Game of Thrones tähden kohtaaminen!

Tällä viikolla poikkeuksellisia postauksia, joskus osuu kohdille merkillisten tapahtumien sarjoja.  Eilen olin tyttäreni kanssa Rakkautta&Anarkiaa festivaalien tiimoilta kuuntelemassa, kun JP Pulkkinen haastatteli Ylelle tanskalaista näyttelijätähteä Pilou Asbaekia. Pilouhan on tullut tunnetuksi meille suomalaisille ainakin Vallan linnake sarjasta ja tyttären kanssa aloimme fanittamaan Pilouta Ghost in the Shell leffan tiimoilta, jossa Pilou tähditti elokuvaa yhdessä Scarlet Johanssonin kanssa. 

Suuren maailman tietoisuuteen Pilou on kuitenkin iskenyt roolillaan Game of Thrones sarjassa, jossa hän esittää Euron Greyjoyta. Lyhyesti virsi kaunis, Pilou vaikutti erittäin huumorintajuiselta, tyypilliseltä pohjoismaalaiselta mieheltä, jolla on tähteydestä huolimatta jalat maassa. Jolla oli aikaa fanikuviin ja myös lämpimästi toivottaa hyvää iltaa kauniisti olkapäästä koskettaen, wau ja wuhuu mikä hetki.

Eittämättä tyttäreni kanssa olimme eilen aivan pyörryksissä, koska tämä oli niitä kerran elämässä kohtaamisia ja Piloun näyttelijätaidot kun ottaa huomioon, ties mistä bongaamme hänet vielä. 

Pilou tähdittää myös ensi vuoden puolella ilmestyvää suomielokuvaa. Asbækilla on päärooli Arto Halosen ohjaamassa ja käsikirjoittamassa elokuvassa The Guardian Angel, joka ilmestyy vuonna 2018. Elokuva on tositapahtumiin perustuva psykologinen trilleri, jonka keskiössä on Hypnoosimurha, Tanskassa vuonna 1951 sattunut kaksoismurhatapaus.[2] Asbæk näyttelee Anders Olsenia, kööpenhaminalaista poliisia joka johtaa tapauksen tutkintaa.

Piloun hersyvä haastattelu on nähtävissä Yle Areenalta ja hänen haastattelunsa oli ehdottomasti nautinnollista kuunneltavaa ja katsottavaakin. 😉 Haastista en ole vielä itse ehtinyt katsastaa, mutta kuulemma ruudulla tyttären kanssa ollaan näkyvillä, toivon vaan ettei hetkenä, jolloin löysin uuden 2cm pitkän partakarvan leuastani ja yritän tempoa sitä irti, apuva!

Näin kutkuttavan kiihdyttävissä ylikierrosmerkeissä toivotan kaikille upeaa viikonloppua ja joskus elämä on tarua ihmeellisempää. Kiitos Leffamaailmalle omasta lipusta ja kiitos Pinkit korkokengät Maijulle tyttäreni lipusta, kun Maiju ei päässytkään paikalle, mutta me tyttären kanssa nautimme  täysin siemauksin. 


Onko Pilou tuttu näyttelijä teille, oletteko katsoneet Vallan linnaketta tai kuka fanittaa Game of Thronesia. Mielestäni Euron on aivan hirveä hahmo Game of Thronesissa, mutta mahtavaa kyllä, tytär on fanittanut Euronia ihan satasella Euronin ensiesiintymisestä asti. <325 thoughts on “Game of Thrones tähden kohtaaminen!”

 • Pilou <3 Teillä oli huikean hieno tapaaminen, jäi tytölle varmasti ikuisesti mieleen! Vallan linnake on hyvä sarja, siitä tuli ko.herra tutuksi.

 • Wau mikä tapaaminen 🙂 ja tyttärelle myös. Tuo psykologinen trilleri täytyy nähdä.
  Mukava perjantaina!

 • Ihana viikko ollut ja sellaisia kohtaamisia että!!♥ Kiva kun pääsitte tyttären kanssa tuollaisen näkemään/kokemaan yhdessä! Ihanaa viikonloppua sinne♥

 • Game of Thronesista on tämä herra tuttu minulle. Ihana ja todellakin ones in a lifetime tapaaminen teillä on ollut… Pikkuisen olen kade 🙂
  Ihanaa viikonloppua Tiia ❤️❤️

 • AUUUTTTSSSS!!! =D

  En ole katsonut jaksoakaan sarjaa, mutta tuo näyttelijä on kyllä niin soma, että voisi pulloon laittaa….

  • Niin meidänkin, jihuu ihanaa kun on teitä faneja täälläkin ja meitähän on paljon. 💛💛💛ihanaa viikonloppua ja kiitos💛💛💛

 • Varmasti mieleenpainuva tapaaminen!
  Meillä tykätään GoTista kovasti, mutta Euron ei todellakaan kuulu suosikkihahmoihin. Me ollaan ikuisia hyvisten kannattajia 😉

 • Vau, iki onnellinen tyttäresi <3
  Miniän tekele olisi varmaan pyörtynyt tuossa tilassa, hän on ihan hullu GoT-fani. Itse en sarjaa katso, tiedän vain, eikä tuo toinenkaan mainitsemasi ohjelma ole tuttu. Miehen naama näyttää tutulta, mutta näkynyt varmaan monissa 'tuuteissa'
  Voi miten ihanaa, kun saitte tavata suosikkinne. Sellainen antaa energiaa tähän synkkään syksyyn <3

 • Vähän jälkikädessä näitä jännittäviä juttuja luen. Parempi myöhään…
  Pilou on upea ja Vallan linnake hieno sarja. GOT on jäänyt minulta katsomatta, toki siitä paljon kuullut olen. Pitäisikö tämän tädin ryhdistäytyä ja alkaa GOT'ia katsomaan.
  Mutta muuta en voi sanoa kuin, että nuo kohtaamiset ovat upeita. TE onnentytyöt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud