Game of Thrones tähden kohtaaminen!

Tällä viikolla poikkeuksellisia postauksia, joskus osuu kohdille merkillisten tapahtumien sarjoja.  Eilen olin tyttäreni kanssa Rakkautta&Anarkiaa festivaalien tiimoilta kuuntelemassa, kun JP Pulkkinen haastatteli Ylelle tanskalaista näyttelijätähteä Pilou Asbaekia. Pilouhan on tullut tunnetuksi meille suomalaisille ainakin Vallan linnake sarjasta ja tyttären kanssa aloimme fanittamaan Pilouta Ghost in the Shell leffan tiimoilta, jossa Pilou tähditti elokuvaa yhdessä Scarlet Johanssonin kanssa. 

Suuren maailman tietoisuuteen Pilou on kuitenkin iskenyt roolillaan Game of Thrones sarjassa, jossa hän esittää Euron Greyjoyta. Lyhyesti virsi kaunis, Pilou vaikutti erittäin huumorintajuiselta, tyypilliseltä pohjoismaalaiselta mieheltä, jolla on tähteydestä huolimatta jalat maassa. Jolla oli aikaa fanikuviin ja myös lämpimästi toivottaa hyvää iltaa kauniisti olkapäästä koskettaen, wau ja wuhuu mikä hetki.

Eittämättä tyttäreni kanssa olimme eilen aivan pyörryksissä, koska tämä oli niitä kerran elämässä kohtaamisia ja Piloun näyttelijätaidot kun ottaa huomioon, ties mistä bongaamme hänet vielä. 

Pilou tähdittää myös ensi vuoden puolella ilmestyvää suomielokuvaa. Asbækilla on päärooli Arto Halosen ohjaamassa ja käsikirjoittamassa elokuvassa The Guardian Angel, joka ilmestyy vuonna 2018. Elokuva on tositapahtumiin perustuva psykologinen trilleri, jonka keskiössä on Hypnoosimurha, Tanskassa vuonna 1951 sattunut kaksoismurhatapaus.[2] Asbæk näyttelee Anders Olsenia, kööpenhaminalaista poliisia joka johtaa tapauksen tutkintaa.

Piloun hersyvä haastattelu on nähtävissä Yle Areenalta ja hänen haastattelunsa oli ehdottomasti nautinnollista kuunneltavaa ja katsottavaakin. 😉 Haastista en ole vielä itse ehtinyt katsastaa, mutta kuulemma ruudulla tyttären kanssa ollaan näkyvillä, toivon vaan ettei hetkenä, jolloin löysin uuden 2cm pitkän partakarvan leuastani ja yritän tempoa sitä irti, apuva!

Näin kutkuttavan kiihdyttävissä ylikierrosmerkeissä toivotan kaikille upeaa viikonloppua ja joskus elämä on tarua ihmeellisempää. Kiitos Leffamaailmalle omasta lipusta ja kiitos Pinkit korkokengät Maijulle tyttäreni lipusta, kun Maiju ei päässytkään paikalle, mutta me tyttären kanssa nautimme  täysin siemauksin. 


Onko Pilou tuttu näyttelijä teille, oletteko katsoneet Vallan linnaketta tai kuka fanittaa Game of Thronesia. Mielestäni Euron on aivan hirveä hahmo Game of Thronesissa, mutta mahtavaa kyllä, tytär on fanittanut Euronia ihan satasella Euronin ensiesiintymisestä asti. <3


Related Posts

Arvotaan hienot langattomat kuulokkeet ja Star Trek Beyond lippis!

Nyt antennit ojolle ja kuulolle, sillä 22.7 ilmestyy Suomen leffateattereissa odotettu Star Trek Beyond elokuva, jota minä olen ainakin odottanut täpinöissäni jo kuukausitolkulla.  Olen ollut armoton scififani jo pienestä pitäen ja ensimmäinen avaruussarja Avaruusasema Alfa mullisti elämäni. Sen jälkeen olen ahminut kaikki Star Trek elokuvat […]

Bridget Jones’s Baby

Bridget Jones’s Baby

Mikä yhdistää Bridget Jonesia ja meikäläistä, no ainakin elämää isommat kalsongit. 😉 Bridget Jonesiin pystyy varmaankin aika monikin nainen samaistumaan. Me kaikki olemme joskus uineet elämän mudissa, ollut kenties epäonnea rakkaudessa ja taatusti, jollei nyt ole ollut ne paidan kokoiset kalsarit päällä jossain kiusaannuttavassa tilanteessa, […]25 thoughts on “Game of Thrones tähden kohtaaminen!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud