Maailman dorkin Facebook-päivitys ja Korres arvonnan voittaja

Jepulis, tälläinen päivitys tuli tehtyä Facebookiin pari päivää sitten vai oliko se eilen, en vallan enää edes muista. Muistan toki tunteen ja hämmennyksen ja sen miten heti kuvan kohdalle alkoi kertyä tykkäämisiä, joten sen poistaminen oli jo mahdottomuus. Mietin myös keitä kaikkia Facebook-kamuina onkaan, ajatteleeko joku, että olen seonnut tai olen ollut humalassa tai vaikka mitä? Arvaatko sinä mitä tapahtui sillä hetkellä, kun päivitin tämän avaruustieteellisen matemaattisen yhtälön, joka ratkaisee ihmiskunnan tulevaisuuden 1000 valovuoden päästä? Kerron vastauksen postauksen lopussa, mutta mahtavia kommentteja Dr.Tiian fysiikankin lakeja rikkova absurdi laskukaava sai ihmisissä aikaan. Tuli mm. ”onko kaikki hyvin kuitenkin”, ”selvä”, ”puhut vähän, mutta painavaa asiaa, me like”, ”paljon kilometrejä takana?” ”tälläisiä yleensä lähettää riehakkaan illan viettänyt vanhapiika”, ”Mlkjg%() €52387 vois olla tähän ratkaisu”. Eli osa ainakin otti tämän dorkuuden hyvin ja ne jotka olivat hiljaa, voi mahoton en tiedä mitä he tuumivat?
Oikea vastaushan on tuohon nerokkaaseen laskukaavaan, josta minut palkittaneen jollain fysiikan tohtorien maailman laajuisella summitilla ihmiskunnan pelastajana ja kerro siinä sitten, että oikeasti olin I Love me messujen väsyttämä, puhuin maratonipuhelua blogikamuni Souliinan kanssa ja koska nainen olen, maximoin ajankäyttöni ja pyyhin samalla läppäristä pölyt ja se oli siinä! Kyllä mää sanon, että elämä on yhtä juhlaa, kun sen oikein oivaltaa. Jos en ole fyysikkonero tai matemaattinen uusi tulevaisuuden toivo, niin ainakin sain muutamalle ihmiselle hyvät naurut ja se on paljon se!

Jotakin joskus Korresilta ollut , ihania tuotteita , varsinaista suosikkia ei ole tullut �� 

Onnea voittajalle ja kiitos paljon kaikille osallistujille. Pian on luvassa ihanaa kosmetiikka-arvontaa lisää ja tulevan arvonnan brändin nimi alkaa e-kirjaimella, mikähän se mahtaa olla? Kirsi olen tänään vielä sinuun yhteydessä, mutta jos näet tämän, voit myös laittaa yhteystietosi joko Facebookin kautta tai sähköpostiin tiia68@gmail.com

Kivaa keskiviikkoiltaa kaikille. <3

Related Posts

Korresin myymälä avattu Lasipalatsiin ja ihana arvonta!

Korresin myymälä avattu Lasipalatsiin ja ihana arvonta!

*Kaupallinen yhteistyö Korres Jee lempparini Korresin lippulaivamyymälä avattiin 15.12 Helsingin keskustan Lasipalatsiin Mannerheimintie 22-24 ja käynti Simonkadun puolelta. Korres on brändi johon olen rakastunut vuosia sitten ja raijannut brändin tuotteita Kreikastakin purkkitolkulla, mutta eipä tarvitse enää raijata. Nyt voin pyyhältää itse liikkeeseen kurkkimaan aina Korresin […]

Korres uutuuksia ja upea arvonta!

Korres on kreikkalainen luonnonmukainen kosmetiikkamerkki, josta olen kirjoitellut blogissani monen monta kertaa. Milloin lahjaksi saamistani tuotteista, itse ostamistani tai milloin pr-näytteinä saaduista tuotteista.  Korres merkkinä ei vaan petä koskaan ja aina on ollut suuri ilo monena jouluna saada ystävältä myös Korresia sisältävä joululahja.  Korresilta on […]34 thoughts on “Maailman dorkin Facebook-päivitys ja Korres arvonnan voittaja”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud