Escada kesä 2017 Fiesta Carioca ja kevään tuoksu uutuuksia miehille!

Olin viikko sitten perjantaina aivan ihastuttavassa tapahtumassa, jossa pääsin tuoksuttelemaan monenlaisia erilaisia kevään uutuustuoksuja ja juhlistamaan Escadan kesätuoksun 25-juhlaa. Escadan kesätuoksut ovat olleet erityisen merkityksellisiä vuodesta 2004 lähtien, kun sain anopilta hyppysiini elämäni ensimmäisen Escada tuoksun,  hyvin pian esikoisen synnyttyä. Tuo tuoksu oli Island Kiss ja jota vieläkin löytyy 100ml pullokin varastosta, koska vahvan tuoksumuistin kautta haluan palata aina esikoisen syntymän onnen täyteisiin tunnelmiin. 

Island Kiss tuoksun jälkeen, uuden Escadan kesätuoksun ilmestyminen on ollut tuoksujen saralla henkilökohtaisesti vuoden odotetuimpia tuoksutapahtumia. Yhdessä kohti kesätuoksut ilmestyivät vasta maaliskuussa, mutta nyt Escadan kesätuoksuja on voinut tuoksutella jo esimerkiksi laivoilla joulukuussa. 

Island Kiss tuoksun jälkeen olen omistanut joka ikisen Escada kesätuoksun ja oikein harmittaa, etten ole vanhoja pulloja säilytellyt, koska kyseisiä tuoksuja olisi kyllä nytkin hauskaa fiilistellä. 

Omia suosikkejani vuodesta 2004 lähtien ovat olleet, Island Kiss, Taj Sunset ja Cherry in the air. Enkä muuten ole Escada tuoksufanituksen kanssa yksin, Escadan kesätuoksut ovat Suomen myydyimmät tuoksut ja juuri viime viikolla Porvoon Sokoksellakin bongasin tämän uusimman Fiesta Carioca tuoksun hyllyllä suosituimpana tuoksuna eli numero ykkösenä. 

Uusi Fiesta Carioca on ihastuttava, kuten kaikki Escadan kesätuoksut. Saadessani Escada kesätuoksun omistukseeni tiedän aina, että nyt on odotettavissa jotain ihanaa. Escadaan voi luottaa. <3

Fiesta Carioca tuoksu on kesätuoksujen tapaan, makea, hedelmäinen ja tällä kertaa trooppisen raikas ja aavistuksen happamampi eli ei ihan niin makea, kuin esimerkiksi Born in Paradise. Born in paradise meni jo siinä rajoilla, että oli jo itsellekin liian makea, vaikka toki pullo siitäkin tuoksukokoelmastani löytyy.  Fiesta Cariocaa kuvataan intohimoiseksi cocktailiksi ja kesäiseksi juhlaksi.

Fiesta Carioca tuoksun ensituoksussa purskahtaa vadelma, orvokin lehdet ja passionhedelmä. Sydäntuoksussa taasen tuoksun ydin viedään kukkaiselle puolelle ja sydäntuoksua siivittää passionkukan sydän, jasmiini ja appelsiininkukka. Tuoksun viimeistelee ja joka omasta mielestä tekee Fiesta Cariocasta aavistuksen pehmeämmän, kuin muutamat aiemmat kanssasisarensa, benzoiini, myskisekoitus ja setripuu. 

Escadan kesätuoksut ovat niitä tuoksuja, jotka ylittävät kaikki sukupolvet ja ei ole ihme, että tuoksu on Suomen ykkönen ja hyvin rakastettu pohjoismaissa, sillä Escada tuo kesän kaiken pimeyden keskelle ja virkistää mieltä auringon säteiden tavoin. 

Miehille on tulossa kevään mittaan kaksi aivan uskomattoman hyvää Bossin tuoksua. Toinen jäisellä mintulla ja minttu todellakin kauniisti tuoksuu läpi ja toinen, jossa on verigreippiä ja inkivääriä. Voisin miltei käyttää kumpaistakin itse, niin raikkaita nämä ovat. Boss tuoksuista todella paljon pitävä miehenikin pitäisi näistä varmasti, sille näissä on silti pystytty säilyttämään Boss tuoksuille ominainen tuoksu ja näihin on tuotu kesäisen raikasta twistiä herkullisilla elementeillä. 

Pr-kassissa saimme mukaan kotiin vietäväksi, Escadan uuimman kesätuoksun ja miehelle erittäin uniikin Guccin Guilty Absolute tuoksun. Guilty Absolute tuoksu omaan nenääni kolahti heti, mutta mies vielä makustelee. Vaikka mieheni pääsääntöisesti pitää tummista ja miehekkäistä tuoksuista, on Guilty Absolute tuoksuna niin uniikki, koska tuoksunuoteissa ei ole ns. raikkaita ominaisuuksia. 

Minulle Guilty Absolute edustaa omaa tietä kulkevaa miestä, miestä joka voi olla rock ja liikkua prätkän selässä tai voi olla vanhojen ”tupakkahuoneiden” mies, joka liikkuu viskilasi kädessä smokkiin pukeutuneena. Tuoksu on itsevarman miehen tuoksu ja kääntää taatusti päät. 

Guilty tuoksussa ensituoksu on nahkainen ja oma tuoksunenäni on aistivinaan tervan tai savun tuoksua. Sydäntuoksussa tuoksu hiuksenhienosti raikastuu, mutta ei paljoa, ja sydäntuoksussa onkin patsulia ja sypressiä. Lopputuoksussa on puisia nuotteja ja vetiveriä. Eli kaikkinensa nuotitkin kertovat, että kyseessä on maskuliininen ja tummahko tuoksu. 

Omasta mielestäni Guilty Absolute on miesten talvituoksu tai sopiva tuoksu miehille iltajuhliin. Tuoksussa on jotain merkillisen koukuttavaa ja pidän tuoksusta todella paljon.

Hirmuisen paljon upeita tuoksuja tulossa miehille ja moni nainen kaikissa ikäluokissa on varmasti ilahtunut uuden Escadan saapuessa kauppoihin. 

Onko Escada kesätuoksut sinun mieleen ja oletko tuoksutellut uutta Fiesta Cariocaa. Mikä on sinun Escada suosikki? Miltä Guccin Guilty Absolute tuoksu kuulostaa tai uudet kevään raikkaat Boss tuoksut?

Tuoksuvaa lauantaita kaikille, tämä IFK fani lähtee tänään Jokeri matsiin, mitä te meinaatte touhuta?


*Escada Fiesta Carioca ja Gucci Guilty pr-näytteitä


22 thoughts on “Escada kesä 2017 Fiesta Carioca ja kevään tuoksu uutuuksia miehille!”

 • Mun makuun Escadat ovat liian makean tuoksuisia ja mulla Escada tuo mieleen kamalat teiniajat yläasteelta :D.

  • Tuoksut ovat kyllä niin makuasioita, esim. tätini ei pysty näitä Escadan kesätuoksuja käyttämään, vaikka Daisy tuoksut taasen on meidän yhteisiä suosikkeja. Tuoksumuistikin on vahva, oma lempparini Taj Sunset liittyy ikäviin aikoihin ja sitä en enää pysty käyttämään, vaikka se oli yksiä suurimpia Escada rakkauksia. Onneksi tulee aina uusia ja onneksi on iso pullo Island Kissiä. <3

   Kivaa viikonloppua Laura <3

 • Iiiks mä tahdon ton tuoksun, mä tykkään noista Escadan tuoksuista onkin tainnut olla kaikki tuoksut testissä 🙂 Tää täytyykin vinkata ystävänpäivälahjaksi itselleen 😉 Mukavaa viikonloppua 🙂

 • Itselläkin taisi tuo Island Kiss olla ensimmäinen omistamani Escadan kesätuoksu ja sen perään edelleenkin haikailen <3 Odotan innolla, että pääsen tuota tämän kesän tuoksua nuuhkimaan, kuullostaa kyllä erittäin herkulliselta.

  Ihanaa lauantaita 🙂

  • Se on niin ihana ja kun 3 suosikkia uusittiin, apua oliko se jo 5-vuotta sitten, Escadan 20v juhlan aikaan.. Voiko olla, ostin varastoon 100ml pullon, ja sitä varovaisesti aina käyttelen, ettei kulu. Yllättävän kauan tuoksut säilyy, jos niitä säilyttää pimeässä ja omissa pahvilaatikoissaan. 🙂

   Ihanaa uutta viikkoa Mira <3

 • Mä en ole pitkiin aikoihin innostunut Escadan kesätuoksusta yhtä paljon kuin nyt! Tuo on aivan ihana tuoksu <3 Tulee varmasti olemaan yksi mun käytetyimmistä kesätuoksuista.

  • On kyllä niin ihana ja ei niin makea, kuin kolme aiempaa. Tykkään kaikista ja suosikit tulikin jo lueteltua, jännää nähdää milloin tulee taas se uusin suuri suosikki. Monesti toki sen suosikkiasiankin liittää onnelliseen elämän tilanteeseen.

   Ihanaa päivää Mia <3

 • Island Kiss on ollut mun lemppari noista kesätuoksuista ja ainoa hajuvesi vuosikausiin jonka olen käyttänyt tyhjäksi. Meinasin ostaa sen uudestaan kun se tuli taas markkinoille, mutta se ei enää jotenkin tuoksunutkaan samalta kuin muistin. Itselleni en ole enää pitkiin aikoihin kesätuoksuja hankkinut, tyttärelle kyllä. Aina minä ne olen toki nuuhkinut ja hyvältä ne on aina tuoksuneet, en vain jotenkin enää ole innostunut niihin pukeutumaan.

  Toi Gucci on pakko päästä nuuhkimaan, kuulostaa hyvältä ja sellaiselta, että itsekin voisin tykätä. Siis itselläni.

  • Ihan sama juttu, Island Kiss <3 Eikö tuoksunut samalle, jänniä muuten nämä tuoksuhommelit.

   Tuo Gucci on sellainen, että availen ja tuoksuttelen, availen ja tuoksuttelen, se on ainutlaatuisen uniikki, mutta todella hyvä tuoksu. <3

   Mukavaa maanantaita Mohn <3

 • Sain joululahjaksi ton edellisen kesätuoksun, vaikka olin kyllä ehkä toivonut aikasesti jo tätä.. Escadan kesätuoksut on kyllä ihania <3 Ajattelin kyllä Fiesta Cariocankin hankkia, sillä sehän sopii ihan varmasti fiestakuskille 😀

  Ihanaa sunnuntaita! <3

  • Aah ja ymmärrettävää, että lahjan antaja vo näissä mennä sekaisin, tai sitten ei vielä olleet kaupoissa, nämä uudet ja lahjan antaja halusi kuitenkin Escadan kesätuoksulla ilahduttaa.

   No ihan ehdottomasti fiestakuskin on tämä tuoksu saatava!

   Ihanaa uutta viikkoa Terhi <3

 • Ihanaa, uusia tuoksuja Bossilta miehille. Tiedänpä jo, mitä hommaan ukkokullalle synttärilahjaksi <3

 • Minulla ei koskaan ole tainnut olla noita Escadan tuoksuja, vaikka niistä pidänkin. Juuri tuon tyyppiset vähän karkkimaiset tuoksut sopivat iholleni, ne eivät muutu pistäviksi ja tunkkaisiksi kuten monet tuoksut tekevät vaan pysyvät herkullisen tuoksuisina loppuun asti. Taitaa olla jotain tekemistä ihon pH-arvon kanssa.

  • Eikö jänniä juttuja nämä. Omalla iholla samaa käyttäytymistä ja esim. halvemmat tuoksut eivät sovi lainkaan, vaan muuttuvat kaikki tunkaksi. Escada toimii iholla loistavasti ja on varmasti osasyy, miksi alunperin Island Kiss tuoksuun vuonna 2004 rakastuin.

   Oli kivaa risteillä eilen uudelle Megastarilla, kiitos seurasta <3

 • Oma suosikkini Escadan kesätuoksuista on ollut ehdottomasti Tropical Punch, oi oi… sitä kun vieä saisi! Muut ihan hyviä mut ehkä hiukan liian makeita, tuon Tropicalin lisäksi minulla on ollut ainoastaan Cherry in the air, aika hyvä sekin, mutta ihan arkituoksuna se minulla käytössä… Tuo uusi kuulostaa kyllä houkuttelevalta, pitää käydä tuoksuttelemassa!

  • Oijoi Tropical Punchia en ole tuoksutellutkaan. Keyword:Love blogin Jonna on sanonut, että ne vanhat Escadat on olleet aivan ihania ja erilaisia, nythän nämä uutukaiset ovat joltisenkin samanlaisia, tai tuntuu kun peräkanaa tuoksuttelee. Mutta toisaalta Island Kiss, Cherry in the Air, Taj Sunset ja Fiesta Carioca ovatkin kaikki sitten ihanalla tavalla erilaisia. 🙂

   Cherry in the Air on ihana ja ihan tarvitsee hankkia uusi pullo sitä sen kulutin ihan loppuun kokonaan.

   Toivottavasti pidät Fiesta Cariocasta, ainakin Porvoon Sokoksella on myydyin tuoksu.

   Hyviä tuoksuhetkiä Marjuska <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud