Helein Strong Collagen ja arvonta, jossa kolme voittaa!

Kaupallinen yhteistyö Helein/40+ Blogit
Mitä kauneus minulle merkitsee? Jokainen ihminen haluaa varmasti olla omalla tavallaan kaunis, mutta jos miettii kauneuden syvintä olemusta, niin kaunein ihminen on hyvinvoiva ihminen, joka säteilee viisautta ja sydämellistä energiaansa muille. Kauneus ei katso ikää, ei ryppyjä, ei ihmisen muotoja, vaan kauneus tulee sisältä. 

Kauneuden käsitteet ovat hyvin moninaiset, mutta omasta mielestäni oma 96-vuotias mummini on yksi kauneimmista ihmisistä mitä tiedän, koska hänen silmistä tuikkii eletty elämä ja miten vahvana ja viisaana naisena, mummi on osannut kääntää suuret surut ja vastoinkäymiset positiivisuudeksi. Mielenkiintoiseksi kauneuden kohteen tekeekin silmistä tuikkiva syvä viisaus, ei ihme, että silmät ovat sielun peili.

Kauneuden kokemus on myös kaiken kattavaa hyvää oloa, sitä kun elää tasapainoista ja oman näköistä elämää ja ravitsee mieltään sellaisilla asioilla, jotka tekevät ihmisen onnelliseksi. Sielun ravinto voi olla jokaisen ihmisen kohdalla erilaista, mutta tärkeää on ravita sieluaan, olla kiinnostunut, elää, eikä jämähtää paikoilleen.

Vaikka sielun ravinto olisi elämyksellisyys, harrastukset tai mikä tahansa mikä kullekin ihmiselle on tärkeää, on kauneudella myös toinen puoli, jota joskus halutaan tulkita pinnallisena. Kauneutta voi hoitaa myös ulkoisesti kosmetiikan avulla ja jokainen nainen varmasti tietää, miltä tuntuu, kun on hyvä hiuspäivä. Kosmetiikasta on paljon apua ja joskus harmaankin päivän saa eloon piristävän punaisella huulipunalla. 
Kauneutta voi myös boostata lisäravinteilla ja itse näenkin, että kauneus on iso kokonaisuus, johon kuuluu elämä itsessään ja eletty elämä, kosmetiikka ja myös lisäravinteet, jotka sinetöivät oman kauneudenhoidon. Kaikkea kauneuteen liittyvää en saa eletystä elämästä, kosmetiikasta, ravinnosta tai harrastuksista, vaan tarvitsen apukeinoja. 

Kun iho ja myös hiukset voivat hyvin, on näillä seikoilla myös vaikutusta mieleen. Kauneudenhoito on todellakin syvempi ja mittavampi kokonaisuus, kuin joskus tulee ajatelleeksi. 

Toukokuussa Helein kauneusravintolisäperhe on lisääntynyt mielenkiintoisella ja toivotulla uutuudella Helein Strong Collagenillä. Kollageenintuotanto heikkenee luonnostaan iän myötä, ja tuota heikkenemistä on vaikea paikata pelkällä terveellisellä ruokavaliolla. Tutkittu ja vahva kollageenia sisältävä kauneusravintolisä auttaa ylläpitämään nuorekasta ja kiinteää ihoa. 

Sisältäen kollageenia hyvin imeytyvässä peptidimuodossa sekä C-vitamiinia, joka ylläpitää kollageenin muodostumista ja edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä.

Olen juuri aloittanut Helein Strong Collagenin testaamisen ja elokuussa saatte lukea kokemuksiani uudesta kauneusravintolisästä, joka on aidosti suomalaisen perheyrityksen Vermanin valmistama tuote ja jota saa ostaa apteekeista tai verkkoapteekeista. Annostus 3 tablettia vuorokaudessa ja yksi alle 20e maksava purkki kestää kuukauden ajan. Laktoositon ja gluteeniton.
Kollageenistä haen apua ihon kiinteyden ja kimmoisuuden ylläpitoon ja ihon kunnon kohentamiseen ja myös ikääntymisen hidastamiseen. Myös ihon ja limakalvojen vahvistukseksi, koska itse täytän ensi vuonna 50-vuotta ja olen jo huomannut ihon ja limakalvojen ohentumista. 
Muista aidosti suomalaisista Helein kauneuslisistä voit lukea täältä, joista aiemmin olen testaillut myös Anti-Aging Premiumia ja myönnän, että myös Skin, Hair&Nails tai Biotin+ kiinnostaisi myöskin, koska omaan kuivat ja helposti liuskoittuvat kynnet. 
Kauneus on sisäistä ja ulkoista hyvää oloa ja joskus yksinkertaisesti ravinto, ulkoilu ja liikunta eivät riitä, vaan tarvitaan lisäapujoukkoja, etenkin kun kollageenin muodostuminen hidastuu ikää myöten. 

Useammat ihmiset syövät vitamiineja erilaisiin tarpeisiin, varmasti D-vitamiini on kaikkien vitamiinilistalla, mutta tärkeää on myös hoitaa omaa ihoaan kollageenilla, joka edesauttaa ihon uusiutumista ja hyvinvointia pintaa syvemmältä. Sillä hyvä iho ja hyvinvoivat hiukset tukevat myös mieltä voimaan paremmin ja ravitsevat sisäistä hehkua. Ihminen on kokonaisuus ja kun ihminen voi kokonaisvaltaisesti hyvin, säteilee ihminen positiivista energiaansa kaikkialle. 
Sain ilokseni kolmelle teistä lukijoistakin arvottavaksi jokaisella Helein Strong Collagen-tuotteen ja kommenttikenttään toivoisinkin kuulevani, hoidatteko kauneutta myös ravintolisillä? Onko teille merkitystä, että kauneusravintolisät ja vitamiinit ovat aidosti suomalaisia tuotteita ja onko Helein ylipäänsä tuttu merkki teille? Kaikille osallistujille tasapuolisesti yksi arpa, koska Helein postittaa ja sponsoroi tuotteet. 

Sydämellisesti onnea kaikille teille arvontaan ja kolme voittajaa julkaisen heti ensi viikon Kreikan matkan ja juhannuksen jälkeen. Kaunista lauantaita <3101 thoughts on “Helein Strong Collagen ja arvonta, jossa kolme voittaa!”

 • Kollageeni kuuluu minun ei vain kauneuden- vaan myös hyvinvoinnin hoitooni. Se kun on hyväksi myös nivelille;)
  Käytössä oleva valmiste on loppumaisillaan joten ehdottomasti osallistun arvontaan!
  Ihanaa viikonloppua, Tiia <3

 • Kuulin kollageenista ekan kerran raskausaikana muutama kuukausi sitten. Luin että se suttaa synnytyksestä palautumiseen joten aloitin sen syönnin pari viikkoa sitten. Biotiini on myös kauneudenhoitooni investointia, syön sitä hiuksiani varten myös nyt synnytyksen jälkeen. Täytän ensi vuonna 40, joten on hyvä aika panostaa itseeni, ihooni jne. Ehdottomasti mukana arvonnassa. 😊

 • Suomalaisuus on aina plussaa. Kollageenijauhetta ja spiruliinaa käytän.
  Aurinkoista viikonloppua Tiia 🌞 Terveisin Maarit

 • Samanikäisenä olisi nyt todellakin otettava tosissaan tämä ikääntyminen… kollageeni olisi varmasti paikallaan!

 • Just äitin kans tosta puhuttiin, kun oon ite käyttänyt kollageenijauhetta ja haluaisin, et mamakin kokeilis -vaikutuksenkun huomaa hyvin nopeesti! Eli jos arpa-onni suosii, niin kiikutan purkin äitille 🙂

 • Helein anti-age käytössä. Tyytyväinen olen. Kokeilussa ollut biotiini Helein😊

 • Helein on tuttu tuote, mutta tällä hetkellä en syö vastaavia ravintolisiä. Kotimaisuudesta ehdottomasti plussaa.
  s.kansakoski(at)luukku.com

 • En ole kokeillut suomalaista collageeniä, mutta nestemäistä Collagen proactivea olen käyttänyt ja tuloksia tuli. Iho tuntui silemmältä, en palanut auringossa, kynnet ja hiukset kasvoi.
  Hyvää lomaa!
  [email protected]

 • Heleinin tiedän, mutten ole käyttänyt. Käytän ajoittain joitakin kollageenituotteita, mutta sitten, kun purkki on tyhjä, niin unohtuu hommata uusi, jollei jokin huipputarjous tule vastaan. Kollageenituotteet eivät ole vakiintuneet käyttöön. Omegaa käytän säännöllisesti. Kotimaista suosin, jos vaan voin.
  blooomxo at gmail.com

 • Kiva tuotepostaus sinulla! Mieluusti voisin testata Helein Strong Collageniä. Kotimaisuus olisi kyllä myös hyvä juttu näissä Helein-tuotteissa. Tuotesarja ei kuitenkaan ole minulle entuudestaan tuttu, mutta kollageenia ja bioteenia olen syönyt, ja niitä kannattaa käyttää yhdessä, mielestäni, sekä lisäksi C-vitamiinia.
  Minulla on käytössäni lisäravinteita ja vitamiineja. Ihoni on pintakuiva, hiukset kuivahkot ja helposti takkuuntuvat, ja kynteni hauraat, joten jatkuva kollageenin nauttiminen kannattaisi.

 • Monivitamiinia ja Dtä lisäksi nautin ihan jokapäiväiseen jaksamiseen. Tuota kollageenia olen suunnitellut niin nivelien kuin ihonkin hyvinvointiin mutta vielä vaiheessa. Kotimaisuus on tietenkin ihan etusijalla jo ihan ympäristön saasteiden vähentämisen kannalta sekä tietty työllisyyden.

 • Nimenä Helein on tuttu, käytännön kokenusta ei ole. Monivitamiinia ja d-vitamiinia syön säännöllosen epäsäännöllisesti, en muuta, mutta koska olen saman ikäinen kuin sinä, niin tuohan kuullostaisi aika tarpeelliselta lisältä ja plussaa tietty kotimaisuudesta😊

 • Heleinistä olen lukenut blogeista aiemminkin, mutta en ole vielä kokeillut. En käytä mitään sisäisesti nautittavia "kauneuslisiä", mutta harkinnassa on, koska en tästä enää nuorene. Kotimaisuus on aina plussaa, mutta ei ainoa valintaperuste.
  tramp[@]netti.fi

 • Kiinnostava valmiste.
  Helein tuttu merkki, mutta en vielä ole sitä käyttänyt.
  Ann A

 • Syön kyllä ravintolisiä ja vitamiineja purkista.
  Tietysti mieluummin kotimaisia, mutta ei se rehellisesti sanottuna välttämättömyys ole.

 • Syön kaikenlaisia vitamiinejä ja kauneuteen erityisesti omega3:sta ja biotiinia. Kollageeni on melko kallista, joten ole vielä kokeillut sitä. Helein tuntuu kuitenkin fiksun hintaiselta! Kotimaisuus on ehdottomasti plussaa. Ihanaa viikonloppua! [email protected]

 • Pääsääntöisesti hoidan liikunnalla ja terveellisellä ruokavaliolla, mutta satunnaisesti ostan myös luontaistuotteita. Myös Helein on tuttu merkki. 🙂

  hippohiiri at gmail.com

 • Jo 25-vuotiaasta eteenpäin kollageenin tuotanto ihossa laskee, joten viimeistään nelikymppisenä näitä pitäisi alkaa popsimaan, jos meinaa, että iho säilyy kimmoisana. Tabletit muuten paljon kivemmat käytössä kuin jauheet. 👍

 • Heleeinin biotiini on tuttu ja saatu Livboksista jokin aika sitten. Tuli todella tarpeeseen koska kärsin hiustenlähdöstä mummuvuosien alettua. Huomasin pian ettei harjaan jäänyt enää hiuksia ja kynnetkin vahvistuivat. Sen jälkeen olen ottanut biotiinin jatkuvaan käyttöön mutta pidän toki kuulauden kuurin jälkeen noin viikon tauon. Myös D-ja K-vitamiini (auttaa kalsiumin imeytymistä luustoon) on tullut jäädäkseen minun arsenaaliini. Kollageenivalmisteet on varmasti paikallaan tällä iällä eli peukut itselleni ja kiitos ajankohtaisesta ja kivasta arvonnasta😗

 • Kauniisti kirjoitit sisäisestä kauneudesta ja mummostasi. Ihminen voi olla kuvan kaunis, mutta se menee hukkaan, jos pahansuopaisuus ja ilkeys sieltä sisältä kumpuavat! Olen itse ahkera lisäravinteiden käyttäjä ja kyllähän niistä on apua, sen huomaa hiusten paksuudessa, ihon kunnossa ja kynsien vahvuudessa!

 • Minulla on Helein:iä käytössä juuri parhaillaan. Biotiinin tehoon uskon. Muutenkin ravinto(- ja kauneus) lisät kuuluvat kyllä päivääni. En uskalla olla käyttämättäkään, kun kerran olen aloittanut.
  [email protected]

 • Ehdottomasti haluaisin nyt kokeilla. En ole ennen käyttänyt mutta jotenkin oma olemus kaipaa nyt jotain. Väsymys ja arjen kiire näkyy kyllä kasvoilla.positiivisuudella pääsee kuitenkin pitkälle

 • Välillä olen käyttänyt jotain ravinto lisiä,mutta en tiiä ei niillä ole kauneuteen ollut paljoa vaikusta joten ois kiva päästä testaamaan.Suomalaisuus on tuoteissa tärkeä juttu 🙂
  hakkinen.mirva[a]gmail.com

 • Itse syön ravintolisinä monivitamiinejä, d-vitamiini (25mg, 50mg talvella), omega 3 ja biotiini strong. Tällä hetkellä 2 viimeistä on lyhyellä paussilla. Ostan yleensä halvinta laatua kun olen työttömänä. Messuilta yleensä saa vähän halvemmalla. Aloitin pari vuotta sitten kun huomasin hiustenlähdön olevan suurempi kuin yleensä. En tiedä auttavatko mutta ainakin kynnet ja iho on paremmassa kunnossa. Erityisesti huomaan omega-3:n auttavan pintakuivaan ihoon talvisin ja alkukeväällä. rinafi(at)gmail.com

 • Kiva arvonta ja kyllä todellakin hoidan ihoa sisältä päin koska ihonhoito on sisäistä hoitoa:-)

 • D-vitamiini on käytössä. Ajoittain B- ja C-vitamiineja myös. Muitakin tuotteita olisi mielenkiintoista kokeilla.
  RiittaR

 • Helein ei ole tuttu. Mutta jos kynsien liuskoottumiseen saisi apua, niin olishan se ihana hieno juttu.
  Ihanaa pyhäpäivää Sinulle Ihana Tiia~♥~

 • Tälläinen palkinto olisikin kiva voittaa, tässä ikää tullessa lisää huomannut että ihonhoitoonkin pitää panostaa eri tavalla kuin silloin teininä 🙂 Aurinkoista sunnuntaita ja ihanaa loma matkaa <3

 • Upeasti kerroit, mitä kauneus on. Olen samaa mieltä, monessa elämää jo pitkälti eläneessä ihmisessä näkee sellaista kauneutta, mitä ei saa kaupan hyllyiltä. Sen on tuonut tullessaan elämänviisaus.
  Mutta ihonhoitoon pitää ainakin minun panostaa, joten ilolla tulen mukaan tähän arvontaan.

 • Kuulostaa tosi hyvältä. On ilo suosia suomalaista. Kiva, että pidät suomalaisuutta blogissasi yllä <3 Mukaan arvontaan. Hyvää juhannusta sinulle!
  nelliina (@) yahoo.com

 • Kauneuden monipuolinen kokonaisuus, sisältäpäin se alkaa.
  Sinkki, ehdoton ykköseni, mutta myös muita luonnon lisäravinteita käytössä.
  Mustikka esimerkiksi täysin luonnontuotteesta.
  Ja tuoksuista tuli mieleeni, että onhan sekin osa kauneutta…tuoksu!

  Ihanassa arvonnassa mukana, kiitos!

 • Rahatilanteen mukaan täydentelen lisäravinnevarastoa. Omegat, mg ja b-vitskut käytössä. Deetä taas syksymmällä. Onneksi nyt alkaa kasvimaalta saamaan täydennystä lautaselle. Aika usein kotimainen valinta jo puhtaudenkin vuoksi.

 • Mukaan arvontaan, en käytä ravintolisiä. Kotimaisuus on aina ykkösasia tuotteissa.
  -Airiina

  aiholapp at uusikaupunki.fi

 • Joskus syönyt jotain, mutta pääsääntöisesti jää ostokset tekemättä kiireisinä kauppareissulta 🙁
  Olisi hyvä kokeilla sillä merkki on entistä tuttu.

 • Omassa "ruokavaliossani" ei ole lisäravinteita käytössä, mutta ehdottomasti täytyisi olla. Iho vanhenee siinä missä minäkin (tuleva 50 vee minäkin :D). Ja kynsien kasvuun/liuskottumiseen/lohkeiluun pitäisi keksiä apua, ehkäpä tutustun Vermanin valikoimaan.

 • EHdottomasti mukana arvonnassa. Itse olen aika surkea syömään ravintolisiä, aina stemppaan ja aloitan jonkun kuurin ja sit se taas unohtuu. Nyt olen koittanut lisätä reilusti veden juontia ettei päivä menisi vain kahvia ja teetä ryystäen.

 • Ihana arvonta; ehdottomasti mukana!
  Käytän satunnaisesti ravintolisiä, mieluiten kotimaisia.
  NinniJ

 • Kyllä käytän myös kauneusravintolisiä ja toki kotimaisuudella on merkitystä. Oon jo yli 25 vuotta sitten yläasteella todennut miten biotiini vaikuttaa kynsiin. Helein on hyväksi havaittu, olen yhden vaaleanpunaisen purkin sisällön syönyt ja nyt käytössä vaaleansininen. 😀

  sannamaria77 at gmail.com

 • Merkki ei ole tuttu, mutta aloitin itsekin juuri lisäravinteiden syönnin ettei posket valahda ihan reisiin saakka 🙂
  Mukana siis arvonnassa.

 • Kauneus on katsojan silmässä ja jos kovasti uskoo, niin saattaahan sitä purkistakin löytyä. Toiset ovat luonnostaan ryppysempiä kuin toiset ja siihen vaikuttavat perimä, elämäntavat ja ympäristötekijät. Hieno mainospuhe kuitenkin. Tästä ei kannata provosoitua. Muijalle saattaisin purkin lahjoittaa, jos onni potkii huopatossu jalassa. Hyvää kesää ja paljon aurinkoa kaikille!

 • Olen kuullut merkistä, mutta ei ole tuttu. En ole käyttänyt kauneuteen liittyviä ravintolisiä koskaan mutta ehkä olisi jo aika. :3

  liina.mamma(a)gmail.com

 • Käytän päivittäin monivitamiinia ja ajoittain käytössä on myös muita ravintolisiä. Helein Biotin+ tuli alkuvuodesta Bette Boxin mukana, joten sen verran siihen olen tutustunut. Yhden purkin perusteella ei kovin kummoisia kokemuksia ehdi kertyä, mutta mieleen tämä jäi siinä mielessä, että voisi joskus näiden ravintolisien pariin palata 🙂

  [email protected]

 • On todellakin merkitystä, että tuote on suomalainen. En oikeastaan käytä muuta kuin d vit, mutta tuo kollageeni kiinnostaa, kun just täytin 50

 • Helein ei ole tuttu kuin nimeltä. Syön vitamiineja epäsäännöllisesti, vain d-vitamiinia yritän muistaa ottaa joka päivä varsinkin talviaikaan.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

 • Suomalaisuus on ehdottomasti tärkeää ja iso plussa mulle aina ja kaikessa. Edustaa sellasta puhtautta <3

  Mulla on käytössä vahva (100 mikrogrammaa) D-vitamiini, Omegat, Tyrniöljykapselit, Sinkki, C-vitamiini, Magnesium, Karnosiini ja öööööö mitähän kaikkea jäi pois :). Että onhan tota tossa jo, mutta kyllä sinne hyvin hyvää tekevä Helein mahtuisi sekaan, joten ilman muuta olen mukana arvonnassa :).

  Kaunista tätä viikkoa Tiia <3

 • Ostin juuri pari viikkoa sitten ensimmäisen tuotteeni Helein -sarjasta, anti-agin premium -kapselit. En tiedä tehoaako tuote näin nopeasti, vai johtuuko vain siitä että uskon niin, mutta ihoani näyttää jo nyt napakammalta =) Olisi upeaa päästä testaamaan myös tuota Collagen -tuotetta!

  Mukana arvonnassa siis =)

  [email protected]

 • Käytän monivitamiinia ja D-vitamiinia sekä sinkkiä ja biotiinia kynsieni liuskoittumiseen. Kollageenia en ole käyttänyt vaikka tarvetta varmasti olisikin. Osallistun hienoon arvontaan.
  klaara49(at)luukku.com

 • Kyllä täytyy apuja napsia purkeista. 🙂 Tuttu merkki on Helein, biotiini on ollut käytössä.
  -Selma-

 • Kyllä käytän ravintolisiä myös ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin. D-vitamiiniä, omegaa, kollageeniä ja biotiinia. Valmisteita vaihtelen aina. Helein on myös tuttu merkki 😊.
  [email protected]

 • Ei ole tuttu merkki, mutta mielelläni testaisin. Suomalaisuus on iso plussa! Talviaikaan d-vitamiinia ( saisi varmaan syödä nytkin kun taas sataa 😉 Muuten magnesiumia ja Bioteekin monivitamiineja.
  Ihanaa kun pääset Kreikkaan, nauti ❤
  [email protected]

 • Minusta on ihana kuinka kauniisti aina puhut mummistasi <3
  Minä innolla odotan näiden kollageenikapseleiden tuloksien näkymistä.
  Iyse ainankin olen huomannut kuinka ikä tekee tehtävänsä kasvojen kimmoisuudelle, ja kieltämättä hieman haikailen sitä kiinteämpää ihoa, ja toivon että tästä tulisi mukavia tuloksia 🙂 En osallistu tällä kertaa arvontaan, koska testissä sama tuote 🙂

 • En ole (vielä) hoitanut kauneutta erikseen ravintolisillä, mutta iän karttuessa tarpeen kyllä moiseen tunnistaa kaiken aikaa selkeämmin. Mukana arvonnassa siis!
  vuosikerta (at) live (piste) fi

 • Aivan uusi tuttavuus. Olen aika laiska näissä asioissa, joten jos tästä vaikka innostuisi…D-vitamiinia talvella lähinnä…Joten mukana arvonnassa !

  [email protected]

 • Helein-merkistä olen kuullut ja kyllähän kotimaisuus on plussaa. Periaatteessa hoidan kauneuttani sisäisesti ravintovalmisteilla, kolegeenia en ole vielä kokeillut.
  -Kati

 • Olisipa kiva kokeilla. En vielä ole mitään kollageenilisää testannut. Ikääntymisen merkit kasvoissa alkavat jo näkyä. Arvonnassa siis mukana. [email protected]

 • Kollageenia olisi kiva kokeilla, kyllähän tässä alkaa jo ryppyyntymään! 😀
  Syön jotain superfoodeja ja proteenijauheita, ja joskus c-vitamiinilisää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud