Vappuaaton iloittelua!

Vappuaaton iloittelua!

Mikä voisi sopia paremmin kevään juhlan vapun tuoksuksi, kuin Stella McCartneyn Pop. Koska ilmat eivät salli kevään tulevan, nautitaan iloittelevasta keväästä tuoksun ja kuplivan juoman parissa. 

Pop tuoksu on kukkaistuoksu, johon syvyyttä tuo puiset nuotit. Puiset nuotit juuri erottavatkin Pop tuoksun perinteisimmistä kevään kukkatuoksuista, joissa päällimmäiseksi nousee pintaan tuberosa kukan ja santelipuun liitto. 

Ensituoksussa huumaa tomaatin lehdet, orvokin lehdet ja vihreä mandariini. Sydäntuoksussa kukkaisemmaksi tuoksun taikoo Orvokki, Tuberosa kukka ja Frangipani, joka tuoksuu omaan tuoksunenääni jotenkin vahvimmin ja herättää tuoksun suhteen huomioni. Lopputuokussa hurmaa santelipuu, setripuu ja myski.

Stella McCartneyn Pop, on mielenkiintoisen naisellinen kukkaistuoksu, johon syvyyttä ja aikuisuutta tuo puiset nuotit. Täydellinen vapputuoksu, joka huumaa ja viettelee vastaantulijat. 
Essencen runsaalla meikkivalikoimalla luo vappumeikin jokainen, ikään katsomatta, niin edukkaita essencen meikit on. Omat essence lempparit edelleen, ykkösenä kynsilakat, joista kukui öljyä sisältävä kynsilakka on aivan täydellinen ja pysyvyys essencen kynsilakoissa on kyllä loistava. Seuraavat lempparit on ehdottomasti huulipunat ja huulikiillot.
Ei anneta merkillisen vappusään masentaa, vaan haetaan vappuiloa, kukista, ilmapalloista, kuohuvasta ja ihanasta kosmetiikasta. Vaikka Crocseissa tarvitseekin olla karvavuori, niin olen kuullut huhuja, että vappupäivänä paistaa aurinko. 

Nuorena oli ehdotonta aina käydä vappuaattona Mantan lakituksssa ja viettää vappupäivä Kaivopuistossa picnikillä, nykyään vappupäivään jännittävyyttä tuo koiralenkki ja hyvä, kun se yo-lakkikaan enää mahtuu päähän, merkillisesti se pääkin lihoo. 😉Miten siellä, onko Stella McCartneyn Pop tuoksu tuttu tai muut tuoksut, entäs essencen meikit ja miten aiot vappuaattoa viettää? Huomenna ajattelin kertoa nuoruuden vapputarinan, pysykäähän kuulolla ja vappu on olotila, ei sää, muistakaa se, ken vappua vietättekään. 🙂

Stella McCartneyn Pop ja essence meikit pr-näytteitä. 🙂27 thoughts on “Vappuaaton iloittelua!”

 • Voi mitkä kuvat 😍
  Essencet on tuttuja ja tykättyjä, aina löytyy jotain ihanaa kosmehyllystä.
  Kynsilakat, huulipunat sekä aurinkopuuteri on eniten käytettyjä.

  Stellan Pop on minulle uusi tuttavuus, mutta tuoksunuottien perusteella uskoisin pitäväni tästä, täytyykin käydä tuoksuttelemassa.
  Oikein ihanaa vappua, säästä huolimatta!

  • Essencet on kivan edukkaita ja niitä raaskii ostaa vallan kokeilumielessäkin.

   Stellan Pop on ihana, kivan erilainen kukkaistuoksu, jossa on mielenkiintoista syvyyttä, tykkään ja pullokin on aivan ihana. <3

   Kivaa tiistaita <3

 • Mä olen viettänyt vappua viimeksi lapsena, joten ei ole pahemmin kelillä väliä. 😀 Hauskaa vappua.

 • Voi ei, voi ei, mitkä aivan iiiiihanat Chewbacca-crocksit!!!! ♥
  Perheen aikuinen (?) Star Wars fani ilmoittautuu ja tahtoo myös tuollaiset. NAM!!

  Pirtsakan rapsakkaa Wappua!! Ainakin täällä oli aamulla lunta enemmän kuin jouluna, mutta jos ei anna sen haitata, eiköhän tästäkin kesän alkamisesta selvitä…

  =D

 • Ihanan pirtsakka vappupostaus, nyt vasta tulin vapputuulelle, suuri kiitos!!!! Ja radiosta kuuluu kivoja kipaleita :DD Sinäpä sen sanoit, vappu on olotila, ei sää!!
  Vappua vietetään ihan kahdestaan ja ladataan akkuja. Syödään kaikenmaailman herkkuja, saunotaan ja kuunnelllaan radiota. Jep, nuoruudessa tuli vappua vietettyä vähän rempseämmin ja ne ajat ovat menneet. Hih onneksi 😀 Vappu merkitsee minulle kesän alkamista, vaan ei tänä vuonna se alkanutkaan vielä. Odotellaan..
  Kivaa vappua myös sinulle, Tiia ☀️

  • Teidän vappu kuulostaa juuri täydelliseltä ja samanmoista täällä, roskaruokaa, leffassa käytiin ja muutenkin katseltiin leffoja. Mies oli tosin ahkera ja haravoi koko pihan.

   Ihanaa uutta viikkoa Tuulikki <3

 • Vappu on todellakin olotila eikä sää! Nuorena lukiolaisena alkoi lavakausi vappuna, aina oli lämmintä, piti päästä tanssimaan. Nyt nauttii kotonaolosta, herkuista, hyvästä musiikista, kivasta tekemisestä, ja on todella kylmää…onneksi ei tarvi lähteä kotoa minnekään!

  Huomenna alkaa melkein kesä, toivottavasti lumi sulaisi (sitä tulee koko ajan lisää, pah).

  Oikein ihanaa Vappua Tiia!

  • Ihan samat nautinnon aiheet nykyään täälläkin, aikansa kutakin, hauskaa oli silloin ja rentouttavaa on nyt. 🙂

   Ihanaa uutta viikkoa Saila <3

 • Vappu on todellakin asenteesta, ei säästä kiinni. Meillä on ollut pieniä vieraita koko viikonlopun ja vappua on vietetty lasten ehdoilla. Donitseja, simaa ja muutenkin peristä vappuruokaa ilmapallojen ja serpentiinien lomassa. Kivaa vappua, Tiia ♥

 • Stellan tuoksua en ole päässyt tuoksuttamaan. Essencen peiteväri ja pohjustusaineet ihan ykkösiä. Vappuillaan vaan kotona, syödään munkkeja ja juodaan simaa.
  Ei se pää liho vaan järkeä on enemmän päässä, siks noi lakit käy puristamaan 😀
  Ihanaa vappua Tiiuli <3

  • Kannattaa tuoksutella, se on ihana <3 Teidän vappu kuulostaa juurikin ihanalta ja hih meidän vapulta.

   Kivaa uutta viikkoa Outi <3

 • Hyvää vappua! Tuo kuva Samusta on niin 😍 Mä aion olla ihan vaan kotona ja levätä 😊

 • Hauskaa vappua :-). Ihanan herkullisen ja keväisen näköisiä nuo kaikki kuvat ja crocsit olisi ihan sinun näköiset 😉 … Nostetaan maljat ja nautitaan ja relataan.
  Ps. Minunkin yo-lakki on aivan liian pieni ja puristaa kauhean vanteen päähän, joten kyllä se pääkin siis vuosien karttuessa lihoo 😀 Ihan kummallista! Mutta onneksi sitä lakkia ei täällä kotisoffalla tarvitsekaan..

  VappuTerkuin, Johanna

 • Samu <3 <3 <3 Aivan täydellinen otos!
  Ihanaa Vapun päivää ja josko tänään jo tarkenisi paremmin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud