Hyvät hyssykät mitä ruokaa!

Terkkuja Turusta Tukholmaan reissaavalta Baltic Princess laivalta ja ette arvaa miten täällä onkaan pötsit pinkeinä. Eilen herkuteltiin pitkän kaavan mukaan 16.2 Baltic Princessillä avatussa Tavolata ravintolassa, joka onkin tuttu Symphonyltä ja Serenadelta. Parempaa italialaista ruokaa saa hakea ja kaikki alkupalat ovat jo niin pyörryttävän hyviä, että ihminen voisi elää pelkästään niillä.

Vaikkapa keittiömesterin leikkelelautanen on  oma vakioherkku laivareissuilla. Eilen jäi jälkkärit syömättä, koska ei ihminen vaan pysty kaikkien yllä olevien suolaisten ruokien jälkeen enää ahmimaan, vaikka mieli olisikin tahtonut, niin mahan turnauskestävyys loppui pizzojen jälkeen. Tavolata kinkku/ananaspizza on kuulemma listan suosituin pizza, mutta omiin makuhermoihin kolahti siianmätipizza, ooh. 

Mukana menossa nelkytplusbloggaajia, Tuula’s life, Tinskun keittiössä, Lumo lifestyle, Beach house kichen ja Souliina ja arvaatteko mitä, kohta syödään lisää ja koko päivä syödään okein urakalla. Päästään muuten laivan keittiöön tutustumaan ja näistä syömingeistä ja tapahtumista pukkaa lisää raporttia pian.

Eikös ollut mojova aamukahvihetki Tinskun kanssa, katsellen Tukholman saaristoa ja aurinko vaan porotti lupaillen lisää hyvää ruokaa ja kivaa päivää. 

Mahtavaa torstaita kaikille ja toivottavasti teillä on hyvä päivä, onhan torstai toivoa täynnä ja menkää laivareissulla syömään Tavolataan, sieltä ei saa muuta, kuin erinomaista ruokaa. 🙂

*Yhteistyössä Tallink Siljan kanssa


Related Posts

Baltic Princess, tädit&typyt tubetourilla!

Baltic Princess, tädit&typyt tubetourilla!

Iiks tädit ja tytöt lähettää terkkuja Baltic Princess tubetourilta. Syöty hyvin ja tytöt päässeet fanikuviin tubestarojen kanssa. ZoneVD, Herbalisti, Lakko, MariieVeronica, ANNIKA ja Aleksanteri Hakaniemi. Kohta ehkä tädit pääsevät haastattelemaan tubevideolle näitä nuoria tubestaroja. Lakolla on esim. 340 000 tilaajaa eli muistakaa tilata tätien tubekanava, […]

Jouluinen Tukholma

Jouluinen Tukholma

Terkkuja jouluisasta Tukholmasta. Kaikkea kivaa on tullut taas bongailtua ja ihan paras paikka oli uusittu H&M Home, josta shoppasin punavalkoisen maton meidän makkariin ja hinta 20e. Liikkeessä myytiin myös kukkia ja noin kauniisti ruskeisiin papereihin käärittynä kukat tuleekin olla esillä, eikä muovikelmuissa tai valkoisissa papereissa […]40 thoughts on “Hyvät hyssykät mitä ruokaa!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud