SENSAI BOX

SENSAI BOX

*Kaupallinen yhteistyö BETTE BOX/SENSAI BOX/ Minäkö keski-ikäinen?

Mikä ilo, että pääsin tekemään yhteistyötä BETTE BOXIN limited edition SENSAI BOXIN kanssa. SENSAI nimittäin merkitsee minulle luxusta ja ylellisyyttä ja sarja on tuttu jo entuudestaan, mutta sattumoisin vielä tällä hetkellä on pidempijaksoinen SENSAI ihonhoitotuotteiden testaus käynnissä blogiyhteistyönä. 

Aiemmin omat mielikuvat SENSAISTA olivat, että SENSAIN tuotteet ovat minulta ulottumattomissa ja mielsin Sensain tuotteet liian hintaviksi. Totta on, että SENSAILLA on useampia erihintaisia ihonhoitosarjoja, mutta myös niitä ihan lompakkoystävällisiä eli niin lompakkoystävällisiä, että olen niitä aiemmin itsekin ostellut. 

Tuttuja erityisesti aiemmalta ovat olleet SENSAIN Cellular Performancen Lotion II (MOIST) hoitoneste ja Cellular Performance Emulsion II (MOIST) ylellinen anti aging hoitoemulsio ja nämä molemmat lempparit löytyy SENSAI BOXISTA  myöskin. Kerronpa kuitenkin SENSAI BOXIN tuotteista tarkemmin yksilöitynä alla, jo aiemmin tutuista ja vielä minulle uusista. 
SENSAI Ihonhoidon Saho on ihonhoitorituaali, joka on saanut innoituksensa japanilaisen teeseremonian Saho-etikettikoodista. Se auttaa saavuttamaan virheettömän silkkisen ihon kaksoispuhdistuksen, kaksoiskosteutuksen ja kaksoislevityksen avulla. SENSAI korostaa sitä, että oikeat asiat tehdään oikealla tavalla oikeassa järjestyksessä.

Kuulosti aluksi minullekin monimutkaiselta, mutta kun taannoin Eeva-lehden ja SENSAIN yhteisessä lukijaillassa kuuntelin SENSAIN Tuija Lindströmin ohjeita SENSAIN ihonhoitorituaalista, suorastaan lumouduin. 

Kotona tuotteiden kanssa olin aluksi hetken hämilläni, niin monta tuotetta tälläiselle vanhan kansan ihmiselle, joka toki on aina putsannut ihonsa ja sitten laittanut päivä tai yövoiteen ja se oli hurjaa, kun jossain kohden mukaan tuli seerumi eli tuotemäärä lisääntyi. 

Kun sisäistin SENSAIN filosofian, en kokenut monivaiheista ihonhoitorituaalia enää taakaksi, vaan jopa rauhoittavaksi iltarituaaliksi ennen nukkumaanmenoa ja aamurutiiniksi valmistautuessa uuteen päivään. Sainpa muuten vastikään kosmetologin suustakin kuulla, että olen hoitanut ihoani todella hyvin, vaikka vieläkin ihoni on pintakuiva, se couperosa se couperosa. 

Yllä olevassa kuvassa on SENSAI BOXISTA tullut Silky Purifying Cleansing Oil vaihe 1, silkinpehmeä öljymäinen puhdistus, poistaa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti kaiken öljyliukoisen lian ja meikin kasvoilta ja mikä ihaninta sopii myös silmämeikin poistoon ja erittäin herkille silmilleni. Hintaa 150ml öljypuhdistuksella on 53,20, eli aivan kohtuuhintainen ja tuote kestää pitkään. 

Boxissa on 30ml Cleansing Oil.
Vaihe 2, Silky Purifying Creamy Soap, vaahtopuhdistus poistaa iholta vesipohjaisen lian ja kuollutta ihosolukkoa, jolloin iho todella aidosti puhdistuu. Tätä tuotetta en ole aiemmin testannut ja odotan innolla tämän testaamista ja vertaamista SENSAIN Milky Soap:n, mitä eroa näillä kahdella hieman erilaisella kakkosvaiheen puhdistustuotteella on. Eli tosiaan vaihtoehtoja löytyy myös kakkosvaiheen puhdistustuotteista. 

SENSAI BOXIN Silky Purifying Creamy Soap normaalikokoisena 125ml 53,20e.

Boxissa 30ml tuubi.
Kaksoiskosteutus. Cellular Performance Lotion II (MOIST)täyteläinen, kiinteyttävä anti aging hoitovesi normaalille ja erittäin kuivalle iholle eli minulle. Hoitovesi täydentää ihon kosteusvarastoja ja tämä on erityisen tärkeää, valmistaa ihon sen seuraavaa hoitoa varten ja tehostaa tulevien hoitotuotteiden vaikutusta. 

Hoitoveteen olen koukussa ja tätä on tullut hankittua itselleni jo muutama vuosi sitten jo. Hoitovesi on kasvovettä paksumpaa, mutta ei kuitenkaan geelimäistä ja SENSAIN tuotteille ominainen tuoksu on jotain niin kaunista ja puhdasta ja juuri tältä, mielikuvieni aito silkkikin tuoksuu. 

Tässä kohden on jo pakko hieman painottaa, että kannattaa tilata itselleen SENSAI BOX, koska pääsette niin edulliseen hintaan SENSAIN ihonhoitorituaaliin kiinni ja pääsette tutustumaan yhteen lemppariini SENSAIN hoitonesteeseen, jota boxissa on ylellinen lasinen pullo, joka sisältää 20ml tätä ihanuutta. 

Hoitonesteen 125ml kokoinen pullo maksaa 73,15e, mikä on kohtuullinen hinta erittäin riittoisasta ja ihanasta hoitonesteestä.

Boxissa 20ml
Kaksoiskosteutuksen toinen vaihe viimeistellään Cellular Performance Emulsion II(MOIST)hoitoemulsiolla, joka on ylellinen anti aging emulsio normaalista kuivalle iholle. Täyteläinen 24h hoitoemulsio, joka pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Hoitoemulsio ravitsee aikuisen naisen ihoa, ylläpitää ihon kiinteyttä ja heleyttää. 

Normaali koko 100ml maksaa 107,50e.

Boxissa on ylellinen lasipurkki, jossa on 20ml hoitoemulsiota. 
Cellular Performance Extra Intensive Cream, on boxin ylellisin tuote ja tämän testaamista odotan todella paljon. Vertailukohteena on myös kotikäytössä oleva SENSAIN edukkaampi Cellular Performance Cream ja innolla odotan, että pääsen vertailemaan, miten intensiivinen anti-aging hoitovoide rasittuneelle ja väsyneelle iholle hoitaa ihoani verrattuna edukkaampaan Creamiin verrattuna. Myönnän, että yksi lempiväreistäni eli sininen, viehättää jo kovin silmää ja ylellinen  ja painava lasipurkki antaa luxuksen tunteen ja jopa pienemmässä versiossa. 

Cellular Performance Extra Intensive Cream on suoranaisia kultahippusia iholle ja ihotuntumalta voin jo kertoa, että taikoo ihon pehmeän joustavan tuntuiseksi, kun ihon kohdat joissa Extra Intensive Creamiä ei ole, tuntuvat vertailussa jopa kovilta ja korppuisilta. Oih wau ja pelkään, että jään tähän tuotteeseen pahasti koukkuun. Olisin myös voinut kuvitella, että Extra Intensive Cream olisi voimainen, mutta ei, tämä ylellisen kermainen voide sulaa iholle hetkessä ja jopa nopeammin, kuin edukkaampi Cream versio.

Jos ei muuta, Extra Intensive Cream on silkka syy tilata SENSAI boxi itselleen, sillä millä muulla keinoin saattaisin ainakaan minä päästä testaamaan ihonhoitotuotetta, jonka 40ml purkin hinta on 329,50e. 

Boxissa on ihana pikkarainen 6ml purkki, mutta koska voide on niin ylellisen paksua, tuokin 6ml riittää moneen kokeiluun ja lähtee muuten mukaani Tukholmaan ensi viikolla. Sanoisinkin, että tämä SENSAI BOXI on myös ihan täydellinen reissuboxi, sillä kaikki tuotteet kokonsa puolesta saa ottaa lentokoneeseen mukaan. 
Kun kuulin ensimmäisen kerran SENSAI BOXISTA, tilasin itselleni sähköpostiin muistuttajan siitä milloin BOXI ilmestyy, sillä ajattelin hankkia BOXIN itselleni. Kävi kuitenkin niin, että sain SENSAIN maahantuojalta tuossa välissä SENSAIN tuotteita testiin ja ajattelin, ettei BOXILLE olisikaan tarvetta, paitsi sitten onkin ensi viikolla sinne lentokoneeseen ja riittänee seuraavallekin reissulle ja sitä seuraavalle. 

Vaikka oma käyttötarkoitukseni BOXIN sisällölle onkin matkat, niin tässä on oiva mahdollisuus päästä tutustumaan SENSAIN hoitorituaaleihin edullisella hinnalla. SENSAIN hoitorituaali ei ole vain ”puhdistanpa tässä kasvoiltani meikit”, vaan hoitorituaali on jotain isompaa, kosketus japanilaisen teeseremonian vivahteisiin ihonhoitorituaalin askelten muodossa. Olen sellainen oikaisija ja levoton ihminen, mutta SENSAIN ihonhoitorituaali rauhoittaa, sekä yöhön, että uuteen päivään. SENSAI on pala japanilaista kulttuuria ja SENSAI uskoo, että toistuvasti käytettynä tämä rauhoittava menetelmä voi tarjota optimaalisen menetelmän, joka vie kohti elämän kestävää kauneutta. 

SENSAI BOXIN arvo on 105 ja normaalihinta on 39,90e, mutta koodilla ”MINÄKÖ”, saatte boxin edulliseen 35,90e hintaan ja SENSAI BOXIN voitte tilata täältä. En hyödy tilauksistanne. 🙂

Ohessa vielä tarkennuksena mitä SENSAI BOXIN sisältää ja tekemäni You Tube video, jossa availen BOXIA ja näette purkit ja tuotteet tarkemmin, kuin kuvissa. 🙂

Sensai Box sisältää:
 • – Silky Purifying Cleansing Oil, 30 ml (Ovh 53,20 € / 150 ml)
 • – Silky Purifying Creamy Soap, 30 ml (Ovh 53,20 € / 125 ml)
 • – Cellular Performance Lotion II (Moist), 20 ml (Ovh 73,15 € / 125 ml)
 • – Cellular Performance Emulsion II (Moist), 20 ml (Ovh 107,50 € / 100 ml)
 • – Cellular Performance Extra Intense Cream, 6 ml (Ovh 329,55 € / 40 ml)

Onko SENSAI tuttu merkki, kiinnostaako SENSAI BOXI tai SENSAI ylipäänsä tai onko kertoa omia SENSAI-suosikkeja?

Kaunista torstaita kaikille. <337 thoughts on “SENSAI BOX”

  • Näillekin on oma kuluttajakuntansa ja toki useimmat, tälläisiä vanhempia kuten minä. Mutta se tässä SENSAI BOXISSA on juuri mahtavaa, koska pääsee luxukseen niin edukkaasti kiinni. <3

   Ihanaa päivää Laura <3

 • Sensain tuotteet ovat aivan ihania ja pitkään itsekin boxin tilaamista mietin, mutta jätin sitten nappaamatta tilaukseen vilkaistuani purkkimerta joka minulta jo löytyy 😀

  Ihanaa torstaita <3

  • Juu se purkkimeri, omalla kohdalla taistelen tällä hetkellä kahden tuotesarjan kanssa ja siis hyvällä taistelen, toinen on Sensai ja toinen on L'Occitanen Immortelle Divine, rakastan molempia sarjoja niin paljon, etten todella tiedä miten loppuvuoden Vuoden suosikit postaukseen tulee.

   Ihanaa viikonloppua Mira <3

 • Sensain tuotteet on tuttuja, mutta unohtuneet vuosiksi. Tilasin paketin, voi kun olisin tarvinnut sen jo sunnuntaina mukaani, mutta ei taida ehtiä. Joulumatkalla pääsen sitten hoitamaan ihanuuksilla. Kiitos vinkistä 😘

  • Voi eihh, mutta onneksi on toinen matka luvassa, niin sitten näille on käyttöä. Kiitos kun tilasit ja omani lähtee ensi viikon reissuun mukaan. <3 Ole hyvä Pirkko ja ihanaa reissua sinulle <3

 • Kuin tilauksesta tuli tämä postaus ja koodi joululahjojen kanssa pähkäilevälle, nyt ainakin joku laatukosmetiikkaa arvostava saa hemmottelua lahjaksi (+ minä itse)! Olen joskus saanut Sensain seerumin lahjaksi ja olihan upea tuote, arvokas, mutta toisaalta riittoisa. Nämä kokeilupakkaukset ovat käteviä, että pääsee testaamaan ja tuntemaan tuotteiden tehon, toimii kaunistautumiskuurina ja juuri matkoilla todella mainioita!

  • Ihan mahtavaa, että tykkäsit ja tilasit. Tämä on niin kiva lahja ja vaikka purkit ovat pienempiä, niistä riittää yllättävänkin pitkään. 🙂 Hyvin todettu tuo kaunistautumiskuurina, juuri näin ja rakastan testailla näin, että riittää testijaksoon, ettei ole liian pieniä purkkeja ja löytyy näin uusia suosikkeja. Siksi tuo Bette Boxikin on tosi kiva, etenkin tavalliselle kuluttajalle.

   Ihanaa viikonloppua Heli <3

 • Tää boxi on musta niin ihana idea! Hyvä tapa päästä tutustumaan hieman arvokkaimpiin tuotteisiin paremmin. 🙂

  • No niin on, koska ihan sokkona näihin ei kaikki rohkene lähteä, niin tätä kautta pääseen testaamaan sitä Sensain tunnelmaa. <3

   Kivaa päivää Jonna <3

  • Ihan juuri näin, nämä on niitä valinnan vaikeuksia. Toin nyt kerrankin pääsisi todella edukkaasti boxin kautta Sensaihin kiinni. <3 Ihanaa viikonloppua Maiccu <3

 • Se sai on niin ihana merkki. Oikein glamouria jokaiselle naiselle. Harmi kun se vaan on niin tyyris.

 • Ihan paras merkki ja tuotteet, melkein tekisi mieli tilata ekan palkkapäivän kunniaksi. ❤

 • Sensai on ihana merkki. Entinen Kanebo. Olen jossakin vaiheessa käyttänyt sitä ihohoidossa. Kuten olen kokeillut muitakin merkkejä esimerkiksi Lancomea ja Lumenea. Mutta päätynyt YonKa-merkkiin. Kaikki Sensain tuotteet ei ole tosiaankaan hirmuisen kalliita. Kokeilin itsekin tuota kaksivaiheista puhdistusta, kun Bette Boxissa tuli kyseiset tuotteet. Iho tuntui pehmeältä ja hyvältä sen jälkeen.

  • Entinen Kanebo, se me hieman iäkkäämmät jo muistetaan <3 Aivan niin totta, että kaikki Sensain tuotteet eivät todella ole kalliita, vaan se hinta on mielikuvaa ja onhan ne edullisemmankin pään tuotteet aivan hirmuisen ylellisiä ja laadukkaita ja ah se tuoksumaailma. <3 Minulla onkin testissä sarjan edullisimmat tuotteet ja juuri siitä syystä, että niitä itsekin ostaisin ja olen ostanut. Myönnän, että niin fantastiselta kuin tuo sininen Cream tuntuu, en raaski voiteesta maksaa yli 300e, vaikka tuo Cream on jotain ihan mieletöntä. Siksi olen onnellinen, että Sensai Boxin kautta pääsin testaamaan edes hivenen tuota ylellisyyttä.

   Yonka on tuttu, mutta minulla on sellainen ongelma, että pääsääntöisesti suurin osa luonnonkosmetiikan tuotteista aiheuttaa iholleni allergiaa, joten siksi hieman varautuen sitä testaan nykyään ja luotan aika pitkälle vanhoihin hyviksi havaittuihin luonnonkosmetiikkatuotteisiin, kuten Korresiin. <3

   Ihanaa viikonloppua Marja <3

 • Olisi kiva kokeilla Sensain tuotteita, mutta nyt on varastot niin täynnä purtiloita, että jätän väliin, vaikka kyllä houkuttaisi;) 🙂

  • Ymmärrän niin hyvin, meillä bloggaajilla ja etenkin teillä kosmebloggaajilla on tämä ongelma. Jos olisin ihan normikuluttaja, minulle tulisi vielä Bette Box, kuten se Livboxina tulikin aikojen alusta asti ja samaten tilaisin heti tämän ja milteihän tämä lähtikin tilaukseen, mutta kun satuinkin saamaan maahantuojalta testiin sitten Sensain tuotteita ja niitä lompakkoystävällisiä, joita minäkin raaskin ostaa ja olen ostanutkin. 🙂

   Ihanaa viikonloppua Sari <3

  • Bette Box on ihana ja tulikin jo Livboxin aikoihin aikojen alusta. Nyt kun saan vaan niin paljon kosmetiikkaa testiin blogin puolesta niin, mutta on mielestäni tavallisen kuluttajan unelmaboxi ja aivan kuten tämä SENSAI BOXIKIN. <3

   Ihanaa viikonloppua Kristiina <3

 • Sensailla on monta hyvää tuotetta, jota olen aiemmin käyttänyt. Hyvä merkki ja mielenkiintoinen boxi.

 • Moikka vanahankansan ihminen:) Kyllä tämä ihonhoitorutiini kuulostaa paremminkin terapeuttiselta kuin uuvuttavalta. Kyllähän sitä pitää itseänsä hemmotella ja näinhän sitä voi tehdä:)
  Tuotteet ovat osaltaan tuttuja ja joskus olen niitä ostellutkin. Mahtava on tuo paketti, kun noin montaa purkkia ja purnukkaa löytyy 🙂
  Sensai on todella ylellinen merkkinä jo ja minusta tulee myös mieleen jotenkin puhtaus, ei turhia lisäyksiä. Mutta inci listoja en tietysti ole tarkistellut:) Joululahjaideana tosi hyvä!

  • Hih etukäteisajatuksena oli uuvuttava, mutta toteutuksena hemmotteleva ja rauhoittava eli luxushetkiä <3

   Tuoksumaailma on niin täydellisen puhdas ja koko se ihonhoitorituaali ja elämys. Ihan hirmuisesti pidän Sensaista tai voisi sanoa jopa, että rakastan. <3

   Ihanaa viikonloppua M <3

 • Sensai on tuttu merkki ja minulle se kyllä merkitsee myös laatua. Ihania tuotteita tuossa boxissa on. Minähän olen kehittänyt addiktion erilaisiin puhdistusaineisiin 😀
  Kivaa torstai-iltaa Tiiuli <3

  • Samaa addiktiota on alkanut pukata ja on tosiaan puhdistustuotteita ja on puhdistustuotteita ja SENSAIN on <3

   Ihanaa perjantaita Outi <3

 • Voi Tiia kuinka kauniit kuvat olet ottanut, näiden upeiden tuotteiden kanssa <3

  Sensai on tuttu merkki ja minulle ehdottomasti sellainen luksusmerkki. Tuotteita tulee ostettua jonkin verran, ja ne mitä olen hankkinut, on jäänyt myös pidempiaikaiseen käyttöön.

  Kiitos tästä postauksesta. Tämä boxihan on ihan huikea! Voisin harkita hankkivani tämä, koska paketti on monta kertaa hintansa arvoinen ja täynnä arjen luksusta.
  Kaksoispuhdistus ja kosteutus, sekä pehmeä iho kuulostaa niin hyvältä.

  Ihanaa perjantaita ihana <3

  • Ihan niin totta, Sensaihin jää koukkuun ja on vaikea vaihtaa merkkiä enää, kun Sensai maailmaan tutustuu. <3

   Tämä boxi on ihan täydellinen tutustuminen ihonhoitorituaaliin, oikeastaan vaan periaatteessa sy-voide uupuu.

   Ihanaa viikonloppua ja kiitos eilisestä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud