Elämä on täynnä pieniä ihmeitä ja Daisy tuoksuarvonnan voittajat!

Pari pientä hassua ”munaisaa” asiaa ja Facebookiin eilinen muistomuistuttaja sai miettimään elämän pieniä ihmeitä. Ystäväpariskunta asui vielä muutama vuosi sitten Espoossa, mutta löysivät unelmien talon täältä Porvoosta. Nyt heillä on vaikka mitä viljelmiä, joista minä en ymmärrä yhtikäs mitään ja kanoja!

Ystävä on tuonut välillä meille omien kanojensa munimia munia ja oi, että miten hyvältä aidosti onnellisen kanan muna maistuu ja hei tuo muna on vielä kauniimpikin, kuin kaupan munat.

Sitten niihin pieniin ja ihmeellisiin muihin asioihin, jonka alla oleva Facebook muisto innoitti. Ostin typyille kummallekin hiihtolomalla tuplina Kindermunat ja kotiin tullessa niitä olikin vain pariton määrä eli kolme. No kyllähän munat on vallan vikkeliä epeleitä, joten ajattelin, että numero nelonen on pompannut pois kassista ja jäänyt kassalle. Mutta  mitä silmäni eräänä päivänä näkivätkään, pieni Kindermunanen onkin ollut ulkona ottamassa happea useamman päivän ajan ja minä vielä ajellut autoni aina sen suojaksi useamman kerran. Automme ovat vielä pienessä mäessä, mutta siellä se pikkukinderi on vaan loikoillut hyvinvoivana ja pulleana.

Kindermunanen ja alla oleva hanskatarina kertoo siitä, että elämässä tapahtuu pieniä selittämättömiä ihmeitä ja tälläisiä ihmeitä pitää oikein syleillä, sillä onhan se jo muutenkin sellainen suuri ihme, että ihminen syntyy maapallolle ja että maapallo on ylipäänsä syntynyt ja että tällä palleroisella asuu tuhansittain eri alien lajikkeita. No nyt meni taas himppasen hörhöllä scifiksi, mutta katsellaan tälläkin viikolla eloa ihmeitten kautta, niin johan kummasti valaistuu viikko!

Sitten vielä mansikkaisista ja munaisista tunnelmista Marc Jacobs Daisy arvontojen voittajiin ja voittajat ovat:

Daisy Dream Marc Jacobs Kiss eau de toilette kuulostaa tuoksulta, joka sopisi minulke.
Aivan ihana arvonta ❤️
o.krimou@suomi24.fi
Raparperirakkaus! <3 Daisy Dream Marc Jacobs Kiss eau de toilette kuulostaa ihanalta – olisi minun valintani. Daisya en ole vielä omistanutkaan. Peukut pystyssä mukana yhdellä arvalla,
Maisa
pienet.suloisuudet@gmail.com
Vielä ehdin mukaan!
Marc Jacobsin Daisya käytän parhaillaankin ja olen pitänyt siitä kovasti <3 ja pullo on vielä niin kauniskin, kuten nämäkin.
Daisy Marc Jacobs Kiss eau de toilette olisi valintani, jos arpa osuisi kohdalle.
heta(at)kotikone.fi

Sydämelliset onnittelut kaikille voittajille ja muistattehan muut, että parasta aikaa on vielä voimassa upea Avon arvonta eli kannattaa osallistua siihen, jos voitto ei nyt osunut kohdalle ja muutenkin, sillä ihania Avon meikkejä on tarjolla onnekkaalle voittajalle. 🙂

Aurinkoista päivää ja kolme onnellista voittajaa saa pian oman pienen ihmeen Daisy tuoksun muodossa, olen teihin tämän päivän aikana yhteydessä ja toki minullekin saa laittaa yhteystiedot sähköpostiin tiia68@gmail.com, jos ennättää ensin. 🙂


31 thoughts on “Elämä on täynnä pieniä ihmeitä ja Daisy tuoksuarvonnan voittajat!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud