Viktor&Rolf Bonbon ja Flowerbomb tulevan juhlakauden asuissa

Tänään ollaan hurmaavissa, romanttisissa, naisellisissa ja ripauksen jouluisissakin tunnelmissa  hieman ennakkoon. Jo viikon kestänyttä flunssarupeamaa ei olisi voinut paremmin piristää kaksi saapunutta pakettia tänään. Toinen jonka olin tilannut ja toinen, joka tuli L’Orealilta. Nostetta sateen kyllästämään flunssaviikkoon halusin lähteä hakemaan juhlallisten kuvien kautta. Lisäksi näihin Viktor&Rolfin tuoksuihin tulen palaamaan vielä uudelleen blogin puolella joulukuussa, sillä jo ensituoksutuksella olen tiennyt, että Bonbon on vienyt totaalisesti sydämeni ja on tämän vuoden suosikkituoksuni. 

Upea on Flowerbomb tuoksu myöskin, joka vaati osaltani hieman lämmittelyä ja ihastuin siihen lopulta, ihastellessani tuoksua aina muiden iholla. Kysäisin ihmisiltä, mille fantastisille he tuoksuvatkaan ja vastaukseksi niin moneen kertaan sain tuoksun ”Flowerbomb”, joten päätin antaa aavistuksen Bonbonia voimakkaammallekin tuoksulle mahdollisuuden ja kyllä kannatti.Bonbon asustautuu tänä juhlakautena upeaan paljettirusettiin, kun viime vuonna Bonbonia koristi vaaleanpunainen metallinen rusetti. En tiedä teistä, mutta omaa keräilijäluonnetta nimenomaan houkuttaa nämä limited edition tuoksut, joissa on vielä jotain extraa. Niitä tulee aivan erityinen halu keräillä ja aivan varmasti en raaski heittää jo alle puolilla olevaa viime joulunkaan Bonbonia pois, vaan tulen säästämään tämän kaunotarpullon kokoelmissani. Nyt kuitenkin voin vuoden takaista Bonbonia suihkia surutta, koska hyppysissäni on uusi tämän vuoden paljettibonbon. <3
Bonbon on erittäin monen naisen lempituoksu. En ihmettele miksi, sillä tuoksussa on hienostunutta karamellimaista makeutta, lempeää kukkaisuutta ja myös naisellisen mystistä tummuutta. Tuoksu on ainutlaatuinen ja uniikki, tuoksu jonka kaltaiseen en ollut aiemmin törmännyt, mutta joka vei heti  vuosi sitten sydämeni mennessään. Itse tuoksupullokin on ehdottomasti tulevan joulun kaunein ”rusetillinen paketti”, rusetti rusetissa. 

Näin kirjoitin viime vuonna tuoksusta:

”Mielenkiintoiseksi tekee omalla kohdalla Bonbon tuoksurakkaudessa se, etten aina pidä tummemmista talvituoksuista. Tuoksu on monelle varmasti enemmän talvituoksu, makean ja tumman liiton vuoksi. Itse kuitenkin ihastuin tuoksuun niin kovin, että tulevan kesän yöttömiin öihin ja tulevan syksyn viimoihin, saan taiottua lisälämpöä, Bonbon tuoksun avulla.” 

Jännä miten tuoksumaku muuttuu ja kehittyy, sillä en ole kuukausiin pitänyt Bonbon tuoksua lainkaan tummempana, saatikka iltatuoksuna, vaan olen käyttänyt Bonbonia tasaisesti ympäri vuoden. Ymmärrettävää kuitenkin on tuo tummempi ajatus tuolla taustalla, henkilölle joka aiemmin käytti vain kukkaishedelmäisiä kepeitä tuoksuja. 

Bonbon saa tuntemaan oloni hyväksi, iloiseksi ja naiselliseksi aavistuksen karamellimaisella tavalla. 

Bonbon Pink Bow, kukkaisen hedelmäisessä gourmand tuoksun ensituoksussa, ihastuttaa mandariini, appelsiini ja persikka, jotka hyvin pian kietoo syleilyyn sydäntuoksun kinuski, jasmiini ja appelsiininkukka. Ensituoksu ja sydäntuoksu yhdessä tuovat tuoksuun karamellisen hattaraisen vivahteen. Tuoksuun naisellista mystiikkaa tuovat pohjatuoksun puiset vivahteet, seetri, santelipuu, ambra ja myski.

En tiedä voiko tänä jouluna enää markkinoille kukaan muu lanseerata kauniimpaa tai korumaisempaa tuoksupulloa, kuin tämä limited edition Holiday Flowerbomb tuoksupullo on. Juhlakauden Flowerbomb on kuin koru tai kaunein joulukoriste. Olen Pinterestistä kerännyt tuoksukansiooni aiemminkin juuri Flowerbomb limited edition tuoksupullojen kuvia, sillä niin käsittämättömän upean erilaisia nämä jouluasuiset Flowerbomb tuoksut ovat, plus kaikki muut ulkomailla lanseerattavat limited edition Flowerbomb tuoksupullot. 
Vuosi sitten Flowerbomb verhoutui glitteriin ja omaan silmään jäähilemäiseen asuun, kuin luotu Disneyn Frozenille. Tänä vuonna metallinen kukkakoriste on taas jotain uutta ja erilaista ja naisellisen tyylikästä. Kukkanen kuvaa juhlakauden iloja. 
Flowerbombin ensituoksussa on jonkinlaista jäisen tuulen voimallista raikkautta, jota ympäröi kukkaishedelmäinen tuoksu. Ensituoksun nuoteista tee taikoo esille tuon raikkauden, lisänä bergamot ja osmanthus. Sydäntuoksussa viettelee runsas kukkakimpullinen jasmiinia, appelsiininkukkaa, ruusua, orkideaa ja freesiaa. Pohjatuoksussa syvyyttä tuo myski ja patsuli.

Kumpaisessakin Victor&Rolfin tuoksussa kesto on omaa luokkaansa ja tuoksut aamulla suihkautettaessa, jaksavat tuoksua pitkälle iltaan ja aivan täydellisen kauniin muuttumattomina. 


Siinä missä Bonbon on pehmeä, karamellinen ja syvä, Flowerbomb on raikas, voimallinen ja kukkiva. Oma suosikkini on Bonbon, mutta sydän on myös avoimena Flowerbomb tuoksulle. Lisäksi pullojen upea ulkomuoto on lisännyt rakkautta kyseisiin tuoksuihin.
Tuoksut ovat jotain niin ihanaa, eikä naisella eri mielialoihin ja naisen luonteen moniulotteisuuden vuoksi, voi koskaan olla liikaa tuoksuja. Mutta Bonbon tuoksu on päässyt tarkoin valikoituun lempituoksujen joukkoon, joista tiedän, että rakastan kyseisiä tuoksuja aina. Lempituoksuni ovatkin Escadan kesätuoksut, Marc Jacobs Daisyt, Chloé tuoksut ja aah taivaallisen makea hattaraisen lämmin Bonbon. <3

Juhla-asuun pukeutuvat Viktor&Rolf tuoksut hiljakseen rantautuvat tällä viikolla Sokos ja Stockmann tavarataloihin ja teidänkin on mahdollisuus mennä näitä tuoksuja niin tuoksuttelemaan, kuin ihastelemaan. Ties vaikka lahjalistallekin jompikumpi päätyisi ja ainahan voi sulostuttaa päiväänsä ja hankkia jomman kumman tuoksun lahjaksi itselleen. 

Tulin aivan valtavan hyvälle mielelle näistä tuoksukaunottarista ja täällä niitä flunssapotilaana sängyn pohjalla tällä hetkellä taivastelen ja tuoksuttelen. Ties vaikka menisin nukkumaankin tuoksut kainalossa. 😉
Mainitsin ylempänä, että tänään ilahdutti kaksi pakettia ja toinen tosiaan oli Cath Kidstonilta briteistä tilaamani Peter Pan mukit, eikö olekin ihania. Vein lapset aamulla kouluun ja kotioven edessä odotti kyseinen paketti ja ehdinpä aamukahvit nauttia uudesta mukista. Ketkäs muut, kuin kuvausassarit oli tänäänkin paikalla tuoksuja kuvaamassa, koomisia ja uteliaita kavereita nämä meidän perheen miehet. 🙂 Miten siellä, onko Viktor&Rolfin tuoksut tuttuja teille ja viehättikö juhlakauden asut tuoksuissa teidän silmää? Onko teidän haavelistoilla jokin tietty tuoksu, jota kovasti toivoisitte tai viimeistään jouluna saavanne. Aika monen joululahjatoive ymmärtääkseni on tuoksulahja. 


Terkkuja täältä hattaraisen hyvän tuoksuisesta kodista, jopa minä flunssainen nämä herkulliset tuoksut täällä haistan tai sitten olen saattanut suihkia tuoksuja ilmoille hieman tavallista enemmän. Sateesta huolimatta, mukavaa ja tuoksuvaa tiistaita. <3*Bonbon ja Flowerbomb tuoksut saatu pr-näytteinä, kuvien rekvisiittana lempikokkikirjailija Tessa Kirosin kirjat


43 thoughts on “Viktor&Rolf Bonbon ja Flowerbomb tulevan juhlakauden asuissa”

  • Kannattaa tuoksutella, ihan omia suosikkeja nämä tuoksut. <3 Vielä ei ole hellittänyt ja huomenna Maijun kanssa risteilemään, josko tämä tästä. <3 Mukavaa loppuviikkoa Jaana <3

  • Kannattaa suihkauttaa, kuten Keyword:Love blogin Jonna on minulle neuvonut, eli suihkautus ylös pään päälle tai eteen ja kävelet suihkupilveen, näin toimii tuo Flowerbomb ihanasti ja ei ole niin voimallinen. Tällä tuoksutustyylillä hiljakseen opin rakastamaan Flowerbombia, kun taas Bonbonia voin suihkautella suoraan iholle. Näissä tuoksuissa on jotain todella koukuttavaa ja erilaista.

   Ihanaa päivää Hanna <3

 • Onpa ihania pulloja! Täytyy myöntää, että tuoksun saa helpommin ottamaan nuuhkittavaksi asti, jos ulkoasu on kohdillaan. Meissä jokaisessa asuu vaaleanpunahörsöinen pikkutyttö 😉 Toipumista flunssaan <3 Mulla meni akuuttitauti ohi muutamassa päivässä, mutta yskä on sitkeässä.

  • Ihan niin totta, että jos tuoksupullo ei viehätä silmää, itse tuoksuakin on vaikeampi rakastaa. Samaa mieltä myös tuosta, että jokaisessa meissä on tai miltei ainakin on sellainen naisellinen höpsöttelijäpuoli ja nämä kolahtavat jetsulleen siihen.

   Sulla sama kuin Maijulla, yskä vaan jatkuu ja jatkuu, hitsi mikä syystauti. Pikaista paranemista ihana PauMau <3

  • Cath Kidston on huippu ja olen joskus miestäkin rasittanut Lontoossa, kun piti mennä Kidstonin myymälään ja se ei ollutkaan silloin ihan keskeisellä paikalla. Nythän se löytyy Notting Hillistäkin mukavasti. Kiitos kovasti Linda ja näissä kyllä silmä lepää.

   Ihanaa päivää sinulle <3

 • Todella kauniita tuoksupulloja! Nämä Victor&Rolfin tuoksut ei ole minulle tuttuja. Tykkään raikkaista "vesituoksuista" , mutta viime kuukausina olen tuijotellut hajuvesihyllyäni, että pitäisikö uskaltaa kokeilla jotain ihan muuta 🙂
  Ompas ihania mukeja, keijut ja kaikki! Ei voi olla aamuisin mörökölli kun kahvia nuista nautiskelee 🙂

  • Sama oli itsellä, että käytin vuosia vain vesituoksuja ja mitä sitten tapahtui, tuoksumaku vaan alkoi kehittymään. Mitä enemmän tuoksuttelee, sen enemmän erilaisiin tuoksuihin ihastuu. Koen nämä tuoksuasiat jo ihan harrastukseksi. Eli suosittelen ainakin kokeilemaan kaupassa ja katsomaan miten iholla kehittyy ja tuntuuko liian voimakkaalta vai tapahtuuko hurmaantuminen, kuten täällä kävi tuon Bonbonin suhteen.

   Joskus tulee vastaan sellainen tuoksu, joka saa jotenkin tunteiden valtaan ja aina mietinkin, että mitähän tunteita ja tuoksumuistoja kyseinen tuoksu itsessä herätti. Kaksi voimakasta tunteitten herättäjää on ollut Hermes rhubarbe ja tämä Bonbon. Aiemmin Marc Jacobs Daisyt kolahti yhtä kovin,

   Hih ei voi olla mörököllinä, kun juo kahvia iloisesta mukista. .)

   Ihanaa päivää Hertta-Viola >3

  • Ehkä tosiaan olisi aika käydä tuoksuttelemassa ja suihkimassa näitä ja muita tuoksuja. Tämä joulun alusaika on otollista etssiä uusi tuoksu kun ilmestyy myyntiin uusia ihanuuksia 🙂

 • Kauniit hajuvesipullot!
  Voi miten ihkut Peter Pan mukit!😍
  Sinun upea mukikokoelma senkun kasvaa!
  Ihanat kuvausassarit!❤️

  • Hih juu taas kasvoi kolmella mukilla hui kauhistus, pitäisiköhän nyt vähän himmailla. 🙂

   Kiitos niin paljon ihana Sari ja kaunista päivää Sari <3

  • Sepä se, kun säilytän tuoksuja kaapissa, valolta suojassa, jotta ne kestäisivät mahdollisimman pitkään ja hyvänä. Tosin Bonbonhan täällä loppuu alta aikayksikön, koska käytän niin paljon, joten hyvin voi pitää esillä. 🙂 On kyllä ihan kauneimpia pulloja mitä löytyy. <3

   Ihanaa päivää Outi <3

 • Upeita kuvia!! Että voikin olla kauniita pulloja ja tuoksuvat kaikki varmasti taivaallisen ihanilta😍 Nuo teidän assarit on sitten suloisia❤️ Leppoisaa syyspäivää🌻

 • Juuri kun ajattelee, ettei enää kauniimpia pulloja voi ollakaan, niin näköjään kyllä voi.
  Nuo edelliset oli jo ihanat, mutta nämä limited editionit on tyrmäävät! Ja kaiken lisäksi nämä tuoksuvat huumaavan hyviltä.
  Olet kuvannut nämä vielä niin kauniisti <3

  Voih noita Peter Pan mukeja, aivan ihastuttavat kerta kaikkiaan <3

  Oikein kaunista keskiviikkoa sinne, haleja <3

  • Ihan niin totta, kyllä voi, Viktor&Rolfin tuoksupullot ovat kyllä markkinoiden kauneimpia ja siksi kai niitä ainoita, joita olen Pinterestiinkin kerännyt omien kuvien lisäksi. 🙂

   Muistan, että sinäkin rakastat Bonbonia <3

   Halauksia ihana Pauliina ja mahtavaa päivää <3

 • Hello my loved one! I want to say that this article is awesome, nice written and
  come with approximately all significant infos. I'd like to peer extra posts like this .

 • Täällä myös flunssan kourissa ja niiskutellen!:)
  Kauniita niin kauniita pulloja ja kyllä se kohta tuo joulun tulo alkaa kurkkimaan ovelta ja nurkista, että ihan on jo sallittua:) Näin jouluihmisenä jo odotan sitä! Mutta nämä tuoksut ovatkin sitten vieraita mulle, joten pitää pistää korvan taakse tai nuuhkia sinua sitten seuraavalla kerralla:D

  • Voi ei pukkasiko flunssa sinnekin, pikaista paranemista M ja ota tropit käyttöön mahdollisimman nopsaan ja D:tä. Täällä pääsi tämä tauti pitkittymään ja tulehdukset on joka rööreissä.

   Tuoksuttelet sitten vaikka mua. <3

   Pikaista paranemista <3

  • Bonbon <3 Flunssa on taittunut sanotaanko näin, kiitos antibiootein, että tänään sitten puolikuntoisena risteilylle, voi olla ettei hyvä heilu. 😉

   Ihanaa torstaita Marja <3

 • Ihana tuoksujen kavalkadi <3 Jännittäviä tuoksuja juhlasyksyyn. Tuo BonBon houkuttaa.
  Kauniit kuvat kauniista tuoksuista! Ja assaritkin paikalla 🙂
  Hymyilevää keskiviikkoa!

 • Wow, mitä hajuvesiä – kuin koruja! BonBon – lovely!! Flowerbomb – ou jee! <3
  Ja sinulla löytyy kyllä noita ihania mukeja, erityisesti tuo Lontoo-muki on tällaisen Lontoo-hullun makuun!! 😀
  Paranemista flunssast!

  • Iiks Bonbon on iiiihaanaa <3 Flowerbomb on myös erittäin mieluisa ja yhdet markkinoiden upeimmat pullot ehdottomasti!

   Lontoo-hullu täälläkin, käynyt niin monta kertaa, etten enää pysy laskuissa, mutta nyt olen vannonut, että seuraavaksi joku muu kohde. 🙂

   Kiitos niin paljon, tänään puolikuntoisena risteilemään, täytyy aina hytin sängyn kautta käydä välillä keräämässä voimia, hih.

   Upeaa päivää Thea Ester ja wau kurkin sun blogia ja liityin lukijaksi, hieno blogi. <3

 • Oi jukra mitkä mukit!!! Aivan syötävän suloiset.
  Kahvin täytyy maistua noista vallan ihanalta! =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud