Narciso Rodriques Fleur Musc for Her, ihastuttava keväinen ruusukimppu!

Kevään tyylikkäin pinkki tuoksupullo tulee tässä, Narciso Rodriquez Fleur Musc for Her, on ensimmäinen Narciso tuoksu joka hurmasi minut täysin. En ole aiemmin lämmennyt niin kovin Narcison tuoksuille, koska ovat aavistuksen tummempia tuoksuja, joita olen tottunut käyttämään. Kiistatonta on kuitenkin ollut, että Narciso Rodriquez tuoksupullot ovat olleet silmiini niitä tyylikkäimpiä.
Hurmaavaa elegantin ja herkullisen pinkin tuoksupullon lisäksi on itse tuoksu, joka on hyvin ruusuinen ja taatusti viettelee monet, jotka rakastavat ruusun tuoksua. Tuoksu on kuitenkin uniikki ruusun tuoksu, johon liittoutuu kutsuvaa lämpöä ja puhtoisen poutasään ja kasteisen metsän lempeää tuulen tuomaa tuoksua.
Alkutuoksussa hurmaa runsas ja loistokas ruusu, joka sulautuu yhteen rosepippurin kanssa. Rosepippuri antaa alkutuokselle persoonallista ”terää” ja näin alkutuoksu ei ole runsaan ruusuisasta tuoksusta huolimatta liian makea.

Sydäntuoksussa metsäinen patsuli liittoutuu yhteen ambran kanssa ja luo tuoksulle samalla puhtoisuutta ja kutsuvan metsäisää lämpöä, ruusun tuoksun kuitenkin hurmatessa taustalla. 

Lopputuoksussa myskinen pohja kutoo ruusun ylle salaperäisyyttä ja taikoo tuoksua kantavasta naisesta mielenkiintoisen ja ainutlaatuisen. Fleur Musc for Her tuoksua kantava nainen kyllä huomataan, mutta ei voimallisella äkkipuskevalla tavalla, vaan tyylillä. 
Fleur Musc for Her on mielestäni persoonallisimpia ruusuvoittoisia tuoksuja, joita olen tuoksutellut. Hienostunut, elegantti, kukkainen, pyöreä ja samalla kutsuvan lämmin. Taisi minustakin kehkeytyä nyt Narciso Rodriquez tuoksujen fani. Ehdottomasti laittaisin tämän tuoksun myös äitienpäivälahjalistalle, vaikka sen ruusukimpun sijaan, antamaan äideille iloa pitemmäksi toviksi. 

Narciso saatavuus on tällä hetkellä vain Stockmann Helsingissä ja seuraavissa Kickseissä ja tuoksun hinta Eau de Parfum 30ml 61,50e. Tuoksu kestää muuten iholla pitkään. 

        Espoo, Iso Omena
        Helsinki, City Center
        Helsinki, Kamppi
        Jyväskylä, Forum
        Kempele, Zeppelin
        Kouvola, Veturi
        Kuopio, Matkus
        Lahti, Karisma
        Lempäälä, Ideapark
        Oulu, Ideapark
        Pori, Isokarhu
        Raisio, Mylly
        Tampere, Koskikeskus
        Tornio, RG-Kauppakeskus
        Turku, Skanssi
        Vaasa, HS-Center
        Vantaa, Jumbo
Tänään on fiilistelty  kauttaaltaan pinkeissä tunnelmissa Narciso Rodriquezin ja essien kevätkokoelman kynsilakassa sävyssä ”B’aha moment!”

Onko Narciso Rodriquezin tuoksut tuttuja ja löytyykö omaa suosikkia? Mitä pidät ruusuisista tuoksuista? Ihastuttavaa ja tuoksuvaa pinkkiä päivää kaikille. <3
* Narciso Rodriquez Fleur Musc for Her ja essie kynsilakka ovat pr-näytteitä


20 thoughts on “Narciso Rodriques Fleur Musc for Her, ihastuttava keväinen ruusukimppu!”

 • Itse olen ollut samaa mieltä kuin sinäkin Narcison tuoksuista ja nyt täytyy kyllä mennä tätä tuoksuttamaan seuraavan kerran, kun keskustaan suuntaan 🙂

  Kivaa tiistaita Tiia <3

 • En ole kyseisiin tuoksuihin tutustunut,mutta uskoisin että pitäisin tästä, mm pippurin ja ruusun yhdistelmä kiehtoo.

  Pullo on yksinkertaisen tyylikäs ja erittäin kaunis pinkki.

  Pidän todella paljon rosepippurin tuoksusta ja käytinkin aikoinaan lakkaa joka sisälsi rosepippuria ja koukutuin siihen täysin. Uskon, että se tuo sopivan säväyksen tähän tuoksuun!

  Kauniita kuvia ja kiitos tästä tuoksuvinkistä !

 • For Her löytyy kosmetiikkakaapistani ja pullon ulkonäkö oli se mihin ensin rakastuin. En tiennyt, että on tullut tälläinen pinkki versio, joten pakko zekata tämäkin. Kiitos vinkistä ja mukavaa pääsiäistä. T. Eila

 • Varmaan tiesitkin, mutta mä rakastan yli kaiken Narcicon tuoksuja, ne on uniikkeja ja erilaisia, hyvällä tavalla hieman vanhahtavia ja puuterisia. 🙂

  • Tiesin ja muistan, vaikka minuun eivät aiemmat niin ole kolahtaneet, mutta tämä kolahtaa. Tämä onkin kukkaisempi ja nämä ovat kyllä todella uniikkeja ja hienostuneita tuoksuja. ihanaa pääsiäistä💚💚💚

 • Oo tätät täytyy käydä tuoksuttamassa! Yks päivä eräällä naisella oli niin ihana ruusutuoksu, että oikein harmittaa, etten kysynyt mikä on tuoksun nimi ^_^ Kuopiossa Narcisoa oli ainakin pari vuotta sitten myynnissä Carlson-tavaratalossa, mutta olisikohan merkki jäänyt pois heiltä? Mutta Narcison pullot on yksiä eteerisimmän kauniita <3 Ihanaa tiistai-iltaa!

  • En tiedä, sain maahantuojalta nuo tiedot, että kyseistä tuoksua myydään niissä eli varmaan sitten on poistunut, harmi..

   Aina pitää kysyä ihmisiltä tuoksu, vaikka välillä tuntuukin hieman tungettelevalta. Se on vaan harmi, että aina se ihana tuoksu muilla ei tuoksu itsellä niin hyvältä.

   Käy ihmeessä tuoksuttelemassa tämä, omasta mielestä koko tuoksua ympäröi juurikin ruusu. Ihanaa päivää💚💚💚

 • Mulle ihan uusi juttu/merkki tämä, pitää suihkauttaa korvan taakse kun seuraavan kerran suuntaan keskustaan.

  Mahtikeskiviikkoa murunen!

 • Täytyykin tuoksutella ko tuoksua. Tänään onkin paikallisessa kosmetiikkaliikkeessa syntymäpäivät ja kantiksille hyviä tarjouksia. Kun haen tarjoukset, niin kierränkin tuoksuhyllyn kautta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud