Naiseuden ylistys

Naiseuden ylistys
No niin leffafriikki kävi taas vähän leffoissa. Saimme Tuula’s life bloggaajan kanssa lehdistökutsut kurkkimaan elokuvaa Book Club Väreileviä nautintoja, jota tähdittää ihan lempparinäyttelijät Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen ja Mary Steenburgen ja kyllähän karismaattisesti ikääntyneissä Don Johnsonissa ja Andy Garciassakin silmä lepäsi. 
Book Club kertoo: ”Koko maailman väreilemään saanut Fifty Shades of Grey-kirja kääntää lukupiirin naisten elämät hilpeästi ylösalaisin.

Diane on jäänyt leskeksi neljänkymmenen vuoden avioliiton jälkeen, Vivian nauttii miehistä ilman kahleita,  Sharon käy vielä läpi vuosikymmenten takaista eroaan ja Carolin avioliitto on lässähtänyt 35 vuoden jälkeen. Yksi löytää uuden rakkauden ja toinen saa vanhan rakkauden syttymään uudelleen. Neljä elinikäistä ystävätärtä inspiroivat toisiaan tekemään elämänsä seuraavasta luvusta sen kaikista parhaimman luvun.”
Arvaatteko mitä, Book Club ei ollut mikään idioottihömppä, eikä pyörinyt todellakaan pelkän seksin ympärillä, vaan Fifty Shades of Grey kirjat saivat naisiin uutta virtaa miettiä, miten he haluavat oikeastaan viettää loppuelämänsä. Upeiden naisnäyttelijöiden kemiaa, ystävyyttä, parisuhteen ja ikääntymisen kiemuroita, elokuva joka sai mielettömän hyvälle tuulelle ja heti eilen aamulla tuntui, että aamu oli startannut leffan myötä käyntiin oikealla jalalla.
Vahva suositus kaikille kivoista ja positiivisista leffoista pitäville, hömppää kenties, mutta joissa on mukana kuitenkin syvällisempääkin viestiä ja aikuisten naisten kipuilua. Mahtavaa myös, että tälläisiä elokuvia tehdään meille naisille ja sitä paitsi oma mies varmasti pitäisi myös tästä  elokuvasta. Elämä ei lopu tiettyyn ikään, vaan ihmisen on oikeus elää ja nauttia kaikissa elämän ikäkaarissa. 
Book Club -elokuvan pääosissa Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson, Andy Garcia ja Don Johnson.
Liity Book Clubiin 8.6. elokuvateattereissa”
Kuvat ja lainaukset Filmikamari/Press
Toinen leffa minkä kävin leffalähettiläänä katsomassa oli Maria Magdaleena, joka oli tavallaan myös ylistyslaulu naisille, se että Maria Magleenan vatikaani tunnusti vuonna 2016 yhdeksi Jeesuksen apostoleiksi ja henkilöksi, joka todisti Jeesuksen ylösnousemuksen ensimmäisenä. Ahdistavakin elokuva, mutta historiallisesti ja naisen aseman ja tasa-arvon kannalta erittäin merkittävä elokuva naisen aseman tunnustamiseksi yhdessä miesten rinnalla. Vahva suositus kyseiselle elokuvalle, elokuva joka on mielestäni suorastaan pakko nähdä. 
”Maria Magdaleena on autenttinen ja humaani kuvaus yhdestä historian salaperäisimmistä ja väärinymmärretyimmistä hengellisestä hahmosta. Raamatullinen elämäkertaelokuva kertoo tarinan Mariasta (Rooney Mara), nuoresta naisesta, joka etsii uutta tapaa elää. Oman aikansa ahdasmielisiä arvoja uhmaten Maria jättää perheensä ja liittyy uuteen liikkeeseen, jota johtaa karismaattinen Jeesus Nasaretilainen (Joaquin Phoenix). Pian hän löytää oman paikkansa liikkeessä ja roolinsa matkalla, joka vie kohti Jerusalemia. Helen Edmundsonin ja Philippa Goslettin käsikirjoitukseen pohjautuvan elokuvan rooleissa nähdään myös Chiwetel Ejiofor ja Tahar Rahim.”

Eilen oli vielä järisyttävän kuuma päivä ja kun laukkasin paikasta toiseen, niin soijaahan siinä pukkasi. Oli kivaa, kun oli laukussa mukana tämä Smashboxin sekä meikinalus, että meikin kiinnittäjä ”primer&setting spray”,  jolla sai päivän mittaan pari kertaa suihkauttamalla helpostusta kuumuuteen ja raikkautta ja vielä piti meikin paikallaan pitkän kuuman päivän aikana. 

Smashboxilta on ilmestynyt kolmea erilaista Primer&Setting spraytä ja tämä oma versioni on ”Centering citrus”, jossa on pehmeä sitruunan ja greipin tuoksu. Kaksi muuta tuoksua ovat ”Serene Greens” ja ”So Chill Coconut”. Kehotetaan säilyttämään viileässä tai jopa jääkaapissa, mutta olipahan vaan eilen ihanaa, kun tämä oli käsilaukussa mukana päivää raikastamassa.

Saatavuus kesäkuussa kaupoissa ja hinta 33e 116ml pullosta

”Smashboxin ihana uutuus on raikastava suihke, jota voidaan käyttää primerina sekä viimeistelysuihkeena. Se raikastaa ja lisää meikin kestoa sekä antaa ihanan kesäisen tunnelman raikkaan tuoksunsa ansiosta. Nämä kesäiset tuoksut rauhoittavat mielen ja jättävät ihon kauniin hehkuvaksi koko päiväksi. Tämä suihke on todellinen multi-tuote, koska sillä saa luotua täydellisen meikkipohjan sekä viimeistelyteltyä meikin. Kaikki tämä vain yhden tuotteen kautta!

MIKSI SE ON NIIN UNIIKKI: Jokainen suihke on luotu yhdessä Youtube tähden ja meikkitaitelija Nicol Concilion kanssa ja niihin on lisätty elektrolyyttejä parantamaan ihon kosteustasapainoa ja luonnollista hehkua. Näitä limited edition suihkeita on saatavilla kolmessa eri tuoksussa; Centering Citrus, So Chill Coconut, Serene Greens. Nämä virkistävät tuoksut antavat lisäpotkua meikille ja parantaa auraasi.”
Eilisen illan päätti leffalähettiläiden kevättapaaminen ja pääsimme katsomaan paljon tulevien ensi-iltojen trailereita. Mahtavia leffoja tulossa, joista monista tulette kuulemaan täällä blogissa. 

Ensimmäistä kertaa kävin eilen myös elokuvateatteri Maximissa, joka on uusittu täysin. Nyt on kuulkaas leffateatteri aikuiseen makuun ja toki nuortenkin ja eihän tässä kohta muualla halua istua töröttääkään ja katsoa leffoja. Mukavat vihreät nojatuolit ja pöydät, joihin voi laittaa leffaherkut, juoman ja vaikka drinkinkin, wow! Tähtään jatkossa aika moneen leffaan kyllä Maximiin ja hei oli vielä hyvät jalkatilat, tästä tulee vielä oma pitkä miehenikin kiittämään. 

Vauhtiviikot jatkuu eli tänään Helsinkiin ja huomenna ja huh sitten tuleekin taukoa ja on aika keskittyä rauhoittumiseen. Huomaan, että turnauskestävyys, vaikka kivaa onkin, vaikuttaa yöuniin ja sitä kautta välillä on ihan tötteröö.

Voi menkää katsomaan molemmat elokuvat, Maria Magdaleena on vaikuttava ja vihdoin erilainen tarina naisen näkökulmasta Jeesuksen yhtenä apostolina ja taas Book Club naiseuden ylistystä ja ystävyyttä, loistavia elokuvia molemmat ja tärkeää sanomaa viestittäviä.

Miten siellä, käytättekö viimeistelysuihkeita, kuka on käynyt elokuvateatteri Maximissa ja miltä kuulostaa nojatuolit leffateatterissa pöytineen ja aiotteko mennä katsomaan jomman kumman näkemistäni leffoista. Vielä täytyy päivitellä, että ai että luonto antaa parastaan nyt ja puut kukkii ja ulkona on suloisen lämmin, kyllä meitä suomalaisia nyt hemmotellaan. <3 

Upeaa keskiviikkoa. <3


*Smashbox pr-näyte



22 thoughts on “Naiseuden ylistys”

  • Bookclub voisi kyllä kiinnostaa, vaikka ihan vaan sen takia, että pääosassa on ikääntyneitä naisia eikä aina vaan nuoria tyttösiä.

    Maximista on niin monet nuoruusajan muistot, että kyllähän uudistunut Maxim pitää käydä kokemassa 🙂

    • Ihan mahtavaa, että on ikääntyviä naisia ja tälläisiä lisää kiitos. <3

      Hih niin on ja oli kiva käydä uudistetussa Maximissa.

      Mukavaa viikon jatkoa Rva Kepponen <3

  • Nähtiin Beiben kanssa traileri tuosta Book clubista ja nauratti meitä molempia. On varmaan pakko mennä katsomaan!

  • Eih mikä leffa, katsoin trailerin jo aamulla ja vähänkö tuli hyvä mieli ja päiväkin : ) Nuo naisnäyttelijät, mikä karisma, vaikea olisi valita omaa suosikkia heidän joukostaan ja mikä veto ottaa hiukan nuoremmat miespelurit, tämä täytyy ehdottomasti nähdä : )

    • Ihan mieletön karisma ja näyttelijöiden välinen ystävyys tuntuu niin aidolta, ihan mahtava hyvän tuulen leffa, suosittelen todella paljon. <3 Juu selkeästi nuoremmat miespelurit oli kyllä, 😉

      Ihanaa viikonloppua <3

  • Kiitoksia ♥ Hienot esittelyt! Nämä katson oitis, tykkäsin nuorena Don Johnsonista. Ennen Miami Vacea siis…

  • Kiitos leffaesittelyistä, erityisesti tuo Book Club vaikuttaa ehdottomasti katsomisen arvoiselta – kerrankin pääosissa kypsiä naisia! 🙂
    Iloisia aurinkoisia päiviä sinne! <3

    • Sano muuta, toivottavasti kypsiä naisia nähdään enemmänkin valkokankaalla ja kaikkialla, eikä laiteta piiloon.

      Ihanaa viikonloppua Taina <3

  • Kiitos leffavinkistä. 🙂 Vihdoin aletaan ymmärtää keski-ikäisten naiskuluttajien valtava joukko? Siis siellä rapakon takanakin, jossa nämä leffat ym. asennevaikuttajat tehdään.

    Mukavaa viikonloppua, haleja. ❤

    • Sano muuta ja Jane Fondahan on mm. L'Orealin kasvo ollut vuosia, että kyllä kiitos lisää kaiken ikäisiä naisia. <3

      Ihanaa viikonloppua ihanuus <3

  • Book Club mielenkiintoiselta leffalta.
    Ihana kuva teistä Tuulan kanssa – niin kesäisinä ja hymyilevinä molemmat.
    Aurinkoista perjantaina Tiia <3

  • Kiitos Tiia ihanasta leffaseurasta. Olipa kiva elokuva! Ja pääosassa ihailemiani naisia. Kyllä kelpasi katsella. Mukavaa loppuviikkoa!

    • Voi, että meillä oli kivaa, olisin voinut viettää seurassasi koko päivän. Ihanasti starttasi aamu näin mukavan leffan parissa.

      Ihanaa viikonloppua ihana Tuula <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud