Synttärit Hotel Sveitsissä

*Yhteistyössä Hotel Sveitsi, Bio Rex ja Minäkö keski-ikäinen?
Saimme kutsun Primehotels ketjulta heidän uudistettuun hotelliin Hyvinkäälle, Hotel Sveitsiin. Hotel Sveitsi on legendaarisella Sveitsin virkistäytymisalueella sijaitseva matkailukeskus, jossa toimii Hotellin lisäksi myös viihdekeskus, josta taas itsessään löytyy elokuvateatteri BioRex, SuperPark, FitPark Sveitsi sekä muita palveluita. Itse hotelli on juuri avannut ovensa ja monipuolisten aktiviteettimahdollisuuksiensa lisäksi hotellissa on kaksi mielenkiintoista ravintolaa. 

Arvannette kaksi kertaa, että totesimme hiphurraa ja kyllä kiitos ja kalenterista kun löytyi hetsilleen sopiva aukko synttäripäiväksi, niin pieni miniloma lyötiin heti kiinni. Primehotelsin hotelleihin olemme perheenä aiemminkin vuosi sitten päässeet tutustumaan blogiyhteistyön merkeissä ja tuolloin kohteena oli Hotel Rantapuisto ja jos haluat tutustua tuohonkin hotelliin tarkemmin, niin löydät postauksen siitä täältä. Hotellit ovat kuitenkin fantastisella tavalla erilaisia, vaikka joitain yhteneväisyyksiäkin raikkaan sisustuksen ja arkkitehtuurin saralla toki löytyikin ja samankaltaista ajan havinaa 60-70-luvun arkkitehtuuristen ratkaisujen myötä.
Meidät oli majoitettu Standard-huoneisiin, jotka tilavuudeltaan, voisin mieltää superior-tason huoneiksi ellei jopa Junior Suiten, sillä huoneet olivat todella tilavat, löytyi vedenkeitin, teetä, valmiskahvia, silityslauta, ylelliset Ritualsin suihkutuotteet, Unikulman mielettömän mukavat sängyt ja pehmeät ja paksut muhkeat pyyhkeet, jotka eivät aah olleet perinteisen valkoiset. Se jokin on usein kiinni pienistä yksityiskohdista.  

Kätevää oli vierekkäiset huoneet tyttärien kanssa ja lukittava väliovi, mutta kuitenkin mahdollistava kulku myös lasten huoneeseen, elleivät he tahalleen olisi heti jo alkuillasta lukinneet väliovea ja näin tehneet meidän ramppaamisen heidän huoneessa mahdottomaksi. 🙂

Kosmetiikkahöperö tulee pienestä onnelliseksi, mutta monien hotellien erittäin tylsä ja Rexonamainen suihkugeelivalikoima saa aina ottamaan omat suihkutuotteet mukaan, jotka tällä kertaa jäivät tyhjän panttina kosmetiikkalaukun pohjalle, koska kylppäristä löytyi ylellistä Ritualsin kosmetiikkaa, aah mikä nautinto. Piti oikein ajan kanssa käydä suihkussa, jotta sai näitä käytettyä mahdollisimman paljon. Meidän huoneessa oli muuten amme ja tyttöjen huoneessa suihku. 

Nautimme illallisen  ja aamiaisen avarassa ja scandinaavishenkisessä Ravintola Tilassa, jonka miellyttävästä ja rauhoittavasta sisustuksesta tuli mieleen Viking Grace laiva muuten. Spahotellista löytyy myös Ravintola Alku, enemmän valkeiden pöytäliinojen ravintola ja jossa on tarjolla paljon myös perinteisiä suomalaisia herkkuja. Tilan a la carte listaa pääsette kurkkimaan täältä ja Ravintola Alun a la carte listaa taasen täältä. 

Nyt on heti alkuun pakko suitsuttaa, että palvelu oli aivan käsittämättömän hyvää. Meillä oli niin ajattelevainen ja ihana tarjoilija ja hänestä tuli jopa ihanan äidillinen olo, kuin olisi osannut lukea meidän ajatukset ja oli niin ajattelevainen, että tässäpä on sellainen henkilö, jonka tulen varmasti muistamaan aina. Kun kerroimme ruokavalintammekin kukin, hän sai jokaisen meidän valinnan tuntumaan juuri oikealta ja ainutlaatuiselta, ei tyrkyllä tavalla, vaan sydämellisellä. Metsään ei valinnat menneetkään, sillä ruoka oli maukasta ja hyvää.  

Aika onnellisia perhekuvia vai mitä sanotte, massu täynnä herkullista ruokaa ravintolassa, jossa silmä lepää ja jossa teinitkin tunsivat olonsa kotoisaksi, aivan erinomaista palvelua ja niin hyvää ruokaa, että oijoi, meillä oli ihan täydellinen alkuilta, sillä ei ilta vielä tähän loppunut. 
Mistäs tämä suuri leffafani oli vielä superriemuissaan, että kävelet ihan muutaman metrin ulkosalla ja päädyt jo Bio Rex Hyvinkää leffateatteriin, joka on leffaketjuna meille kovin tuttu, sillä meillähän on Porvoossakin oma Bio Rex. Kävimme katsomassa supersankari elokuvan Justice League ja oli kuulkaas hyvä ja tällä kertaa, jopa hauska supersankarielokuva. 

Vaikka Hotel Sveitsi on kylpylähotelli, meidän esiteinejä ei napannut kylpylöinti, joka oli kyllä suurta hupia heille aiemmin pikkulapsiaikana. Joten riemastuttavaa,  että hyvän ruoan päälle iltaa pystyi viettämään leffaa katsellen ja kömpiä leffan jälkeen lokoisasti omiin hotellihuoneisiin. 

Sveitsin uimala on monipuolinen virkistys-ja uintikeskus koko perheelle. Aivan hotellin vieressä sijaitsevassa uimalassa on useita sisä- ja ulkoaltaita laajoine viheralueineen, terapia- ja porealtaita, useita saunoja, kuntosali ja kahvila. Hotellivieraat pääsevät Sveitsin uimalaan veloituksetta.

Löytyypä tosiaan hotellilta myös SuperPark Sveitsi on koko perheen liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto lapsille, teineille, aikuisille ja työporukoille. SuperParkissa voi testata eri lajeja, pelata, seikkailla, kiipeillä, laskea liukumäkiä ja temppuilla trampoliineilla. Superpark sijaitsee hotellin yhteydessä ja palvelee ympäri vuoden.

Lisäksi SeikkailuSveitsi on koko perheen seikkailupuisto hotellin välittömässä läheisyydessä. Puistossa on kymmenen turvallista, puihin rakennettua seikkailurataa sekä Suomen jännittävin vaijeriliukurata. Luvassa on huimia haasteita ja onnistumisen iloa kaiken ikäisille.

Pakopelihuonekin löytyy WayOut Sveitsi tarjoaa tämän hetken upeimpia elämyksiä ja kokemuksia mitä maailmalta löytyy huonepakopelien muodossa. Ryhmä suljetaan huoneeseen josta tarkoituksena on selviytyä ulos tunnissa. Pelin aikana tarvitaan mm. loogista päättelykykyä, luovuutta ja tiimityöskentelytaitoja.

Lisäksi toki kauneudenhoitopalvelut Beauty Spa Sveitsi tarjoaa laadukkaita kasvo- ja vartalohoitoja, manikyyrejä, pedikyyrejä sekä volyymi- että klassisia ripsienpidennyksiä, Shellac-lakkauksia, suihkurusketusta, microbladingia, kestovärejä kulmille ja ripsille sekä meikkausta.


Kaiken näiden kukkuraksi luonnollisesti löytyy Fit Park Sveitsi on täyden palvelun liikuntakeskus sekä hotellivieraille että paikallisille asukkaille. Liikuntakeskus tarjoaa laadukkaita liikunta- ja hyvinvointipalveluita kaikenikäisille ja tasoisille liikunnan ystäville. Keskus tarjoaa myös lastenhoitoa kuntoilijoille ja on avoinna 24/7.Lisäksi läheltä löytyy vielä Sveitsin hiihtokeskus, murtomaahiihtoa varten talvisin latuverkosto, ratsastusmahdollisuudet, jääliikuntakeskus, vaellukseen mahdollisuudet, golfkentät ja tenniskentät. 

Sanonpa vaan, että koimme vasta murto-osan ja voisinpa muuttaa Spahotel Sveitsiin vaikka viikoksi lomalle, eikä aika kävisi pitkäksi. Mikä parasta Spahotel Sveitsissä taatusti viihtyy pariskunnat, nuoret, perheelliset eri ikäisine lapsineen. 

BioRex Sveitsi on avara ja moderni elokuvateatteri, joka sijaitsee hotellin yhteydessä. Elokuvateatteri tarjoaa unohtumattomia ja laadukkaita elokuvaelämyksiä kaiken ikäisille katsojille vauvasta vaariin. BioRex järjestää myös yksityisnäytöksiä, elokuvallisia kokouksia ja tapahtumia yrityksille.

Liput erikseen voit varata ja ostaa täältä. 

Aamiaisen suhteen pakko sanoa, että tällä hotellitasolla kärkikastiin menee. Painavaa kovakuorista maalaisleipää, joka on minulle iso juttu, herkullisia karjalanpiirakoita, ei sellaisia pieniä valmiita pakkasesta, jotka maistuu puulta, keittiön omaa granolaa, gluteenitonta leipää keliaakikoille, eikä ollut muovikelmuissa, vaan näytti todella maukkaalta. Sienisalaattia, erilaisia hedelmiä, lämpimiä ruokia tietenkin, kunnon port salut kermajuustoa, eikä oltermannia tai pelkkää turvallista edamia vaan. Luonnonjogurtin tai jogurtin päälle monenlaisia erilaisia siemeniä, marjoja ym. Tuli mieleen Ekbergin brunssi tai aamiainen, kaikki maistuu priimalta, mutta Ekbergillä lajeja on vaan paljon vähemmän. Niin ja vihreitäkuulia, piparkakkumoussea ja macaroneja. Tuoremehussakin oli hedelmälihaa, aijai ja nam. 

Jaettu ilo paras ilo, perheemme kiittää Hotel Sveitsiä ja Bio Rex-elokuvateatteria mukavasta minilomasta. 

Olisi kiva kuulla, mikä on teille tärkeää tälläisellä hotellilomalla, mitä te odotatte, onko se huoneen taso, sängyt, ruoka, sijainti, virikkeet, mikä? Minulle osa on rauhaa ja hiljaisuutta, hyvää ruokaa, hyvät sängyt, se että saan hotellihuoneessa nautittua ennen aamiaista kupin kahvia. Aamiaisella, aamiaisleipä on todella tärkeä eli se kovakuorinen leipä, aika pitkälle näillä olen tyytyväinen ja kaikki muu päälle on sitten plussaa. 🙂

Sydämellistä maanantaita kaikille. <3


30 thoughts on “Synttärit Hotel Sveitsissä”

 • Hieno loma, hienot kuvat. Kiitos Tiia. Onpa Sveitsi tosiaan pessyt kasvonsa sen jälkeen, kun olen siellä viimeksi käynyt. Postausta lukiessani tuli tunne, että tuonne voisi mennä ihan muuten vaan pikku lomalle. Viimeksi olen ollut siellä kauan sitten koulutuksessa.
  Yleensä käymme Suomessa hotelleissa eri tyyppisissä perheen/suvun tilaisuuksissa. Tärkeitä valintakritteereitä ovat sijainti, mahdollisuus omaan kabinettiin päivällisellä, riittävästi majoitustilaa, oheispalvelut esim. spa, ulkoilualueet jne. Kahvinkeitin huoneissa olisi suotava.
  Hyvää alkanutta viikkoa sinulle.

 • Olen samaa mieltä noista hotellien suihkutuotevalikoimista, musta voisi kyllä panostaa muuhunkin kuin niistä pumpuista saataviin tylsiin perusjuttuihin. Hilttoneissa esim. on Peter Thomas Rothia ja se on musta jo luksusta. Joten ihanat noi Ritualsit! <3

 • Me käytiin tuolla ystävän kanssa viettämässä tyttöjen pikkujouluja ja vitsi miten mieletön paikka!! Vesi kielellä haaveilen parhaillaan tuosta lankusta. 😍

 • Olen käynyt Hyvinkään Sveitsissä entisenä aikana, siis vuonna kivi-ja-nakki, jollain työreissulla. Täytyypä tehdä ekskursio uudestaan ja tutustua kylpyläjuttuihin, koska rakastan kaikkia hemmotteluhoitoja yms. Skandinaavisesti sisustettu miljöö on kans kiva:) Teillä näyttää olleen lystiä:)

  Mukavaa viikkoa Tiia<3

 • Kertakaikkisen onnellisia ja hyvänmielen kuvia ja postaus. Ihana viikonloppu teillä <3

  Mukavaa uutta viikkoa Tiia <3

 • Aika upean täydellinen synttäriviikonloppu teillä oli <3

  Hyvinkään Sveitsi -hotellissa oli ammoisina aikoina (hih. 1992) yökerho, jossa käytiin bilettämässä, olinhan juuri aloittanut kauppaopiston lukion jälkeen. Olisipa hauska kokea nostalgiatrippi hotellille joku päivä.

  Onpa upeat huoneet, niin onnistunut tuo hämyisen sinisävyinen väritys ja metsätapetti. Tykkään! Hotellihuoneessa pitää olla kylpyamme ja kylpyvaahtoa, sillä se tuo luksusta ja ihanan rentoutumishetken. Sänky mielellään korkea ja laadukkaat petivaatteet. Aamupala on sitten se ehkä tärkein ja vaikuttaa kyllä siihen, menenkö uudestaan hotelliin vai en. Juurevaa leipää, croissantteja, piirakoita, erikoisjuustoja, maksapasteijaa, mätiä (tai mätitahnaa) omeletteja, smoothieita ja erikoiskahveja – siinä ne tärkeimmät!

 • Ihana ylellinen pikku loma teillä perheen kesken! Meilläkin on varattuna kylpylähotelli yhdelle yölle lähistölle vuorille. Ihanaa päästä lämpimään mineraaliveteen lillumaan ja lämmittelemään. Meillä onneksi on lämmin koti mutta monilla täällä on niiin kylmä koti että hirvittää. On se talvi auringosta huolimatta välillä tosi kolea täälläkin. Kylpyläreissu juuri joulun alla -ihana joululahja meille kahdelle!

 • Hieno esittely minulle tuntemattomasta paikasta. Kaikki näyttää hyvältä, huoneet ja ruoka ja aktiviteetit.
  Teillä ollut upea miniloma perheen kanssa <3

 • Kylläpäs vaikutti mukavan rennolta reissulta:) Tuo huone näytti upealta ja se on minusta kiva, jos huoneessa pääsee liikkumaan muuten kuin sivuttain:D Vai laittoi teinit oven lukkoon omalta puolelta, hah! Nyt se on noin ja on tainneet osat vaihtua:D
  Ruokapuoli vaikutti kyllä aika hyvältä, niinkuin lomalla kuuluukin. Minä olisin kyllä innoissani lillunut spa:n puolellakin, jos kerta ulkoaltaat ja kaikki siellä oli:) Ihana perheloma ja sopivasti rentoutunutta väkeä sitten kotsalla, kun vauhti kiihtyy ennen joulua!

  • Huoneet oli eritättäin tilavat, siellä todellakin mahtuu kulkemaan ja hengittämään. .) Juu laittoi lukkoon ja vielä huusivat perään "ei me teitä tänne tarvita". 🙂

   Lapsia ei kiinnostanut spa ja omaa atooppista ihottumaakaan ei tällä kertaa, sen verran on nyt taas kutissut.

   Ihanaa viikkoa M <3

 • Onnea vielä kerran💚

  Jos on suurkaupungissa ja käy huoneessa lähinnä nukkumassa siisti perushuone voi riittää (mieluiten kuitenkin uudehkosta hotellista), mutta kun hotellilla olo on loman tarkoitus, tuollaisten aktiviteettien merkitys kasvaa. Ja sängyn pitää olla tarpeeksi tilava.

  Olen tässä jo katsellut kesää varten Japanin-matkalle huoneita. Perushuoneesda on 120*190 cm "parisänky". Täytyy ottaa erilliset sängyt lisähintaan, ei niissäkään kovin kaukana toisesta ole. Sänkyjen väli on maks. 50 cm jos sitäkään.

  • Kiitos Tuuli <3

   Ihan totta, jossain suurkaupungissa pääjuttu on kyllä, että huone on todella keskeisellä paikalla ja on siisti. 🙂

   Ei hitsi, enpä ole ajatellutkaan, että Japanissa tosiaan on noin pieniä sänkyjä, voi hih. <3

   Ihanaa viikkoa <3

 • Voi miten kuulostaakin ihanalta tavalta viettää synttäreitä! Niin suloisia kuvia teistä kaikista♥ Tuo Hotel Sveitsi tuntuu oikein kivalta paikalta ja tekemistä riittäisi:) Hyvää ruokaa ja runsas aamiainen..Nam:) Minusta hotelleissa on parasta kun on hyvä henkilökunta ja huone on siisti, aamupala on myös kiva jos se on "kunnollinen"..sillä kun usein menee pitkälle päivään ennenkuin edes ruoka tulee mieleen ja kerkiää rauhassa kaupunkia kierrellä:) Leppoisaa alkanutta viikkoa ja ihanaa joulun odottelua koko teidän perheelle♥

  • Päde halirutistus, kiitos niin paljon <3

   Kaikessa samaa mieltä ja aamiainen on tärkeämpää minulle, kuin muu ruoka, se antaa suuntaa päivälle. <3

   Ihanaa viikkoa teidän perheelle myöskin <3

 • Kylläpä on ihanat tunnelmat ja kuvat, varsinkin Sinusta ja murusta oli tosi happy happy kuva! Melkein voisi tätä jokavuotista stressiä ja rumbaa lähteä pakoon johonkin vuoristo hotelliin:)

  • Hihi kiitos, mutta kyllä tuo tyttärien kuva oli söpömpi <3

   Tiedätkö vuoristohotelli ja näkyisi vaan havupuita ja vuoria, se olisi ihanaa. <3

   Kivaa viikkoa Irja <3

 • Ihana paikka! Teillä on ollut ihan luksusloma siellä. Tuolla riittää tekemistä jokaiseen makuun. Ja herkkujankin monenmoisia. Olipa kiva katsaus Sveitsiin 🙂
  Ps. Niin kivat kuvat teistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud