Muhkea juhannusarvonta!

Hipp hurraa, juhannuksen kunniaksi ajattelin arpoa jollekin teistä pienen kesän selviytymispakkauksen eli kassin sisältö lähtee arvottavaksi yhdelle. Kosmetiikkaa on taasen sen verran kertynyt, että pääsen hemmottelemaan jotain teistä. Postauksen lopussa on arvonnan säännöt, kannattaa lukea ne huolella, koska nykyään sähköpostiosoitetta ei esim. saa enää pyytää erikseen annettavaksi. 
Sampan kanssa ollaan täällä nautittu lenkeistä ja tänään myös auringonpaisteesta, eikös tänään pitänyt sataa roppakaupalla. Eilen olikin varsin synkkä lenkkisää, mutta sehän oli vain ihana asia, ei meinaan soijaa pukannut niin paljon. 

Pidemmittä puheitta siihen arvontaan, eli arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1 arpa anonyymit lukijat
2 arpa Instagram seuraajat täällä 

3 Facebook tykkääjät täällä

Arvonta päättyy 30.6.2018


Blogissa on kommenttien valvonta, joten älä ihmettele, jos kommenttisi ei näy heti. 


Palkinnon postitus vain Suomeen

Koska sähköpostiosoitetta ei enää saa pyytää kommenttikenttään, sen laittaminen ei toki suinkaan ole kiellettyä, niin muista tulla kurkkimaan, oletko juuri sinä voittanut. Huhuilen voittajaa täällä blogin puolella, mutta jos ei arvonnan voittajasta kuulu toviin, niin arvon palkinnon seuraavalle.

Kommenttikenttään olisi mukavaa kuulla, mikä on sinun luottomeikkisi tai kosmetiikkatuotteesi kesällä ja saa nimetä monta. 

Tasapuolisesti onnea arvontaan kaikille ja mukavaa juhannuspäivän iltaa. 

<3

*Arvottava kosmetiikka saatu pr-näytteinä, korilaukku ei kuulu arvontapalkintoon.
Pyyhe ja muu rekvisiitta saatu Hemtexiltä ja Emelie Schepp kirja arviointikappale. Related Posts

Blogi 4-vuotta ja huikea arvonta!

Törmäilyni ikäviidakossa! Tässä olen minä keski-ikäinen, 163cm pitkä ja kiloja niin paljon, että kerron niistä enemmän jahka lukumäärä on pudonnut kymmenyksen. Eli mitä todennäköisimmin en koskaan. Päätin osallistua ylläolevalla kuvakollaasilla Vichy Dermablend kisaan, koska Dermablendin tulisi olla se kaikkien aikojen peittävin meikkisarja, joka taikoo ihoni […]

Oral-B Genius 9000 sähköhammasharja arvonta!

Nyt ollaan taas yhden lempiasiani äärellä, nimittäin hampaidenhoidon. Luultavasti hammasneurootikoksi olen hiljakseen syntynyt sukulaisten hammastenhoitopenkeissä jo lapsena. Hammashoitajatädit-ja hammaslääkärit ovat iskostaneet minuun jo lapsena, miten suuri merkitys hampaiden hoidolla on. Toki lapsena hampaiden hoitoa on voinut innoittaa, pelotteet hammaspeikoista ja hirmuisista porista, joilla niitä hampaita […]189 thoughts on “Muhkea juhannusarvonta!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud