Puskapisu ja hepulit sai aikaan päivän naurut ja tyttären video Onnista itkut

Hih todellakaan ei ole tarkoitus kuvailla ”puskapisuja”, vaikka kaikki sellaisillakin toiminnoilla varmasti ajoittain käy. Etenkin kun olet vetänyt kitusiisi kaksi isoa törppöä kahvia, ennen pitkulaista metsälenkkiä. Puskapisuvideon piti tulla vallan eri yhteyteen ja merkitykselliseen sellaiseen eli videolla on kyllä hyvä tarkoitus ja olemme videon tiimoilta Maijun kanssa naisten asialla rohkeasti juttelemassa. Video ei kuitenkaan huonon laatunsa vuoksi mahtunut kokonaisuuteen, mutta on mielestäni Samun hepuleiden vuoksi niin mojovaa katseltavaa, että päätin paukauttaa sen julki. Toivottavasti teitäkin naurattaa, sillä Samu Samppaliini varastaa koko show:n!

Videota julkaistessa vielä nauratti, mutta samalla bongasin tyttäreni nettiin lataaman videon edesmenneestä Onni kisusta ja nauru vaihtuikin kyyneliin. En tiennyt, että rakas Sofia oli edes ladannut kyseistä videota Youtubeen, mutta toivottavasti videon tekeminen auttoi toista surutyössä.

Onni on hyvänä muistutuksena siitä, että kerran täällä eletään ja suru, häpeä, nolot tilanteet ja naurut, ovat kaikki sallittuja. Itselleen saa nauraa ja ei ole sellaista asiaa, jota tarvitsisi hävetä!

Muiskuja kaikille. <3

Related Posts

Iso kosmetiikka-arvonta!

Lomafiilisten kunniaksi päätin järkätä kosmetiikka-arvonnan ja on siellä yhdet käsintehdyt House of Simone korvakorutkin, sillä meikäläisen korvisreiät ovat menneet umpeen ja kyseisiä korviksia en ikinä ehtinyt edes käyttää.  Arvonnan säännöt sellaiset, että olisi kiva kuulla, minkälaisia YouTube-videoita tai postausideoita te toivoisitte jatkossa, niin YouTube-kanavalle tai […]

Lemppari meikkituotteet, kurkatkaa ja tuntekaa myötähäpeää. ;)

Nyt on ilmoilla tavallaan ensimmäinen oma Tubevideo. Vedin lennosta ja vedin omaan nassuunkin meikit lennosta ja sen näkee, eye lineritkin on jääneet puoleen väliin ja kulmakarvat on kuin harakan varpaat.  Jäin kuvattuani pohtimaan, että tulipa karmea, kamat lenteli, merkillinen meikkipussini on nyt sitten vahingossa paljastettu, […]35 thoughts on “Puskapisu ja hepulit sai aikaan päivän naurut ja tyttären video Onnista itkut”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud