Mieletön viikko!


Viime viikko oli mieletön ja on niin hullua, miten joinain viikkoina ei tapahdu mitään ja toisina ihan hulluna. Noh viime viikolla tapahtui vaikka mitä ja tämä uusi viikkokin tulee olemaan miltei yhtä vauhdikas ja ihan omasta tahdosta. Kesä on hiljaista blogimaailmassa ja tämä kaikki valo ja lämpimät säät ovat tuoneet kummasti virtaa lisää. Siksi olen päättänyt, että pari viikkoa otan oikein tehostettua blogispurttia ja käyn poikkeuksellisen paljon erilaisissa tapahtumissa ja sitten kesäkuun loppupuolelta levätään koko pitkä kesä. 

Kaiken maailman happeningit sekä energisoi, että kuluttaa ja huomaan niiden helposti vaikuttavan unimaailmaan. Silti ennakoin, että olen kaiken jälkeen löysä mato, mutta mitä vielä,  viime viikon energisoimana on jaksettu paljon kaikkea muuta myös siviilielämän puolella ja toivottavasti vielä tämä viikko jaksetaan, sillä luvassa on vaikka mitä. 
Viime viikon tiistaina käväisin Helsinki Day Spa:ssa tutustumassa uuteen ruotsalaiseen Spa brändiin, jota myy Kicks ja joka on vielä ihan mielettömän edullinen. Tuotteiden tuoksumaailma on todella miellyttävä ja rentouttava ja jos mikä on omiaan ”Hygge” brändiksi, niin Mon Sun. Kivaa merkissä on, että tuotteet maksavat n. 10e ja hieman päälle ja kyllä myös nuo upeat kynttilät, joista lempituoksuni onkin tuo ”Brigh Daylight”. Kicksissä muuten onkin parasta aikaa vielä -20% nämä tuotteet, joten edukkaasti lähtee juuri nyt ostoskoriin. 

Tuotesarjoja on kaikkiaan neljä rauhoittavaa ihonhoitosarjaa ja huonetuoksua. Brändi on syntynyt tarpeesta tehdä perinteinen kotikylpyläelämys skandinaaviseen spa-rutiiniin. Mon Sun on lyhennus ”Monday to Sunday”, mikä kuvaa tuotteiden kykyä toimia koko viikon ihonhoitorituaalina. 

Tuotteet ovat Ruotsissa tuotettuja, vegaaneja ja sisältävät laadukkaita ainesosia. Neljä sarjaa ovat: Mineral&Moist, Detox&Antioksidant, Calming Oats ja Vitamin&Oil. Sarjasta löytyy tuoksukynttilöitä, käsisaippuoita, käsivoiteita, vartalokuorintoja, vartalovoiteita, suihkugeelejä, kylpy-ja vartaloöljyjä, kehonaamioita ja unisumutteita. Jokaiseen sarjaan kuuluu oma tuoksukynttilänsä ja tuoksutikku öljyn kanssa.

Huippua, että on kehitetty laadukas ja kaunis sarja, joka on myös lompakkoystävällinen ja jonka tuoksumaailma on lempeän rauhoittava. 


Viime viikolla kävin tutustumassa korelaisen Missha tuotteen lanseeraukseen korealaisen aamiaisen parissa ja Missha kosmetiikkaa saa kotoisasti ostaa Cittareista ja lisää tuotteista ja tapahtumasta voit lukea täältäKävin myös lounaan merkeissä tutustumassa Cailapin uusiin hiusharjoihin, josta kirjoitin runsaiden kuvien kera täällä. Runsas kuvamäärä siksi, että kaikkialla silmä lepäsi ja olen totaalisesti menettänyt sydämeni Inbloomin runsaisiin kukkakimppuihin. Viime viikon perjantaina oli miehen työhön liityvät juhlat Kulosaaren Casinolla ja etukäteisjännittämisestä huolimatta, juhlat olivat mitä mukavimmat ja miljöö mieletön. Kaiken kukkuraksi mieheni sai tänää viestiä eräältä henkilöltä, jolle pikkulinnut ovat laulaneet blogipostauksestani ja haluavat julkaista blogipostaukseni eräässä työhön liittyvässä lehdessä/nettisivuilla. Ai kauhistus ja meikäläinen kirjoittelee liian pienistä mekoista ja lippaluomista. 😉
Lauantaina katselin kyyneleet poskilla Harryn ja Meghanin häitä ja häiden jälkeen aloin googlaamaan netistä, minkä muistoesineen itselleni halajaisin muistoksi Harryn ja Meghanin häistä. No eipä tarvitsekaan mitään tilailla, sillä johan pomppasi, voitin Gloet Finlandin Instagram-arvonnassa itselleni tämän mielettömän upean Harry ja Meghan lautasen, iiks!
Viime viikolla posti toi myös muutaman pr-lähetyksen, joista tässä Kauneutta.com lähetys. Huikeaa lähetyksessä on, että  mukana on Kubiss aurinkopuuteri, jonka nimeen olen vannonut jo yli 2-vuotta. Ilman Kubissin aurinkopuuteria ei tule meikistä mitään ja täällä on jo kolmas aurinkopuuteri meneillään ja ihanaa, että sain nyt varalle yhden. Mukavaa myös tietää, että mistä aurinkopuuteria saa jatkossakin tilailla. Kubisshan on merkkinä megahalpa ja aurinkopuuteri maksaakin vain 3,95. Myös punat ja huulikiillot on kivoja Kubissilta. 


LA RIVE edukas tuoksukin yllätti, sillä noin yleensä edukkaammat tuoksut eivät toimi koskaan iholla. LA RIVE She is tuoksu on hyvin samankaltainen, kuin Escadan kesätuoksut, mutta aavistuksen naisellisemmalla twistillä.


LA RIVE She is ensituoksussa bergamot, raikkaus, kupliva mustaherukka
Sydäntuoksussa päärynä, kielo, vadelma, mansikka, ruusu ja orvokki
Lopputuoksussa myski, patsuli, kashmir, puiset nuotit ja vanilja 


Hintaa tuoksulla on vain 9,90 eli pakko sanoa, että nyt on kyllä kivan edukas tuoksumaailma ja teineillekin voi hankkia näitä vaikka useamman. 


Innolla odotan myös Willkemin siveltimien testaamista ja söpön Nugg huulikuorintavoiteen ja irtoripset tiedän, että pöllii tytär. Kiitos Kauneutta.com verkkokaupalle kivasta kattauksesta tuotteita ja hienoa tietää, mistä Kubissia saa jatkossa hankittua. 
Viime viikolla kurre muutti meille neljäksi tunniksi ja tästä oli Samu koira hyvin innoissaan. Lisää kurresta ja kurre videosta voit kurkkia täältä.
Lisäksi orava meillä kotona päivänä tapahtui jotain shokeeraavaa, joka oli yhdessä oravan kanssa miltei liikaa omalle mielelle. Tädit saivat yhteydenoton Brittilästä erääseen kansainväliseen kauneusmerkin mainokseen ja tämä naamiokuva nyt liittyy siihen. Enempää en asiasta kerro, mutta brittiläinen välikäsi etsii isolle asiakkaalle, jonka me kaikki hyvin tunnemme 30 naista ehdotettavaksi mainokseen. Maiju ja minä olemme mukana yhtenä 30:stä. Asian tiimoilta kävin viime viikolla pari puhelua Enkkulaan ja olihan se jo itsessään hurjan jännittävää, etenkin silloin, kun tuo kurre poloinenkin vielä majaili meillä. 

Eli en todellakaan odota mitään ja koko asian ympärillä hetkellisesti pyörivä hype on jo laantunut. Mutta pakko sanoa, että se että meidät huomattiin ja on edes ehdotettu tuohon mainokseen kahtena kolmestakymmenestä pohjoismaisista naisista, niin onhan se itsessään jo ihan wow ja tuo sellaisen olon, että hei me aikuisetkin kelvataan ja se on se seikka, mikä erityisesti lämmitti mieltä. Muistaakseni kesäkuun alussa tulee tieto, ketkä on valittu mainokseen.
Viime viikolla ehdin myös käydä peräti 3 kertaa elokuvissa. Deadpoolin kutsuvierastilaisuudessa yhdessä lasten ja lasten kamukin oli mukana. Deadpool 2 oli sairaan hyvä! Kyseinen aivan pimeä huumori uppoaa meikäläiseen.

Kävin myös omalla lipulla katsomassa Tomb Raiderin odottamatta mitään, mutta leffa oli parempi, kuin odotin. Tykkäsin kyllä, että oikein mukavaa vähän sellaista Indiana Jones tyyppistä viihdettä. Voisin jatko-osaakin vallan toivoa.

Kolmas leffa oli leffalähettilään ominaisuudessa ja kävin katsomassa Blockers leffan, joka kertoo vanhemmista, jotka emojien tulkitsemisen kautta sekoavat ja aikovat estää juuri täysikäiseksi täyttäneiden lastensa ensimmäiset seksikokemukset. Leffa oli totaalista hömppää, korvista sisään ja ulos, mutta tälläistä välillä tarvitaan ja oli leffassa muutama niin sekopäinen kohtaus, että nauraakin sai. Tykkäsin kyllä, jotain lämminhenkistä ja muistutusta siitä, että lapset ovat todellakin meillä vain lainassa. 
Deadpool 2 oli kuitenkin viime viikon paras leffaelämys ja seuraava elokuva, jota odotan vielä enemmän on Mamma Mia 2. Hikeä pukkaa, kun ajattelenkin viime viikkoa ja tämä uusi viikko on joltisenkin samanlainen huomisesta lähtien, mutta päivä kerrallaan ja pian on kesä ja itsepähän olen sanonut keväthuumassa moneen juttuun ”kyllä”.

Onko jokin elokuvista jo nähty tai aiot mennä katsomaan, miltä vaikutti Mon Sun edukas spa-sarja tai muut tuotteet? Miten teillä vauhtiviikoilla, saatteko kunnolla nukuttua, vai kostautuuko vauhti? 

Ihanaa uutta viikkoa kaikille. <3

Leffakuvat lainattu Filmikamari.fi/press, Deadpool kutsuvierastilaisuus, Blockers leffalähettiläänä ja Tomb Raider itse kustannettuna. Kauneutta.com tuotteet pr-lähetys


45 thoughts on “Mieletön viikko!”

 • Oooh, jännittävä tuo mainosjuttu. Toivottavasti pääset mukaan!

  Joka viikko on pari mielenkiintoista tapahtumaa, aika monista olen nyt kieltäytynytkin kun en töiden takia pääse tai ei vain niin paljoa anna minulle & blogille. Kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin on joka tapauksessa hiljaisempaa tälläkin saralla. Joka viikonloppukin on olltu jotain maaliskuun lopusta tähän asti. Kivoja juttuja, mutta nyt tulevana viikonloppuna on ihana rauhoittua kun ei ole mitään sovittua.

  Vauhdikkaan päivän jälkeen (ja itse asiassa joka ilta) tarvitsen aikaa rauhoittumiseen. En voi myöhäänkään ihan heti mennä sänkyyn ja sängyssäkin vielä ennen nukkunmaan menoa pitää lukea pari sivua kirjaa, jotta rauhoitun ja saan unen päästä kiinni.

  • En usko yhtään, että pääsen mukaan, sellaista ei vaan tapahdu, mutta edes kysytiin, niin wow!

   Niin totta ja täällä meni neljä viikkoa kipeänä, niin kun kutsuja alkoi sadella, klikkasin hyvin moniin "kyllä" ja heh tässä ollaan vauhti päällä, mutta ensi viikko onkin sitten jo tyhjää täynnä.

   Ihan totta, rauhoittua tarvitsee aina ja ei täällä tule uni, jos vaan tuijottelen kattoon, tarvitsen kirjan tai Netflixin.

   Ihanaa päivää Tuuli <3

 • Olipas siinä monenlaista 🙂 Täällä pohjoisessa ei ole bloggaajille oikein mitään tarjolla ja todella hiljaista on pr-lähetystenkin suhteen Ehkä ihan omaa syytä, mutta en ole suinkaan ainoa samoin ajatuksin täällä.
  Ihania asioita sinulle on tapahtunut ja tapahtuu. Noilla on hyvä taas uusi viikko aloittaa.
  Aurinkoista viikkoa sinulle ❤️

  • En usko, että on omaa syytä, mutta toki itselläkin kaikki on lähtenyt siitä, että olen rohkeasti lähestynyt yrityksiä, josko vaan tekin. Jotkut ei vastaa, joskus tulee ei kiitos, mutta tulee onnitumisiakin ja mitä enemmän niitä sitten tulee, ne tavallaan ruokkivat toinen toisiaan.

   Oikein ihanaa viikkoa sinulle ihana Sanna <3

 • Siis niin ihana viikko takana ja mahtavia tapahtumia. Ensinnäkin tuo MonSunin tapahtuma oli ihana ja aivan mieletön aamun startti <3 Ja Cailapin tilaisuus näyttää mielettömän upealta.

  Tuo Harryn ja Meghanin lautasen voitto ei olisi voinut osua parempaan kohteeseen, ihan just sulle tehty<3
  Ja sinun ja J:n kuva, mieletön <3
  Voi tuota oravaa, olihan aikamoinen rumba hänen kanssaan, mutta onneksi kaikki päättyi hyvin.
  Kiitos taas leffasuosituksista, josko nyt lomalla ehtisi itsekin käydä jonkun noista vilkaisemassa.

  Voi minä niin toivoisin, että tuo mainosjuttu onnistuisi ja on se mieletöntä että olette ehdolla! Olette niin ansainneet sen <3
  Ihana pr-lähetys tullut ja muistankin kun olet kehunut tuota aurinkopuuteria ja ihan parasta että on vielä kohtuuhintainenkin. Täytyykin testata.

  Aurinkoista viikko sinne, koko poppoolle <3

  • Iiks ihan mieletön tuo lautasen voitto ja just kun sukkuloin hulluna, että minkä H&M jutskan tilaan Briteistä, nyt ei tarvitse.

   Huomenna nähdään, ihanaa päivää ystäväin <3

 • Oi onnea, sä sait ton lautasen!! Se oli selkeästi just sulle tarkoitettu <3<3<3
  Aurinkoista viikko Tiia!

 • Deadpool 2 haluaisin mäkin nähdä, se ykkönen oli niin hyvä. 😀

  Aurinkoista maanantaita Tiia! <3

 • Ihan ensimmäiseksi – ihana kuva miehestäsi ja sinusta! Ja hauskaa kuulla, että blogipostauksesi lähtee eteenpäin työjuttuihin.
  Ja muisto Harryn ja Meghanin häistä tuli arvonnan kautta. Mainio juttu ja upea lautanen!
  Ja brittiläisyys on ollut vahvana tunnelmissa viime viikolla. Tuo yhteydenotto kuulostaa mielenkiintoiselta. Kuulolla, miten sinun ja Maijun käy. Onnea jännittäviin kuvioihin.
  Ja lopuksi leffamaailmaa… Deadpool 2 oli viikon paras leffaelämys, kerrot. Tuosta juuri luinkin. Onpa kiva, kun sinulta kuulee nuo leffamaaiman uutuudet. Ja vielä enemmän olen mielissäni, kun huomenna tapaamme Tennispalatsissa elokuvan merkeissä.
  Ihanaa maanantai-iltaa, Tiia!

  • Kiitos kiitos niin paljon ihana Tuula ja voi että meillä oli tänään ihana leffahetki yhdessä. Toivottavasti saadaan toistekin mahdollisuus, niin sitten mennään syömään.

   Ihanaa päivän jatkoa ja turvallista kotimatkaa <3

 • Toivon kovasti, että teidät valitaan siihen mainokseen! Nyt ei muuta järkevää pää tuota, tämän surullisen päivän illassa.

  Aurinkoista viikkoa <3!

 • Oih, elätte Maijun kanssa jännitäviä aikoja. Vitsi että olis makeeta jos tulisitte valituiksi! Sulla on ollut touhukas viikko, välillä on kiva lentää maailmalla ja välillä ottaa huilia. Aurinkoa viikkoosi ♥

  • No ois kyllä mageeta ja hirveetä ja kaikkea yhtä aikaa, mutta kun kisastaan n. 30 muun naisen kanssa, niin en vaan usko, mutta olen ihan mielettömän otettu, että meidät löydettii ja meistä tehtiin portfolio joka esitellään asiakkaalle, hui kauhistus.

   Ihanaa päivää sinulle Maiccu <3

 • Kubiss kuulostaa hyvältä ja olenkin ostanut tuolta merkiltä muutamia meikkejä. Ihanan edullisia ovat ja silti laadukkaita. Sä voitit…wau! Nyt tuli voitto kyllä oikeaan osoitteeseen, onnea kovasti! Voi miten jännää tuo enkkulajuttu. Toivottavasti kuulette ilouutisia sieltäkin.
  Ihanaa hulabaloo-viikkoa Tiia ystäväiseni <3

  • Kubissilla on hyviä juttuja, sellaisia löytöjä, kuten tuo aurinkopuuteri.

   Niin jännää on jo, että meidät löydettiin ja se riittää lämmikkeeksi, mutta olipahan jännät pari päivää, kun Enkkulasta soiteltiin ja haastateltiin ja sähköpostit viuhui, hui kauhistus.

   Ihanaa päivää Outi ihana <3

 • Huh, onpa ollut vilkas viikko. Kuulostaa ihan superhuikealta tuo Britti-juttu, pidetään peukkuja teille. Aurinkoista viikkoa!

  • Pidetään vaan, vaikka en usko koko hommaan, otettu vaan että edes joku löysi meidät ja YouTubesta. 😉

   Ihanaa päivää Belladonna <3

 • Sinulla aina riittää vauhtia ja menosta on aina kiva lukea blogista 🙂 Kiva, että sait nyt tuon kuninkaallisen lautasen eikä "tarvinnut" sitten tilata niitä uikkareita 😀 Ja peukut pystyssä ollaan Brittilän suhteen, mukavaa viikkoa!

  • Niin ihanaa, että osui arpaonni, eikä tarvitse tilalla. Nyt on ollut tuuria ja toivotaan, että tuuri jatkuu.

   Ihanaa päivää Susanna <3

 • Voi mikä viikko! Mulle kelpais kans nuo kympin ihonhoitotuotteet 🙂 On sulla kyllä ollut paljon tilaisuuksia, että perässä ei meinannut pysyä, kun tekstiä luki 😀 Ihanaa ja lämmintä viikkoa Tiia sulle <3

 • On mulla varpaatkin ristissä, sillä niin toivon että te pääsette täteinä ja konkari suosikkibloggaajina näkymään vielä monessa jutussa jopa kansainvälisestikin -toivotaan hyviä uutisia kuultaviksi. On todellakin melkoista härdelliä ollut viimeinen viikko, eilen palattu lastenristeilyltä ja nyt onkin sitten loppuviikko pyhitettyä töille ja rästeille, ihan joka päivä tai ilta olisikin ollut kaikenlaista hauskaa, mutta pitää osata laittaa raja. Viikonlopuksi tulossa rakkaita sukulaisia kylään ja kummipojan juoniorijalkapallomatseja, joten ei pääse laiskottelemaan. Häät missasin täysin, sillä samaan aikaan ystävän kihlajaisjuhlassa, rakkauden juhla sekin oli! Jännä miten sykleissä menee median tapahtumamaailma, sitten kun kesä vietetty rauhallisissa merkeissä, niin jo odottaakin syksyn uutuuslanseerauksia ja tapahtumia!

  • No olisihan se huikeaa, mutta ajattelin ottaa ilon irti jo siitä, että hei meidät löydettiin Tubesta ja aikuinen nainen kiinnostaa, wow.

   Niin totta tuo ja aina ei jaksa, onneksi on ns. kolmena päivänä menoa ja neljä päivää kotihommia, että kyllä tällä jaksaa nyt kun on aurinkoista ja kesä.

   Ihanaa viikon jatkoa Heli <3

 • Olen niin ylpeä teistä 🙂 Tuntuu kuin joku omista tyttäristä menestyisi. Tämä mummo on peukut ja ukkovarpaat pystyssä, toivoen valinnan kohdistuvan teihin.
  Onpa teillä ja sinulla ollut melkoinen viikko. Se onkin jännää, miten samat jutut, jotka energisoivat vievät myös mehut. Olet nuori ja jaksat. Ja pian pääset lomailemaan.
  Vauhdikasta viikkoa <3

  • Voi sinua ihanaa ja en usko, että meitä valitaan, mutta hienoa, että YouTubesta löydettiin.

   Kiitos niin paljon ihana Kirsti Kaija ja upeaa viikkoa sinulle <3

 • Voi mitä kaikkea sinulle onkaan tapahtunut, tämä postaus oli kyllä niin mukavaa luettavaa:) Ihana, että tuollaisen lautasen sait..on kyllä kaunis! Täällä laitettiinkin heti peukut pystyyn että teidät valittaisiin♥ Ihania juttuja tapahtuu ihanille ihmisille♥ Mukavaa päivää♥

 • Tuo on muuten niin totta, että kaikki kiva tuntuu aina pakkautuvan samalle viikolle. Vähän samaa täälläkin, ei tosin blogissa mutta muissa harrasteissa ja menoissa. Pidän peukkuja mainosjutun kanssa!

  • Se on niin totta ja sitten tulee kuolemanhiljaista, no mutta näillä mennään. Zemppiä sinnekin kiireisiin <3 Ihanaa viikon jatkoa ja kiitos niin paljon Satu <3

 • Onpas hurja viikko ollut sinulla! Kiva että energiaa riittää. Jos minulla on tavallisessa pienessä elämässäni jostakin ihmeen syystä vilkas viikko, nukun tavallista paremmin. Silkasta päivän vaativuudesta. Silmät alkaa lupsia jo noin kello 21.00. Menen muutenkin aikaisin nukkumaan. Mon Sun-spasarja vaikutti mielenkiintoiselta. Mutta totta puhuen en tiedä mitä sana "spasarja" tarkoittaa. Tuli vaan mieleen, että ne voisi olla ihon puhdistus- ja ravitsemusaineita. Kivaa vauhtiviikkoa sinulle!

  • Spa tarkoittaa kylpyläkokemusta, kynttilöitä ja ihonhoitotuotteita. Ihanaa kun uni tulisikin jo 21, mutta olen nykyään sellainen kukkuja, nuorempana aina ramaisi, vähemmällä unella vissiin tarvii mennä mitä enemmän vanhenee.

   Upeaa viikkoa sinulle Marja ihanuus <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud