Nina Ricci L’Extase Caresse de Roses

Nina Ricci L’Extase Caresse de Roses

Uusi vuosi teki mieli aloittaa tuoksujen saralla puhtaalta pöydältä ja aloittaa vuosi uudella tuoksulla. Monelle Nina Riccin tuoksut ovat varmasti hyvinkin tuttuja ja itse olen aiemmin ihastunut Nina Riccin ”omena” tuoksuihin eli mm. Nina Riccin Nina tuoksuun. 
Vuonna 2015 ilmestyi Nina Ricciltä L’Extase tuoksu, jonka kukkaisemmasta vuonna 2016 syksyllä ilmestyneestä versiosta kerron teille enemmän. Missä alkuperäinen L’Extase on tummahko talvi-ja iltatuoksu, L’Extase Caresse de Roses tuoksulla on herkullista aloittaa kevät. L’Extase Caresse de Roses viehättää enemmän myös omaa tuoksunenääni kukkaisen raikkaalla sensuellin naisellisella tuoksullaan. 
L’Extase Caresse de Roses filosofiana on alaston vartalo, jonka yllä on vain hentoinen verho. 

Ensituoksu on raikas ja sisältääkin sitrusta ja makeaa päärynää. Sydäntuoksussa ruusukimppu puhkeaa kukkaan ja mukana viettelee omat lempparini kielo ja pioni. Jälkituoksussa sensuellisuutta tuo myskisyys ja jälkituoksun tuoksunuotteina on valkoinen myski, patsuli ja orvokki.

Tuoksu on kauneudessaan hyvin moniulotteinen, omaan tuoksunenääni tuoksusta löytyy myös pumpulin keveää puhtauden tuoksua, kuin aamukasteen tuoksua. Ruusu, orvokki, pioni ja kielo ovat niin kukkakimppumaisesti sitoutuneet yhteen, että yhdessä muodostavat upean naisellisen kukkaistuoksun, joissa yksikään kukista ei loista toinen toistaan kauniimmin, vaan kaikki yhtenä runsaana kukkakimppuna. Se mikä tuoksussa myös viehättää, ettei se ole liian makea, vaan hyvinkin naisellinen ja aavistuksen jopa kirpeä. 

Kaikki pirteän raikkaista sensuelleista kukkatuoksuista pitävät, tässä voisi olla teille omiaan tuoksu vuodelle 2017. 🙂

Löytyykö sieltä Nina Riccin tuoksujen fania tai onko jollekin jo tuttu, joko Nina Riccin L’Extase tai tämä kyseinen kukkaunelma L’Extase Caresse de Roses?

Tuoksuvaa torstaita kaikille. <3

*Tuoksu Pr-näyte


16 thoughts on “Nina Ricci L’Extase Caresse de Roses”

  • Vahingossa poistin kommentteja peräti 100kpl, kun piti julkaista, joten siitä johtuen kommenttiosio näyttää hieman omituiselta. Onneksi sain sähköpostista kaikki teidän lukijoiden kommentit pelastettua ja tänne kopioiutua uudelleen. <3

   oi olisi kivaa kuulla mikä se tuoksu onkaan. <3 Ihanaa viikonloppua Outi <3

 • Kuulostaa ihan minun nenääni sopivalta tuoksulta =)
  Kiitos vielä joulunaluspaketista. Teinitytöt olivat olleet niin mielissään ja tuli viestiä, että mistä sinä mummo tiesitkin mistä me tykätään 😉 Tottakai mummo tietää =D

 • Mulla on kans usein sellainen fiilis, että voisi aloittaa uuden vuoden uudella tuoksulla ja tehdä siitä vähän kuin koko vuoden tuoksun, mutta sitten idea tyssää omaa vaihtelunhaluun ja vuoden kuluessa tulee aina joku vielä parempi. 😀 Tosin tänä vuonna vuosi alkoi aikamatkalla menneistyyteen tuoksujen suhteen.

  • Juu niin sitä ajattelee, mutta sitten tulee toinen toistaan ihanampia tuoksuja ja loppu on historiaa. Oikeastaan miksi edes pitäisi valita yhtä parasta. Tuoksufiilikset ja muistot vaihtelee ja on mahdollisuus rakastaa monia tuoksua. Olkoon Nina Ricci tämän vuoden alkutuoksu ja katsotaan mitä uutta tuleman pitää. <3

   Ihanaa viikonloppua Jonna <3

 • Minäkin haluaisin löytää uuden vuoden tuoksun. Ehkä käyn joku päivä tuoksuttelemassa keskustasssa….

  Nina Riccin tuoksut eivät ole tuttuja, mutta juttusi perusteella pitää ehdottomasti käydä tutustumassa.

  Iloa, leppoisaa oloa ja Loppiaiseen!

  ps. ihanat noi sun kynnet!!

  • Käy ihmeessä Stockmannin tuoksuosastolla tuoksuttelemassa ja ties vaikka ihastuisit tähän. <3 Voi ei kiitos ja ihanaa viikonloppua <3

 • Nina Riccit eivät ole minulle tuttuja, mutta kyllähän jo ihan alennusmyynnitkin houkuttivat täydentämään tuoksuvalikoimaa 😀 Escadan huippumakea Taj Sunset tuli hankittua, kesää kaipaillen pakkasen keskellä. Ja ihastelin Dieselin Loverdose Red Kissiä taas kerran. Kai se olis hankittava. 😀

  • Escadan Taj Sunset löytyy ja monta muuta ihan Island Kissiin asti. On omallak ohdalla todella tärkeitä tuoksuja ja rakkaimpia nuo Escadat. Nyt kiinnostuin tuosta Dieselin tuoksusta, koska miesten Diesel Bad tuoksu on niin hyvä.

   Kivaa viikonloppua Minna ja kiitos vinkistä <3

 • Kommenttiosio näyttää siksi niin omituiselta, että piti julkaista kommentteja, mutta vahingossa painoinkin poista ja samalla poistui iso määrä omia vastauksia ja kommentteja. Onneksi sain kaikki lukijoiden kommentit sähköpostin puolelta pelastettua ja kopioitua blogin uudelleen. Pahoittelen sotkua.

 • Nyt kuulostaa taas niin ihastuttavalta tuoksulta, että tätä täytyy ehdottomasti käydä tuoksuttelemassa!
  Tälläinen raikas kukkaistuoksu iskee minuun, kiitos vinkistä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud