Äiti sä oot hirvee!

Onko tästä blogista tullut sellainen valitusloota, sillä taas on marmatettavaa. Olipahan eilen meinaan taas sellainen tyypillinen maanantai. Meidän ihana Musta pantteri Miki-kissa oli pissannut Sofia tyttären huoneessa odottamassa olevaan, minun viikkaamaan puhtaaseen pyykkikasaan. Koko Sofian huone kärysi aamulla ihan poikakissan virtsalta ja juu on leikattu kissa. Tässä on nyt pari yötä mennyt valvoessa missä lie mummokuumeen aiheuttamissa stressitiloissa ja taasen la-su yönä ihmettelin miten meidän makuuhuoneessa haisi niin valtavasti pissa! Ukkelin tohveleihin oli Miki-kissa mennyt virtsata luikauttamaan.

Ei siinä auttanut, kuin siivota heti 7:ltä moppausta myöten koko tyttären törkykasahuone ja kun meikäläinen siivoaa ja iskee siivousraivo, niin silloin lähtee roskiin ihan kaikki. Päivällä sitten huomasin Wilma-viestin opettajalta ja siellä käskettiin tutkia lasten reput, pitäisi olla koulukuvan ilmoittautumislomake reppuliinissa. 

Tyttären tullessa koulusta kotiin, sanoin että saanko sen koulukuvauslomakkeen, niin täytän sen. Tyttäreltä tuli heti syytös, että se oli lattialla, että heitit sen sieltä roskiin. Myönnän taisin sitten hieman kivahtaa, että onkos se lattia joku järkevä koulukuvauslomakkeen sijoituspaikka ja siihen tytär vastasi ”äiti sä oot hirvee”.Tänä aamuna tytär sitten alkoi puskemaan pientä syyllistämistä pintaan, kun heräsi känkkäränkkänä aamulla. (Miksi joka aamu 8:lta kouluun?) ”Ettei opettaja varmaan anna uutta lappua ja sitten en pääse koulukuvaan”, koska se on äiti sun vika, kun heitit sen valokuvauslomakkeen sieltä lattialta roskiin, tämä jälkimmäinen oli siis rivien välistä luettavissa. Siltä paikalta menin, kuin riivattu dyykkaamaan roskikset, jotka haisi vielä Miki-kissan pisulle, puhumattakaan kaikista eltaantuneista banaaninkuorista ja ei sitä lappua todellakaan löytynyt kolmesta roskapussista, vaikka kuinka kaivoin. Missä se valokuvauslappu sitten onkaan, sitä ei kukaan tiedä. Opettajalle nöyrää Wilma-viestiä, että ehkä suursiivotessa tuhosin lappusen, vaikka tällä kertaa taitaa olla tytär piilottanut sen sellaiseen jemmaan, että löytynee vuoden päästä. 

Jotenkin lause, ”äiti sä oot hirvee”, toi hetken sellaisen fiiliksen, että aina tää on tätä, äiti on niin hirveä, hirveän nolo, kuppanen ja kamala ja aina väärässäkin tietty. Jotenkin väsyneeseen äitiin tuo äidin kuppaisuus iski oikein urakalla. Mutta äitiyden panssari kestää, suukko vaan tyttären poskelle, kouluun mars ja pieni vieno hymy sieltä lohkesi lopulta kuitenkin. 

Noh siihen sitten kirsikkana kaiken kuorrutteena mies soitti, että autoni huollosta löytyi takarenkaan akselin ööh viottunut laakerikuula. Joo jep, outoa urinaa olin autosta kuullutkin ja siitä miehellekin maininnut, mutta tuo laakerivika on siitä inha, että jos lähtee vielä ajelemaan, niin voi joutua kutsumaan hinausauton paikalle ja vissiin kalliimmaksi sitten tulee vielä. Eli auto seisoo nyt siellä korjaamolla ja saturaisia taas menee. Eilen emme olisi ehtineet koko kaaraa hakemaankaan, mutta haaveissa olisi ollut noutaa se pajalta tänä iltana. 

Kaikkihan tämä on pientä ja ihan normaalia kaikkien muidenkin perhe-arkea, paitsi nuo pissat puhtaissa pyykeissä ja tohveleissa, väitänpä, ettei se kuulu kaikkien perussettiin. 

Miten siellä, viimeisimpiä ilon aiheita tai surkeita sattumuksia? Täällä taas uuteen nousuun uuden päivän myötä ja peukut pystyyn, että saisin tänä iltana auton korjaamolta, sillä tällä viikolla on kasakaupalla menoja ja se tytärkin sen pyörtymisen tiimoilta oli tarkoitus viedä lääkäriin ihan verikokeisiin. 


Iloa tiistaille!

54 thoughts on “Äiti sä oot hirvee!”

 • Täälläkin välillä satelee kritiikkiä äidille. Viimeksi eilen oli iso riita lasten kanssa – aiheena se ikuinen vastaan jurnutus ja ettei perusarjen rutiinit vieläkään suju. Eihän niitä ole harjoiteltu kuin – öö – todella monta vuotta… 😀 Pilaan kuulemma lasteni elämän ja olen maailman huonoin äiti. Välillä menee nuo mutinat toisesta korvasta samantien ulos, mutta joskus ne menee jonnekin syvälle ja tekisi mieli pakata matkalaukku ja matkustaa menolipulla jonnekin etelämerelle autiolle saarelle…

  Äitiys on ihanaa ja kamalaa ja hetkittäin repivää. Tsemppiä <3 Oot ihana!

  • Juuri se vastaan jurnutus ja aina ensin sana "ei". Ihan sama juttu, välillä jopa naurattaa ja joskus jopa itkettää.

   Äitiys on maailman upein ja raskain työ <3 Ihanaa viikkoa ja sinä olet ihana <3

 • Melkomoisia kuvioita siellä, mutta on niin ihana Samu <3 <3 ja Miki <3 <3 (puhun nyt Mikin ulkomuodosta 😉 )

 • Tyhmä äiti täällä hei! Koska haluan itse elää suht siistissä ympäristössä, odotan sitä jonkun verran muiltakin. Tästä syystä olen monesti tyhmä, mitään tajuamaton äiti. Mutta sitten kun vien lapseni pitkän kitinän jälkeen hevostarvikekauppaan, olenkin ihan hetkisen ihana ja maailman paras äiti. Sitä tämä kai on, ei tähän vuoristorataan oikein meinaa tottua, vaikka yli 24 vuotta olen tätä harjoitellut. Onneksi kuitenkin päällimmäisenä lapselta kysyttäessä omat vanhemmat on kuitenkin ihan parhaita 😀 Ja tuollaisina parikymppisinä mieltä lämmittää suuresti, kun elämän suurimpien ja vähän pienempienkin asioiden kohdalla otetaan ensimmäiseksi yhteyttä äitiin <3

  Voi Miki-kisua, mikä lie reviirin merkkaus menossa. Toivottavasti lopettaa pian tuon sisälle pissimisen.

  • Kuulostaa täydellisen tutulta ihan kaikki. Onneksi murkkuikä menee ohi ja onneksi on jo kolme, jotka ei enää kiukuttele <3

   Miki taisi hieman stressata, kun meidän kotona on niin valtavasti populaa pienelle kissalla tutustuttavaksi.

   Ihanaa viikkoa Tuija ja koitetaan kestää, lapset on lainaa vain <3

 • Miki taitaa vielä kokeilla rajojaan ja merkkailla kotia omakseen. Meillä Armas teki aikoinaan samaa, mutta asiaa auttoi kun laitettiin sille ihan oma hiekkalaatikko johon muut eivät saaneet käydä asioillaan. Niihin pissattuihin kohtiin kannattaa suihkauttaa etikkaa, sillä haju tahtoo jäädä pesuista huolimatta ja kissa käy uudelleen samaan paikkaan pissimässä. Minulla kun on kokemusta noista kissoista ja pissoista =)
  Lapsen kehitysvaiheesiin kuuluu että äiti on välillä idiootti, hullu, tyhmä, ei ymmärrä mitään ja on maailman kamalin =) Onneksi se menee ohi ja sitten äiti on taas niin ihana ja rakas.

  • Juu laitoin uuden hiekkalaatikon sunnuntaina ja nyt on tilanne rauhoittunut, josko se tästä. 🙂

   Onneksi menee ohi ja meiltä neljästä viimeistä murkkuutta viedään. 😉

   Ihanaa viikkoa Sude <3

 • Meillä on löydetty kissan pissaa viikon sisällä lasten vaatekasasta, joka oli heitetty päiväkodista tulon jälkeen villamaton päälle – ja sen myötä pissa vanhaan villamattoon imeytyneenä – sitten omasta sukkahousulaatikostani, jossa oli valehtelematta noin 30 sukkahousut, osa pakettiuusia (plussana se, että ymmärsin, ettei uusia tarvitse vähään aikaan ostaa 😉 – ja sitten tänä aamuna vielä halkokorista, joka oli tyhjänä haloista, mutta sopivasti sanomalehteä ja puun silppua pohjalla. Kissan maaltapaluu kaupunkiin ei ole sujunut kivuttomasti – mutta josko se siitä pian rauhoittuisi, ja ymmärtäisi, että kyllä me joka ilta saavumme taas takaisin kotiin. Yksinäisyyskö lie meillä syynä..? Tiedä sitten, mikä teidän kollin saa pissailemaan! Ei kivaa, mutta kyllä: tätä sattuu muillekin 😉

  Luin muuten eilen sinusta Kotivinkistä (vanha numero); oli kiva juttu tädeistä, jotka tubettaa ja jotka voimaannuttavat niin hienosti toisiaan!

  Mukavaa viikkoa sinne, kaikista vastoinkäymisistä huolimatta!

  • Eihh mikä teidän kisulla on… meidän kisu kun on uusi tulokas, niin kenties merkkaa reviiriiä uudelleen tai ikävöi teitä. En ole varma pitäisikö heh tuntea lohtua vai surua, että kissoilla on siis tapana pissia ympäriinsä. Ei ole meidän Onni ja Osku koskaan tehneet moisia, niin tämä tuli hieman yllätyksenä. Voihan sukkahousu oikeasti!

   Kiitos niin paljon ja itsekin tykkäsin, että se juttu oli kiva, koska oli meidän näköinen ja Maijuhan on maailman voimaannuttavin ihminen. <3

   Kiitos samoin sinulle ja muiskuja ja terkkuja kisullekin <3

 • Täällä tyhmä ja kalkkiintunut äippä…Meidän Nipsu on tehnyt tarpeitaan kolariin, kun laatikko ei ole ollut riittävän puhdas…vasta teki yhteen sukkakoriin, jossa ei onneksi ollut sukkia kuin pari. Kyllä ne kissat osaa välillä….Vaikka ovat muuten niin ihquja 💓 Ihanaa päivää Tiia ❤ Huutelee tämä täältä ruokatauolta….

  • Eiihh eli tarkkaa hommaa ja puhdasta olla pitää. 🙂 Joo ne osaa näyttää mieltään.

   Ihanaa viikkoa ja kiitos kun tulit tänne ruokatauolla <3

 • Mulla on ollut jännitystä pojan uuden koulun vanhempainillassa, hermoilin myös uutta opettajaa. Onneksi sieltä löytyi yksi ennestään tuttu äiti ja uuteen äitiin tutustuin myös. Meillä tahkotaan läksyistä, jotka tuottavat paljon töitä myös minulle, koska pojalla on vaikea lukemisenvaikeus.
  Kyllä me äidit kestetään vaikka mitä!

  • Kaikki uusi jännittää ja etenkin, jos on lapsiin liittyvää. Onneksi löytyikin sitten tuttuja. Olet Outi niin hyvä äiti <3

 • Lasten kehitykseen kuuluu kapinoida ja purkaa tunteitaan vanhempiinsa. Tuttuahan tuo on jokaiselle äidille, vaikka eihän se kivalta tunnu. Miehen kanssa heitetään aina vitsiä, kun lapset vinkuu, että me ollaan tyhmiä ja pilattu niiden elämä, että "Jälleen tavoite saavutettu, olemme aiheuttaneet turvallisessa ympäristössä lapsille pettymyksiä" 😀 Koita kestää!

  Kissan pissailu kuulostaa todella ärsyttävältä, toivottavasti on ohimenevä vaihe.

  Tsemppiä arkeen!

  • Näin se on ja kelles sitten muksut kapinoisi ellei meille ja mehän ollaan vahvoja, kuin kalliot <3 Niin hyvin todettu, oot paras. <3 Meillä on nyt neljännen muksun eli kuopuksen murkkuus menossa, että kyllä tämä tästä vielä.

   Kiitos Rva Kepponen ja samoin sinne <3

 • Aah, näitä äitiyden iloja! Minulta meni ohi teinin hygieniapassitestiin ilmoittautuminen, päivää myöhässä sen muistin. Onneksi pääsi vielä mukaan, muuten teini olisi muistuttanut minua mokomasta mokasta vielä vanhainkodissakin. Kovasti taas asioita kasaantuu tähän koulujen alkuviikkoihin, ei pysy kaikki muistissa tai löydä tietään kalenteriin. Tsemppiä Tiia <3

  • Eihhh se on paha kun äiti epäonnistuu ja pääsevät nokittamaan. Onneksi pääsi mukaan, mutta kyllä joskus kun on siipi maassa, niin herkästi tulee huono äiti fiilis.

   Muisti vielä huononee koko ajan. 😉

   Tsemppiä Marika teille myös <3

 • No eipä juuri voi kehuskella viikon mukavasti alkaneen, nuo arjen väistämättä ikävät asiat tuppaavat välillä kerääntymän valtavaksi keräksi, mutta toisaalta hyvä saada kaikki ikävä samaan aikaan, niin sitten voi taas paistaa aurinko muina päivinä. Tsemppiä sulle Tiia, entinen ikävä äiti, nykyään jo ylennetty kaveriksi.

  • Näin se on ja jihuu auto on alla, korjasivat sen sittenkin, vaikka yrittivät ensi viikoksi. Tästä se taas lähtee ja Mikikään ei ole pissinyt.

   Hienoa tuo ylennys, sitä odotellessa <3 Muiskis Sari <3

 • Kommentoin vain tuohon kissa-asiaan, sillä siitä ymmärrän jotain 🙂 Toivottavasti kyseessä ei ole virtsatulehdus. Sen merkki usein on se, että pissaa joutuu muualle kuin hiekkalaatikkoon. Toinen syy saattaa olla, että hiekkiksiä on Mikin mielestä liian vähän. Yleinen suositus on yksi hiekkalaatikko per kissa ja vielä yksi ylimääräinen päälle. (minulla ei kyllä noin montaa ole)

  • Ei pitäisi olla, lääkäri tutki hyvin ennen, kuin sain kisun ja ei siis pissi usein tai isoja määriä. Nyt kun laitoin oman uuden hiekkalaatikon, niin koputtelen puuta, ei ole sitten sunnuntain tullut enää pisuja, kun niitä tuli joka pv. Kiitos kaikesta tuesta ja avusta Mamma ja terkkuja kisuille. <3

 • Kuulostaa tutulta! Aina kun saan huutoa päälleni, tokaisen ajatuksissani: hyvä että huudat minulle. Isäni aina sanoi nuorena minulle: Huuda vaan, kyllä minä kuuntelen ja kyllä maailmaan huutoa mahtuu. Ajatuksena isälläni oli, hyvä että huudat/kiukuttelet kotona, etkä kaupungilla. Tätä olen sitten yrittänyt itsekin noudattaa. En kyllä ole ihan niin rauhallinen kuin isäni, mutta yritys hyvä.
  Mutta, siis niin ärsyttävää kuunnella varhaismurkkujen huutoa. Tsemppiä! <3

  • Viisas isä sinulla ja meidän toinen tytär ja aikuisetkin ovat olleet kaikki kovin kilttejä, nuorin on tulta ja tappuraa. Mutta se on parempi, että päästää tunteet turvallisessa ympäristössä ulos, eikä pidättele kaikkea sisällään.

   Juu ne varhaismurkut ovat niin kaikkitietäiväisiä, että oksat pois.

   Ihanaa viikkoa Kaisa <3

 • Auts, pissajuttu on kyllä ikävä. Tulee taas mietittyä, haluanko sitä toista koiraa kun nyt on niin superhelppo tapaus 🙂 Mutta varmaan menee ohi ajan kanssa. Muuten kuullostaa niin tutulle, ihana arki 🙂 Mulla ei ole nyt kun tietokone huollossa, auto pelaa… Ihanaa loppuviikkoa ja tsemppiä äitihommiin <3

  • Juu koirien kanssa pissarumba on aikamoista, meillä Samun kanssa meni silloin miltei vuosi ja se oli kyllä jotain hurjaa.

   Jihuu täälläkin auto alla ja pelittää taas, mikä lie kuula korjattu, hih.

   Kiitos samoin Sari <3

 • Hirveä äiti kuulostaa ihan hirveän tutulta;) . Kun siihen lisätään vielä adjektiivi 'tyhmä', niin tuloksena on meitsi yli 15 vuotta sitten. Siihen ei voi kuin todeta banaalisti, että voi niitä aikoja:) Tällaisia totuuksia laukonut teini on nyt mitä mukavin ja rauhallisin kolmekymppinen nuorimies:)

  • Hih voi niitä aikoja ja onhan tämä rikasta ja värikästä elämää, koko ajan on jokin tilanne päällä. Niin meidänkin aikuiset ja 13-vuotias ovat nyt niin rauhallisia. Tämän kuopuksen luonne on aina ollut herkästi syttyvää lajia, mutta samaan syssyyn on maailman hymyilevin ja nauravaisin tyttö, elämää täynnä. <3

   Ihanaa iltaa Sari <3

 • Äidin elämää on olla välillä aivan hirveä lasten mielestä. Myös mutsit on noloja, ainankin meidän jälkikasvun mielestä. Se on sitä murkkujen elämää;)
  Voi tuota ihanaa Mikiä, kun rupesi merkkailemaan huushollia omakseen. No eiköhän se siitä tavoille opi, toivottavasti ainankin!

  Tuo autoepisodi oli ikävä, siis miks kaikki rysähtää aina samaan hetkeen?
  Joka tapauksessa ihanaa tiistaita ja huomenna nähdään <3

  • Joo mä oon niin kokolailla nolo.

   Juu tuo uusi hiekkalaatikko taisi auttaa, nyt ei ole pissinyt mihinkään.

   Kaikki rysähtää samaan hetkeen ja yli 500e taas mennä hujahti, mutta nyt on auto alla ja me todellakin huomenna nähdään, ihanaa <3

 • Mä aina ajattelen että on tässä teiniperheen elossa se etu että verisuonet pysyy kunnossa..Ei kerkiä kalkkiutumaan kun tasaisin väli ajoin paineet nousee kattoon:))Rypytkin pysyy poissa kun naama kireänä huutaa "komentoja" kuuroille korville:) Täällä on niin peukut pystyssä että auton saisitte♥ Halauksia toiselta mammalta:)♥

  • Päde hih oli niin hyvä veto tää sun, eli tässähän pysyy terveys hyvänä, kun suonet pullistuu hih. 🙂

   Sain autoni, ihanaa, vaikka monen monta saturaista meni.

   Halauksia sinullekin ihanuus <3

 • Ah nuo teinit, äitien ilot!!
  Vaikka se oikeasti tuntuu pahalta, kun toinen sanoo päin näköä jotain rumaa, koetan itse aina muistaa, että se kertoo toisaalta lapselle turvallisesta ympäristöstä, että kotona uskaltaa tuoda julki myös negatiiviset tunteensa ilman pelkoa, että heitetään pihalle. Tai että ollaan edes vain välinpitämättömiä!! Joten olet oikeasti ihana äiti, koska lapsi uskaltaa avata suunsa myös silloin kun sieltä ei tule pelkkiä pumpulipilviä ja aurinkoa…. ♥

  Mutta olipas kurjasti Mikiltä tehty. Mikä lie sen saanut pissimään sopimattomiin paikkoihin. Noiden eläinten ajatuksia kun ei aina voi ymmärtää….

  Parempaa loppuviikkoa kohti! =D

  • Ihan juuri niin ja siksi suukottaa moiskautankin räyhäävälle lapselle rakkaudella suukon päälaelle ja ajattelen, hei olen hyvä äiti, lapseni uskaltaa näyttää kaikki tunteensa. <3

   Juu Miki taisi hieman protestoida, nyt ei ole pissinyt sitten sunnuntain, eli uusi hiekkalaatikko auttoi.

   Ihanaa loppuviikkoa Vivi <3

 • No, on ollut inha päivä. 🙁

  Ymmärrän, että tyttärellesi on ollut kova paikka mennä kouluun ilman kuvauslomaketta, ja johonkinhan se kiukku on pitänyt purkaa. Ikävä kyllä äiti on usein se lähin ja helpoin kohde.

  Tuosta Mikin pissailusta tai merkkailusta, niin aikoinaan, kun kissamme ensimmäisen kerran kissaulkoilulla pöristi häntäänsä ja merkkasi yhden kuusiaidan, olin aivan järkyttynyt. Kuinka leikattu poikakissa tekee tuollaista, mutta onkin vissiin ihan normaalia. Ja kyllä, pissa tosiaan haisee toisinaan todella voimakkaalle.

  Paljon parempaa loppuviikkoa sinulle <3

  • Äiti on se turvallinen kohde ja niin sen tuleekin olla <3

   Hih voi että kissat! Noh miehiähän nämä meidän kisut on ja miesten kujeet. 😉

   Kiitos kovasti ja samoin sinulle <3

 • Oi kuullostaa niin tutulta, äiti on se kaikista tyhmin, mutta toisaalta äiti on myös se paras, tietyissä tilanteissa��. On se kummallista, että vaikka äitiyttä ontakana yli 20 vuotta, ei tähän meinaa tottua, tähän tyhmyyteen meinaan… mutta onneksi töissä tyhmyys saa vähän mittasuhteita, kun kaikki työkaverit (äitejä myös) ovat samassa tyhmyydessä uitettuja, löytyy vähän vertaistukea!

  Kivaa alkanutta viikkoa ja toivottavasti teillä tuo pissirumba loppuu ihan heti alkuunsa. Meillä kun joskus kissa pissasi leikkauksen jälkeen tuoliin, niin siitä ei haju lähtenyt ikinä irti��

  • Äiti on se, jolle ensimmäisenä ilmoitetaan kaikki huolet, äiti on se, jolle on turvallista kiukutella ja hyvä niin. <3

   Hihi niin hauska olet, ollaan kaikki samassa tyhmyyden veneessä.

   Juu haju on kova, onneksi on sentään leikattu kisu. Mutta nyt ei ole pissinyt, kun ostin uuden hiekkalaatikon. 🙂

   Ihanaa viikkoa <3

 • Voi voi teidän pisu-kisua, miten nuo kissat osaavatkin merkata just niihin paikkoihin, mihin viimeisenä toivoisi. Harmillinen "tapa", mutta eiköhän Miki siitä luovu jossain vaiheessa.

 • Voin samaistua tuohon *Päden* kommenttiin…en kylläkään ihmislasten vuoksi, mutta kyllä nuo koirat käy myös teini-ikäisistä. Osaa ne kiltistikin olla, mutta välillä…aargh!

 • Voihan kissan pissa! Tuosta muistuukin juuri syy, miksi olen ulkoistanut meidän kissan. Vaikken enää olekaaan mikään puhtaan kodin hengetär, ei mun fysiikka ehkä kestäisi tuota. Meillä lukiolaistyttö välillä ohjeistaa äitiään, kun äiti toimii vääriin tai huomauttaa ruokapöydässä, kun mässytän ruokaani. Ai, miten se riipaiseekaa sydämestä! Välillä ihan kyyneleet silmissä yritän räpiköidä eteenpäin. Huoh, toivottavasti sinun auto on kuitenkin jo kotona! Muiskuja ♥

  • Pissa on mullekin liikaa, en kestä varsinkaan noin säännöllisesti joka pv pissan hajua omassa kodissa. Mutta mutta uusi kissanhiekkalaatikko auttoi ja pisuja ei ole enää tullut, jihuu juhlan paikka.

   Niin tuttua, joskus naurattaa ja annan muiskua perään ja joskus menen tirauttamaan jonnekin salaa. <3

   Auto on kotona ja huhhahei kallista oli.

   Muiskuja ihanuus <3

 • Voi Tiia! Kiitos tästä! Ihanaa kuulla, ettei tätä vain tapahdu meillä! Tänä aamuna yritin ystävällisesti auttaa tytärtäni eräässä asiassa ja vastaukseksi sain " Sä et tajuu mitään tyhmyri". Jasso! Kiitos vaan ja kivaa päivää sullekin!

  Kyllä tässä on nielemistä ja hampaiden pureskelua kerrassaan. JUST eilen olin terapiassa, itkin ja maksasin sohvalla, kun terapeutti paijas selkää! Välillä tuntuu vain, ettei jaksais! Onneks on joku ketä ymmärtää ja kuuntelee <3

  • Juu toinen tyhmä täällä, tiedän niin tunteen. Tämä vanhemmista irrottautuminen on välttämätön vaihe ja muistan sen hyvin itsekin omasta takaa, mutta joskus se naurattaa, joskus menee korvista ja joskus itkettää ja todellakana et ole yksin.

   Voimahali ja muiskis ja saat livenä myös jahka nähdään <3

 • No voihan kisuli sentään. :/

  Meilläkin meidän äiti välillä on niin kamala ja kotijunttikin, pitäisi varmaan joku paperipussi vetää välillä päähän… mutta ihme kyllä lasten mielestä myös maailman ihanin ja ymmärtäväisin äiti. Tasapaino siis. :´)

  Haleja viikkoon <3

  • Hih joo tuplapussi siltä varalta jos toinen menee rikki. hihi, ei vaiskaan voi meitä <3 Tasapaino se on tärkeää ja taas jaksaa, kun on niin paljon hyviäkin hetkiä. <3

   Halauksia Soili sinulle <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud