Huima kosmetiikka-arvonta

Huima kosmetiikka-arvonta
Nyt pärähtää ilmoille lupaamani kosmetiikka-arvonta ja arvon koko kyseisen boxin sisällön yhdelle onnekkaalle. Paljon jää vielä yllätykseksi, sillä kuva ei paljasta kaikkea. 

Arvonnan säännöt ovat seuraavat: 1 arpa anonyymit lukijat, 2 arpa Bloggerin kautta kirjautuneille lukijoille ja kolmas arpa Instagram seuraajille. Instagramin puolella ei voi kuitenkaan osallistua arvontaan, vaan kommentti tulee laittaa tänne blogin puolelle, jotta kaikki näkevät kommentit. 
Sähköposti tai nimimerkki edesauttaa kontaktointia, mutta eivät ole pakollisia. Ainoa mitä tällä kertaa haluaisin kuulla, koska tuoksuhöperö kun olen, mikä on sinun mielestä maailman paras tuoksu ja tuoksun ei tarvitse olla hajuvesi. 

Muistuttaisin vielä, että blogissa on kommenttien valvonta päällä ja tulevina päivinä pukkaa sen verran kiirusta, että kommenttien julkaisussa voi olla viiveitä, mutta älkää huoliko, ne julkaistaan kyllä. 

Tasapuolisesti kaikille onnea arvontaan. <3

Arvonta päättyy 12.8

Boxin sisältö pr-näytteitä


Related Posts

Blogi 4-vuotta ja huikea arvonta!

Törmäilyni ikäviidakossa! Tässä olen minä keski-ikäinen, 163cm pitkä ja kiloja niin paljon, että kerron niistä enemmän jahka lukumäärä on pudonnut kymmenyksen. Eli mitä todennäköisimmin en koskaan. Päätin osallistua ylläolevalla kuvakollaasilla Vichy Dermablend kisaan, koska Dermablendin tulisi olla se kaikkien aikojen peittävin meikkisarja, joka taikoo ihoni […]

Oral-B Genius 9000 sähköhammasharja arvonta!

Nyt ollaan taas yhden lempiasiani äärellä, nimittäin hampaidenhoidon. Luultavasti hammasneurootikoksi olen hiljakseen syntynyt sukulaisten hammastenhoitopenkeissä jo lapsena. Hammashoitajatädit-ja hammaslääkärit ovat iskostaneet minuun jo lapsena, miten suuri merkitys hampaiden hoidolla on. Toki lapsena hampaiden hoitoa on voinut innoittaa, pelotteet hammaspeikoista ja hirmuisista porista, joilla niitä hampaita […]143 thoughts on “Huima kosmetiikka-arvonta”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud