Uusi Helein arvonnan voittaja nyt blogissa

Yksi Helein arvonnan voittajista eikä ikinä ilmoittautunut ja koska mukana ei ollut sähköpostiakaan johon ottaa yhteyttä, niin nyt on arvottu uudelleen yksi uusi voittaja ja se on: SariBP10. kesäkuuta 2017 klo 16.48
Heleinin tiedän, mutten ole käyttänyt. Käytän ajoittain joitakin kollageenituotteita, mutta sitten, kun purkki on tyhjä, niin unohtuu hommata uusi, jollei jokin huipputarjous tule vastaan. Kollageenituotteet eivät ole vakiintuneet käyttöön. Omegaa käytän säännöllisesti. Kotimaista suosin, jos vaan voin.
blooomxo at gmail.com

Onnea vielä voittajalle ja harmi ettei Niinukka huomannut blogissani arvonnan voittoa. 🙂 Vielä tämä päivä on aikaa osallistua o.b.arvontaan, jossa voi voittaa itselleen vuoden o.b.:t ja osallistumaan pääset täältä. 

Mukavaa torstaita kaikille ja Sarille laitan sähköpostia tuota pikaa voitosta. 🙂Related Posts

Blogi 4-vuotta ja huikea arvonta!

Törmäilyni ikäviidakossa! Tässä olen minä keski-ikäinen, 163cm pitkä ja kiloja niin paljon, että kerron niistä enemmän jahka lukumäärä on pudonnut kymmenyksen. Eli mitä todennäköisimmin en koskaan. Päätin osallistua ylläolevalla kuvakollaasilla Vichy Dermablend kisaan, koska Dermablendin tulisi olla se kaikkien aikojen peittävin meikkisarja, joka taikoo ihoni […]

Oral-B Genius 9000 sähköhammasharja arvonta!

Nyt ollaan taas yhden lempiasiani äärellä, nimittäin hampaidenhoidon. Luultavasti hammasneurootikoksi olen hiljakseen syntynyt sukulaisten hammastenhoitopenkeissä jo lapsena. Hammashoitajatädit-ja hammaslääkärit ovat iskostaneet minuun jo lapsena, miten suuri merkitys hampaiden hoidolla on. Toki lapsena hampaiden hoitoa on voinut innoittaa, pelotteet hammaspeikoista ja hirmuisista porista, joilla niitä hampaita […]6 thoughts on “Uusi Helein arvonnan voittaja nyt blogissa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud