ihan parasta ja etenkin, jos sulla on muutoin ärsytysolopäivä. Toivottavasti kaikki on hyvin.

   Halipusit täältä ja on se pissanvärinen, valitettavasti on, höh, mutta ei piitata siitä. <3

 • 😀 kiva postaus, jälleen kerran:)
  En katso Walking Dead -sarjaa. Minulle Hercule Poirotissa ja muissa Agatha Christien jutuissa on tarpeeksi jännitystä;)
  Kyttään monesti ikäisteni ja iäkkäämpienkin naistähtien naaman uurteita ja ryppyjä (sekä niitä näppylöitä!), ja ihmettelen kovasti sitä miten he onnistuvat näyttämään niin nuorekkailta ilman meikkiäkin ja iho aina niin virheettömältä. Täytyy olla tosi hyvät dropit sekä sisäisesti että ulkoisesti, että pysyy ikinuorekkaana kuten Meryl Streep. Hän on lempparinäyttelijäni kautta aikojen ja näyttää selvinneen ilman kauneusleikkauksia ihan kivasti:)

  Kivaa torstaita<3

  • Samaa ihmetellyt minä! Juu on botoxit ym, mutta miten ei heltta heilu ja ei ole niitä näppyjä? Jotkut vanhenevat arvokkaasti, kuten Meryl Streep ja jos on jotain nassulleen tehnyt, se on tehty taidolla ja hyvällä maulla.

   Ihanaa päivää Sari <3

 • Jeffrey Dean Morgan onn HOT, onneksi en katso Walking deadia. Haluan pitää hänet mielessäni könsikkäänä kuten mieheni häntä Good wifessa kutsui.

  Jouluruoilla -etenkin överisti nautittuna-on mielessäni suora yhteys painajaisin. Sellainen myllerrys oli mielessä ja mahassa jouluyönä. Olenkin nukkunut liian hyvin viime aikoina, nyt on tullit kaikki korkojen kera viime öina, vaikken enää ole överöinytkään.

  Filmitähdet taitavat käydä jatkuvasti samanlaisissa vartalohoidoissa, joita me tavalliset kuolevaiset otamme vain kasvoihin -ja silloinkin aniharvoin-, heidän kroppansakin taidetaan myös meikata

  • On muuten kyllä Hot, mutta älä vaan vilaisekaan Walking deadia, koska se hottentottius menee piloille, hymyilevän sosiopaattiroolin kautta, jonka Jeffrey tekee muuten todella taidokkaasti. Heh könsikäs on loistokas sana, tosin oli kyllä Greyn anatomiassa hieman lussu, mutta sellainen joka naisen toivelussukka.

   Ihan totta, jos syö liikaa tai liian mausteista tai rasvaista, niin pukkaa painajaisina ulos. Ihmiskeho se sitten on merkillinen laitos.

   Kroppa meikata, siinä on kyllä nyt sellainen taiteenlaji, josta minä en tiedä mitään, mutta niinhän se tietenkin on.

   Ihanaa päivää <3

 • Apuva, mikä uni!
  Miks mä en näe sitä pissaa sun tukassa? Sen vaan sanon, että luojalle kiitos hopeashampoosta ja hoitoaineesta, ainakin omalla kohdallani.
  Ihanaa loppuviikkoa Tiiuli, haleja!

  • Juu kellä minäkin niitä hopeita ahkeraan käyttelen. Et näe, koska et katso sillä silmällä, vaan sillä toisella, sillä sydänsilmällä. <3

   Ihanaa loppuvuotta sinnekin Outi <3

 • Voi ihanuus!!! <3 🙂 Itsellä samoin, ajatukset vilkkaimmillaan aamuyöstä, niinkuin vähän jo blogissani avasin (kiitos ihanasta kommentista <3) Käyn läpi asioita, joita olen hautonut pitkään ja tottakai niitä sitten vatvon aamuyöllä, kuinkas muutenkaan. Walking dead..ah..kyllä kyllä!!! Ja varsinkin Daryl… 😉 unista sen verran että aika sekoilua on. Pari yötä sitten hyppäsin vanhan kotialueen, eli sellaisen 9kerroksisen talon katolta ja muistin matkalla alas, että maito oli loppu. Avasin laskuvarjon ja kun osuin maahan, niin vaatteet vaihtui sellaiseksi taisteluvaatetukseksi. Sitten siitä lähdin piilottelemaan metsään, aseena nakki. Peuran nakki. Mies siis metsästää ja niitä on oikeastikkin pakkasessa, mutta unessa se oli ase. Joko peuran kosto tahi liikaa suklaata jouluna? 😀 onneksi heräsin, ja en joutunut käyttämään sitä asetta vastapuoleen…onhan se nyt niin jäätävä.. Ihanaa loppuvuotta ihanuus!! <3 <3

  • Yes, ihan mahtavaa, että löytyy painajaissielunkumppani, ja joka vielä seuraa Walking Deadia, teitä ei ole kuule joka junassa. <3

   Peurannakki ase, toiko se turvaa vai koitko toivottomuutta, että miten sillä nakilla pärjäät, jos tulee petoja vastaan? Ihan mahtava uni ja tuo maito loppu ja taisteluvaatetus, eli normi elämän maitomurheet ja vilkas mielikuvitus kaikki suloisesti keskenään. Hei ja kuulostaa ihan omalta unelta, ihanaa. <3 Hih se ase olisi ollut niin jäätävä ja hieman harmittaa, olisi ollut kiva kuulla, miten vastapuolen olisi käynyt, kun olisit peuran nakilla sohaissut?

   Ihanaa loppvuotta ihanuuspakkaus ja kiitos aamunauruista <3

 • Minä en uskaltanut katsoa Walking Dead -sarjaa, kun tiesin että ne mönkivät heti uniini. Mistähän nuo hölmöt unet aina tulevatkin. Tässä eräänä aamuna herätessäni komensin tyttäreni tilaamaan ambulanssin, kun minulle oli tulossa keskenmeno, niin toden tuntuinen uni. Keskenmeno minulle mummelille, joka on kastroitu jo vuosia sitten =D =D
  Finnejä ei ole ollut vuosikymmeniin, mutta nyt pollottaa niin komea kaulassa ja kolme leuassa, tulikohan syötyä liikaa suklaata jouluna 😉 Ompa nuorekas olo, kun on finnejä =D

  • Walking dead on todella pelottava ja siinä on erinäisiä kohtauksia, jotka ovat järkyttäneet suuresti. En suosittele herkille ja olen itsekin herkkä ja silti katson, taidan olla pimeä?

   Voi sinua mikä uni, onneksi ei ollut totta ja ambulanssia ei tarvinut tilata. <3

   Suklaa on katalan ihana kaveri, nimimerkillä miten niin finnejä naama täynnä ja takalisto 😉

   Ihanaa loppuvuotta Sude <3

 • Uuu Jeffrey Dean Morgan on niin kuuma!
  Mä näen usein (tai usein ja usein, mut silloin tällöin) unia, joissa olen jossain huoneessa kerrostalon yläkerroksissa ja sitten koko rakennus alkaa huojua ja kaatua. Ihan kamalaa herätä siihen tunteeseen. Tiiä häntä sitten, että onko kyse jostain liikenteen tärinästä vaiko kenties ihan maan tärähtelyistä.

  • Se on kyllä aika hottentotti. 🙂 Ettei vaan edellisessä elämässä olisi käynyt niin, että olet ollut maanjäristyksen keskellä? Kun tuo uni vielä toistuu.

   Ihanaa uutta vuotta Inilian <3

 • Pisti taashymyn huulille tämä postaus 😀
  Tuota mä nään välillä painajaisia, siis ihan sellaisia, etten uskalla nukahtaa heti uudestaa, kun pelkään, että se jatkuu.

  Tuo on sarja mitä en ikinä katso, se menee vaan mun maun yli, ja en yhtään ihmettele, että se aiheuttaa painajaisia, kuten mökin raahaamista Sipoon vuorille 😉

  Ja ei ne näyttelijätkään täysin näpyttömiä ole, ne vaan oikeesti peitetään, ne näpyt, ja tosi taidokkaasti.

  Ihana torstai-iltaa ihanuus ja parempia unia ensi yölle <3

  • Ihan sama ja silloin pitää painautua ukkelin kylkeen turvaa hakemaan. <3

   Ymmärrän hyvin, että Walking dead menee monilla yli, se on meinaan kauhea. Mutta omalla kohdalla se tuo jonkinlaista turvaa, miten hyvin itsellä asiat on ja myös siitä, miten saa jännittää, kun päähenkilöt selviytyy ja pääsee turvaan. Omam mieskin lopetti sarjan miltei alkuunsa ja sanoi, että sarja on kovin surullinen, siinä ei ole toivoa.

   Niin mahtia kyllä on ollut kuulla, että näyttelijät meikataan, voi hitsin miksi en tuota tajunnut.

   Kiitos kovasti ja viime yönä en nähnyt painajaisia, kait.

   Ihanaa perjantaita <3

  • Eli kannattaa katsoa jännärit mahdollisimman aikaisin, koska ne vaikuttaa uniin. Kiitos niin paljon mummu ja oikein ihanaa uutta vuotta sinulle <3

 • näin töiden jälkeen oli kiva lukea tätä postaustasi, sait hymyn huulilleni ja mieleni iloiseksi 🙂 Ei sun hiuksissasi mitään pissaa ole 🙂 kaunis kultakutri olet <3

 • Voi noita sun uniasi, onneksi en katso itse Walking deadia. Sulla on kauniit hiukset, eipä mun silmissä niistä löydy pissan väriä :). Parempia yöunia ja hauskaa loppuvuotta!

 • En seuraa Walking Dead -sarjaa, just siksi, koska mä en varmaan nukkuisi silmänräpäystäkään, jos katsoisin sitä! 😀 Vampyyripäiväkirjojakin pystyin seuraamaan vain, kun asuin vielä ex-miehen kanssa. Sen jälkeen kun muutin yksin asumaan, heräsin monta yötä niin, että vampyyri seisoo huoneessa valmiina imemään verta kaulalta 😀 Mä olen niin herkkä tollaisille kauhusarjoille. Jännärit menee, mutta niistäkin saatan nähdä unia.

  Ja hei, oikeasti tv/kuvausmeikki ja se pakkelin määrä punaiselle matolle on ihan eri luokkaa kuin perus päivämeikki 😉 Eli kyllä sustakin saataisiin näpytön, helposti! 😀 Niillä määrillä peittää vaikka kokonaaman aknen! 🙂

  Halit, Tiiuska! <3

  • Walking dead on kyllä järkyttävä ja ymmärrän tuon Vampyyri pvkirja dilemman myöskin, sarjaa seuranneena.

   Niin ihanaa kuulla, jos ei olisi noita löllöjä, niin ehdottomasti halusiain piskuisen mekon ja kunnon näpyttömyyssuojameikin.

   Haleja Miuli <3 ja ihanaa uutta vuotta <3

 • Voi Tiia – nyt en varmaan saa unta ollenkaan kun mietin tätä julkkisten näppyläprobleemaa;)
  Walking Dead ei sen sijaan minun yöuniani vie – en ole katsonut yhtään kokonaista jaksoa – kauhu ei vaan kiinnosta.
  Noista näpyistä sen verran, että aikoinaan, kun Vatevan messuja vielä järjestettiin, eräs ystäväni kertoi törmänneensä kahteen suomalaiseen ikoniin, jotka olivat olleet niin näpyttömiä ja rypyttömiä ettei mitään määrää. Tosin ystäväni epäili, että jos he olisivat kaatuneet tai törmänneet vaikka seinään, olisi kaikki se laasti heidän kasvoillaan alkanut halkeilemaan ja tipahdellut palasina pois. Lieneekö näillä nykyajan julkkiksilla olla samanlaiset pakkelit;)
  Ja ei – en tarkista isännän enkä omaanikaan takapuolta;)
  Hyvää uutta vuotta, Tiia – ja tuokoon se vähemmän painajaisia kuin nykyinen <3

  • Hihi voi kauhistus ja eikö absurdia!

   Niin onko sitten sitä laastia käytetty jo muinoin, voi itku, että osaan olla naivi, kun tuo vartalomeikkaus ei ole käynyt mielessäkään. Olen tuuminut, että kohonäpyt erottuu silti eli aikamoista laastia tarvitaan niiden peittämiseen.

   Ihanaa uutta vuotta ja toivotaan, että saan aivojen kemiat sillä lailla kohdilleen, että nuo painajaiset loppuisi. Halit Lady ihanuus <3

 • Pidän kauhusta mutta en ole katsonut koskaan Walking Dead sarjaa 🙂 Itse näen painajaisia vain silloin jos olen syönyt liikaa ennen nukkumaanmenoa. En koskaan herää yöllä paitsi silloin jos olen tulossa kipeäksi tai joskus äärimmäisen harvoin voin herätä painajaiseen mutta nukahdan samalla heti uudestaan.
  Toivotaan ettet enää näe näitä hurjia kauhulla varustettuja unia 🙂

  • Ihana sinä, uskonkin, että viaton mieli nukkuu yönsä hyvin. Sydäämesi on kultaa, joten kun painat pääsi tyynyyn, niin nukut kauneinta unta. <3

   Sydämellistä uutta vuotta Marjo <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud