Juicy Couture Viva La Juicy Glacé ja Britney Spears VIP Private ShowJoskus on ihanaa antautua oikein pinkille tyttömäiselle huumalle ja erityisesti tietynlaista barbiepinkkiä ovatkin jo vuosia tuoksujen saralla edustaneet Juicy Couturen tuoksut. Muistan niin hyvin aikanaan vuonna 2008, miten ostin ensimmäisen Juicy Couture Viva La Juicy tuoksun ja se oli markkinoilla jotain aivan uutta ja ihanan naisellista ja vaikkakin samalla myös hyvin tyttömäistä. Itse tuoksupullokin ihastutti ja kaiken tyttömäisyyden keskelle oli saatu upeaa korumaista vintage-henkisyyttä ja voin hyvin visioida alkuperäisen Viva La Juicyn tuoksupullon vaikkapa Downton Abbeyn kulisseihin kampauspöydälle ja miksei tätä uusinta Viva La Juicy Glacéakin. 

Viva La Juicy on saanut seurakseen useita pikkusisaria, joista yllä oleva tuoksu Viva La Juicy Glacé on nyt syyskuussa Suomen markkinoille lanseerattu uusin Viva La Juicy perheen tuoksu ja jossa on jotain aivan uutta ja yllättävää. 

Tuoksu nimittäin on saanut innoituksensa jäätyneen maailman kauneudesta ja tuoksua kuvaillaan sanoilla, pitkäksi hörpyksi viileää juomaa ja rikkoutuneen jään ratinaksi. Tuoksu jonka voit laittaa jääkaappiin ja saada tuoksua viilentämällä aivan uusia terävämpiä ja jäisiä tuoksunuotteja esille. 

Tuoksussa on säilytetty Viva La Juicy-tuoksun ydin, mutta tuoksuun on liitetty kirpeitä ja raikkaita osasia alkuperäisen Viva La Juicy-tuoksun lämpimien ja aistillisten tuoksunuottien vastapainoksi. 

Viva La Juicy Glacé  ensinuoteissa huumaa italialainen jäätynyt mandariini, huurteiset mustikanherukanlehdet ja herkullinen päärynäsorbetti, joka taikoo tuoksulle sellaista herkullisuutta, että voi miltei kuvitella maukkaan sorbettiannoksen edessään. 


Sydäntuoksussa tuoksu puhkeaa kukkaan ja yhdessä kukkakimpuksi liittoutuu appelsiininkukka, Sambac-jasmiini ja Jasmine de Grasse.


Lopputuoksussa vanilja ja santelipuu pehmentävät sorbettimaisen kirpeän tuoksun terävyyttä ja luovat tuoksulle lämpimän hunnun, josta kaikki nuotit kauniissa liitossa huumaavat mielen. 


Tuoksu on hyvin kiehtova, yhtäaikaa naisellisen pehmeän lämmin, herkullisen makea ja jäisen kirpeä. Jääkaappikylmän tuoksun suihkuttaminen luo tuoksulle aivan uusia elementtejä ja tuo tuoksuun juuri tuon lisäannoksen jäistä kirpeyttä. Tätä Disneyn Frozenkin käyttäisi. <3


Ihastuttava tuoksu, joka taistelee Juicy Couture tuoksujen saralla ykköspaikasta yhdessä Viva La Juicy Sucrén kanssa. 


Tuoksua on saatavilla Kicks-myymälöistä ja hintana 30ml 50e ja 50ml 67e. Sitten henkilökohtaisesti minulle mukava yllättäjä hieman edullisimpien tuoksujen saralla. Erittäin harvat hieman edullisemmat tuoksut toimivat ihollani, mutta Britney Spears VIP Private Show toimii. Kyseessä on herkullinen hedelmäpommi tai hedelmäcocktail, jossa on kuitenkin ripaus naisellista mystisyyttä ja lämpöä. 

Britney Spears VIP Private Show:n ensituoksussa mukavaa kirpeyttä luo ilmoille veriappelsiini, lisää hedelmäisyyttä tuoksulle tuo taasen mango ja punainen omena.

Sydäntuoksussa tuoksuun tuo syvyyttä ja mielenkiintoa kukkaiset elementit ja nuotteina hurmaa orvokinkukka, magnolia ja appelsiininkukka. 

Lopputuoksussa huumaa vadelma, mutta syvyyttä taikoo ambra ja samettinen myski.

Ehdottomasti paras Britney Spearsin tuoksu tähän mennessä ja olen varmasti kaupassa kaikkia versioita tuoksutellut. Tuoksusta kivasti tulee mieleen jotkut Escadan kesätuoksut, jotka ovat omia tuoksulemppareitani. Tästä tuoksusta pitää sekä äiti, että tyttäret miltei kaiken ikäisinä. 

Mukavaa myöskin on, että tuoksun hinta on 50ml 40e ja 30ml 31e ja saatavuus Kicks-myymälät. Eli en lähtisi Britneyn tuoksuja sekoittamaan mielessäni vielä edukkaisempiin markettituoksuihin, sillä tälläinen mielikuva minullakin aikojen alussa oli. Suosittelen tuoksuttelemaan ja uskon, että moni yllättyy iloisesti.Vaikka kaikissa näissä tuoksuissa on ripaus naisellista hömppää, niin se on juuri se seikka, mikä tekee elämästä niin hauskaa ja lapsenmielisyyttään ei kannatakaan kadottaa. Siltikin vaikka itse tuoksupullot ovat jo hieman ”övereitä”,  niin juuri se tekeekin näistä tuoksuista niin ihastuttavia. Pieni liiallisuus sallitaan, kun se tehdään taiten ja kun itse tuoksut ovat kuitenkin aistikkaan naisellisen lumoavia. 

Kyllä ainakin minun sisäinen tyttö herää liekkeihin näitä katsellessa ja taisi aika moni nainen kommentoida Instagramin puolellakin ”ooh” tämän alimman kuvan nähdessään. Niin kuin miehissä asuu aina pieni poika, sallittakoon, että meidän naistenkin sisäinen ”Disney-prinsessa” ajoittain astuu esiin,  eikä leikkimielisyyttä koskaan voi olla liikaa.

Onko Juicy Couturen tai Britney Spearsin tuoksut tuttuja, löytyykö suosikkeja? Miltä kuulostaa nämä uudet tuoksut ja mitä muuten pidätte pulloista? Ihastuttavaa ja tuoksuvaa päivää kaikille. <3

Ihanat tuoksut on saatu blogiin pr-näytteinä. <3
22 thoughts on “Juicy Couture Viva La Juicy Glacé ja Britney Spears VIP Private Show”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud