Blogi 4-vuotta ja huikea arvonta!

Törmäilyni ikäviidakossa!


Tässä olen minä keski-ikäinen, 163cm pitkä ja kiloja niin paljon, että kerron niistä enemmän jahka lukumäärä on pudonnut kymmenyksen. Eli mitä todennäköisimmin en koskaan.

Päätin osallistua ylläolevalla kuvakollaasilla Vichy Dermablend kisaan, koska Dermablendin tulisi olla se kaikkien aikojen peittävin meikkisarja, joka taikoo ihoni hehkuvan kauniiksi. Siis minun keski-ikäisen? Laitoin kisakupongin vetämään kuvitellen, että onpa tässä aito näkemys meikin parantavasta voimasta. Tämä keski-ikäinen ei vain ottanut huomioon sitä seikkaa, että nuoret ja kauniit ovat myös taitavampia. Kuvani on suorastaan alkeellisen nolo näiden tekniikan ihmelapsien taituroimien kuvakkeiden joukossa.  

Mitä oikein muutenkaan  kuvittelin itsestäni, ei kai kukaan muutenkaan valitsisi voittajaksi keski-ikäistä? Vai valitsisiko? Onko meillä keski-ikäisillä mitään mahdollisuuksia noin ylipäänsä?  Sitä olen blogini kautta selvittämässä.
Keski-ikä on tila joka vain tapahtuu, hiipii salakavalaa kuin uni. Huomaat täyttäväsi lomakkeita ja ikää kysyttäessä, et tiedä mitä vastata. Minähän juuri olin 30-vuotias, nyt joudun täyttämään rastin kohtaan 40+ tai mikä omituisinta 45-50. 
Huomaat valokuvista, että vain hymyillessä näytät vähemmän väsyneeltä, että nenäsi on kasvanut satuja kertovan Pinokkion lailla, että hiuksistasi koostuva ponihäntä on vain ohut siima,  nappi 


kiristää


navan kohdalta  ja kengän kokokin on kasvanut yhdellä, koska sinulle on kasvanut LIIKAVARPAAT!

Paino ei putoa, vaikka söisit vain pillillä imutettavia ruokia, vaikka rehkisit kuinka urheiluareenoilla! Kuulostaako tutulta? Toki meitä keski-ikäisiäkin on nuorekkaita versioita, kauniita, sorjia, ihot ihanaisen persikkaisia. Tämä blogi kertookin vain tämän keski-ikäisen seikkailuista keski-ikäisyyden viidakoissa. Ketään loukkaamatta, nuoria, vanhoja, keski-ikäisiä, sillä mikä ei ole takana, on vielä edessä.Blogi täyttää tänään 4-vuotta, huhhaihei ja minne tämä kaikki aika on vierähtänytkään. Mitä kaikkea on tapahtunut vuosien aikana, niin varmaan vaikka mitä, mutta kolmen päivän vatsatauti on vienyt mehut ajattelemaan ja joskushan lyhyestä se virsi on kaunein.  Lyhyt virsi on meinaan ainakin asia, mitä en ole oppinut vielä tämän 4-vuoden aikana eli kirjoittamaan asiaa lyhyesti ja napakasti. 

No mutta tässäpä tuli jorinaa sitten ihan tarpeeksi ja eiköhän joka synttäripäivä ole tullut tehtyä ihan sama, joten tehdään se myös tänään eli ohessa yllä ihan ensimmäinen postaukseni, jonka kyseisellä sohvalla, kuvassa alla, istua nakutin ja ensimmäisen postaukseni julkaisin 4-vuotta sitten ja vielä 2-vuoden pohdinnan jälkeen. Se pitkällinen 2-vuotta kesti blogin aloittamiseen niin kauan, koska en keksinyt blogille sitä nimeä, joka on mielestäni edelleen minä, mutta ei enää silti minä, sillä täällä mietitään ankarasti, että olisikohan jossain kohden aika lakata ainakin kyselemästä ”minäkö keski-ikäinen”, eli viimeistään silloin, kun tänä vuonna täytän 50-vuotta. 😉

No mutta pidemmittä puheitta, samalla tietenkin myös perinteinen synttäriarvonta eli oma kyhäämäni kosmetiikkaboxi pullollaan kaikkea ihanaa yhdelle onnekkaalle voittajalle. Olet anonyymi tai bloggerlukija, kumpikin käy, mutta hemmottelen tällä kertaa myös lisäarvoilla kirjautuneita bloggerlukijoita ja kolmannen arvan saa, jos seuraat vielä meikäläistä instagramissa. 

Kommenttikenttään olisi tietty nyt kiva kuulla jotain blogistani, koska blogin synttäripäivänä saa olla hieman itserakas. Miksi luet blogiani tai mitä toivoisit lisää, missä olisi parannettavaa, ihan mitä vaan, mutta kehua ei saa liikaa, etten vaan ylpisty. 😉 Oliko tuo nyt muuten itsensä kehumista, että saatoin odottaa, että joku kehuu? Voi elämän kevät tämä suomalainen riuduttava itsensä alentaminen ja  jatkuvan omatunnon sivulehtien plärääminen. 

Säännöt ovat seuraavat

1 arpa anonyymeille, 2 arpaa Bloggeriin kirjautuneille lukijoille ja 3 arpa Instagram seuraajille. Arvonta päättyy 3.4. Postitus vain Suomeen. 

Jos osa ihmettelee, minne kommenttinne ovat kadonneet, niin kaikki löytyvät kyllä kommenttikentästä. Kommentteja on vaan niin paljon, että kommenttikentän alhaalta pitää klikata ”lataa lisää”  muutamaankin kertaan. Halusin vastata tällä kertaa myös  kaikkiin arvontakommentteihin, koska siellä on niin henkilökohtaisia viestejä, joihin halusin koko sydämestäni vastata. Siksi osittain myös kommentteja on niin paljon. 

Hurjasti onnea kaikille arvontaan ja leppoisaa tiistaita!
353 thoughts on “Blogi 4-vuotta ja huikea arvonta!”

 • Mää niin muistan noi kuvat <3. Ja sen, missä ekaa kertaa tavattiin elikkäs Pink Bubblen blogissa, jossa molemmat oltiin jotain neuvoa etsimässä blogin teknisiin kiemuroihin. Jäi mieleen, kun siellä sanoit, että jos ikinä milloinkaan blogisi saavuttaa 100 lukijaa, pistät heti arpajaiset pystyyn :). Siitä on jo yli 500 lukijaa aikaa, mutta minä olen täällä roikkunut kaikki nämä vuodet, enkä ajatellut tästä mihinkään lähteä, ellei varsin potkaista pellolle.

  Paljon Onnea 4-vuotiaalle ja sitten myöhemmin vasta sille vitosella alkavalle, joka niinkuin aiemmin jo vakuutunkin, on oikeinkin kiva ikä. Mieluusti siihen itsekin palaisin, jos voisin, mutta kun en voi, niin näillä se on nyt mentävä.

  Iloa ja valoa Tiia <3

  • Annukka oot mulle niin tärkeä ja sulla on koko blogimaailman parhaat jutut. <3 Pink Bubblea on ollut ajoittain ikävä, mutta onneksi tekemällä ja lue mokaamalla oppii.

   Sata oli kova juttu ja jokainen bloggerlukija on tärkeä. Ovat kerääntyneet hiljakseen, mutta kuitenkin hieman yli sata tullut vuodessa lisää ja onhan se ihan mieletön juttu, voisi ajatella, että on miltei jopa neljäs tai kolmas päivä uusi lukija. <3

   Toivotaan, että on kiva ikä ja alta aikayksikön se valkeneekin.

   Ihanaa viikkoa Annukka ja samoin sinulle. <3

 • Onnea blogille! Olet tehnyt huiman homman! Luen sun blogia ihan vaan sun takia. Olet niin valloittava tyyppi. <3 Liian harvoin tulee kommentoitua, syytän ihan vaan silkkaa ajanpuutetta ja laiskuutta. Tosi usein nyökyttelen, että juu, juu, just näin. Vaikken keski-ikäinen (vielä!) olekaan. 😀 Varmasti monia juttuja voi aina parantaa, mutta äh, kun blogi on elämänmakuinen JA siinä on hyviä kuvia, mitäs tässä valittamaan.

  Osallistun opportunistisesti arvontaankin, miksipäs ei. Kolmella arvalla, jopa.

  • Sinäkin olet ihana ja hei ei haittaa ettei tule kommentoitua, minäkin koko ajan olen itse laiskistunut siinä, kun sitä haluaa viettää sitä oikeaa elämääkin. <3 Ihan näin parannettavaa on vaikka kuinka, mutta lähdetään siitä, että kun on parannettavaa, niin voi hitain askelin kehittyä ja se on kivaa.

   Totta kai osallistut arvontaan ja onnea siihen ihana Fanni ja oot superpakkaus, tykkään susta valtavasti <3

 • Sulla on ihana blogi, olen ollut mukana ihan alusta asti ja edelleen tykkään. Nykyisin vaan tuntuu, että aika ei riitä lukemiseen eikä kommentointiin, yritänpä tässä ryhdistäytyä. Minä tykkään lukea pohdintojasi elämästä, ehkä sivuutan tuoksuihin tai meikkeihin liittyvät jutut nopeammin, mutta kyllä minä niitäkin lueskelen. Enpä osaa toivoa mitään, minusta tämä on hyvä juuri tällaisena. Mukana kolmella arvalla 🙂 ja nyt pistän peukut ja varpaat pystyyn, itselleni, tämä olis nimittäin eri makee voitto!

  • Ihana <3 painettablogeista ja varsinkaan tästä omastani ei saa paineita ottaa. Oikea elämä aina ensin ja siinähän kaikilla on omat kiireensä ja vaiheensa.

   Onnea arvontaan Anu ja kiitos niin paljon <3

 • Paljon onnea blogille! Tykkään lukea kosmetiikkaan liittyviä postauksia, mutta myös syvällisemmät ja muita aiheita koskevat kirjoitukset ovat hyviä ja niitäkin tulee luettua kyllä. Mukana olen kahdella arvalla 🙂

  [email protected]

 • Sulla on ihana elänmakuinen ja rehellinen blogi, jota tykkään lukea postauksesta toiseen. Mitään en toivo vähemmän, en enemmän. Kaikilla kolmella arvalla mukana.
  [email protected]

 • No voi sinua parkaa, kun synttäripäivänä sairastat :(. Toivottavasti tauti pian hellittää! Ihanaa täällähän on ihan uuden näköistä, suorastaan raikasta, liekö kevättuuli käynyt tuulettamassa <3.
  Sun blogia on kiva lukea, apljon ajatelleen asioista samalla tavalla ja muutenkin kirjoitat elämän läheisesti, sillai maalaisjärjellä, tykkään. Jatka samaan malliin.
  Mahtava palkinto jaossa ja ilmeisesti 3 olen mukana.
  Hyvää pääsiäsiviikkoa, pupuja päiviisi <3.

  • Hihi onneks ei oo nyt ne viiskymppiset. 🙂 Ihanaa, että huomasit ja kiitos niin paljon ja uskon todella, että se on kevättä rinnassa. <3

   Kiitos niin paljon ja ihanaa ja sydämellistä pääsiäistä Sari ja onnea arvontaan <3

 • Onnea blogillesi Tiia<3
  Tykkään blogistasi hurjasti, koska se on rehti, ihmisennäköinen, elämänmakuinen, hauska, koskettava, puhutteleva, rohkaiseva, ajan hermolla ja innostava:)
  Kolmella arvalla mukana! Palkinto on mahtava!
  blooomxo at gmail.com

 • En tiedä kuinka monella arvalla lähdetään, mutta oon mukana! Mun mielestä sun blogi on Tiia ihan huikea – rehellinen ja hauska 🙂 Uskallat selkeästi olla erilainen kuin muut ja kirjoitat suoraan sydämestä <3

  http://www.lily.fi/blogit/valonkantaja

 • Sun blogi on yksi ensimmäisistä joihin liityin lukijaksi ja olet minulle sellainen rohkea edelläkävijä täällä blogstaniassa ♥ kirjoitat tärkeistä asioista avoimesti ja kuitenkin mukana on riittävästi viihdyttävän kepeää hömppää ♥ Kolmella mukana!

  • Ooh kiitos niin paljon ja omahan blogi on vasta 4-vuotta nuori, joten nämä sanat lämmittää erityisesti. Naisen elämään kuuluu paljon vakavuutta ja sopivasti myös hömppää.

   Onnea arvontaan ihana Maiccu <3

 • Noh, tässä ensin kehut: sun blogi on ainoa blogi mitä seuraan säännöllisesti <3 Tykkään sun tyylistä vaikka saisitkin olla armollisempi itsellesi! Olet ihana ja sun kirjoitustyyli + ytimekkäät asiat on just ihan jetsulleen niin kuin pitääkin 🙂 Usein huomaan samaistuvani sun tuskailuihin ja erinäisiin maailmassa oleviin epäkohtiin, miksi onkin mieletöntä huomata, kuinka aina löydät jotain positiivista tasapainottamaan olo/elotiloja.
  Keep it up honey <3 <3
  Ja sitten toiseksi, koska minäkin saavutan tuon maagisen 50v virstanpylvään nyt keväällä ja olen t o i v o t t o m a n huono hoitamaan luonnollista kauneuttani (sekä lisäksi tosi pihi sen suhteen mitä itseeni törsään!) olisi tuo paketti aivan TÄYDELLINEN mulle 🙂 🙂 🙂

  • Heidi!!! <3 Mikä ihana superviesti, kiitos niin paljon, olen ihan onnellisesti tyrmääntynyt. <3 Voi meitä 50-vuotiaita, miten ollaankin tämän ikäisiä jo, mutta hei josko puolet elämästä olisi vielä jäljellä, siitä lähdetään tai vaikka yli puolet. 😉

   Onnea niin paljon arvontaan ja nöyrin kiitos <3

 • Oi, onnea nelivuotiaalle ja paljon hyviä blogivuosia lisää! ♥ Olet muuten puoli senttimetriä minua pidempi!

  Olen mukana kaikilla kolmella arvalla ja kerron, että luen blogiasi, koska kirjoitat hauskaa ja vakavaa asiaa, osaan hullutella ja irrotella, mutta myös seestyä ja fiilistellä. Olet bloggaajana jotenkin niin aito. Olen ihan blogikoukussa. 🙂

  • Eli olemme me kyllä ihan saman pituisia <3 Katja voi ei miten ihanasti kirjoitettu ja kirjabloggaajalta jotenkin vielä oikea kirsikka kakun päällä. <3 Freudilaisuus iskee vähän väliä täälläkin, hih. 😉

   Onnea arvontaan kovasti ja kiitos <3

 • Paljon onnea 4-vuotiaalle blogille. Kiva lukes samnaikäisen juttuja ❤️

  Kolmella arvalla mukana 😊

 • Onnea vielä tätäkin kautta nelivuotiaalle!
  Olet sydämellinen, aito ihminen ja kirjoitat kevyemmistä kuin vakavammistakin asioista niin että tekstiäsi ja ajatuksiasi lukee kiinnostuneena, ja moniin asioihin samaistuneena. <3
  Kolmella mukana.

 • Oikein paljon ONNEA!!! Sinun takia täällä käyn – oot aivan ihana, hauska ja rohkea nainen <3
  – Kolmella arvalla arvonnassa mukana ja kyllä oisin ihmeissään, jos noin paljon tuotteita saisin kokeiluun 😀

  Oikein ihanaa päivän jatkoa! Toivottavasti vatsa alkaa olemaan parempi <3

  • Ihanaa ja niin minäkin sinun <3 Kiitos niin paljon ja nyt on vihdoin maha rauhoittunut, yes ja on aikaa vastailla kommentteihinkin. <3

   Onnea arvontaan ihana Marru ja me ollaan blogimaailmassa tunnettu jo miltei tämä 4-vuotta <3

 • Onnea elämänmakuiselle nelivuotiaalle <3 <3 <3

  Täytän 50 ensi viikolla enkä vieläkään voi ymmärtää, että tuollainen tasaluku tulee mittariin. Keski-ikäisenä elo on kuitenkin hyvää kaikkine kommelluksineen… Blogimaailmassa olen jopa huomannut välillä, että joskus keski-ikäisyys on plussaa kun haetaan jotain "erilaista" tai halutaan laajentaa kohderyhmää eli ihan aina meitä nuoruuden taakse jättäneitä ei syrjitä.

  • Kiitos niin paljon ihana Tuuli <3

   Nytkö on se hetki ja on kyllä niin jännää sitten kuulla, miten vietit ja yllätettiinkö. <3

   Ihan totta, vaikka jossain sulkeutuu ovi iän vuoksi, niin jossain se aukeaa, hyvä me. <3

   Onnea arvontaan <3

 • monipuolisuus, aitous ja kepeys siinä blogisi valtit anytime85 @ luukku.com

 • Paljon onnea Tiia♥♥

  Olemme blogisi alusta asti olleet varsin läheisiä, vaikka blogiaiheemme ovatkin erit, mutta katselemme monia asioita samalta kantilta.

  Minä olen by the way 1,66 cm ja riitti vuonna koivu ja tähti myös Miss Suomi -kisoihin, joihin pyydettiin!!!!, mutta en tietenkään mennyt. Olin mallilaiha eli 45 kg, joten oi noita aikoja. Nyt vaatteet senkun kutistuvat kaapissa enkä saa irti mitään herkuttelun kieltävää, mutta härät ovatkin tunnettuja herkkusuita:)

  Blogisi on ihanan piristävä, mutta myös rohkeasti vaikeisiinkin asioihin tarttuva. Kirjoitat kiinnostavasti ja hymysi valaisee koko päivän yhtä hyvin kuin välillä mutrusuui.

  ♥♥♥

  • Meillä on yhteys, sitä ei käy kieltäminen ja ymmärrämme toisiamme rivienkin välistä. <3

   Sama ongelma, mutta hei onneksi ollaan joskus nautittu niistä mekoista erilaisilla vartaloillakin.

   Ihanasti sanottu, välillä olen kyllä mutrusuuna, olenhan nainen. <3

   Kiitos niin paljon Leena ystäväin ja onnea arvontaan <3

 • Onnea ihana Tiia blogillesi <3
  En ole mukana arvonnassa, mutta kiittelen aidosta, valoisasta ja elämänmakuisesta blogista, kiinnostavia kosmetiikkauutuuksia unohtamatta. <3

 • Onnea 4-vuotiaalle blogillesi ♥ Luen blogiasi, koska se on aito ja rehellinen ja sinunnäköiseesi. Olet itse positiivinen ja ihana ihminen; kaikki huomioiva. Rakastan kuviasi ja voin katsella niitä aina uudestaan ja uudestaan. Toivon blogillesi menestystä jatkossakin.

  Kolmella arvalla mukana synttäriarvonnassa ♥

  • Oi Krisse kiitos niin paljon ja ihanaa, jos tykkäät kuvista, itse niistä on aina niin epävarma. Hurjana onnea arvontaan ihanuus <3

 • Onnittelut miultakin🌸💚 sulla on mukavasti kirjoitettu teksti ja kivoja kuvia seassa.Oisko arpoja 1 tai 3😊 kosmetiikka paketti huikea😊

  • Kiitos niin paljon ja kun nimimerkkiä ei ole, niin arvan määriä on mahdotonta laskea, voih suru. Mutta jos näet tämän, niin. 🙂 Kovasti onnea arvontaan sinulle <3

 • Kolmella arvalla mukana 🙂

  Tykkään sun aidosta kirjoitustyylistäsi ja olet ihmisenä aivan ihana <3 Harvemmin pelkästään netin kautta joku tulee niin läheisen tuntuiseksi kuin mitä sinä olet tullut, harmi kun tuota välimatkaa on niin hurjasti, olisi kiva joskus nopeaa jutustelua kauemminkin vaihtaa kuulumisia nenätysten 🙂

  Niin ja paaaaljon onnitteluja <3

  • Kiitos niin paljon Mira ihana ja onneksi ollaan saatu livenäkin nähdä. <3 Niin kauniita sanoja, että tänä yönä näen varmasti todella hyviä unia. <3

   Onnea arvontaan Mira <3

 • Onnittelut 4-vuotiaalle blogille!💐❤️
  Kirjoitat aidosti ja rehellisesti asioista.
  Tykkään myös blogisi upeista kuvista.
  Mukana kolmella arvalla!

 • Onnea onnea blogille! Mahtavuutta kun aloitit, maailma olisi tylsempi paikka ilman sinua ja blogiasi. Tuo kertonee jo mielipiteeni 😉 <3

  3 x arpa taitaa ola saldoni 🙂

 • Kahdella mukana! Mukana ollaan edelleen, varmaan kolmisen vuotta ainakin olen blogiasi jo lueskellut. Saan blogistasi tosi hyviä vinkkejä (keski-ikäiselle:)!

  hippohiiri at gmail.com

 • 3 arpaa, bloggerin kautta luen 🙂 Onnea paljon ja ihanaa kevättä! Upea arvonta.
  minna1995(at)gmail.com

 • Onnea! Sinun blogi on yksi muutamasta blogista mitä seuraan säännöllisesti. Toivottavasti saamme lukea vielä monta, monta vuotta sinun kirjoituksiasi. siskot(at)gmx.com

 • Sä oot mun ensimmäinen blogikamu ja sun blogi on just niin kuin sinä, ihana, rönsyilevä, kaunis ja sydämellinen. Oot tärkeä mulle ❤️
  Paranemisia sinne ja ai niin, kolmella arvalla mukana ihanassa arvonnassa.

 • Onnea kovasti 4-vuotiaalle! Luen blogia koska se on lämminhenkinen ja asioita käsitellään positiivisen humoristisella, mutta samalla aidolla ja rohkealla tavalla. Kahdella arvalla mukaan.
  [email protected]

 • 100♥♥♥♥♥♥ kertaa ONNEA 4 vuotiaalle ihanalle blogillesi Tiia ♫♥♫
  Kahdella arvalla mukana ja varpahakki ylähäppäin ☺
  Mukavaa tiistaiehtoota ☺

 • Paljon onnea 4 v <3 Sinulla on lahja tuoda ajatuksesi esille avoimesti ja aidosti, omana itsenäsi. Joka tuutista tietysti seurataan 🙂

 • Mukana kolmella arvalla 🙂

  Sun blogi on niin aito ja ihailen kuinka puhut täällä monista sellaisista asioista joista moni vain haaveilee uskaltavansa puhua. Sinä oot kaunis, niin sisältä kun ulkoa. Meidän pieni kohtaaminen kolme vuotta sitten, lämmittää edelleen mieltä 🙂

  enni.ravander(at)evl.fi

  • Ja se kohtaaminen oli ihana ja kunpa näkisin vielä ihanan äitisikin joskus. <3 Olet niin ihana itse <3 paljon onnea arvontaan ja kiitos niin paljon Enni <3

  • Harmi, että välimatka on niin suuri! Mutta toivottavasti joskus näkisit mun äidin kans silti ja toivon myös itse, että nähdään uudestaan <3

  • Se olisi niin ihanaa, kun jotain oikein toivoo, niin ehkä se toteutuu <3 Kaipaan niin äitisi blogia ja teidän perhe vaikutti niin jotenkin lämminhenkiseltä ja paljon rakkautta huokui blogista. <3 Onneksi äitisi on facebookkaveri ja saan sitä kautta vähän kurkkia teidän elämää. 😉 Olisi mahtavaa nähdä teidät molemmat.

   Muiskuja <3

 • Kiitos juuri näistä oivaltavista ja suodattamattomista tarinoista😘 Luru

 • Onnea Tiia 4-vuotisesta blogitaipaleesta! Tänne tulee kerta toisensa jälkeen, koska tunnelma on kotoisa ja konstailematon. Laskelmoivuus ja elämän pintaliitely loistavat poissaolollaan. Mutta ehkä kuitenkin se kaikista painavin syy seurata blogiasi on se, että täältä välittyy joka kerta palanen inhimillistä elämää <3 Tapasi kommunikoida blogin lukijoiden kanssa on myös omaa luokkaansa. Eli ehkä yksi menestyksesi salaisuus on myös se läsnäolon tuntu, joka täällä aina on. Vaikka blogi olisi kuinka upea ja viimeisen päälle stailattu plus teksti kirjoitettu sanataituruudella, jää se etäiseksi ellei blogin pitäjä ehdi koskaan vastailla kommentteihin. Silloin tulee tunne, että miksi blogisti ajattelee minulla olen aikaa lukea hänen juttujaan ellei hänellä ole aikaa lukea lukijoiden viestejä. Mutta kukin tyylillään! Toivotan upeaa uutta vuoden kiertoa blogillesi :)!!! t. Maarit

  • Maarit voi miten kauniisti jaksoit kertoa. <3 Minulle teidän kommentit ovat kaikki kaikessa ja olisi aika tyhjä olo ilman niitä. Koska olen huomannut toki saavani paljon vertaistukea, mutta on tunne, että yhteisöllisyyden kautta, sitä on saanut myös lukijatkin. Lukijat lukevat toistensa tarinoita kommenttikentässä, voisiko mikään olla parempaa. Olen tästä ikikiitollinen, enkä lakkaa hämmästelemästä. <3

   Kiitos niin paljon vielä ja paljon onnea arvontaan sinulle Maarit. <3 Kunpa tästä sinunkin kommentista saisi taulun seinälle ja sieltä voisi aina valaa ajoittain uskoa itselle, kun epäuskon hetki iskee.

 • Onnea 4-vuotiaalle. Aikalailla alusta asti olen kulkenut blogisi mukana. Eniten pidän aitoudesta ja siitä että kaikki ei ole siloteltua kiiltokuvaa.

  Kolmella arvalla mukana 🙂

  • Ja sinä oot super, niin aito pakkaus, että oksat pois ja fiksu. <3

   Kovasti onnea arvontaan Rva Kepponen ja kiitos niin paljon <3

 • Olet aidosti oma itsesi. Ei haittaa vaikka kasvoilla ei ole meikkiä tai matot eivät ole suorassa. Kiva kun koiruli kulkee kuvissa mukana. Yhdellä arvalla mukana arvonnassa. Tv.Jaana

  • Ihana kuulla, että meikittömyyskin on yes. Mieluiten olen täällä milloin mitenkin, sillä sehän on sitä vaihtelevaa elämää. <3 Kiitos Jaana ihanista sanoista ja paljon onnea arvontaan <3

 • Mukavahan blogiasi on lukea. Vaikutat aidolta suomalaiselta naiselta. Olen mukana yhdellä arvalla. Ihanaa pääsiäistä 🙂 t. Virva

 • Onnea blogille ja uudistuneelle ja tyylikkäälle sivustolle:) En osallistu nyt arvontaan, mutta osallistun kehuntaan.)
  Mahtava blogi, täynnä hauskoja juttuja huumorilla ja itseironialla kerrottuja, sekä välillä rautaisia asiajuttuja. Kiva kun olen saanut tutustua sinuun <3 Koeta parantua!

 • Sydämelliset onnittelut Tiia! 🙂 Blogiasi on ihana seurata, olet ihan suosikkini. Sinulla on aitoja tarinoita, kauneutta, pohdintaa ja tapahtumakuvauksia mukavalla kerronnalla ja kauniilla kuvilla. Mukavaa seurata, onnellista synttäriä! <3

  Maisa
  [email protected]

  • Maisa kiitos ihan hurjasti näistä sanoista, täällä ihan häkellyn. Sitä vaan kirjoittelee omassa kuplassaan ja aina on yhtä ilahduttavaa ja samalla hämmentävää, kuulla positiivisia asioita blogista. 🙂

   Onnea Maisa arvontaanja kiitos <3

 • Paljon onnea 4-vuotiaalle ♥♥♥♥ Hip-hip-hurraa!!!!!

  Aloitin bloggaamisen vain vähän reilu vuosi aiemmin kuin sinä. Minusta on välillä hauska käydä katsomassa ihan ensimmäisiä omia postauksia ja muistella alkuaikoja.

  Menestystä tuleville blogivuosille ja pikaista toipumista vatsataudistasi ♥

 • Onnea 4-vuotiaalle! Toivon sinun pysyvän omana itsenäsi, koska se on parasta luettavaa ja kaunistelematonta arkea! 🙂

  Mukana kolmella arvalla.

  xevex82(at)gmail.com

 • Onnea blogille, toivottavasti jatkat vielä pitkään! Yhdellä arvalla mukana.
  mannanpostiatluukkupistecom

 • Paljon onnea 4-vuotiaalle blogille! Ihana blogi, jota lukiessa tulee hyvälle tuulelle minäkin keksi-ikäinen. Voi niin samaistua ja naurunpurskahduksiltakaan en välty!
  Kahdella arvalla mukana.
  Paranemisia!

  • Ihan parasta on saada hymy huulille ja vielä samaistumispintaa, nämä asiat tekee täällä onnelliseksi. <3

   Kiitos sinulle ja kovasti onnea arvontaan <3

 • Onnea 4-vuotiaalle! Ihana, keskusteleva, rehellinen, aito. Noilla sanoilla kuvailen blogiasi. Jösses, mikä palkinto. Noilla restauroisi jo tällaisenkin naaman ja vähän muutakin! Kolmella mukana.

 • Hurjasti Onnea synttäreiden johdosta. Huikea arvonta johon osallistun 3 arvalla. Tätä blogia on kirjoitettu rehellisellä ja rennon ronskilla otteella, siitä mie tykkään.
  [email protected]

 • Onnea! Kirjauduin juuri seuraamaan ja lukemaan blogiasi. Aiemmin olen seurannut vain instagramista sinua. Eli olen blogin lukija sekä instan. Olisipa arpa-onnea. [email protected]

 • Tällaisena keski-ikäisenä blogistasi löytyy niin paljon kosketuspintaa ja tykkään tyylistäsi kirjoittaa aidosti ja elämänläheisesti ❤️

  Vissiin 3 arpaa. Tai 2 😊

  • Sanna aivan mahtavaa kuulla ja se on juuri se mitä toivonkin nykyään blogilta ja 4-vuotta sitten en osannut sellaista edes toivoa tai unelmoida. Kiitos niin paljon, että olet täällä. <3 Onnea arvontaan ja kiitos <3

 • Onnea 4-vuotiaalle!

  Luen blogiasi, koska siitä tulee hyvälle tuulelle, vaikka välillä on vähän rankempiakin juttuja. Luen blogiasi myös siksi, että samanikäisen ihmisen blogia lukiessa voi tulla samaistumista. Onhan se nyt ihan eri asia kukea Tiian, Minäkö keski-ikäinen? -juttuja kuin jonkin parikymppisen tyttelin. Näin se vain menee.

  Kolmella arvalla mukana arvonnassa.

  Pikaista paranemista. <3

  • Näin se vaan menee itselläkin, vaikka ihaniin nuoriin olen täällä törmännyt ja he ovatkin niin fiksuja. Sinä olet super ja kiitos kun olet täällä ja toivon, että joskus ihan törmätäänkin. <3

   Kiitos kovasti ja paljon onnea arvontaan Mannilainen <3

 • Onnea 4-vuotiaalle blogille 🙂 Sinun tyylisi kirjoittaa vakavastakin aiheesta on todella mielenkiintoinen ja osaat hyvin ottaa lukijan. Olen huono seuraamaan blogeja, mutta tämä on vain koukuttanut. Ja tietysti kuvat ovat loistavia, tykkään tyylistäsi. Mukana arvonnassa kolmella arvalla.

 • Onnea❤️. Luen koska blogisi on ihanan rento ja elämänmakuinen ja tietty koska ollaan yhtä vanhoja tai nuoria – miltä nyt milloinkin sattuu tuntumaan. Seuraan myös instassa! virpi_p(at)yahoo.com

 • Onnea 4-vuotiaalle! <3

  Luen sun blogia, koska sulla vaan on niin hyvät jutut ja kuvat on ihastuttavia. <3 Ollaan samanlaisia keräilijäluonteita, joten ihastelen aina sun kokoelmia kuvista. 😀

  Oot kaunis ja ihana, siihen ei ikä vaikuta! <3

  Kolme arpaa.

  sannamaria77 at gmail.com

 • Onnea 4-vuotiaalle! Mukana arvonnassa kolmella arvalla. Jatka samaan aitoon ja kivaan tyyliin. Sinulla on kirjoittamisen lahja <3

 • Käyn täällä kurkkimassa aina mitä siellä suuressa kaupungissa tapahtuu 😉 Täällä korvessa kun ei tapahdu mitään. Kahdella arvalla mukana ja tuossahan sitä olis jakamista koko suvun naisten kesken.

 • Voi sinua, toivottavasti tauti on jo ohi.
  Oikein hyvää blogisynttäriä Tiia ihanainen:)

 • Paljolti Onnea! 😘 Tykkään sun tyylistä! ☺ Rehellisestä, hauskasta, ajatuksia herättävästä ja insoiroivasta tavasta kirjoittaa 😍 Kolmella arvalla mukaan kisaan ☺

 • Paljon onnea!

  Luen blogia, koska omasta elämästä tunnistan paljon samoja asioita ja sävyjä, mitä sulla on. Sä oot niin ehtiväinen, että sun seikkailuista on kiva lukea.

  Seuraan Bloglovinin kautta. Mint Candy
  tramp[@]netti.fi

  • Mint Candy todella kiva kuulla, aina on jotenkin erityisen lämmittävää, jos ihmiset saa samaistumispintaa. Kovasti sinulle onnea arvontaan ja kiitos kauniista sanoistasi <3

 • Olen seurannut blogiasi ainakin kaksi vuotta, se kertonee että pidän blogistasi! Onnittelut 4-vuotiaalle!
  Arvalla mukana, t. Ann A

 • Pidän kirjoitusten monipuolisuudesta – välillä turistaan elävän elämän kommelluksista, ja seuraavana hetkenä saakin ihastella kosmetiikkauutuuksia.
  Kahdella mukana.
  [email protected]

 • Onnittelut 4 vuotiaalle. Olen noin vuoden seurannut blogiasi. Olen sinua vanhempi, mutta juttusi kiinnostavat. Kirjoitat hauskasti ja rehellisesti.
  [email protected]

  • Kuulostaa ihanalta <3 kuulostaakohan toi muuten hih väärältä. Kovasti onnea arvontaan ja kiitos niin paljon kauniista sanoista <3

 • Kiva lukea blogia,kirjoitat aidosti ja rehellisesti erillaisista aiheista.seuraan myös instaa.

 • Onnea blogille<3 Kirjoitat kivasti ja itsekin lähestyn keski-ikää, niin osaan samaistua. Seuraan myös instassa. Eli kahdella arvalla mukana. [email protected]

 • Hellurei �� kolmella arvalla mukana , edelleenkään en ymmärrä miten jollakin on sana näin hienosti hallussa , saati että sen aaa vielä kirjalliseen muotoon . Hyväntuulinen blogi , kiitos ��☀��

  • Hellurei Kirsi ja apua miten kauniisti sanottu, nyt menin sanattomaksi onnesta. <3 Kiitos niin kovasti ja onnea Kirsi arvontaan <3

 • Onnea onnea 🙂 saat olla ilonen kun noilla purkeilla saat itsestäsi kakskymppisen näkösen, mun työkalupakkiin tarttis laittaa saha nenän lyhennyksen, tönäri pitään luomia ylhäällä, ruutta imemään ihrat kalkkunan heltasta, jesaria kiristään ylimääräiset nahkat takaraivolle ja uretaania ruutallin täyttään poskipäät ja ja otsan laaksot..onnea meille ikääntyville 😀

  • Olet ihan super, voi kiitos tästä ja ihan tältä täälläkin tuntuu ja näkisit vaan tämän mahatautisen. Kiitos sinulle ja onnea tuhannesti arvontaan <3

 • Voi onnea, onnea. Eikö ole uskomatonta, kuinka aika menee? Juurihan tämän bloggaamisen aloitti ja nyt jo neljä vuotta takana. Upeaa nousukiitoa on ollut Tiian tämä sinun blogiurasi ja niin onnellinen olen sinulta saamistamme vinkeistä. Tämä blogi on kuin sinä: hersyvä, kaunis ja ainutlaatuinen. Ihana! Taidan kaikki arvat lunastaa, koska joka tuutista blogia seuraan 🙂

  • Jani olen niin onnellinen Maijun kanssa, että olemme saaneet teistä ystävät ja hei teidän kanssa saa nauraa, niin että voi mahoton, tarvitaan niitä TENOJA. 😉

   Olet super ihana tyyppi ja olen onnekas, että olet elämässäni, vaikka ei usein nähdäkään, niin tiedän, että siellä olet.

   Onnea kovasti arvontaan Jani <3 ja terkkuja ihanalle Aleksille <3

 • Paljon onnea 4-vuotiaalle🤗kahdella arvalla mukana arvonnassa. Pidän blogistasi sen monipuolisuuden takia. On ihanaa kosmetiikkajuttua ja monen monta hyvää tuotevinkkiä olen saanut.Kauniit ja kotoisat kuvat sinulle tärkeistä asioista ja karvakaverit on myös mun sydäntä lähellä. Niin ja kiva kun se komistuskin joskus siellä vilahtaa…😘. Voi kivoja aiheita on ollut niin paljon ja on hyvä että löysin blogisi. Se on tuonut piristystä joskus vähän ankeisiinkin päiviin ja pohdit asioita lämmöllä ja sydämellä. Kiitos kun olet 😍😍😍

  • Hihi voi komistus tuossa jo nukkua tuhisee, mutta täytyypä joskus taas napata hänestäkin foto. 😉 <3 Kiitos sinulle kun olet ja kiitos aivan mielettömän paljon kauniista sanoista, sillä jo tiedän, että tänä yönä menen onnellisena nukkumaan ja näen hyviä unia. <3

   Onnea arvontaan Ansku ja kiitos <3

 • Sylintäydeltä onnitteluja 4vuotiaalle♥ Olet kyllä aivan upea nainen ja niin hyväntahtoinen ja sydämellinen tämä blogisi on, täällä on kiva vierailla! Arvostan suuresti sitä että olet valmis "taistelemaan" jos näät että joku asia ei mene oikein, sinulla on vahva omatunto ja olet rohkea nainen. Sinusta on tässä bloggaillessa saanut myös sellaisen kauniin kuvan, että sinulla on arvot kunnossa♥ Kerrot rohkeasti omat mielipiteesi ja sinulla on vahva itsetunto, yksi ihana piirre on jota suorastaan sinussa rakastan..osaat nauraa myös itsellesi ja elämässä pitää olla pikkuisen huumoriakin:) Kaikkea hyvää sinulle ja blogillesi, kiva kun saan näin blogin kautta olla ystäväsi♥

  • Kaikki sanat sinulle myös takaisin, olet maailman kultaisin ja oikea blogimaailman valo. <3 Pelkkää sydäntä ja sydämellisyyttä. Nöyrin kiitos näistä niin kauniista sanoista ja hurjasti onnea arvontaan Päde <3

 • Onnea, onnea!
  Blogissasi on aina mielenkiintoista luettavaa ja tosi kivoja kuvia. Jos jotain pitää toivoa, vastaan kirjallisuus ja kaikki kodin säilytysratkaisut – ne kiinnostavat aina.
  -minttu47-
  [email protected]

  • Hei mahtavaa kuulla Minttu. Pitää ehdottomasti lisää vinkkailla kirjoista täällä blogissa ja kodin säilytysratkaisut, no mikä ettei tämäkin, vaikka meillä ne ei ole parhaat ja hajontaa on joka huoneessa, mutta katsellaan mitä saan aikaiseksi, nimittäin ikinä en ole kirjoittanut kodin säilytysratkaisuista. Kiva vinkki kiitos kovasti ja onnea arvontaan <3

 • Onnea 4-vuotiaalle! Muistan niin tuon sinun ensimmäisen bostauksesi, ihana. En matkassa ole tuota neljää vuotta ollut, mutta ekan postauksen käyn yleensä kaikilta lukemassa. <3
  Kahdella mukana arvonnassa!

  • Hei ihana tapa, minunkin pitää tehdä sama juttu eli lukea ensimmäinen postaus. Siinä on paljon sellaista, mikä on muuttunut ja mitä blogin pitäjä on ajatellut blogia aloittaessaan. Ihana vinkki ja kiitos kovasti. Onnea arvontaan Kaisa <3

 • Odotan aina innolla uusia postauksiasi. Olen itsekkin tälläinen keski-ikäinen elämän pikkuihannuuksista nauttiva täti.Elämässäsi on sellaisia kohtaamisia ja tapahtumia, että niitä on hohdokasta seurata. Kuvat mukeineen plussaa:)
  Mukana kolmella arvalla.
  [email protected]

 • Onnea! 💕

  Sinun juttuja on aina niin mukavaa lueskella! Oot niin pirskahteleva! 😂

  Huikea palkinto! Kolmella arvalla sitä tavoittelemassa!

 • Onnittelut nelivuotiaalle. Mukana en ihan niin pitkään ole ollut, mutta pitkään mukana keikuttu. Välillä on jaksoja, etten blogissa käy, mutta jälkeenpäin käyn kuitenkin lukemattomat päivitykset lukemassa. Blogisi on kuin elämä itse, on ylä- ja alamäkiä, välillä itketään, mutta useimmiten nauretaan. Kiitos ihanainen nainen, jatka samalla tyylillä.

  Huhhahhei, mukana kolmella arvalla!

  • Hovatar kiitos niin paljo ja voi kunpa näkisin kaikkien teidän ihanian kasvot, sillä tänään olette täyttäneet sydämeni sellaisella lämmöllä, että kohta on ihana mennä nukkumaan ja katsella hyviä unia.

   Kiitos niin paljon ja onnea kovasti sinulle arvontaan <3

 • Onnea reippaalle 4-vuotiaalle 🌹
  Miksikö luen blogiasi ?
  Miksi en lukisi ? Mukavaa, luontevaa, hyväntuulista jutustelua, joka saa vuoroin nauramaan ääneen, vuoroin liikuttumaan ja miettimään asioita omassa elämässä … Ihan joka postausta en ole ehtinyt/jaksanut nyt lukea tai kommentoida sitkaan lenssun vuoksi. Tänään on oikeastaan ensimmäinen päivä reilun kahden viikon aikana, että alan uskoa elämän voittavan. Ja mistäs minä itseni löydänkään 😊
  Arvonnassa olen mukana kahdella arvalla – päivittyisi omat kosmetiikka varastot heti kerralla ja kunnolla 😊
  Ps. Löysin muuten omalta Kärkkäiseltä suosittelemaasi Essence-sarjaa … varovaisesti hankin uuden ripsarin tuosta sarjasta !

  • Ritva kiitos niin paljon kauniista sanoista. En ole essencen ripsareita vielä testannut, mutta aion korjata tuon asian, sillä olen kuullut niistä paljon kehuja eli toivon, että tykkäät ja niin kiva, että kerroit. <3

   Eikä mitään paineita, kukin lukee silloin kun tuntuu siltä. <3 Hyvä, että elämä voittaa, hurja on ollut flunssasi.

   Kiitos sinulle hurjasti kauniista sanoista ja ihanaa, että olet täällä. <3 Onnea kovasti arvontaan Ritva <3

 • Apua, meniköhän ensimmäinen kommentti jonnekin bloggerin bittivirhesyvyyksiin? Se nimittäin ilmoitti virheestä… Siis uudelleen, Sylin täydeltä Onnea Tiia ihanainen<3 Luen koska olen keski-ikäinen ja kaipaan aitoutta ja vertaistukea tähän mummokuumeen sävyttämään harmaaseen arkeen. Ja välillä niitä hillittömiä naurun pyrskähdyksia joita jotkut kirjoituksesi aiheuttavat…:)) Kolmella arvalla mukaan…

  • Ei tullut ensimmäistä perille, joskus tämä blogger kiukuttelee. Ihanaa kun jaksoit vielä uudelleen kommentoida. <3 Kiitos sinulle Sari ihanuus ja kaikista kommenteista ja olet ollut mukana miltei alusta asti. Kiitos blogiystävyydestä ja vertaistuesta. <3Kiitos kauniista sanoista. <3

   Paljon sinulle onnea arvontaan <3

 • Ihan alkuun onnentoivotukset nelivuotiaalle ❤ja seuraavaksi tunnustus että ensimmäistä kertaa olen täällä vierailulla. Tuntuu että aika ei riitä blogien seuraamiseen, mutta instan puolella olen vannoutunut seuraaja…En kyllä itsekään ymmärrä, miksi osallistun arvontaan, sillä minähän olen se, jolla womencavessa on hyllykkö työkaluille, ei kosmetiikalle ��Mutta tässä sitä ollaan, osallistumassa naisjuttuarvontaan. Ihanaa kevättä ja onnea vielä kerran.

  • Oot super ja ihanaa, että osallistut ja ei vaan voi riittää aikaa kaikkeen. Kyllä kosmetiikka aina piristää, vaikka naisluola olisikin pullollaan työkaluja, me naiset olemme niin monipuolisia, että voimme tykätä molemmista.

   Onnea kovasti arvontaan Marika ja kiitos <3

 • Hurjasti paljon onnea 4-vuotiaalle blogille. Minä luen blogiasi puhtaasti siitä syystä, että tykkään sun tavasta kirjoittaa ja vaikka ei olla koskaan tavattu, pidän sua hyvänä tyyppinä. Blogissasi on kerta toisensa jälkeen ihan super ihania kuvia ja jutun juurta löydät kattavasti vähän kaikesta. Mukana 3 arvalla ja pst. tosi kiva uusia banneri.

  Niin ja pikaiset toipumiset sinne. <3

 • Onnea 4-vuotiaalle taaperolle – ja onnea sinulle, Tiia ihaNainen <3 Jos tässä alkaisin kehua, ei loppua taitaisi vähään aikaan tulla, mutta minulle sinun blogisi on se paikka, josta löytyy väriä, iloa ja eloa – ajattelemisen aihetta, ilonpisaroita ja välillä silmän kostukettakin, aitoutta, rehellistä pohdintaa, hömppää ja vinkit siihen parhaaseen huulipunaan. Ja paljon, paljon muuta <3 Sinä olet sinä – ja se riittää <3

  • Hihi ja kehua ei lainkaan tarvitsekaan, oli sellainen risut ja ruusut heitto. Ihanaa, jos riittää, että saa vain olla oma itsensä. <3 Muiskuja sinulle Lady, olet huipputyyppi, periaatteen nainen ja maailman sydämellisin ja oikeudenmukaisin.

   Onnea arvontaan ja ihanaa pääsiäistä <3

 • 3 arpaa! Luen blogiasi, oon lukenut alusta asti, koska olet luonnollisesti sinä, et esitä.
  Päivi/ex-nunju/rullallalei

 • Kahdella arvalla mukana! On ihanaa kun kaikissa blogeissa ei ole vain parikymppisiä kaunottaria, vaan löytyy myös elämää nähneitä kirjoittajia (toki kaunotar sinäkin!). 🙂
  [email protected]

 • Onnea neljä vuotiaalle ❤ Tykkään tosi paljon tosta uudesta bannerista ja mitä tulee blogin nimeen: ymmärrän todella hyvin. Pyöritin itse pari vuotta noita mietteitä, käytössä lopetin kokonaan kirjoittamisen välissä kunnes taas jatkoin ja silti ei tuntunut oikealta. Kyllä se sieltä tulee vielä, jos on tarve.

  Kolmella arvalla mukana.

  • Juu nimi voi muuten toimia, niin blogin perustamisen suhteen, kuin muutenkin esteenä. Ihanaa, kun et lopettanut ja vaikka on pieni taaperokin siellä.

   Satu onnea kovasti arvontaan ja ihanaa päivää <3

 • Onnea, on hienoa olla keski-ikäinen loppujen lopuksi, osaa iloita erilaisista asioista kuin nuorempana. Yksi arpa.

  aiholapp at lailanet.fi

 • Onnea niin paljon blogillesi ihana Tiia❤ on ollu ilo lukea sun postauksia täällä ja mukana ollaan arvonnassa 2 arvalla, noi lorealin age perfect kasvovoiteet menis mun äidilleni ja loput tuotteet pitäisin ittelläni❤

  [email protected]

  • Ihanaa kuulla, kiitos Hanna niin paljon. Kiva myös kuulla, jos arpaonni käy, että olisi useammalle iloa. Onnea kovasti arvontaan ja mukavaa pääsiäistä <3

 • Tämä sinun blogisi on niin ihana. Täällä käydessä saa nauraa ja blogisi herättää tunteita. En ehdi täällä joka päivä käydä mutta mielelläni täällä käyn aina kun ehdin. Olisipa ihana nähdä joskus taas livenä😘 Ihanaa päivää sinne ❤️ Minä makaan täällä noidannuoli selässä auts…

  • Olet aina niin ihana ja on mahtavaa, että ollaan nähty livenä, miten iloa pulppuava sydämellinen ja kaunis olet <3 Onnea arvontaan Jaana ja hurjasti zemppiä kivuliaan noidannuolen kanssa. <3

 • Onnea 4-vuotiaalle.
  Mun suosikki blogi. Kahdella arvalla mukana.
  >Leena

 • Onnea blogille! Musta on niin ihana lukea sun blogia kun siitä välittyy aito sinä! Ja seurailen bloggerissa ja instassa 😊

 • Onneksi olkoon 4-vuotiaalle, olet tehnyt historiaa monella tavoin ja räjäyttänyt potin. Jo alkuun tykkäsin postauksistasi ja asia ei ole muuttunut miksikään, tosin valitsen vähän aiheita koska olet ahkera ja aktiivinen ja minä laiska:) Itse olen pyörinyt täällä jo ainakin sata vuotta, mutta satuilu unohtuu välillä kokonaan, enkä ole kirjoitellut omia ajankohtaisia juttuja kuin ehkä pari kolme korkeintaan, enkä muutakaan kuin kerran pari kuussa:) Ketä semmonen kiinnostaa, sen lisäksi että olen yli-ikäinen harppu, joka nyyhöttää pari päivää kirjastossa ja muuten kotoilee. Päivittäminen on lukijoiden huomioonottamista ja kuuluu kohteliaisuuteen ja oikeaan vloggailuun ja bloggailuun kuten Sinulla:) Ja pyh olet vielä nätti ja nuori ja viidella arvalla mukana:) No ei vaiteskaan, kun kahdella, instagrammissa olen, mutta en pääse lataamaan kun en ota älypuhelimille kuvia ja salasanatkin taitaa olla kiven alla:) Aurinkoista ja hyvää pääsiäisaikaa Tiialle ❤️

  • Irja <3 ja itse sitä ajattelee, että sitä pipertää omassa kuplassaan, eli kiitos niin paljon sanoistasi ja täytyy ottaa näistä teidän kauniista sanoista kuvakaappauksia uskonvahvistukseksi niihin päiviin, kun pelottaa tai usko on koetuksella.

   Mielestäni olet niin ihana ja värikäs persoona, sanataituri ja suuri kelaaja, joten todellakin kiinnostaa. Mutta totta kai elämä vie, ymmärrän sen hyvin. <3

   Kolme arpaa, koska tiedän, että olet seuraajana instassa. <3

   Oikein sydämellistä pääsiäistä ja kiitos <3

 • Huikean paljon onnea 4-vuotiaalle! Mukana kolmella arvalla 🙂

  Minä tykkään blogistasi, koska löydän pohdinnoistasi paljon samaistuttavaa ja olet monella tapaa aito ja ihana ja hauska 🙂 Sinussa ei ole tippaakaan teeskentelyä tai ylimielisyyttä, vaan uskallat olla oma itsesi. Sitä paitsi autoit mua löytämään lempparihajuveteni, ja tulet aina mieleeni, kun suihkauttelen Jimmy Choota 😀

  • Olet niin ihana ja fantastinen kirjoittaja ja minä samaistun suhun <3 Se Jimmy Choo, vitsi olen niin iloinen siitä, että pystyin olla avuksi.

   Onnea arvontaan ihana Tuula ja kivaa pääsiäistä <3

 • Oikein paljon onnea! Itse olen miettinyt bloggaamisen aloittamista 8 vuotta 😀 Ja vieläkin on vähän suottaapi olla että alotan, suottaapi olla etten sittenkään meininki 😀 Varmasti pitäis joko aloittaa nyt tai olla aloittamatta. Pelottaa vaan mitä ne muut ajattelee, mutta eihän silläkään ole oikeastaan mitään väliä! Kiitps sulle piristävästä blogistasi 🙂

  [email protected] Kahsdella oon mukana!

  • Selvästi se siellä kytee ja pelko oli täälläkin ja kaksi ensimmäistä vuotta suorastaan vangitseva ja ajoittain pelottaa vieläkin, mutta suosittelen, että vaan aloitat, et tiedä mitä kaikkea mukavaa elämä tuokaan blogin myötä. Kun se siellä kuitenkin ajatuksen siemenenä on kytenyt jo niin kauan.

   Onnea arvontaan ja kiitos kovasti sinulle Nenna <3

  • Selvästi se siellä kytee ja pelko oli täälläkin ja kaksi ensimmäistä vuotta suorastaan vangitseva ja ajoittain pelottaa vieläkin, mutta suosittelen, että vaan aloitat, et tiedä mitä kaikkea mukavaa elämä tuokaan blogin myötä. Kun se siellä kuitenkin ajatuksen siemenenä on kytenyt jo niin kauan.

   Onnea arvontaan ja kiitos kovasti sinulle Nenna <3

 • Onnea Onnea Suomen upein keski-ikäinen, täällä ahmin postauksiasi, jotka jäivät matkalla huonojen yhteyksien vuoksi lukematta. On ollut ilo tutustua sinuun jo silloin kolmisen vuotta sitten, muistan niin elävästi ne meikkikutsut siellä upeassa linnamiljöössä, jossa ensimmäisen kerran tavattiin <3

  • Ihana Heli ja höpsis sinä olet niin upea ja säteilet ja hehkut aina. <3 Niin on ollut ja siitäkin on nyt tasan 3-vuotta kun sain ilon tutustua sinuun.

   Onnea arvontaan ihanuus <3

 • Onnea blogivuosista! 🙂

  Blogisi on yksinkertaisesti ihana! Kirjoitat suorasti ja aidosti. Täällä seurailee tämmöinen 23-vuotias, jonka suosikkiblogeihin kuuluu ehdottomasti tämä blogi. Nykyisin blogit on toisinaan melkoista pintaliitoa ja uskon, että tämän blogin kohdalla aitous on se joka vetää lukijoita puoleensa. Täytyy myös sanoa, että olet mielestäni todella kaunis! Luonnollinen! 🙂

  Jatka samaa rataa! ❤

  3 arvalla mukaan 🙂

  Jonnarawr(at)hotmail.fi

  • Ooh miten ihana kommentti. Kiitos niin paljon ja siinä aina jotain ihan ekstraa että nuori lukijakin halua lukea keski-ikäisen edesottamuksia Kiitos kauniista sanoista ja hirmuisesti sinulle onnea arvontaan. 💙💙💙

 • Paljon onnea 4-vuotiaalle blogillesi. Minä olen innokas lukijasi, koska muun muassa osaat sen taidon, että saat minut rentoutumaan. Varmasti muutkin. Hienoa, että osallistuit tuohon kisaan. Eivät nuoret siloihoiset tarvitse meikkiä niin paljon kuin me keski-ikäiset. Vai onkohan näin?Ihana arvonta.

  • Marja miten hienoa kuulla, Kiitos niin paljon 😘 hih en tiedä, ehkä suurin osa tykkää hieman huulipunasi sipaista. Oikein paljon onnea sinulle arvontaan ja ihanaa pääsiäistä💙

 • Heijaa! Onnea. Luen blogiasi (& instagramia) muun muassa siksi, että täältä saa niin hyviä vinkkejä. Nimim. Essenceä kynsissä ja lämpörullat päässä :DDD

  • Ihana Johanna, kiitos ja hih essence on kyllä ihana ja lämpörullat parasta hiuksille maailmassa. Onnea kovasti arvontaan ja ihanaa pääsiäistä sinulle <3

  • Ihana Sinä ja lämpörullat on parasta mitä hiuksille on keksitty ja essencelle on loistava merkki. onnea arvontaan kiitos niin paljon💙

 • Mukana kahdella arvalla! Sun blogia on mukava lukea erityisesti sen aitouden ja elämänläheisyyden takia 🙂

 • Kyllä tämä Tiia on aina päivän piriste lukea näitä Sun postauksii, kuin myös jos ovellasi tavataan!En tiedä montako arpaa, mutta mukana arvonnassa!
  Oikein ihanaa aurinkoista päivää ja pääsiäistä Sinulle!
  T: Jaana

  • Oi ihana Sinä toivottavasti taas tapaamme. kaksi arpaa ettet taida olla Instagramissa Onnea kovasti arvontaan💙 ihanaa pääsiäistä😘

 • Onnea 4-vuotiaalle ja sinulle.
  Olen mielessäni joskus arvaillut ikääsi tuon otsikon vuoksi, ja vastannut mielessäni TIIA ET OLE. Siksi järkytyin, kun luin ikäsi. Piti oikein hieraista silmiäni. Veikkasin ikäeroamme 30 -32 vuodeksi, mutta sitä onkin vain 20 vuotta.
  No niin asiaan. Luen blogiasi siksi, että olin aluksi vain utelias kurkkaamaan itseäni huomattavasti nuoremman naisen blogiin. Ajattelin sen tuovan uutta perspektiiviä tyttärieni elämään ja maailmankatsomukseen. Jäinkin koukkuun. Kauniiden kuvien väliin mahtuu kaikkea inhimillistä. Ihailen rohkeuttasi.
  Arvonnassa en ole mukana, koska käytän niin vähän kosmetiikkaa.
  Hyvää päivän jatkoa sinulle <3

  • Voi ei kaunein kohteliaisuus ehdottomasti, kun sanotaan nuoremman näköiseksi kuin oon.💙😘💙

   Minulla bloggaajan persoona on tosi tärkeä seuraa blogia laidasta laitaan tykkään sinusta aivan hirmuisesti Sinussa on semmosta syvä elämänviisautta. Kiitos niin paljon Kirsti Kaija ja sydämellistä pääsiäistä 😘

 • Onnea 4-vuotiaalle,seuraan päivittäin blogiasi, olet ihanan aito lämmin suloinen mukava herttainen ,kosmetiikkajutut parhaita.Yhdellä arvalla mukana [email protected]

  • Kiitos niin paljon kauniista sanoista marja-leena ja ihanaa kun kosmetiikka jutut kiinnostaa myöskin Onnea sinulle paljon arvontaan ja ihanaa pääsiäistä 💙💙💙

 • Onnittelut nelivuotiaalle blogille!
  Mukavaa seurattavaahan tämä tietenkin on. =)

  Mukana 2lla arvalla.
  sanna.pietinen(at)gmail.com

 • Onnittelut neljästä vuodesta. Käyn lukemassa aika usein mutta harvoin kommentoin. Pääosassa kai blogissasi on ulkoiset kauneustuotteet ja niiden esittely mutta onhan täällä paljon muutakin ja olet ottanut esille myös elämän kipeitä asioita, kiitos niistä. Peilaamalla toiseen ihminen oppii aina jotakin itsestään.
  Ehkä olisi pitänyt hoitaa kasvojen ihoa aikoinaan aktiivisemmin ja nyt päälle 60-kymppisenä tuntuu, että iho alkaa rypistymään muualtakin kuin silmien ympäriltä. Pintakuivuus ja couperosa ovat pahimmat ongelmat samoin pienet maksaläikät ja suuret ihohuokoset nenän pelissä ja leuassa. Apteekkikosmetiikkaa olen käyttänyt ja joku Bb-voide on käytössä. En sitten millään maksaisi ihonhoitorasvasta yli 30 euroa, kun niitä pulloja on tälläkin hetkellä melkein käyttämättöminä ja vanhentuneita. Annapa joku vinkki päivävoiteeksi ja mitä muuta ikäiseni iho kaipaisi? Muutapa meikkiä en käytä kuin huulipunaa. Silmät vuotavat herkästi, joten ripsiväriä en voi käyttää.
  Hyvää pääsiäistä sinulle ja en nyt tule mukaan arvontaan.

  • Hei Beate, ihanaa että käyt. <3 Pääosassa ei ehkä ole kosmetiikka, mutta ehkä fifty fifty tai 40%. 🙂 Faktahan on, ettei jatkuvasti pysty ammentaamaan sielujensa syövereistä. 🙂

   Täällä sama ongelma pintakuivuus ja couperosa ja kyllä ehdottomasti suosittelisin kasvovesiä ja jotain runsaampaa voidetta yöksi. Päiväksi kevyempi päivävoide ja yöksi kermaisempi. Hirmuisen vaikeaa on keksiä 30e alle tuotteita, jotka toimisivat meidän ikäisillä, mutta voin sanoa, että L'Orealin Age Perfect on tosi hyvä ja hoitava ja Cittareissa on usein vielä -40%, niin voisit saada todella edukkaasti ja samahan on Lumenen kanssa. Itse olen tykästynyt Lumenen Sisu sarjaan, joka on hoitava. Kenties joltain luonnonkosmetiikkamerkiltä voisi saada hieman vielä edukkaammin.

   Oikein ihanaa pääsiäistä sinulle Beate <3

 • Sinulla on sana hallussa Tiia! Ja sinussa on rohkeutta, sille täysi kymppi. Ja kuvamaailmasi on niin hyväntuulinen ja värikäs. Onnea neljävuotiaalle blogille. Mukana kolmella arvalla.

  • Ihana Tuula, kiitos niin paljon ja sinuun yhdistän klassisen tyylikkyyden ja merellisyyden ja kultaisen sydämen <3 Onnea arvontaan <3

 • Voi mahtavaa! Huikean paljon onnea blogillesi Tiia ja monia blogivuosia lisää! <3
  Kiva muuten tämä uudistunut ulkoasukin on, kiinnittyi heti huomioni hienoon banneriin ja tekstiulkonäköön myös.
  Usein käyn lukemassa postauksesi, koska kirjoitat niin elävästi ja hyvällä huumorilla vakavistakin asioista, jotta postauksiasi on vaan niin tavattoman mukava lukea; vaan ihan aina en mukamas ennätä kommentoimaan.. Oon niin tullut laiskaksi (omankin blogini kanssa) jotta väillä ihan hävettää. Olen kyllä tietoisestikin pitänyt taukoa, kun tulee näperreltyä aina kaikenlaista, mutta silti.. 😛 😉
  Noita arvonnan puteloita tsiikasin sillä silmällä, että kyllähän niitä käyttäisin mieluustikin, joten olen mukana kahdella arvalla, kiitti 🙂

  • Ihanaa, kun huomasit ja jos siitä vielä tykätään. Aina ajattelin, etten siirry mustavalkoiseen tai ettei ainakaan ole oma nimi vaan siinä, koska rakastan niin paljon värejä, mutta kun yhytin eläimiä mukaan, kahvia ja hajuveden, niin lämpenin. 🙂

   Blogin suhteen ei kannata mistään syystä tuntea häpeää, vaan sen tulee olla kiva harrastus. Eli muista paineetta ja silloin kun tuntuu ja jos ei tunnu, niin sitten ei. Sama koskee muiden blogien kommentointia. Välillä se muu elämä vie ja hyvä niin. <3

   Onnea paljon arvontaan Thea Ester ja kiitos kauniista sanoista <3

 • Onnea sydämen täydeltä 4-vuotiaalle, aidolle ja värikkäälle blogillesi ja sinulle, joka olet tuonut päiviini ilonpisaroita, kasvoilleni lisää monta naurunryppyä ja välillä ovat silmäkulmatkin kostuneet. Minä olen saanut sinulta voimia kestää elämän varjoissa ja valoissa – olen saanut sinulta vertaistukea ja monen monta elämystä. Tänne tulen lukemaan kuulumisesi – ja saamaan vinkit siihen parhaaseen huulipunasävyynkin. Blogisi on upea siksi, että sinä olet upea. Sinulla ei ole noussut pissa päähän vaikka blogisi on menestynyt – välillä olet liiankin itsekriittinen. Mutta aina aito itsesi <3 Kiitos, Tiia ihaNainen <3
  Kirjoitin tänne eilen jo kehut, mutta ovat ilmeisesti kadonneet jonnekin bittiavaruuteen – jos ne kuitenkin löytyvät, pistä tämä vaikka roskikseen;)

  • Nämä me jo juteltiinkin, kun tänne päätin vastata kaikille henkilökohtaisesti, vaikka en arvontoihin normisti vastaile. Mutta kun viestit ovat niin henkilökohtaisia. Niin kommentteja onkin tullut niin paljon, että ne häipyy jo pimentoon tuonne alas.

   Mutta enemmän kuin ilolla luen sinun ihania sanoja täällä, voi että. <3 Luulen, että itsekriittisyys on kaikessa hyvä asia, vaikka se on itselle todella raskasta tutkia itseään ankarimman kautta, niin tuleepahan kaikista nyansseista tietoiseksi. Aina esim. mietin ihmisiä, jotka vain puhuvat omasta itsestään, eivätkä koskaan kuuntele, että miten he kokevat maailman. Ehkä olen ollut pienestä pitäen sellainen tarkkailija ja siihen on toki omat syynsä ja varmasti lapsuudesta juontuvia.

   Ihana sinä, kiitos niin paljon Lady <3

 • Onnea blogille! Ihanaa sun blogia on seurata. Samana vuonna syntyneenä itse painin samanlaisten ajatusten parissa – minäkö tosiaan jo keski-ikäinen?
  Harvemmin tulee tähän blogiin suoraan kommentoitua, mutta sitäkin useammin kyllä luen kirjoituksiasi. 🙂
  Mukana kolmella arvalla, jos vaikka onni potkaisisi tällä kertaa!

  • Ihanaa kuulla ja kyllä meidän naisten mielenliikutukset ovat varmasti yleismaailmallisia ja olen saanut itse taas vastavuoroisesti paljon tukea kommenttikentässä. <3

   Onnea arvontaan ja ihanaa päsiäistä Tuire <3

 • Lämpöiset synttärionnittelut 4-vuotiaalle ♥
  Olen seurannut blogiasi alusta asti ja kuten olen ennenkin sanonut, nimenomaan juuri sinun itsesi takia ♥ Olet niin ihanan aito ja rehellinen ja rohkea ja kaikin puolin upea pakkaus 🙂
  Kommentoisin useamminkin, mutta olen huomannut olevani nykyään ihan toivottoman hidas. On olevinaan vuorotyö, lastenlapset ym. ja kaikkein pahimpana tämä pohtiva ja pähkäilevä luonteeni! Sinä olet ehtinyt väsäämään jo vähintään kaksi uutta postausta ennenkuin olen saanut aikaiseksi sitä ensimmäistäkään kommenttia 😀
  Kosmetiikkapostauksia en edes oikein osaa kommentoida, kun olen niin jumiutunut omiin vähäisiin (siis todella vähäisiin) vakkarituotteisiini.
  Voitko kuvitella etten ole moneen vuoteen omistanut esim. ainuttakaan kynsilakkaa!?! Huulipunan löysin laatikon pohjalta, siis kokonaisen yhden 😀 Hajuvesiä en taas voi edes käyttää migreenin, astman ja hajuyliherkkyyden takia.

  Tämä optimistinen outolintu osallistuu silti arvontaan kahdella arvalla 😉

  Kiitos Tiia että olet ♥ Jatka ihmeessä tällä samalla, tosi mahtavalla menolla ja meiningillä 🙂 Ihanaa pääsiäisenaikaa sinulle ja läheisillesi ♥

  • Ansku ja sinä olet kaikkea sitä mitä lausuit minulle kommentissa. <3

   Oikea elämä vie aikaa ja mielestäni meidän bloggaajien ei pitäisi ottaa mitään paineita muiden blogeihin kommentoimisesta, sillä siihen saa hukattua vaikka koko elämän. Pyrin itse kerran kaksi viikossa nykyään käydä kurkkimassa muiden blogeja, joskus harvemminkin. En halua koko ajan olla koneessa kiinni, joten ymmärrän niin hyvin ja jatka kuule samaa rataa. <3

   Eikä tarvitse kommentoida kosmetiikkapostauksia, niillä onkin varmaan ihan oma lukukuntansa, joka tietenkin leikkaa kiinni myös osaan niitä, jotka lukee muitakin juttuja. 🙂 Ei vaan voi kaikkia kiinnostaa kaikki, ole huoleti <3

   Kaikkea muuta, kuin outolintu ja tuosta paketistahan voi sitten jakaa myös iloa muille. <3

   Kiitos sinulle Ansku kaikista näistä vuosista ja muista paineetta ja hyvillä mielin. <3

   Onnea kovasti arvontaan ja rakkautta <3

 • Onnea
  Monipuolinen blogi ja mun pitäs kerätä jostain voimia taas blogin kirjoitteluun kun se vaan on jääny vähän heikolle lapsen ja muun arjen keskellä
  2 arvalla mukana

  • Ymmärrän niin hyvin, kun omat muksut oli pieniä, avasin koneen kerran viikossa katsoen onko tullut sähköpostia. 🙂

   Onnea arvontaan eekku ja nauti pikkulapsiajasta <3

 • Hei ihanuus ja sylin täydeltä onnea!!!! VAU <3
  Nämä sinun kirjoituksesi ja kuvasi niissä ovat aivan ihastuttavia, rehellisiä ja oikeaa elämää. Olet rohkea ja uskallat ottaa asian kuin asian puheeksi. Monia, monia, monia uusia hauskoja ja niitä vakaviakin kirjoituksia odotellessa <3
  Ja vissiin se kolme arpaa 😉
  Ihanaa pääsiäisen aikaa sinulle <3

  • Kiitos ihanuuspakkaus ja minä niin rakastan sun kuvia, kukkia, mukeja, eläimiä ja niitä värejä. <3 Onnea kovasti arvontaan ja ihanaa pääsiäistä Satu <3

 • Kolmella arvalla mukana. 😛

  Muistan kun aloin seuraamaan blogiasi, tuli fiilis että ihanan pirteä ja aito tämä Tiia ja halusin lukea kokoajan lisää! Blogissasi on ihania tuote-esittelyjä ja myös hauskoista postauksista tykkään. Kiitos kun olet. <3

 • Onnea 4-vuotiaalle!
  Tykkään lukea blogiasi koska siinä on kivaa luettavaa tälläiselle keski-ikäisella ja sulla on monesti hyviä juttuja osaat kirjoittaa mukavasti jota on kiva lukea.Sun blogi on hyvä just näin.
  Mukana kolmella arvalla.
  hakkinen.mirva[a]gmail.com

 • Onnea! Olen aina lukenut blogiasi, nykyään luen blogeja ehkä kerran viikossa, ennen päivittäin. Ja se meidän kosmetiikkacase muutama vuosi sitten… 😀 Vieläkin ovat kaapissa, kun oma naama ei niitä sietänyt. Onnea siis ja arvontaan en tällä kertaa osallustu, horisen vaan. 🙂

  • Sama juttu ja on ollut pakko myös vähentää, että aikaa jää myös muulle, kuin koneelle. Sinulla on vielä kaksi ihanaa pientä, niin ymmärrän paremmin, kuin hyvin. Myös meidän blogisiskojen tulisi saada olla paineetta toistemme blogeissa. <3

   Juu kävi samat ja valitettavan monen luonnonkosmetiikkamerkin kasvotuotteiden kanssa. Ei suihkeiden eikä putsareiden, mutta voiteet, ne vaan ei toimi.

   Eli saa horista, ymmärrän mitä meinaat.

   Kovasti onnea arvontaan Katja ja kiitos <3

 • Hei Tiia,
  ja Lämpimät Onnittelut 4-vuotiaalle blogillesi <3 Olet ihan mun lempparini! Tätä blogiasi on niin mukava lukea – olen kokenut tunteita suuresta ilosta aina sinne suruun asti, välillä nauran maha kippurassa 🙂 Sinulla vaan on niin sana hallussa.
  Jatka samaan malliin, mukana kuljetaan aina <3
  Terkuin, Johanna
  Ps. En osallistu arvontaan, koska kaikki paikat tursuavat kosmetiikkaa täällä kotona. Toivon, että joku toinen onnellinen voittaa tuon yltäkylläisen kosmetiikkaboxin 😀

  • Ihana Johanna <3

   Miten ihanat kauniit sanat <3 kiitos niin paljon ja sinä olet aina niin viisain ja lämpimin ajatuksin. <3

   Ihanaa pääsiäistä teille ja kiitos <3

 • Sinusta voin sanoa, että olet ihanan lämmin ihminen ja se näkyy myös blogissa. Aitoa elämää, aitoja kuvia, aitoja ajatuksia ja hyvällä mielellä <3
  Tällä kertaa en osallistu arvontaan kuitenkaan, koska iho sen verran herkkä, että se saattaa säikähtää uusista hajusteista ym. Olkoon arpaonnea muilla minunkin edestä tällä kertaa 🙂

  • Kiitos niin paljon ja olen teidän elämässä hengessä mukana ja ihan sydäntä riipii teidän puolesta. Tiedän mitä käytte läpi ja ei ole mitään muuta millä lohduttaa, kuin että joskus pitkän ajan päästä kipukin hälvenee. Mutta toki tulee ajoittain piikkinä mieleen, miten kalliiksi meillekin koko keissi tuli, että olisipa ollut kiva tehdä niillä ja niillä rahoilla kaikkea muuta. Mutta elämä ei ole niistäkään kiinni, vaan hyvästä arjesta ja toivon, että se toimii, kaikesta paineesta huolimatta. Kuten kirjoitin sinun blogiin, en tiedä toimiko se aina meillä silloin, päivä kerralla selvittiin.

   Paljon lämpimiä ajatuksia sinulle ja kiitos kovasti Jantunen <3 Sydämellistä pääsiäistä teidän perheelle <3

 • Onnea blogille! Ja tervehtymisiin! Blogisi on aivan ihana ja parasta ovat aidot höpöttelysi. 🙂 Teet kyllä myös mieletöntä työtä naisille tavallisten asioiden ääneensanomisessa. Ei nimittäin ole esim. omat pissaongelmat enää pitkään aikaan hävettäneet. 😀 Mitäpä sitä normaaleja asioita häpeilemään! Kahdella arvalla mukana ihan mielettömässä arvonnassa! [email protected]

  • Hihi no nimenomaan ja näistä asioista pitäisi jutella avoimemmin, etteivät ihmiset vaan häpeile yksin ja voidaan vielä nauraa näille jutuille.

   Onnea arvontaan ja kiitos mses <3

 • Taivas mun aikani ties mikä määrä kommentteja! 😀

  En osallistu arvontaan (kummallinen olen, tiedän), eikä tähän tarvitse edes vastata. Mutta haluan silti kertoa miksi luen blogiasi.

  Olet lämmin, helposti lähestyttävä, aito, rehellinen, voimaannuttava ja ihana persoona. Kaikki tämä välittyy kirjoituksestasi. Kirjoituksesi tuottavat hyvää mieltä. Kahvimukikuvat ovat ihan sinun oma ja persoonnallinen juttu, olen erityisen koukuttunut niihin. On kiva myös seurata mihin upeisiin tilaisuuksiin olet päässyt. Kosmetiikka kiinnostaa toki aina. Ja hyvä ruoka. 🙂

  Onnea siis blogille ja sen kirjoittajalle. Mukavaa pääsiäistä. ♥

  • Et ole yhtään kummallinen vaan ihana ja kiitos, että viitsit kommentoida siitä huolimatta, ettei arvonta kiinnosta. <3

   Mitä sanoja, helmiä, kiitos Nelina niin paljon ja kuin myös ja sinä olet sellainen rehellinen sanataituri, että oksat pois. Ihailen blogiasi ja toivon, että sen löytää kaikki. <3

   Kahvimukikuvia muuten kuvasin instaan jo vuoden ennen blogia ja ehkä siitä tuli sitten hieman pakkomielle, kaikkeenhan aina saa halutessaan liittymään hieman vinoutta. Hih.

   Kiitos ihanuuspaketti ja oikein sydämellistä pääsiäistä sinulle <3

 • Onnea ihanasta blogista upea sinä <3
  Luen blogiasi, koska se on rehellinen, aito ja visuaalisesti kaunis kaikinpuolin. Sinä olet lämmin ja huolehtiva nainen, toivon että joku päivä tapaamme livenä <3 Olet ensimmäisiä blogiystäviämme ja otit meidät heti "siipiesi suojaan", siksi olet meille niin rakas <3
  Upean lahjan olet koonnut, täällä ollaan 3 arvalla mukana 🙂

  • On vahva tunne, että vielä tapaamme <3 Teissä on taikaa, koukutuin ensihetkestä, siihen juuri aitoututeen, sydämellisyyteen, rakkauden valoon jota kannatte. <3 Kiitos niin paljon ja te olette minulle. <3

   Onnea kovasti arvontaan ja sydämellistä pääsiäistä teille molemmille <3

 • Onnea! 🙂
  Luen blogiasi koska osaat kirjoittaa hyvin niin aroista aiheista tai tuotteista saati arkisemmista asioista. Lämmin henkinen, huumorin täyteinen ja rehellinen <3

  3 arvalla mukana

 • Aivan mahtavat onnittelut blogillesi ja sulle! Kauhia kun aika menee siivillä..vastahan aloin seuraamaan sinua häh, oikeasti?!? 😀
  Kolme arpaa tosiaan saan haalittua!
  Olen seurannut täältä bloggerin sekä instagramin kautta sinua monta vuotta!

  Onneksi sinut vahingossa joskus löysin, olet ollut kyllä aivan loistava esimerkki ja tsempannut omilla postauksilla silloin kun itselläni on ollut P**ka päivä!
  Kun olen sinut tavannut kasvotusten niin aina jää niin hiton mahtava fiilis, että oksat pois! Jopa pieni halun kipinä on herännyt et josko joskus itse sen blogin perustaisin.. ehkä sitten keski-ikäisenä!
  Tärkeintä on blogissa se kuinka kaikki välittyy aidosti, niin hyvässä kuin pahassa. Postaukset liittyy kauneuden lisäksi ihan normaaliin elämään.. se on huippu juttu!

  <3 Heini

  • Vuodet vaan viuhuu!

   Ihan mieletöntä, että olet jaksanut olla jo vuosia matkassa, olen niin otettu. <3

   Kaksi asiaa, jotka tässä blogissa on parasta, on yhteisöllisyys ja vuorovaikutus ja toiset kaksi asiaa, jos saan hymyn jonkun huulille tai voin olla joskus avuksi, niin hyvä fiilis jäi tästä sinun kommentista, jos olen onnistunut zemppaamaan, niin mikä voisi olla parempaa. <3

   Ehdottomasti blogi vaan pystyyn ja sittenhän näkee, mikä palo siihen on. Blogia kun voi kirjoittaa vaikka kerran vuodessa tai kerran kk ja ihan miten itse haluaa. Blogissa on kivaa, että se on ikioma ja voi tehdä mitä huvittaa.

   Kiitos vielä niin kauniista sanoista ja kuin myös, olen täällä onnesta mykkyränä, vaikka hitsi vatsataudin jälkeen nyt pukkaa flunssa, niin mikä voisi enempää lämmittää, kuin nämä sinun ja muiden sanat.

   Ihanaa ja aurinkoista pääsiäistä sinulle ja kiitos, että olet täällä. <3

 • Onnea nelivuotiaalle 💛 ja takuulla kommentoin ja sanoin olevani ainakin viidellä mukana, oikeasti kahdella ja siihen oli syynä se, että vaikka olenkin instassa en voi ladata, koska en ota kuvia äp:llä:) Iloista pääsiäisaikaa Tiialle ja perheelle. P.s. Olisiko joutunut spämmiin kommenttitulvan vuoksi:)

  • Ihana Irja, et ole spämmissä, kaikki kommentit täältä löytyy, pitää vaan ihan täältä alhaalta painaa jo aika montakin kertaa, lataa lisää ja lataa lisää kommentteja, sieltä alkaa löytymään. Tästä tuleekin aikamoinen arvonta, kun kommentteja on niin paljon. <3

   Sydämellistä pääsiäistä Irja <3

 • Onnea blogille!

  Olen lukijasi koska olet aito ja suora ja blogisi herättää ajatuksia mutta tarjoaa myös hömppäelämyksiä :).

  Kahdella arvalla mukaan.
  millakko at gmail.com

 • Mukaan yhdellä. Olen aika satunnainen lukija ja blogissasi parasta on positiivisuus.
  pirjo.seppala52 at gmail.com

 • 2 arvalla mukana!

  Huumorin viljely tekstissä toimii ja blogisi on rehellisen aito! Onnea 4-vuotiaalle blogille!

  ninde83(a)gmail.com

 • Onnea Tiia ja sinun ihana blogisi! Anteeksi jos laitan osallistumiseni toiseen kertaan, on niin monta rautaa aina tulessa etten muista laitoinko jo osallistumiseni yhdellä arvalla. Olet niin kaunis tuossa kuvassa.
  [email protected]

  • Ei haittaa mitään, arpoja on niin paljon, että joudun käydä nämä yksitellen läpi ja laskea kaikki. 🙂

   Onnea arvontaan Henna ja ihanaa pääsiäistä <3

 • Paljon onnea 4-vuotiaalle blogillesi ja paljon aurinkoisia päiviä blogin kirjoittamiseen. Pidän kovasti kirjoitustyylistäsi sekä aihevalinnoistasi. Et "pelkää" kirjoittaa mokistasikaan. Mielenkiintoista luettavaa aina blogissasi.
  [email protected]

 • Onnea 4-vuotiaalle ja hyvää pääsiäistä! En tiedä, miten käy Vichyn kisassa (onnea matkaan!), mutta omasta puolestani keski-ikäisyytesi on plussaa. Taisin löytääkin blogisi etsimällä blogeja, joiden pitäjät olisivat lähempänä omaa ikää.
  Kahdella mukana, kiitos. backinreverieÄgmailÄcom

  • Kiitos kovasti PS <3 Ihanaa myös kuulla, että ikä on joskus myös plussaa ja miksikä ei olisi, onhan meitä niin monen ikäisiä. 🙂

   Vichy-kisassa en tainnut pärjätä, kuten 4-vuotta sitten uumoilinkin. 😉 Eli tuo postaus, on ihan ensimmäinen blogipostaukseni 4-vuoden takaan. <3

   Onnea arvontaan ja sydämellistä pääsiäisen jatkoa <3

 • Ihana kommentti!
  Niinkuin tuossa olikin puhetta, niin tuntuu siltä kun olisi aina tuntenut!
  Parasta tässä on se, että löytää uusia tuttavia& ystäviä! Voi samaistua ikäerosta riippumatta! <3

 • En osaa edes sanoa mikä sai minut aikoinaan jäämään seurailemaan. Ehkä se, että annat nuorelle tyllerölle toivoa, että vuosienkin päästä minulla voi olla hauskaa ja voin hyvällä omalla tunnolla olla sekaisin meikeistä ja juoda disney mukista 🙂

  Kolmella arvalla lähden mukaan!

  [email protected]

  • Hih hyvinkin, ei ole sellaista, kuin ikä, on erilaisia mielentiloja toki ja ihmisiä, mutta elämästä tulee ottaa kaikki irti kaikissa vaiheissa, eikä antaa iän vakavoittaa. Onnea kovasti arvontaan Viivi ja mukavaa uutta viikkoa <3

 • Onnea! Hyväntuulisia juttuja ja usein kiinnostun lukemaan ihan kuvien perusteella.
  Mukaan kahdella!
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

 • Blogisi on hauska, aito ja niin omaa ikääni koskettava 😊. Kahdella arvalla kisassa mukana 👍 -Tea H

 • onnea ihkulle 4-vuotiaalle blogille, joka on täynnä tärkeitä ja rohkeita aiheita, välillä hömppää, välillä surua ja välillä naurua, tätä jokapäiväistä elämää, mukana yhdellä arvalla 🙂 sartzu ät kymp.net

 • Onnea 4-vuotiaalle! 🙂
  Luen hauskan kirjoitustyylin ja mielenkiintoisten aiheiden vuoksi.
  Kahdella mukana.
  sari piste susanna at hotmail piste com

 • Aina mukana. Tuosta setistä riittäisi kivaa myös teini-ikäiselle tyttärelle. =)
  Onnea blogin synttäreille!

 • Mukana arvonnassa ja aurinko paistelee joten luonnosta nauttimaan .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud