Viihdy omissa pöksyissäsi ja arvonta, jossa voit voittaa vuoden o.b. pikkuhousunsuojat!

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ Johnson & Johnson Consumer Nordic


Nuorena hävetti vallan kauheasti kaikki kuukautissuoja-ja pikkuhousunsuoja asiat. Muistan kun kuukautiset alkoi ja olisin voinut vajota häpeästä maan alle. Ikinä en kehdannut kotona pyytää mummia ostamaan suojia, vaan aina mummi uuden sidepaketin ajattelevaisesti sujautti kirjoituspöydän laatikkoon. Muistan miten sydän läpättäen ja kiusaantuneena bongasin aina sidepaketin laatikosta ja miten aina mietin, että ai kamala, kun mummi tietää, että minulla on kuukautiset. 
Pitkä matka on tultu nuoruuden häpeän tunteista ja omat tyttäret olemme saaneet kasvatettua niin, että meillä puhutaan suoraan näistä asioista. Vanhimmalle tyttärelle pidettiin jopa juhlat kuukautisten alkaessa. Eli ei ole häpeällistä käyttää kuukautis tai pikkuhousunsuojia tai tamponeja tai kirjoittaa aiheesta blogissa. 

Jos kuitenkin ujostuttaa nämä asiat, niin nyt on pakko todeta, että o.b. on suunnitellut uudet pikkuhousunsuojat niin hienostuneen pieniksi ja näteiksi, että hyvä kun näitä paketin perusteella edes tunnistaa pikkuhousunsuojiksi ja kaiken kukkuraksi o.b. Superthin pikkuhousunsuoja mahtuu vaikka mukaan lompakkoon tai takataskussa kuljetettavaksi. 

Kaukana on ne ajat, kun terveyssiteet ja pikkuhousunsuojat olivat neliömäisiä kantikkaita möhkäleitä, joiden kulmat paistoivat paksuimmistakin farkuista läpi ja niitä pitäessä, joutui takamuksensa peittämään jollain vyötärölle kiedottavalla neuleella tai collagella, ettei häpeälliset kulmat kaikille paljastuisi ja se seikka, että hei minä käytän intiimisuojia. 

o.b. pikkuhousunsuojat ovat nimittäin niin käsittämättömän ohuet ja huomaamattomat, että niitä ei tunne laisinkaan. Teippikiinnitys on kuitenkin niin lilliputtimaisessa pikkuhousunsuojassa todella vahva eli pysyy hyvin pöksyissä, mutta ei kuitenkaan sellainen, että teipit jää pikkuhousunsuojaa irrottaessa alushousuihin kiinni, sellaisiinkin suojiin olen meinaan törmännyt. 
o.b.:n uusissa pinkeissä pikkuhousunsuojissa, on mietoakin miedompi tuoksu myös mukana. Sellainen hentoisesti havaittava, mutta pikkuhousunsuojia käytössä raikastava. Olen ehtinyt pikkuhousunsuojia testailla pian parisen kuukautta ja olen näihin suojiin nimenomaan koukussa, tosi freesi olo nämä yllä ja sitä kautta naisellinen vielä. Sitä paitsi nuo kukkakääreet ovat pikkuhousunsuojissa tosi söpöt. 

Vaikkakin pikkuhousunsuoja Superthin, jos toinenkin, 
mahtuisi omaan lompakkooni, olen kuljetellut kokonaista pakettia ja taasen vaihtaen toiseen, mukanani käsilaukussa. Koska itse pakettikin on niin pieni ja pikkarainen. 

Lisäksi faktatietona on kerrottava, että uusissa pikkuhousunsuojissa on pehmeä hengittävä puuvillapinta, joka sitoo kosteutta ja olo pysyy puhtaana ja raikkaana. 
Meillä kaikki pikkuhousunsuojat ja terveyssiteet ovat avoimesti vessassa esillä, jotta perheen naisväki tai kylässä käyvät vieraat voivat vaivatta ja ujostelematta käyttöönsä vapautuneesti niitä napsia. 

Pikkuhousunsuojille kuitenkin tarpeita on monia, ennen kuukautisia, kuukautisten jälkeiseen tiputusvuotoon, ovulaation aikaan, urheiluun, hikoiluun, seksin jälkeen tai sitten kuten minulla, tykkään käyttää pikkuhousunsuojia joka päivä ja pikkuhousunsuojat kuuluvat automaationa omaan intiimihygieniaan ja suojaavat luonnollisesti myös alushousuja eli niitä meikäläisen jättiksiä. 

Historiaa: Vuonna 1947 saksalainen insinööri Carl Hahn näkee tamponimainoksen amerikkalaisessa aikakauslehdessä. Saksassa ei ole olemassa mitään vastaavaa tuotetta. Tämä voisi mullistaa naisten intiimihygienian!

Yhteistyössä lakimies Heinz Mittagin kanssa o.b.®-tamponin kehitystyön pioneeri on gynekologi ja kilpauimari Judith Esser, joka on vastuussa tuotteen lääketieteellisestä tutkimus-ja kehitystyöstä. Ensimmäiset tamponit tulevat markkinoille sodan jälkeisessä Saksassa ja niitä kutsutaan nimellä o.b.®: alkukirjaimet tulevat saksankielisistä sanoista ”ohne Binde” eli ’ilman sidettä’. Kyseiset tamponit antoivat naisille aivan uudenlaisen vapaudentunteen. 


o.b. on lanseerannut uuden valikoiman pikkuhousunsuojia, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin ja eri kuukautiskierron vaiheissa. o.b. todella haluaa meidän naisten viihtyvän pöksyissämme ja siksipä meille naisille on kehitelty seuraavanlaiset pikkuhousunsuoja uutuudet: 

o.b. Superthin: erittäin ohut, joustava, imukykyinen, pysyy paikoillaan, miedosti hajustettu ja yksittäispakattu.

o.b. Normal: Hengittävä, pehmeä puuvillan tuntuinen pinta, mukavuutta jonka voi tuntea, pysyy varmasti paikoillaan ja hajusteeton.

o.b. Extra Long: pisin ja imukysyisin, hajusuoja, pehmeä puuvillan tuntuinen pinta, mukavuutta, jonka voi tuntea, pysyy varmasti paikoillaan ja hajusteeton.
Nytpä yhdellä teistä on mahdollisuus päästä testaamaan uusia o.b.pikkuhousunsuojia arvonnan muodossa ja mahdollisuus peräti voittaa vuoden pikkuhousunsuojat. Sanoisinpa, että olisi aika kiva juttu itsekin saada vuoden pikkuhousunsuojat, joten tämä arvonta on todella mukavaa järjestää. Lisäksi, koska o.b. sponsoroi ja postittaa palkinnon,  kaikille lukijoille tasapuolisesti yksi arpa, olit anonyymi tai kirjautunut lukija. 

Arvonta päättyy 13.7, mutta kesälomista johtuen palkinto postitetaan voittajalle elokuun alkupuolella. Sana on vapaa, nyt kaivattaisiin kommenttilaatikkoon mitä tahansa o.b. tuotteista, onko tuttu merkki teille tai mitä tahansa kuukautisiin liittyen, muistoja miltä tuntui, kun kuukautiset alkoivat ja missä ja miten? Näillä muistoilla voimme auttaa niitä, joita ujostuttaa ja auttaa jokaista naista ikään katsomatta viihtymään omissa pöksyissään. 

Tasapuolisesti arpaonnea kaikille ja muistattehan jättää selvän nimimerkin ja mielellään sähköpostin, jotta saan tavoitettua onnellisen voittajan arvonnan päättyessä. 

Kivaa keskiviikkoa. <377 thoughts on “Viihdy omissa pöksyissäsi ja arvonta, jossa voit voittaa vuoden o.b. pikkuhousunsuojat!”

 • Todella kiva uutuus ja tulee varmasti testattua nämä tuotteet, kun ilman pikkuhousunsuojia ei osaa ollakaan 🙂 Kiva, että tuotteissa on myös hajusteeton versio. Se on ehdottomasti itselleni se mieluisampi tuote.

 • Pakko sanoa,että itseäni hävetti myös,kun kuukautiset alkoivat siinä 12-vuotiaana. Jossain vaiheessa luokkakaveri myös kertoi,että hänellä oli alkanut vuotta aiemmin ja niissä ole mitään hävettävää. Samaa harrasti myös äiti,että alkuun sujautti sidepaketin vaatekaappiin ja loppujen lopuksi piti rehellisesti sanoa milloin tarvitsee. �� Ob:n tamponit ja siteet on itselle ihan tuttu juttu ja mitäs niitä kuukautisia enää häpeämään.

 • O.b. on ollut luottomerkkini niin kauan kuin olen tamponeita käyttänyt ja olikin ilouutinen, että heillä on myös phs:iä. Pikkuhousunsuojista yksi kuukautisiin liittymätön tarina: Mies nimittäin käytti niitä rullaluistellessaan kypärän sisällä imemässä hikeä 😀 Aikoinaan oli myynnissä mustiakin pikkuhoususuojia, ne olivat siihen tarkoitukseen erityisen hyviä. Että joo, vaikka miesvaltaisessa taloudessa elänkin niin pikkuhoususuojille voi olla käyttöä muillakin kuin minulla, joten tänne vaan vuoden suojat *vinkvink*

 • Hienoa Tiia!
  Muistan itsekin miten minua ujostutti silloin nuorena enkä uskaltanut sanoa että kuukautiset ovat alkaneet vaan käärin vessapaperista siide tyyppisen käärön. Olin 11 v kun kuukautiset alkoi.
  14 v sain kaverilta tampaxin kokeiltavaksi joka tuntui ensiksi hyvin oudolta mutta huomasin että suojasi paljon paremmin niin lähdin kauppaan ja löysin ob:n. Ja ob oli monta vuotta minun paras kaveri (suoja) kun oli kuukautiset. Joku varmaan sanoo että ei noin nuoren pitäisi käyttää tampooneja mutta minulla oli hyvin runsaat kuukautiset ja ob:t oli pelastus silloin.
  Nyt lapsien jälkeen kun kierukka on ollut käytössä (kohta ei tarvita sitäkään) on pikkuhoususuoja ollut alushousujen suojana. Täytyypä kokeilla jos näen näitä uusia ob:n suojia kun käyn kaupassa.
  Hyvää ja aurinkoista kesää Tiia!
  T. Sussi

 • Moi Tiia! Mulla kuukautiset alkoi kun olin 13-vuotias. En jostain syystä ikinä oppinut puhumaan asiasta luonnollisesti vaikkapa äitini kanssa, ja edelleenkin näin kolmekymppisenä tunnen noloutta kun menen ostamaan siteitä. Eikä ole uskomatonta, miksi hävetä asiaa joka koskettaa lähes jokaista naista.. ystävieni kanssa puhun kyllä menkoista yleisesti mutta en julista suureen ääneen että nytpä on kuulkaa se aika kuukaudesta. 😉 Mutta tosiaan osallistun mielelläni arvontaan. Ihanaa kesän jatkoa Tiia!

 • Hei ��
  Muistuipa mieleeni myös omat teiniajan kuukautiset(80 luku) jolloin siteitä oli ehkä tasan yks tai kaks mallia.Kaikki hirveän suuria patukoita,tai ainankin äiti osti vaan yhtä kokoa ja mallia,Sabaa muistaakseni.Niitä sitten "salaa" leikkasin ja kaventelin toisesta päästä,sitten ompelin käsin pään kiinni jolloin sain kapeamman,ohuemman ja huomaamattomamman version.Huh,huh…kaikkea sitä on kans tullut "tuunailtua"�� Ob:t yms. löysin vasta itse ruvettuani ostamaan kuukautissuojani. Nythän onkin vaikka mita "extra,ultra thin malleja" Kiva lueskella sun blogia,leppoisaa kesää.

 • Tuttu merkki, mutta vähemmän olen käyttänyt. Pikkuhousunsuojia olisi hyvä olla varastossa.
  s.kansakoski(at)luukku.com

 • Ihanasti mummu hoiti tuon tilanteen sulla. Muistan itse sen päivän ja tilanteen kun menkat alkoi, vessasta vaan äidille huusin että äiti katoppa.
  Mulle gynekologi on sanonut että mitään siteitä en saa käyttää kuukautisia pidempään, eli silloin kun ei vuoda eikä tiputtelee niin pitää antaa alapään elää vain pelkällä pikkuhousulla ja välillä jopa ilman niitäkin. Itselläni siis tulee tulehduksia ihan liian helposti ja liimaa sisältävät siteet ei ole lainkaan hyväksi herkälle limakalvolle.

 • Ob:n tampoonit olivat varmaan ainoita tampooneja mitä sai silloin kun minulla alkoi kuukautiset. Pikkuhousunsuojia käytän minäkin joka päivä, on jotenkin puhtaampi olo niiden kanssa. Tuttuja ja hyväksi todettuja tuotteita ja ehdottomasti olisi näitä uutuuksiakin kiva päästä käyttämään.
  o.krimou@suomi24.fi

 • Nämä kommentit ovat ihan parhaita! nauran kippurassa täällä 😀 Elämäni toiset menkat sattuivat tulemaan ollessani 11-vuotias ja kouluretkellä Islannissa. Tampooneita en luonnollisesti tuolloin vielä käyttänyt, joten Siellä Blue lagoon-ulkoilmakylpylässä tungin uikkareihin sellaisen paksun möhkäleen josta täälläkin on ollut puhetta. Siteen kostuessa se meni rikki ja jotain geelipalloja siteen sisältä alkoi leviämään pitkin reisiä. Siinä sitten joku kommentoi, olisikohan ollut miespuolinen liikkamaikka, että mitä sulla oikein valuu jalkoja pitkin ;D. Ah, muistot ovat kultaa!

  sofia.sjoblad@helsinki.fi

 • Kivan kuuloinen uutuus, täytyypä kaupassa osata katsoa hyllystä. 🙂 Menekkiä meidän taloudessa löytyy, joten vuoden suojille käyttöä löytyisi. Hyvä kun tuotekehitys menee eteenpäin näissäkin asioissa, kellään ei varmasti ole niitä paksuja pökkelösiteitä ikävä! 😀

 • Kiva uutuus. Merkki on tuttu nuoruusvuosilta. Taloudessa olisi kaksi käyttäjää, minä ja tytär. Sinulla kiva blogi, huumoriakin löytyy. Arvonnassa mukana. Tuula tuula.poukari@luukku.com

 • On tuttu merkki. Ihana uutuus ja kivat värit 🙂

  Mulla oli kanssa hirveät häpeän tunteet, kun kuukautiset alkoivat. En kehdannut kertoa äidilleni melkein vuoteen. Pihistin salaa siteitä kaapista. Ja kyllä, ne olivat juuri niitä paksuja jättisiteitä! Näin vuosien päästä ihmetyttää, että mikä siinä oli muka niin noloa. Omille lapsille toivon vähän toisenlaista suhtautumista 🙂
  ellijapii@gmail.com

 • Oispa kiva voittaa 🙂
  Nenäliinojen lisäksi mun laukusta löytyy aina pussukka, jossa on tamponit ja pikkarisuojat, kun hienon naisen pitää olla hyvin varustautunut. Kaverit tietää multa jo kysellä apuja, kun on lisäksi käsidesi, laastarit ja hiusrenksut tms. mukana.
  Tarkkaan en enää muista, milloin kuukautiset alkoivat, mutta muistan tapauksen, kun luulin niiden alkaneen. Kävin kotona vessassa ja kun nousin istuimelta, pöntön vesi oli punaista. Hädissäni huusin äidin vessaan ja kävi ilmi, että hän oli hetkeä aiemmin kaatanut pönttöön punajuurilientä… vähän hävetti, mutta kyllä naurattikin!

 • Kiva postaus! Todentotta: pikkuhousunsuojat, tamponit, siteet ym. hygieniatuotteet ovat ihan normaalia asioita, eikä niissä ole mitään hävettävää. <3
  Pikkareidensuojista tuo o.b. merkki on jäänyt testaamatta, mutta vaikuttaa hyvältä, ja kätevä tuo pikkupakkaus. Takuulla olisikin kiva voittaa arvonnassa vuoden pikkarinsuojat 🙂

 • Hyvä ja tarpeellinen aihe! By the way, taidan olla vieläkin vähän kanaemo ja kun pakkasin kuopukselle viimeksi kassia, laitoin mukaan just näitä pikkuhousunsuojia. Olen kuten sinäkin pikkuhousunsuojien suosija: Raikas tunne koko päivän. Enkä vieroksu pientä tuoksua, vaan oikein etsin sellaisia. Tärkeää on myös muoto ja se, että olisi flexible. Itselle kokeilen nyt eri merkkejä ja etsin parasta. Ei tulisi mieleenkään lähteä viettämään vaikka tyttöiltaa ilman pikkuhousunsuojaa, sillä kun nauraa liikaa, voi…

  Mukana arvonnassa!

 • Ei ole käyttökokemusta tästä merkistä, joten ois kiva voittaa kokeiluun.
  t. Alwaysin vannoutunut käyttäjä
  texas-86 (at) hotmail.com

 • Hajustetut pikkuhousunsuojat..

  Juuri herkimmälle alueelle ylimääräisiä hajukemikaaleja useampana päivänä peräkkäin..

  Sen verran pahat kokemukset oli parin vuoden takaisissa hajustetuista kuukautissuojista, etten enää ikinä sorru tällaiseen.

 • Minäkin muistan teinivuosiltani ne paksut siteet joiden sisus oli jotain selluloosaa joka paakkuintui hetkessä ja aina vuoti läpi:( Onneksi on tuotekehittely edennyt paljon niiltä ajoilta!
  mannanpostiatluukkupistecom

 • Kuulostaa kätevältä – menee kokeiluun. Toivottavasti pysyy erinomaisesti paikoillaan, kaikki pikkuhousunsuojat kun eivät sitä tee.
  Mandylor
  tramp[@]netti.fi

 • Tuttu ja turvallinen merkki, näitä uutuuksia olisi kiva kokeilla 🙂 vickan27(a)gmail.com

 • Oho! Olisipa mahtava palkinto. itse kuulun myös siihen kastiin, että käytän päivittäin pikkuhousunsuojia. Olen testannut noita uusia OB:n superohuita suojia, enkä meinannut aluksi ymmärtää, voiko pikkuhousunsuoja olla niin mini. 🙂

  virpi.yv (at) gmail.com

 • Kyllä kehitys on todellakin mennyt huimaa vauhtia sitten 70- ja 80-luvun, muistan milllaisia puteroita ne siteet olivat mutta itse käytin nuorena likkana tamppareita, sittemmin olen siirtynyt siteisiin. Pikkuhoususnsuojia käytän minäkin aina, olo tuntuu alastomalta jos sitä ei ole. Oma tuotemerkki on vuosikausia ollut yksi ja sama, mutta voi kyllä kokeilla muutakin. Kiva juttu Tiia kun otit tämänkin aiheen esille.

 • Yleisesti kommenttina kuukautissuojista: miksei verotuksessa voisi myöntää jonkunlaista hyvitystä esim. äidille (ja myös tyttärille), koska kuukautissuojien käyttäminen ei ole tahdon asia vaan olosuhteista johtuva pakko? Tätä olen pohtinut jo monta vuotta. Esim. kahden tyttären perheessä noita siteitä, tamponeita ja pikkuhousunsuojia menee melkoinen liuta vuodessa, ALVeineen päivineen….
  Tämän asian puolesta voisin vaikka allekirjoittaa jonkun kansalaisaloitteenkin. =)

  Mutta arvalla mukaan, taloudessa kun on vielä käyttäjä…. =D

 • Vaikken kuukautisuojaa enää tarvitsekaan, niin pikkuhousunsuojia kuluu meilläkin. Nykyään ovatkin niin pieniä ja huomaamattomia. Kun minä 50 vuotta sitten aloin käyttämään kuukautissuojia, ne olivat paksuja vanupötiköitä sideharsoputkilossa. Sekä edestä että takaa ne sidottiin kiinni vyötäröllä olevaan kuminauhavyöhön. Myöhemmin vasta tulivat tamppoonit, jotka olivat suuri helpotus naisille.

 • Hei, tuli mieleen että hankkikaa hyvät ihmiset kuukuppi käyttöönne. Ette tarvitse siteitä eikä tampponeja.
  t. Teija

 • Tuli hyvin elävästi mieleen, miten itsekin nolosteli aikanaan siteiden ostamista tai muutenkaan kuukautisista puhumista. Eipä 13v. meikäläinen voinut vuosia sitten kuvitella, että vielä joskus lähettäisin rakkaan mieheni ostamaan itselleni siteitä. 😀 Taitaa olla itselle aika vieras merkki, mutta tosi mielelläni testaisin ja palkinnolle olisi varmasti käyttöä.

  kukkahattuaiti@blogspot.fi

 • Ihana postaus ❤️ Minunkin nuoruudessa oli niitä hirveän paksuja siteenmötiköitä ja voi miten menkat hävetti! Oman tyttären kanssa on avoin linja, menkkoja ym ei tarvitse hävetä ja menkkabileet olen luvannut sitten kun ovat ajankohtaiset 🙂

  Mukana arvonnassa!
  Saronblogi@gmail.com

 • Voiku hyvä postaus! OB:n super tamppoonit ihan mun vakiotuotteita jo liki 10-vuoden ajan aina menkkojen iskiessä. Miellyttävä ja helppo asettaa ja poistaa, sekä näppärä avata – tykkään paljon! Pikkuhousunsuojien käyttö taas on jäänyt itselläni hävettävän alhaiseksi – en jotenki raaski ostaa niitä, kun tampooneihinki menee niin paljon rahaa. Olen siis valinnur sijoittavani vain tampooneihin. Siispä olis huikea päästä kokeilemaan näitä!

  Anuraakel// anuraakel@gmail.com

 • Tähän arvontaan ehdottomasti mukaan, tyttäreni ja minä suosimme o.b tuotteita molemmat <3

 • Mukana arvonnassa. Muistoissa pieni paikkakunta ja arkana mennä ostamaan sidepakettia. Side kiinnitettiin vyötäröllä olevaan nauhaan. Öisin usein tuli ohivuotoa. Oi niitä aikoja joita kaikkia ei haikeudella muistele. merja.kuortti@gmail.com

 • Muistan kyllä kuinka jänskätti mennä ekan kerran kaupasta ostamaan siteitä, kun äiti niitä oli aluksi aina ostanut. Pikkuhousunsuojat on kyllä tarpeellisia, joten mukana kivassa arvonnassa. 🙂

 • Onpa mahtava arvonta! Luottomerkki kyseessä. Täällä odotellaan vielä synnytyksen jälkeen ensimmäistä kiertoa. Yli vuosi jo ilman menkkoja takana, joten kauhulla odotan tulevaa, kuinka siihen taas tottuu.. 🙂
  sanni.v.laine@gmail.com

 • O.b. tampoonit on tuttuja mutta suojista en ollut vielä kuullut ennen tätä. 🙂 Muistan vieläkin, kun kuukautiset alkoi. Se oli aivan kamalaa, koska olin mummolassa lomalla. Olin 12 ja mummolle ei voinut puhua. Menin enoni vaimon luona käymään ja pitkän jahkailun jälkeen hän oli hyvin ymmärtäväinen ja tarjosi minulle siteitä. Siinäpä sitä sitten on jo vuosikymmeniä vierähtänyt rättihommissa. 🙂 Palkinto on huippu, koska hirveä määrä rahaahan noihin on jo vuosien aikana menny!

  sannamaria77 at gmail.com

 • Tuttu ja hyväksi koettu merkki. Osallistun mielelläni arvontaan.
  vaatehuttuja(@)gmail.com

 • Oli se kyllä ihan kamalaa, kun omat kuukautiset alkoi 12-vuotiaana. Vuosien kuluessa pikku hiljaa oppi suhtautumaan asiaan luonnollisesti, ja OB tuli hyvinkin tutuksi. Nykyisin hormonikierukka pitää kuukautiset poissa, mutta pikkuhousunsuojia tulee kyllä säännöllisesti käytettyä. Onneksi tosiaan oma tytär on alusta saakka osannut suhtautua kuukautisiin ilman turhia mutkia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud