Viktor&Rolf Flowerbomb Bloom

Viktor&Rolf Flowerbomb Bloom

Joulukuusta asti olen ollut täydellisen hurmaantunut itselleni entuudestaan tuntemattomiin Viktor&Rolf tuoksuihin ja koko Viktor&Rolf tuoksumaailma on vienyt sydämeni mennessään. Jollei jotain suoranaista ihmettä tuoksujen saralla tule tapahtumaan, tiedän jo, että oma vuoden 2017 suosituin tuoksu tulee Viktor&Rolfilta. Blogibannerissakin on tammikuusta asti esiintynyt Bonbon tuoksu ja nyt kevään korvilla kolme erilaista Viktor&Rolf Bonbon tuoksua, jotka ovat nuo rusetinmalliset, karamellipaperia edustavat, kauniit pinkinvioletit tuoksupullot bannerin alalaidassa.

Tänään kerron hieman nyt keväällä ilmestyneestä Flowerbomb Bloom tuoksusta, joka on kepeämpi versio isosiskostaan Flowerbombista. Flowerbomb tuoksun tärkeimmät ja huumavimmat ominaisuudet löytyy myös Flowerbomb Bloomista, mutta Bloom tuoksu on raikastettu erilaisilla hedelmäisillä ja sitruksisilla nuoteilla ja mikä mielenkiintoisimpina, tuoksuun on pullotettu tuulahdus raikasta ilmaa. Tuon ilman kepeyden tuoksussa voi oikein astia. Raikkaan ilman tuoksu, jota on vaikea selittää, mutta jonka jokainen osaa aistia, tuulen tuiskeisina aamuina, astuessa kotiovesta ulos ja ottaessa ensimmäisen askeleen ja hengittäessä sisään raikasta ilmaa. Hentoisen kepeä tuulahdus, joka luo vapauden tunteen ja hyvän olon sydämeen, jota ilman ei voi hengittää. 

Flowerbomb Bloom tuoksun ensituoksussa pirteää makeutta tuo pomegranaatti ja mandariini. Sydäntuoksussa tuoksu kepeytyy ja voi aistia juurikin tuon tuoksupulloon kätketyn raikkaan ilman, joka auttaa tuoksua puhkeamaan kukkaan ruusun, freesian ja jasmiinin siivittämänä. Tuoksun alku-ja sydäntuoksunuotit kietoo lämpöiseen syleilyynsä puiset nuotit, tehden tuoksusta syvemmän ja mielenkiintoisemman kutsuvan, kuin monet pelkät kukkais-ja hedelmäiset tuoksut taasen ovat. Kyseessä on hyvin naisellinen ja houkuttelevan kutsuva kukkais/hedelmäinen tuoksu ja Flowerbombia kantava nainen varmasti huomataan. 

Onko Viktor&Rolf tuoksut sinulle entuudestaan tuttuja, löytyykö suosikkeja ja miltä kuulosti hieno uutukainen Flowerbomb Bloom? Kaunista ja tuoksuvaa maanantaita kaikille. <3

Viktor&Rolf tuoksuja saa mm. Stockmmannilta ja Stockmannin verkkokaupasta. 

*Flowerbomb Bloom pr-näyte12 thoughts on “Viktor&Rolf Flowerbomb Bloom”

 • Tuoksut on aina niin ihania, eikä nitä voi koskaan olla liikaa! Ainoa huono puoli on se, että itse tulee immuuniksi tuoksulle jota on käyttänyt hiukan pidempään, eikä itse enää tunne sitä tuoksua. Silloin tulee ehkä suihkauteltua liikaakin. Siksi on hyvä että on mistä valita! Onneksi ei ole lähipiirissä allergioita tuoksujen suhteen.
  Hienoa viikkoa sinulle Tiia <3

  • Kristiina samaa mieltä, niitä ei vaan voi olla liikaa ja me naiset, meillä on niin monemoisia tunteita ja tunnelmia, että tarvitsemme kaikkiin käänteisiin sopivat tuoksut. <3

   Ihanaa päivää sinulle <3

 • Bonbon on paras! Käyn tämänkin nuuhkuttelemassa, mutta tykkään makeista tuoksuista. t. Terhi.

 • Äitienpäivälahjaksi toivoin muuten uutta tuoksua ; ) Tätä on testattava laivalla tulevana viikonloppuna ehdottomasti ennen päätöstä! Sitä mieltä kyllä olen, että ihan summanmutikkaan ei tuoksuja kannata lahjaksi ostaa ja antaa. Myyjän suositus ei välttämättä toimi…been there, done that.

  • OOh ihanaa, teillä on tulossa reissua. <3 Tuoksu on kyllä ihan ehdoton äitienpäivälahja. <3

   Ei kannata ja pitää tuoksutella ensin iholla, ettei tee ostopäätöstä pelkän suihkautuksen valossa.

   ihanaa päivää Heli <3

  • Ooh en muuten ikinä ole tuoksutellut miesten versiota, täytyy muuten tuoksutella. Tämä on todella ihana tuoksu, mutta Viktor&Rolfin tuoksuista Bonbon on ehdoton suosikkini.

   Ihanaa viikkoa Outi <3

 • Tää on ihana, jännää etten aluksia tykännyt, nyt rakastan. Toisille tuoksuille lämpenee hitaammin. 🙂

 • Apua, minneköhän mun keskeneräinen kommentti hävisi 😀

  Olin tosiaan kirjoittamassa, että tää on tosi ihana! Alkuperäinen Flowerbomb oli aikoinaan yksi mun kalleimpia tuoksuinvestointeja parikymppisenä, mutta tuoksu oli todellakin sen satasen arvoinen. Sen jälkeen aloinkin keräillä Viktor&Rolfin tuoksuja tosi innokkaana. Näissä on just sellainen pehmeä ja ylellinen tuoksumaailma, jota rakastan yli kaiken 🙂

  • Höh toi on niin ärsyttävää, jos kommentti katoaa. Kiitos kun jaksoit kirjoitella uudelleen <3

   Tämä on aivan ihana ja Flowerbomb on aivan ihana, sen kanssa lämmittelin tovin. Sitten tapasin nuorehkon naisen, joka tuoksui ihanalle, kysyin mitä tuoksua on, kertoi kyseessä olevan Flowerbombin. Joten annoin uuden mahdollisuuden ja kyllä kannatti.

   Siltikin Bonbonit ovat ne mitkä veivät rakkaudesta raiteiltaan. Bonbon tuoksuun rakastuin niin palavasti, että hetkessä ehdin kuluttaa jo puolet tuoksusta. Onneksi tuli Couture, joka on tosin omaan makuun iltakäyttöön, mutta siinäkin iho tuoksuu vielä seuraavana pvnä ihanalta, mikä kesto! Bonbonin kanssa samalla viivalla on Bonbon Summer&Spring, joka on Escadan kesätuoksuja rakastavalle, sellainen hienostuneempi ja naisellisempi Escada. Kuten kuvailet, ylellinen tuoksumaailma ja sama täällä, olen näistä aivan sekaisin. <3

   Ihanaa iltaa Miuli <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud