Oral-B Genius 9000 sähköhammasharja arvonta!

Nyt ollaan taas yhden lempiasiani äärellä, nimittäin hampaidenhoidon. Luultavasti hammasneurootikoksi olen hiljakseen syntynyt sukulaisten hammastenhoitopenkeissä jo lapsena. Hammashoitajatädit-ja hammaslääkärit ovat iskostaneet minuun jo lapsena, miten suuri merkitys hampaiden hoidolla on. Toki lapsena hampaiden hoitoa on voinut innoittaa, pelotteet hammaspeikoista ja hirmuisista porista, joilla niitä hampaita porataan. Oli niin tai näin, hampaiden hoito on kauneudenhoitopuolelta se johon eniten panostan ja se näkyykin terveissä hampaissa. 


Hampaidenvälejä puhdistan päivittäin aamuin ja illoin ja kannan jopa hammaslankaa mukanani käsilaukussa ja on se hammasharjakin siellä käsilaukun pohjalla pyörinyt pitkinä päivinä, sillä en vaan pidä tunteesta, että hampaissa on likaa tai miten iltapäiväkahvi jää tummentamaan hampaita. 

Hampaiden hoito on myös sydänterveydellisesti tärkeää, sillä juuri ikenien kautta voi kulkea bakteereja sydämeen ja aiheuttaa pahimmassa tapauksessa, jopa sydäntulehduksia. Etenkin sydänlapsen vanhempana tätä ei voi olla korostamatta liikaa tai jättää ikinä muistamatta.


Selvää myös on, että toki perushammasharjalla pärjää, mutta eihän se tavishammasharja vaan pääse samalla lailla jokaiseen paikkaan ja tavallisen hammasharjan kanssa tulee helpommin oikaistua. 


Ei myöskään tarvinut kahteen kertaan miettiä, kun sähköpostiin kilahti kysymys, haluanko testata uutta Oral-B Genius 9000 sähköhammasharja kaunotarta, sillä markkinoiden kaunein kaikessa ruusukultaisuudessaan kyseinen hammasharja todellakin on. Kun testaamisen lisäksi kerrottiin, että saan arpoa vielä yhdelle teistä tämän kaunottaren, joka on myöskin toiminnoiltaan niin viimeisen päälle mietitty, niin hihkaisin riemusta. 


Mikä voisi olla parempi tapa aloittaa uutta vuotta, kuin aloittaa vuosi hoitamalla hampaitaan mitä parhaimmalla tavalla ja tietäen, että hampaat ja hammaslääkärikin tämän jälkeen kiittää. Oral-B:n paras sähköhammasharja on saatavilla tyylikkään ruusukultaisena. Ruusukultainen Oral-B Genius 9000N on tyylikäs, elegantti ja intuitiivinen harjausjärjestelmä, joka auttaa sinua harjaamaan hammaslääkärien suosittelemalla tavalla. Tässä kohden mietin, miten niin intuitiivinen, miten hammasharja voi ajatella ja myös harjata puolestani, mutta kerrotaan lisää. 

Ainutlaatuisen paikannusteknologian ansiosta mikään alue ei jää harjaamatta. Oral-B:n pyöreä pää huolehtii lopusta. Se poistaa jopa 100 % enemmän plakkia kuin tavallinen käsikäyttöinen hammasharja, jotta saat terveemmät ikenet ja tekee hymystäsi valkoisemman ensimmäisestä päivästä lähtien poistamalla pinnallisia värjäytymiä. Harja joka poistaa pinnasta värjäytymiä, tämä on kaikille kahvisiepoille, colaa ja lakritsia rakastaville jymyuutinen. Valkaisukuppi pitää hammastahnan paikoillaan, jotta se voi vaikuttaa siellä missä sitä tarvitaan ja valkaisee hellävaraisesti ensimmäisestä päivästä lähtien poistamalla pinnallisia värjäytymiä.


Lisäksi hammasharja auttaa suojaamaan herkkiä ikeniä patentoidun SmartRing-toiminnon ansiosta ja paineentunnistusteknologia hidastaa hammasharjan liikkeitä ja hälyttää, jos harjaat liian kovaa. Myönnän olen aina painanut liian kovaa hammasharjalla, sillä olen halunnut tehdä niin totaalisen puhdasta jälkeä. Olen myös käyttänyt liian kovaa hammasharjaa, mikä ei tee hyvää hammaskiilteelle. Kännykkäsovelluksen kanssa varmistut, että harjaat hampaitasi juuri oikean ajan eli 2-minuuttia. 

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä ruusukultainen Genius 9000N sisältää litiumioniakun, joka kestää jopa 12 päivää yhdellä latauksella. Hammasharjan mukana seuraa kaksoislataava matkakotelo, joka lataa sekä hammasharjan että älypuhelimen samalla pistokkeella. Paljon matkustavan unelma!

Ruusukultainen Oral-B Genius 9000N -sähköhammasharja on yhteensopiva seuraavien harjaspäiden kanssa: Cross Action, 3D White, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, Floss Action, Tri Zone, Dual Clean, Power Tip, Ortho CareSisältö: 1 ruusukultainen runko-osa, 4 harjaspäätä, litiumioniakku, USB-ladattava matkakotelo, älypuhelimen pidike. Yllä oleva kuva lainattu Oral-B sivuilta


Halusin vielä mukaan liittää videon tästä hammasharjojen kuningattaresta, jotta viimeisinkin mietitty yksityiskohta avautuisi teille lukijoille. 


Sitten siihen iloiseen asiaan eli arvontaan. Yksi teistä lukijoista voittaa itselleen samaisen kuvan Oral-B Genius 9000 sähköhammasharjan kaikkine sisältöineen. Yksi arpa kaikille tasapuolisesti, koska arvonnan sponsoroi ja postittaa Oral-B. Arvonta päättyy 9.1.2017 ja kommenttikentässä olisi kiva kuulla mitä tahansa hampaiden hoidosta tai käytättekö sähköhammasharjaa vai tavallista hammasharjaa?


Hurjasti kaikille onnea arvontaan ja on kyllä mitä mahtavinta aloittaa vuosi näin upealla arvonnalla hymyssä suin. <3278 thoughts on “Oral-B Genius 9000 sähköhammasharja arvonta!”

 • Mahtavaa – kerrankin arvonnan palkintona on jotain sellaista, jonka Todella Haluaisin! Ja huikeeta Tiia lukea miten tunnollisesti pidät hampaistasi huolta, hyvähyvä!
  taikkut@gmail.com

 • Siis tottakait mukana! Nyt jos koska on munkin niin tärkeää hoitaa hampaita näiden sytojen aikana, koska pelkona voi olla jopa hampaiden tippuminen, kääk sitä en totisesti halua. Onnea siis mulla 🙂

 • Hampaiden hoitoa on todella tärkeä asia, sitä ei kai voi liikaa korostaa. Oma vanha Oral-B:ni on tulossa polkunsa päähän erittäin hyvin palvelleena, joten koetanpa onneani saadakseni sille jatkajan. Pelottaa tosin hieman, mahtaako tuo kaunotar olla minulle liian älykäs 😄

 • oi mikä unelma! tuolla kaunottarella harjailisin aamuin illoin ja plussana vielä tuo akun kestävyys!!! joten peukut pystyyn!
  t. hampaidenhoito ykkössijalle tänä vuonna

 • Voi apua, miten mahtava arvonta uuden vuoden alkajaisiksi! Mulla käytössä ikivanha Braun ja siinä on akku jo niin heikossa hapessa, että välillä vaan sammuu, eli uusi sähköhampiharja olisi niin paljon enemmän kuin tarpeen (ostoslistalla jo siis)! Ja tällaiselle paljon matkustavalle vielä, ihan paras! Eli 110% mukana tässä arvonnassa! Terkkusin ja onnellisen uuden vuoden toivotuksin Ninski 🙂 <3

 • Mahtava arvonta, ehdottomasti mukana! Mä käytän sähköhammasharjaa, oon käyttäny lapsesta asti. Oma Oral-B alkaa olla jo aika vanha joten päivitys kelpais 🙂
  kynsipollo@gmail.com on sähköposti jos vahingossa vaikka satun voittamaan 😀 Ihanaa uutta vuotta Tiia <3

 • Käytän 99% sähköhammasharjaa, ainoastaan matkustellessa olen käsikäyttöisen harjan ottanut mukaani. Itse koen, että sähköhammasharjalla tosiaan saa nopeammin ja tehokkaammin hoidettua päivittäisen hammashuollon – itsekin pyrin päivittäin huolehtimaan myös hammasvälien puhdistuksesta 🙂

  Oral B -sähköharja minulta löytyykin käytöstä, mutta olen kieltämättä sen uusimista useampaankin otteeseen miettinyt, koska kyseinen peli on jo useamman vuoden vanha – tämä tulisi siis kuin tilauksesta 😀

  shimmerblinger@gmail.com

 • Mahtava arvonta, pakko osallistua. 🙂 En ole vuosiin käyttänyt hampaiden harjaukseen muuta kuin sähköhammasharjaa, jos nyt joskus joutuu tilanteisiin, että pesee normiharjalla niin tuntuu, että hampaat ovat edelleen silti likaiset. 😀

  hakusanarakkaus(at)gmail.com

 • Mukaan arvontaan ja tavallisella harjalla mennään mutta haaveena olis sähköinen. paperitypy ät hotmail.com

 • Miten tämä arvonta tulikaan kohdalle juuri nyt, kun totesin ääneen muutama päivä sitten tarvitsevani uutta sähköhammasharjaa?! 😀 Oma harjani vetelee varmaan viimeisiä, lataus ei kestä kovinkaan kauan enää. Ja sähköhammasharja sen olla pitää, inhoan tavallista harjaa!

 • Käytän tavallista Jordania, en tahnaa ollenkaan vaan nautin xylitolpurkkaa senkin edestä.

  aiholapp(at)lailanet.fi

 • Olisipa ihana ja värikin sellainen mitä koruussakin rakastan. Mietin juuri joulun aikaan,että pitäisi hankkia sähköhammasharja,kun tuntuu,että kaikkea likaa ei saa tavallisella harjalla irti. Sellaista en ole vielä omistanut,saatika käyttänyt koskaan, joten ehkä joku päivä. Hampaat harjaan aamuin illoin ja se lapsuudesta tuttu 2 minuuttia vähintään. Myös hammaslanka on käytössä. Tosin tunnustan,että se hampaiden lankaus ei joka päivä onnistu,jos väsymys on kova,mutta hampaiden harjauksesta ei koskaan luisteta! 🙂 merwii@hotmail.com

 • No nyt on oikeasti niin vimpanpäälle kaunis ja hyödyllinen palkinto, että hullu olisin, jos en toiveikkaasti osallistuisi arvontaan. Matkakotelo on kaunis ja ruusukulta ihan super. Mätsäisi täydellisesti mun ruusukultaiseen rannekelloon, joka pitäisi näin ollen ottaa käyttöön, vaikka enimmäkseen en edes raski, koska on niin nätti :D.

  Oral-B:t on meillä koko porukalla (ukkelia lukuunottamatta) käytössä. En muista tarkkaa mallia, mutta valittiin niin, että samanmoisella laturilla pärjätään. Ettei tarvi poikain kotona käydessään ottaa muuta kuin harja mukaan, kun mulla on laturi valmiina. Ja hammasväliharjat kuuluu vakkareihin myös ja se hammaslanka hätätapauksia varten käsilaukussa. (Mitään muuta järkevää mun laukusta ei löydykään).

  Olet mun hammasidoli, koska haluaisin itsekin kauniit ja valkoiset hampaat. Ei ne pahasti vinksallaan ole nytkään, mutta tiedän, että teen niille osittain hallaa itse. Vaikkapa nyt sillä joka-aamuisella sitruunavedellä ja muulla happamalla. Mutta sen verran kyllä varon, etten heti sen jälkeen lähde Oralia käynnistämään.

  Ei tähän varmaan nyt mitään romaania pitänyt kirjoittaa, mutta ei kai haittaa <3

 • Tietenkin haluan olla mukana arvonnassa! Onkin kulunut jo muutama vuosi, kun viimeksi käytin sähköhammasharjaa -jo olisi aikanakin päivittää sellaiseen, eli olisi todella mieluinen voitto 🙂

 • Mukana! Käytössä on sähköhammasharja, mutta vuosien aikana tehot ovat vähentyneet siihen malliin, että harja olisi hyvä päivttää 🙂
  siirun@luukku.com

 • Mukana arvonnassa! Käytän itse tavallista hammasharjaa, mutta tämä olisi sopiva hetki siirtyä sähköiseen 🙂

 • Olin ihan varma, että oisin ainut tavallisen hammasharjan käyttäjä 😀
  No jospa minäkin käyttäisin kohta sähköhammasharjaa… ehdottomasti lähden mukaan näin upeaan arvontaan!

 • Käytän sähköhammasharjaa ja tavallisella harjalla putsaan kielen. Hammaslankaa käytän, mutta liian harvoin. Hammaslääkäri suositteli hammasvälien tikutusta parin kolmen päivän välein, on kuulemma hyvää ienjumppaa 🙂
  herttax@gmail.com

 • Omat hampaat ovat jo kohta 50 vuotta puhdistuneet vanhanaikaisesti ihan tavallisella harjalla – reikiä 0 🙂 mutta esikoiselle tämä olisi a i v a n huippujuttu! Hammasraudoilla koristetut hampaat puhdistuisivat entistä paremmin <3

 • Oi mikä kaunotar! Tulisi just hyvään saumaan tämän voittaminen, koska suunnitteilla on ollut uuden sähköhammasharjan ostaminen jo jonkin aikaa. Vanha sanoi itsensä irti loppusyksystä, joten manuaalilla on menty. En edes joulupukilta muistanut pyytää… 😊

 • Tavallinen harja vaan löytyy niin että mukaan arvontaan!
  mannanpostiatluukkupistecom

 • Uudelle sähköhammasharjalle olisi tilausta vanhan reistaillessa. Mukana.
  nelliina(@)yahoo.com

 • Koko perhe harjaa perinteisellä harjalla. Tuo olisi mukava ylläri latauksenkin puolesta kun WC:ssä ei ole latausmahdollisuutta, kun ei ole pistorasiaa.
  Hyvää uutta vuotta!

 • Koko perhe harjaa perinteisellä harjalla. Tuo olisi mukava ylläri latauksenkin puolesta kun WC:ssä ei ole latausmahdollisuutta, kun ei ole pistorasiaa.
  Hyvää uutta vuotta!
  sirpa@hotmail.gr

 • Onpa tuo varsinainen luksusharja. Sopisi hyvin tälle äidille. Meillä muksuilla on jo jokaisella sähköhammasharjat, mutta vanhemmat edelleen jynssäävät perinteisillä. Ehkä tämän jälkeen on enää isäntä kunnon varusteita vailla…

 • Mahtava arvonta! Meillä sähköhammasharja käytössä, mutta vanha hajosi juuri ennen uutta vuotta ja uusi olisi hankintalistalla! Nyt käytössä tavallinen harja, mutta sähköhammasharjaan tottuneena tuo tuntuu inhottavalta 😀 eli ehdottomasti mukana arvonnassa!
  daniela.nissin@gmail.com

 • Vau mikä palkinto, olen kuullut paljon hyvää tuosta harjasta. Itse olen vielä harjannut hampaani ihan perinteisellä hammasharjalla 🙂
  cupido.maxi(at)gmail.com

 • Onpa hieno hammasharja ♡ Tuolla olis kiva korvata nykyinen jo hitaalla käyvä sähköharja… on niin nätti♡

 • Mukana. Kunnon pesukone hampaille olisi tarpeen. saana_v(ät)hotmail.com

 • Sähköhammasharja jo käytössä..mutta uusiminen olisi edessä..niin mulle kyllä passais tommonen oikein hyvin��

 • Sähköhammasharja jo käytössä,mutta uuden ostaminen olisi edessä. Tämä harja passais oikein hyvin😊

 • Sähköhammasharjaa käytän kotona, mutta matkoilla olen yleensä käyttänyt vain tavallista.

  suvi.vikholm(a)luukku.com

 • Käytän sähköhammasharjaa aina kotona ollessani, mutta se olis päivityksen tarpeessa. Eli uusi ja kaunis vempain olis enemmän kun tervetullut. Vanhan voisi sitten viedä mökille 😁

 • Mukana arvonnassa ��
  Käytän tavallista hammasharjaa, mutta pitkään olen miettinyt sähköhammasharjan ostoa.
  Tuo tulisi enemmän kuin tarpeeseen!
  Matkallekin tuo pääsisi mukaan ensi kuussa! ☀️��
  Terkuin,Johanna johanna.joenmies@hotmail.com

 • Olisipa nyt arpaonnea! Hampaiden hoitoon liittyen ihmettelen, että miksi kummassa Rainbown 0,4 hammasväliharjat olivat/ovat viikko-/kuukausikaupalla loppu lähi-Prismasta… Monta hukkareissua sai tehdä yläkertaan.

 • Tavallista hammasharjaa käytän, mutta sähköhammasharjan hankinta on varmaan edessä hammaslääkärin mainitessa asiasta joka käynnillä. Ongelmana on hammaskivi, joka varmaan sähköhammasharjalla pysyisi paremmin pois. riiti81(At)gmail.com

 • No nyt! Mukana ehdottomasti 👍🏻 Uutta sähköhamasharjaa olen juuri vailla.. kun joulupukkikin tuotti sen osalta pettymyksen 😕 Ja tuo on vielä niin kätevä ottaa matkoille mukaankin! Nyt vaan toivotaan että arpaonni suosisi 👍🏻😊

 • Nykyinen Oral sähköhammasharja alkaa pikkuhiljaa hiipumaan. Uudelle olisi tarvetta.
  Oral sähköhammasharjoja olen käyttänyt jo varmaan 30 vuotta. Tavallisella en enään tulisi toimeen ollenkaan. hannemul10@gmail.com

 • Mukana arvonnassa. <3 Oralin sähköhammasharja on ollut jo pitkään käytössä, itseasiassa jo niin pitkään, että alkaisikin olemaan aika hommata uusi. Tämä kuulostaisi kyllä ihan mahtavalta. 😀 (koivikonkatveessa@gmail.com)

 • Toistaiseksi tavallinen hammasharja käytössä, mutta hammaslääkäri suositteli sähköiseen siirtymistä. Ja noin hienoon harjaan olisi ilo tarttua!
  tramp[@]netti.fi

 • Voi herttileijaa, miten mahtava palkinto! Osallistun! Minulla on ollut aikuisiän sähköhammasharja ja kyllä olen myös pilannut ienrajani harjaamalla tavisharjalla liian kovaa. Mutta kyllä sähköhammasharjallakin saattaa liian kovaa harjata, joten hyvä kun nämä nykyiset harjat osaavat siihenkin puuttua:) Nykyinen harjani on kyllä hiukan jo takkuillut, joten tämä harja olisi hymyni pelastus:)

  mysteriousmx3@gmail.com

 • Juuri tuollaisen tarvitsisin! Harjaan nimittäin aina aivan liian voimakkaasti 🙁
  Reikiintyminen ei ole ollut ongelmani, mutta hammaskiveä kyllä syntyy. Hygienisti suositteli juurikin tuota harjaa viimeksi…
  Pidän peukkuja, että onnetar suosii 🙂

 • Mukana arvonnassa! Sähköhammasharjaa käyttänyt niin kauan kun niitä on ollut. Vanha oral-b olisikin uusimisen tarpeessa.

 • Sähköhammasharjaa olen käyttänyt siitä lähtien kun ne tulivat markkinoille. En varmaan osaisi enää tavallisella harjalla pestäkkään. Nykyinen harjani alkaa vedellä viimeisiään, joten arvontapalkinto tulisi kyllä nyt tarpeeseen.
  Terveisin Anne
  (anvarp88@gmail.com)

 • Kun kerran kokeilee sähköhammasharjaa, niin sen jälkeen ei sitä puhtauden tunnetta hampaisiin saa enää tavallisella hammasharjalla.
  kirsket(at)gmail.com

 • Sähköhammasharjaa tulee käytettyä pääasiallisesti ☺️ Joskus kun akku on loppunut, niin saattaa mennä muutama päivä ennen kuin saan laitettia lataukseen, niin silloin mennään "vanhanaikaisesti"😁
  laurakarsio@hotmail.com

 • Loistava kilpailu, wau!
  Ehdottomasti mukana siis!
  Tuo jos jokin tulisi tarpeeseen.
  Vanha sähköhampiharja sanoi itsensä irti, joten mennään tällä hetkellä ihan perinteisellä harjalla, tunne ei koskaan ole sillä täysin puhdas, joten i feel you!
  Käytän myös erikois hammaslankaa sisäpuolisten hammasrautalankojen takia!
  Synnynnäisen kiillevaurion takia olisi kiva joskus valkaista hampaat ihan kunnolla.
  Mukavaa uuden vuoden alkua!
  Terkuin Heini
  Heiniemilia.reis@gmail.com

 • Ostin meille juuri bambuvartiset hammasharjat matkakäyttöön, sähköhammasharjaa ei vaan jaksa raahata reissuun mukaan. Harmittaa, ettei sähköhammasharjoista ole ekologisempia versioita, mutta nyt on vaan mentävä näillä. Toinen harja tulisi tarpeeseen, nyt harjaillaan poikaystävän kanssa vuoron perään samalla (toki omat päät ;)) Kotona siis sähköhammasharja käytössä, on se vaan ylivoimainen tavalliseen verrattuna.
  neitiminttukihara (at) gmail.com

 • Upea paketti!

  Käytän molempia, yleensä kotona sähköhammasharjaa ja reissussa tavallista. Sähkis oli pitkään pois käytöstä, kun en saanut siihen helposti uusia vaihtoharjoja ja ovat hurjan kalliita. :/ (Ei siis ole Oral-B, sellainen oli meillä joskus ja harjoja sai helposti sekä usein tarjouksesta 🙂 )

  sannamaria77 at gmail.com

 • Kiva kilpailu ja hampaiden hoito on kyllä tärkeää.

  Täällä käytössä sekä sähkö- että tavallinen hammasharja. Vaihtelen niitä niin, että kiireaamuina hutaisen tavallisella harjala, vaikka eihän niin saisi tehdä….

 • Mukana. Onpa ajankohtainen juttu. Ostin kaikille joululahjaksi Oralin hammasharjat, mutta en itselleni 😉
  Tämä olis kyllä sellainen komistus, että saisi olla esillä kokoajana. Ennen kaikkea tietenkin tarpeeseen tämä tulis, olen kans ahkera huolehtimaan hampaista, kun inhoan niin hammaslääkärillä käyntiä.
  Päivi

 • Mukana ja toivon itsekkäästi itselleni arpaonnea! Muuten täytyy ryhdistäytyä ja marssia itse kauppaan ostamaan sähköhammasharja, juurikin tuollainen harjauskovuuden tunnistava, minulla kun on taipumuksena harjata huolellisesti mutta ihan liian kovaa, hammasharjani harjakset harottavat minne lie muutaman viikon käytön jälkeen 🙁 Terv. HM / hmpuntanen@hotmail.com

 • Meilläkin sähköhammasharja käytössä! Ja kun 4 käyttää on kone kovilla, tarpeeseen tulisi koska vanha vetelee viimesiään! Ollaan jo vuosia käytetty sähköistä ja jos joskus joutuu tavista käyttää … tuntuu hullulta! Ja tuo Ruusukulta sointuisi hyvin mun kännykkään … sama sävy �� voi, kun kerrankin onni suosisi! Onnea kaikille arvontaan!

 • no voihan herranpieksut , nyt on upea palkinto jollekkin onnelliselle <3 itsellä sähköhammasharja kotona käytössä , johon pitäisi kiireen vilkkaa uusia harja tai olisi jo pitänyt 😉 matkoilla ja mökillä käytän tavallista :)pkkirsi@suomi24.fi

 • Väri sopisi täysin mun kylppäriin ja sähköhammasharjaa olen käyttänyt vuosia mutta nyt on aika uusia se,joten toivon arpaonnen lankeavan minulle :).

 • Kotona harjailen sähkösesti, mutta mökillä tavallisella harjalla. Tuo olis kätevä viedä mukana sinnekin. Eli mukana arvonnassa.

 • Hieno arvonta! Vanhaa sähköhammasharjaani joutui lataamaan jatkuvasti loppua kohden ja sen käyttö jäi viime kesänä kokonaan. Uutta en ole hankkinut tilalle, olen tyytynyt tavalliseen harjaan. Mielestäni sähköhammasharja on kuitenkin tehokkaampi.
  anne.puumala@anvianet.fi

 • Wau, mikä arvonta. Todella kaunis ja erilainen sähköhammasharja.

  Itse käytän sähköhammasharjaa ja hammaslankainta hampaiden puhdistamiseen. Hammasharja on mukana lähinnä reissuissa.

 • Osallistun! Ihan halvimman mallin sähköhammasharja on ollut käytössä.

  annaeveliinanen(at)gmail.com

 • Olisipa kiva voittaa tuollainen luksusharja. Käytössä on sähköhammasharja ja hammasvliharjat.

 • Ihana arvonta! Mukana 🙂
  Tällä hetkellä käytän tavallista hammasharjaa. Harjauksen ja langan lisäksi käytämme kotivalkaisua kerran kaks vuoteen 🙂

 • mukana ihanassa arvonnassa.Molemmat versiot harjoista käytössä sekä lanka että tikut hampaista kannattaa pitää huolta

 • Ihana kilpailu ja juuri minua varten! 🙂
  Kerran päivässä sähköhammasharjaa käytän ja muuten tavallista. Illalla en juurikaan viitsi "metelin" vuoksi harjata sähköhammasharjalla, kun muut nukkuvat vieressä, muuten kyllä käyttäisin silloinkin…

  lumikukka80 at hotmail.com

 • Huippuarvonta! Oral B:tä käytän jo nyt, mutta on tavallinen versio. Tämä kiinnostaa kovasti siksikin, että matkustan. Hammaslanka on myös minun päivieni pelastus, kuten myös kaikenlaiset muut vempaimet esim. sellainen pieni "pulloharja" 🙂

 • Voi mikä herkku. Ehdottomasti mukana arvonnassa koska sähköhammasharja on ollut pitkään hankintalistalla. Käytän normiharjaa ja lisäksi hammaslankaa.

 • Ihan tavis käsikäyttöinen hammasharja käytössä. Lapsilla on sähköhammasharjat, mutta itse tyydyn tavikseen. Hammasharja myös käsilaukussa ja inhoan hampaiden tahmaista oloa, eli ehkä pieni neuroosikin tuo hampaiden pesu 😉
  Siis mukana!!!!

 • Mukana arvonnassa 🙂 Harjaan hampaani tavallisella hammasharjalla kahdesti päivässä ja putsaan hampaiden välit langalla säännöllisesti 🙂 Ravintolailoissa hammasharja kulkee mukanani että saa illan aikana puhtaat hampaat loppuillaksi.

 • Tulisi käyttöön sähköhammasharja, sillä normaalilla hammasharjalla tälläkin hetkellä mennään. Hampaatkin varmasti kiittäisivät jos saisivat parempaa puhdistusta! iida.ala@saunalahti.fi

 • Oi, mikä kaunotar hammasharjaksi <3 Tuolla olisi suorastaan ilo harjata hampaita, siis mukana arvonnassa 🙂

  Siru (sirukka(at)hotmail.com)

 • Todellakin mukana, tämä kun on niin upea ja vielä näppärä matkaan mukaan otettava!

  Olen myös todella tarkka hampaiden hoidon suhteen, hampaat kun kertoo ihmisestä paljon (varsinkin ne hoitamattomat) Sähköhammasharja on ollut käytössä iät ja ajat, mutta en ole raaskinut perusmallia kummoisempaa ostaa. Olen myös tässä vuosia vitsaillut, että kumpikohan tulee ensin: ensimmäinen reikä hampaisiin vai 'mummolasit'? Ikää nyt 45 ja pesulappujen tekstin perusteella taitavat ne lasit tulla ensin 🙂

  mia@elamaajamatkoja.fi

 • Ihana! Tavallisella harjalla nyt harjailen, sähköhammasharja pitäisi hankkia…
  Katja.salonen(at)luukku.com

 • Ompa mahtava arvonta! Itse käytän ihan tavis hammasharjaa ja välillä myös hammaslankaa. Olisi mielenkiintoista päästä testaamaan, miten tämä sähköhammasharja todellakin pystyy hampaiden tummentumiin. Itsekin kahviholistina kaipaan kyllä apua hampaiden tummentumien poistamiseen.

 • No nyt, toinen hammasneurootikko täällä hei! Tavallisella hammasharjalla, hammaslangalla ja suuvedellä on paras luottamukseni, mutta kovin on hehkutettu sähköhammasharjojen paremmuudesta, joten peukut pystyssä arvontaan mukaan. (=

  Ihanaa uutta vuotta,
  Maisa
  pienet.suloisuudet@gmail.com

 • Osallistun kiitos, koska en omista sähköhammasharjaa… Esteetikkona en ole tykännyt niiden rumista ja epäkäytännöllisistä osista jotka ei mahdu mihinkään kaappiin!! Toi on mulle kuin nenä päähän, kaunis sähköhammasharja<3

 • Yleensä olen melko skeptinen arvontoihin ja siihen voitanko koskaan, mutta nyt hyvä arvonta ja eikun kommentoimaan. Minulle hampaiden hoito on tärkeää vaikkakin olen 60-luvun lapsi ja suussa on paljon amalgaamia. Nuoruudessa opin harjaamaan hampaitani säännöllisesti ja säännölisesti käyn myöskin hammaslääkärissä. Täytyy sanoa, että hampaiden harjaus kannattaa eikä minulla usein ole reikiä enää ollut. Käytössä jo vanha Oral B, joka seisoo latauksessa jo usein eli uutta tarvitsisin. tarja.sadi@gmail.com

 • Mukana – tulisi tarpeeseen, sillä vanha Braun vetelee viimeisään ja kun sen akku ei kestä kuin hetken, käytän useimmiten ihan käsikäyttöistä hammasharjaa;)

 • Mikä ihana arvonta! Kyllä sähköhammasharja on ollut jo pitkään käytössä, aamuin illoin. Tavallisella harjalla ei oikein tule puhdasta kun on tottunut sähköhammasharjaan.
  suonpera.m@hotmail.com

 • Vanha sähköhammasharjani ei ole enää vesitiivis ja vaatii kikkailua mennäkseen pois päältä. Sähköiskua en ole onneksi vielä saanut. 😐 voronur@yahoo.com

 • Onpa kaunis hammasharja! <3 Itsellä on karvalakkiversio sähköhammasharjasta ja sekin on kyllä ollut parempi kuin normi harja. Lisäksi opin vihdoin lankaamaan! Kävin juuri suuhygienistillä ja hän opetti kädestä pitäen homman. Olin tehnyt lankauksen ihan väärin ja aivan liian paksulla langalla, joten homma oli ollut inhottavaa ja jäänyt sitten tekemättä. Nyt olen ilolla putsaillut hammasvälit vähintään joka toinen ilta ja oikeasti nauttinut siitä. Ihanaa alkanutta vuotta! msesmsesmses@gmail.com

 • On todellakin kaunotar ja vieläpä ruusukultainen! Meillä käytetään kotona sähköhammasharjaa, mutta matkoilla perinteistä harjaa. Yksi vanha ja hyvin kestänyt Oral-B sähköhammasharjan runko on kotona kolmella käytössä, eikä sitä siksi voi ottaa yksikseen matkoille mukaan. Ei kovin käytännöllistä! Nuoremman tyttären oikomiskojeiden alta hampaat puhdistuvat sähköhammasharjalla varmemmin. Ongelma minullakin, että helposti harjaan liian kovaa, painan varsinkin perinteisellä hammasharjalla. Onhan siinä aika iso ero, onko pessyt hampaat sähköhammasharjalla vai perinteisellä! kaisatimonen@gmail.com

 • Jo vain eron huomaa, kun reissulla käyttää manuaalista vekotinta sähköisen sijaan. Kotiin tultua tuntuu, että pitää pestä hampaat kunnolla.
  autsis@gmail.com

 • Sinulla onkin aivan upea hymy♥ Täällä käytetään vähän kumpaakin, kotona sähkistä ja töissä manuaaliharjaa:) Kivassa arvonnassa mukana ja oikein ihanaa alkanutta vuotta sinne♥ Hymyillään!!:)

 • Tavallinen hammasharja on käytössä tällä hetkellä, mutta sähköhammasharja olisi huippu! 🙂

  xevex82(at)gmail.com

 • Mukana! Lidlin halpa sähköhammasharja nyt käytössä, on liian kovakourainen! Tulee ikenet kipeiksi 🙁

 • Tavis harja on käytössä mutta haaveena on ollut pidempään hankkia sähköhammasharja ☺️

  heli(at)lailanet.fi

 • No tämä juttuhan sai heti hymyn leviämään kasvoilla. Vanha Oral on jo siinä kunnossa, että olen miettinyt uuden ostamista, mutta ensiksi innostun tästä postauksestasi.
  Osallistun ehdottomasti arvontaan =D

 • Olisipa ilo harjata tuollaisella😍👍Iloa ja terveyttä jokaiseen päivää💝

 • Minulla on ihan tavallinen hammasharja, olen aikonut ostaa sähköhammasharjan jo vuosia mutta sen valitseminen on tuntunut hankalalta ja latauspisteen löytyminen pesuhuoneesta on tuntunut haastavalta, roikkuvat sähköjohdot eivät houkuttele. Tässä olisi kyllä hyvä ratkaisu.
  Ihanaa Uutta Vuotta Tiia!

 • Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta! 🙂 Tällaisen, kun saisi itselleen!
  Käytän aina sähköhammasharjaa, koska tavallisella harjalla ei tunnu tulevan tarpeeksi puhdasta jälkeä. Vanha hammasharja on alkanut kenkkuilemaan, eikä aina halua lähteä käyntiin, joten olisi todellakin jo uuden hammasharjan aika.

 • Mukana, ehdottomasti. Hampaitani harjaan pääsääntöisesti sähköhammasharjalla, mutta reissussa on perinteisellä mentävä kun sähköisessä ei akku kestä.

  Uusi harja pitkäkestoisella akulla tulisi siis tarpeeseen.

  Ja kun se on niin KAUNIS! (Love)

  Ihanaa alkanutta uutta vuotta Tiia ❤

 • Olen käyttänyt reilun vuoden sähköherjaa. On ehdottomasti parempi kuin tavallinen, mutta suututtaa koska akku ei kestä kauan ja voi joutua kesken harjauksen vaihtamaan tavalliseen harjaan. Tämä olisi unelma saada.
  pia_turunen@luukku.com

 • Loistava arvonta! Mukana! Tällä hetkellä käytössä tavallinen hammasharja. Sähköinen meni rikki ja uutta en ole vielä saanut hankittua. Ja tavallisella harjalla tunnun harjaavan liian kovalla kädellä.
  tuulaslife1@gmail.com

 • Käytän halpaa sähköhammaaharjaa. Ei ole toimiva.

  evekdaz(a)gmail.com

 • Tosi kiva erilainen kilpailu 😊 Mä harjaan yhä mekaanisesti hampaat eli itse hammasharjalla. Pitäis vissiin siirtyä tälle vuosituhannelle 😃 Välit lankaan myös aamuin illoin, koska pelkään hammaslääkäriä ja siksikin huollan hampaitani tarkoin. Vielä kun saisin mentyä valkaisemaan ne 😬

 • Niin kaunis hammasharja! Mä käytän sähköhammasharjaa aamuisin ja iltaisin tavisharjaa, kun puoliso menee aiemmin nukkuu. Oma sähköharjani on vanha ja yksinkertainen, niin tuo olisi hieno voittaa!

 • Mukana arvonnassa. 😊
  Käytän normaalia hammasharjaa, suuvettä, sekä hammaslankaa. Silti hampaat ei tahdo mielestäni puhdistua. Hampaiden harjaamisessa on hankaluutensa myös sairauden vuoksi. En tahdo jaksaa pitää harjaa kädessä ja "hangata". :/
  Näin samanlaisen harjan jo jokin aika sitten Curious-Nooran blogissa ja rakastuin oitis. Hinta tosin.. Öhh, ehkä aivan liian kallis minulle. 🙁 Ruusukultainen väri on myös 💗 Lempivärejäni.

  Hyvää Uutta Vuotta kaikille. 💖

  eeniemi(at)gmail.com

 • Käytän sähköhammasharjaa ja aina kun (matkoilla) joudun käyttämään tavallista harjaa, saan ikenet rikki 🙁 Joten mielelläni käytän vain sähköhammasharjaa -sillä saa puhtaamman tunteen.
  ruusumuumi(at)gmail.com

 • Vanhalla vapisevalla harjalla peseskelen. Uusi hankittava! upea arvonta!
  Tiina

  Ilovetaide(a)gmail.com

 • Vaikea olisi kuvitella elämää ilman sähköhammasharjaa 😬. Mutta tämä malli on kyllä upea!

 • Itsellä Prismasta ostettu Oral, esittelijä vakuutti minut. Tämä upea pakkaus tyttärelle

 • Osallistun. Ihania noi uudet mallit. Sähköinen on aivan ehdoton.
  odette123(at)luukku.com

 • Mukana! 😀 Mulla on tosi helposti reikiintyvät hampaat ja kaikenlisäksi hammaslääkäripelko, joten kunnon harja tulisi todellakin tarpeeseen! Oon aina harjannut hampaat ihan normaalilla hammasharjalla, joten sähköhammasharjan kokeileminen olisi kivaa 🙂

  sofia.pelkonen@hotmail.com

 • Meillä on kotona sähköhammasharja mutta olen tosi huono sitä käyttämään. Jospa tällainen kaunotar innostaisi minuakin.
  -Niina- (niina.jaas@hotmail.com)

 • Lapselta irtosi juuri kaksi ekaa maitohammasta joten nyt on syytä alkaa skarppaamaan aamuisin hampaiden pesun kanssa. 🙂

 • Voi mä niin oon ihaillut tätä uutta kaunotarta!!! Oon käyttänyt vuosikausia sähkistä ja alkaa hieman tuo perus sinivalkoinen runko kyllästyttämään 😆 Mukana arvonnassa!

 • Sekä että, käytän siis perinteistä käsikäyttöistä että sähköhammasharjaa. Hammastarhaani ei voi suoraryhtiseksi kehua ja käytännössä olen todennut että paras lopputulos on käyttämällä aamuin perinteistä ja iltaisin sähköavusteista systeemiä. Mukava olisi kyllä kokeilla Luxus harjaa, sillä oma sähköversioni on saman merkin edullinen perusversio.

 • Mahtava arvonta, olen mukana! Muistan, että minulla oli lapsena pieni sähköhammasharja. Sittemmin jostain syystä siirryin takaisin normiharjan käyttöön, mutta sähköhammasharja kutkuttelisi taas. 3rikatms(at)gmail.com

 • Koska vanha Oral-B alkaa olla tiensä päässä, ei tämä arvonta olisi voinut parempaan saumaan tulla. Mukana!
  Aamuisin harjaan tavallisella, iltaisin 3-4 minuuttia Oral-B:llä.

 • Syksystä asti käyttänyt sähköhammasharjaa, mutta ehdottomasti tällainen pro-laite olisi huippujuttu. anne.kalakoskiätgmail.com

 • Mukana ja käytän sekä että sähköhammasharjaa ja tavallista.Uudelle olis kyllä käyttöä🤗arja.kalakoski@gmail.com

 • Onpa tyylikäs sähköharja! Vanha harjani alkaa hiljalleem väsyä, uusi olisi onnen omiaan. Olin joulun alla hammastarkkastuksessa, ei paikattavaa. Tulen aina vähän lapselliaen iloiseksi kun hammaasläkäri kehuu minun hoitavan hyvin hampaitani.

 • Käytän vaihdellen ja fiiliksen mukaan tavallista ja sähköistä hammasharjaa. Hampaisiini muodostuu helposti hammaskiveä, joten sähköhammasharjaa suositellaan. 🙂 saraana.makela@gmail.com

 • Sähköhammasharja löytyy, mutta vuosimalli on sitten eri asia : D en enää vaihtaisi tavalliseen hammasharjaan, sillä lopputulos ja hampaidenpesun mukavuus on aivan eri luokkaa sähköisellä versiolla!

  joha.hautala@gmail.com

 • käytän sähköhammasharjaa, ja esim. matkoilla on ihan kamalaa käyttää normaalia hammasharjaa (kun ei jaksa sähköhammasharjaa raahata mukana) – tuntuu että hampaat ei puhdistu kunnolla! ansode@gmail.com

 • Laadukas palkinto. Ilman muuta mukana arvonnassa. Sähköhammasharjaa en tällä hetkellä omista lainkaan, ehkä pitäisi hankkia.
  Ann A

 • Tavallisella harjaan mutta Oral olisi tarpeellinen ja tehokas.
  Petri
  peholapp(at)lailanet.fi

 • Pitäisi taas varata aika hammaslääkärin vuositarkastukseen. Olen käyttänyt jo vuosikausia sähköhammasharjaa. Viimeisin harja alkaa taas vaatia latausta koko ajan, joten pian pitäisi saada uusi harja.
  tiina.palomaki(at)kolumbus.fi

 • Oi! Tämä tulisi niin tarpeeseen, nykyinen sähköhammasharja vetelee viimeisiään! Siksi olenkin nyt hetken käyttänyt tavallista harjaa. Toivotaan siis että onni suosii.

 • Käytössä sähköhammasharja, joka vetelee viimesiään! Olisi mahtavaa voittaa tuo kaunotar omaan kotiin! Onnea muillekin arvontaan!
  Jaana

 • Mukaan arvontaan! 🙂 Hyvästä sähköhammasharjsta olenkin haaveillut. Tähän asti olen pessyt tavallisella, mutta usein epäilyttää, ettei tule harjattua tarpeksi hyvin… hiltuha(at)gmail.com

 • Tavallista hammasharjaa, sillä en ole raskinut sähköhammasharjaa hankkia, vaikka hammaslääkäri onkin sitä usein suositellut. Nyt on kyllä peukut pystyssä, että onni osuisi kerrankin kohdalle 🙂
  ilokseni@gmail.com

 • Mahtava arvonta! Käytän normaalia hammasharjaa, sillä kotoa löytyy kyllä sähköhammasharja, mutta mielestäni se on huono..tuntuu, etten saa sillä hampaitani tarpeeksi puhtaaksi.. eli uusi, parempi olisi erittäin tervetullut 🙂
  ulla-79@jippii.fi

 • Hieno tuotearvonta. Harvoin mukana, mutta nytpä olen! Käytän bambu-hiilikuituhammasharjaa. Mutta sähköharja ollut ajatuksissa kyllä;)

 • Pakko osallistua, olen ilman sähköhammasharjaa, kun omani hajosi enkä ole uutta ostanut. Ehkä pitäisi tutustua uusiin harjoihin, jos ovat hellempiä kuin entiset💙 rosmariini16@hotmail.com

 • No nyt on kyllä kaikki mahdollinen ängetty yhteen harjaan että ei ainakaan harjauksen perusteellisuutta voi syyttää hammasongelmista! �� itseI valitettavasti vielä käytän perinteistä harjaa sillä sähköhammasharjani ei suostu enää lataamaan enkä ole saanut aikaiseksi hankkia uutta. Hammaslääkäri aina suosottelee kyllä mutta ehkä sitten kun pääsen opistolta työelämään 🙂

 • Mukana! 🙂 Vanha sähköhammasharjani vetelee jo viimeisiä päiviään, jonka vuoksi käytössä on useimmiten aivan tavallinen hammasharja. kokkonen.heini(at)gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud