Chanel Gabrielle&Twilight

Olen joskus paljastanut täällä blogissa, että sisäinen teiniminäni rakastaa Twilight kirjoja ja leffoja. Leffat ovat niitä harvoja, joita jaksan katsoa moneen kertaan ja elokuvat saavat hyvin muistamaan teini-iän tietynlaisen sulkeutuneisuuden ja osittain myös ulkopuolisuuden tunteen, vaikka ystäviä olikin kivasti. Teini-ikä on vaikeaa aikaa ja mustavalkoisuuden ja ehdottomuuden kyllästämää. Twilight fanituksen johdattamana innostuin aikanaan ensimmäisen kerran laivalla tuoksuttelemaan Chanel Gabrielle tuoksua, juurikin siksi, että tuoksun kasvo on Twilight saagan Kristen Stewart. 

Muuten en ole koskaan ollut Chanel No. 5. nainen, vaikka Chanelin klassikkotuoksussa on jotain turvallisen kutsuvaa ja myös tuttua, kyseessä on lapsuuteni ja nuoruuteni rakkaitten aikuisten käyttämä tuoksu. Gabriellea tuoksuttaessa sama sydämessä läikehtivä tuttuus iski rintaan, mutta omaan tuoksunenään kepeämmällä ja viehättävämmällä tavalla. Gabrielle tuoksussa yhdistyy klassinen Chanel 5 ja Chanel Chance tuoksujen raikkaus ja sytyin Chanel Gabrielle tuoksulle heti.
Vaikka juuri kritisoin eräässä aiemmassa postauksessa, nuorempien keulakuvien käyttämistä rohkeus teemaisissa mainoksissa hieman tylsäksi, mutta miksi Chanel Gabrielle tuoksussa omia teitä kulkevan ja myös erilaisista rooleista tunnetun Kristen Stewartin käyttäminen tuoksun keulakuvana taas toimii. 

Gabrielle on Coco Chanelin oikea nimi ja Kristen hyvin edustaa rohkeudellaan Cocon nuoruuden minää, joka mullisti muotialan ja tavallaan vapautti naiset korseteista, yksinkertaistamalla naisten vaatetuksen ja kehittäen maailman kuuluisimman pikkumusta-asun, joka kestää aikaa, kuten myös Chanel tuoksut ja uskon etteivät kumpikaan mene koskaan muodista.  

On myös mukavaa ajatella, että Chanel lanseeraa uusia tuoksuja todella harvoin ja ajatuksella. Joidenkin tuoksutalojen osalta on hyvin vaikeaa tälläisenä tuoksufaninakaan pysyä aina uusien tuoksujen perässä, niin monia versioita samoista tuoksuista ilmestyy. 

Juuri näistä kaikista syistä Chanel Gabrielle tuoksun julkistaminen vuosi sitten herätti kiinnostukseni ja ei niinkään suora fanitukseni Kristen Stewartia kohtaan, vaan Twilight elokuvia ja kirjoja kohtaan. Kristen kuitenkin edustaa tietyn vuosikymmen nuoruuden rohkeuden symbolia, niin lopulta Twilight elokuvissa, kuin omassa elämässään, kuten aikanaan Coco Chanelkin. Nämä naiset kulkevat omia polkujaan, piittaamatta siitä mitä muut sanovat. 
Tuoksupullo on erittäin hienostunut ja itse tuoksupullon korkkikin on kaunis kuin koru. Tuoksu on nostalginen, raikas ja hienostunut ja kauniilla tavalla puhtoinen ja myös pehmeä tuoksu, tuoksu joka ylittää kaikki sukupolvet. 

Tuoksun alkutuoksussa onkin mieluisia raikkaita elementtejä ja nuotteina: mandariini, greippi ja mustaherukka. Sydäntuoksussa tuberoosa, ylang ylang, jasmini ja appelsiininkukka. Tuoksun viimeistelee santelipuu ja myski, jotka antavat tuoksulle syvyyttä ja salaperäisyyttä.

Chance tuoksut ovat tosiaan ihania ja raikkaita, mutta vasta Gabrielle tuoksun myötä koen, että minustakin tuli Chanel nainen ja kenties ilman Twilight elokuvia ja upeaa näyttelijätärtä Kristen Stewartia olisin vain kävellyt onneni ohi. 
Kaikki siellä, jotka olette ajatelleet, ettette ole lämmenneet voimakkaammille Chanel tuoksuille, nyt on mahdollisuus nauttia aavistuksesta klassista Chanelia modernimman ja kepeämmän version muodossa. Chanel Gabrielle edustaa tavallaan tämän päivän Chanel No.5. tuoksua ja en olisi voinut kauniimpaa nimeä tuoksulle ajatellakaan, kuin Coco Chanelin oikeaa nimeä. Gabrielle on ylistyslaulu kaikille rohkeille naisille, iästä huolimatta, se hetki, kun tuoksupullossa kohtaavat menneisyys, tämä päivä ja tuleva, kaikki naiseuden sukupolvet. 

Onko siellä Chanel naisia ja löytyykö nimetä lempituoksu Chanelilta? Ken rohkenee tunnustaa rakastavansa Twilight kirjoja ja leffoja? 

Monet rakastavat Chance-tuoksuja, joista pidän erittäin paljon itsekin ja toinen ihana hieman kepeämpi versio No. 5. tuoksusta on Chanelilta myöskin uudehko tuoksu nimeltä Chanel No. 5. L’Eau. Kannattaa tuoksutella nämä molemmat modernimmat versiot Chanel tuoksuista. 

Sydämellistä keskiviikkoa kaikille. <3

*Chanel Gabrielle pr-näyte


20 thoughts on “Chanel Gabrielle&Twilight”

 • Nuo Twilight-elokuvat on kyllä jänniä, meidän tytöt houkutteli aikoinaan elokuviin katsomaan ja tykkäsin kovasti:) Itsellä ei ole ikinä Chanellin tuoksuja ollut. Viime vuonna reissussa ollessa tytär halusi itselleen Chanellin huulipunan ja silloin tuoksuteltiin kaikki ihanat tuoksut samalla:) Mukavaa keskiviikko päivää♥

 • Kiitos Tiia vinkistä, tätä pitää käydä tuoksuttelemassa jos vaikka tykästyisi 🙂
  Twilightia en ole koskaan katsonut.
  Ihanaa päivää pusspuss <3

  • Gabrielle on ihana ja koska siinä on se upea klassikko Chanelin tuoksuvivahde. <3

   Twilightit on aivan ihana rakkaustarina <3

   Ihania unia <3

 • Oih……rakastan rakastan…Twilight- sagaa. Asuin hetken Ameerikassa kun tuo oli kaikista kuumimillaan, tuo buumi. Oli ihana katsoa, kun marketeissa oli hiusjuttuja joko Wolffis tahi Vamppis- fööni, kiharrin, ihan mitä vain! 😀 Ja keskellä tietty ihana lady. Kun olisin hoksannut tuolloin mukaani ostaa kaikkea kivaa, plaah. Mutta siis käsi pystyyn täällä! Ja pitänee taasen katsoa, kun edellisestä kerrasta on jo aikaa. Snif, se tunnelataus…Chanel- mieleeni tulee äitini. <3 Enemmän kuin tuoksu itselleni, äitini menehtyi -91 syöpään ja original Chanel 5 oli hänen tuoksunsa. Ihanaa päivää ihanuus <3 <3

  • Eikä oih ja wow, oispa ollut kiva nähdä tuota oheiskrääsää. 🙂 Voi eih, ei sitä silloi hoksaa, kun siinä tyrkyllä on.

   Voi ei <3 äitisi tuoksu, varmasti tulee hänestä vahvat muistot mieleen, aina kun haistat Chanel 5:n.

   Ihania unia Maarit <3

 • En ole Chanelnaisia, mutta Chanel Gabrielle vaikuttaa hyvältä ja mielenkiintoiselta sinun kuvaamana. Ja kun ei ole liian raskas tuoksu. Kiva että olet löytänyt mieleisesi elokuvasarjan. Twilight on minulle tuntematon. Coco Chanel oli mielenkiintoinen persoonallisuus ja todellakin vapautti naisen elämää esimerkiksi housujen käytöllään ja pikkumustallaan. Kivaa keskiviikkoa sinulle.

  • Ei ole lainkaan raskas, on raikas, on pehmoinen, on lämpöinen ja on myös se jokin pieni Chanel siellä niin selvästi aistittavissa, mutta ei lainkaan päällekäyvänä, tykkään kovasti!

   Näin on Coco Chanel oli nainen isolla N:llä.

   Ihania unia Marja <3

 • Chanel ei kuulu omiin tuoksuihini, voisikin käydä tuoksuttamassa. Olen Lancomen vakioasiakas. 😉

 • Tykkään kovasti Twilight leffoista, viime viikolla katsoin juuri kaksi viimeistä saagan osaa.
  Chanel 5 on ollut aina kauhutuoksu minulle joten kiva on kuulla hempeämmästä tuoksusta myös. Mukavaa keskiviikkoa sinulle Tiia ❤️

  • On niin ihana sarja, vaikka on teinidraamaa, niin onpahan onnistunutta sellaista. <3 Uskon, että Gabriellesta sinä tykkäisit. <3

   Ihanaa viikon jatkoa Outi <3

 • Twilight-elokuvat ovat meidän nuorison suuressa suosiossa. Hajuvesipullot ovat minusta kauniita. Mikähän niissä kuvissa kiehtoo, kun en käy kosmetiikkaosastolla ihailemassa pulloja livenä?
  Mukavaa illan jatkoa Tiia <3

 • Jos pystyisin tuoksuja käyttämään, olisi tämä Gabrielle varmasti hyllyssäni – Twilighteista en taas ole ollenkaan innostunut;)
  Kivaa loppuviikkoa, Tiia <3

 • Chance tuoksuista pidän ja omistan nytkin, mutta aion tuoksutella tämän Gabriellen, ajattelin että olisi ollut vahva tuoksu.

  Terv. Aija

  • Chance tuoksut ovat ihania, todella freesejä ja pidän tuoksupullojen eleettömän kauniista ulkonäöstä. Kannattaa tuoksutella tämä Gabrielle, tämä on raikas, pehmeä ja lämpöinen tuoksu ja silti tässä on perinteisen Chanelin kaunista tuttuutta.

   Ihanaa viikon jatkoa Aija <3

 • Mitä nyt oon joskus laivalla Chanelin tuoksuja testaillut, ne tuoksuu kyllä tosi hyviltä ja voisin kyllä kuvitella käyttäväni niitä, jos pystyisin hajuvesiä käyttämään 🙂 Tätä tuoksua en tosin ole tainnut koskaan nähnytkään! Twilight kirjat ja leffat on kyllä aivan mahtavia! ♥ Omistan kaikki muut leffat, paitsi se viimeinen puuttuu ja mun on kyllä pakko saada se vielä jostakin mun kokoelmaan 😀 Kaupoissa niitä en kyllä oo huomannut, mutta ehkä netistä jostakin löytäisi ja tilaisi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud