Isadora Blue Bliss-kesäkokoelma ja ihana arvonta!

Isadora Blue Bliss-kesäkokoelma ja ihana arvonta!
Kivaa päästä esittelemään teille IsaDoran Blue Bliss-kesäkokoelma, IsaDoran meikkejän on paljonkin täällä blogin puolella vuosien aikana nähty. IsaDoran laatua kun voi monin tavoin verrata selektiivisen kosmetiikan laatuun. 

Ultra Matt Liquid Lipstick on nestemäinen mattahuulipuna, jossa yhdistyvät huulikiillon keveys ja huulipunan runsaspigmenttinen, intensiivinen väri. Mattapunat ovat todellakin tulleet jäädäkseen. Erittäin pitkäkestoinenja kevyt koostumus ja huulikiiltoakin voi halutessaan lisätä päälle. 

21 Orange Pop, kausisävy


22 Coral Cocktail, kausisävy


Sitten IsaDoran Extra Long lasting kynsilakat, aah vihdoinkin kokoelma, jossa on turkoosia sävyssä 558 Turquoise Bliss ja tuo täydellinen 516 Navy Blue on jäätävän upea sininen. Pientä blingiäkin elämään kaivataan ja mukana menossa 559 Sparkling Sand. Ihanat meriaiheiset nimet näilläkin. Kyseessä on kausisävyt.
Mitä olisi kesä tai omalla kohdalla vuodenajat mitään ilman aurinkopuuteria. Nimeltään 68 Bronze Glow on kaunis aavistuksen metallinhohtoinen eli pronssinen aurinkopuuteri. Koen että Bronze Glow on samalla aurinkopuuteri ja aurinkohohde. Koostumus on aivan huikean kermainen ja pysyys hieno ja aurinkopuuteria suosittelenkin kaikille, jotka kaipaavat hieman pronssista hehkua kesän päivettämälle iholle. 
Twist-Up Lip Balmit ovat sävytettyjä huulivoiteita,  joissa on vielä auringonsuoja. Näissä on mitä herkullisimmat tuoksut ja kivan kevyt sävy. Nämä lähtevät tyttärien ja minun meikkipusseihin Kreikan matkalle ja saattaa se ukkelikin joutua sipaisemaan tuota väritöntä ja väritöntä sävyä saa jatkossakin ja muut sävyt ovat kausituotteita. Nämä ovat todella kaivattu uutuus ja auringossa monesti huulet rohtuu palaessaan ja jotain sävyä olisi kuitenkin kivaa käyttää eli Twist-Up Lip Balmit on vastaus siihen. 

Sävyjä ovat: 
 • 90 Clear, pysyvässä valikoimassa
 • 80 Sheer Melon, kausisävy
 • 81 Sheer Cherry, kausisävy
 • 82 Sheer Raspberry, kausisävy
 • 83 Sheer Strawberry, kausisävy
Sitten siihen IsaDora arvontaan eli yllä oleva ripsaripaketti ja vedenkestävät meikkikynät lähtevät arvontaan yhdelle onnekkaalle. Yhden ripsivärin olen avannut kelmuista, mutta en testannut. Halusin vain varmistaa, että kyseessä on todella sävyltään sininen ripsiväri, eikä vaikka musta. Olen tämän sinisen meikin ajan vahvasti kokenut 80-90-luvulla ja on aika jättää itse tuo aika taakse ja antaa jonkun muun nauttia upean sinisistä sävyistä. 

Ohessa vielä alla sävyt: 
Grand Volume Lash Color-ripsiväri
 • 41 Blue Bliss, kausisävy
 • 42 Aquatic, kausisävy
Perfect Contour Kajal Waterproof
Silmänrajauskynän pehmeä koostumus liukuu vaivattomasti luomella. Intensiivinen, erittäin pitkäkestoinen väri. Kynää voi käyttää myös kajal-kynänä silmän sisärajauksissa.
 • 37 Blue Bliss, kausisävy
 • 38 Aquatic, kausisävy
 • 42 Lavender, kausisävy
 • 62 Tropical Blue, kausisävy
Kommenttikenttään olisi vain kivaa kuulla, löytyykö IsaDoralta suosikkeja tai onko tuttu merkki sinulle? 

Arvonnan säännöt 1 arpa anonyymeille ja 2 arpaa joko Bloggerin tai Bloglovinin kautta lukijoille ja 3 arpaa blogin Facebook sivuista tykkääville. Sydämellisesti onnea kaikille arvontaan! Arvonta päättyy 1.6


69 thoughts on “Isadora Blue Bliss-kesäkokoelma ja ihana arvonta!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud