Mitä taas sattuikaan

Mitä taas sattuikaan
Jaoin kaikessa viikon tuoksinassa omilla Facebook-sivuilla oheisen päivityksen. Tuumin sitten, että näin perjantai-päivän ratoksi voisin tämänkin sekoilun jakaa vielä täällä bloginkin puolella.

”Hajoon tätä omaa touhua taas. Odotin 3,5 tuntia takaisin soittoa terkkarilta ja kun soittoa ei alkanut kuulumaan, en jaksanut enää odottaa vaan menin suihkuun vaaleansinisen kasvonaamion kera tietty.

No soitto tietenkin pärähti kesken suihkuttelujen ja tietenkin kiitolaukkaa terveysasemalle siltä istumalta, jos haluaa vielä ajan. Olenko sitten kuullut Walk in-palvelusta, että Terveysasemalle voi kävellä ihan muina miehinä tuosta noin vaan ihan pokkana, no en ole kuullut ikinä moista.
Terveysasemalla meni kaikki hyvin ja tyttären sisäänpäin kasvanut varpaankynsi operoidaan syyskuun lopulla. Sitten Giganttiin tyytyväisenä ja lompakko olikin jäänyt kotiin.



No ei muuta, kuin lapsi kotiin ja hakemaan lompuukia. Sitten samalla apteekkiin, postiin, kauppaan ja Giganttiin hakemaan ne roinat. Seuraavaksi Burger King ja Mc Donald’s, no koska toisesta saa Hot Wingsejä ja toisesta Crispy kanahamppareita.



Lopulta kotiin päästyäni huomaan, että kasvoilla on se samputin vaaleansininen kasvonaamio paikka paikoin yhä ja näytän kylähullulta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



No hei ehkä olenkin. Näytti ihan, kuin olisi ollut Pepsodentit naamassa. Ehkä ihmiset mietti, että on joku kauhea ihosairaus ja siksi naama täynnä lääkevoidetta, omg.


Yksikään ihminen ei sanonut mitään, ei myöskään kännykkäänsä räpeltävä flunssainen oma teini, sanoisinko, että aika kohteliasta väkeä asuu täällä Porvoossa.”


Ei muuten ollutkaan kasvonaamio mikä heilui tuona päivänä naamassa ympäri kyliä, vaan tämä Cliniquen Black Head Solutions kuorinta-aine eli häätövoide mustapäille. Pakko sanoa, että onpa hellävarainen kuorinta, sillä kasvot eivät punoittaneet monen tunnin käytön jälkeen mistään kohdin, kun  normaalistihan tällä vain muutamassa sekunnissa/minuutissa kuoritaan kasvot. Eli Cliniqueen hellävaraisena merkkinä voi luottaa.

Nähtyäni muuten naamatauluni peilistä, alkoi paniikinomainen kasvojen puhdistaminen, niin kuin se enää siinä turvassa jo sisätiloissa olisi  mitään pelastanut. Jäin myös miettimään monia hymyileviä kasvoja, liekö hymyilivät huvittuneesti minulle ja minä hyväkkäänä luulin, että hymyilivät hauskoille jutuilleni. Hah saipahan samalla itsetunto taas kolauksen.


Onkos siellä kuljettu papiljotit päässä tai vahingossa mitkä lie voiteet tai meikit nassussa kylillä?

Iloista perjantaita kaikille. <3

*Clinique pr-näyte







58 thoughts on “Mitä taas sattuikaan”

  • Hehheh… voi sua ihanuus 😀 Sinä tuot hyvää mieltä ja iloa ympärillä oleville ihmisille <3 Ja parastahan on, kun osaa nauraa itselleen 😉

    Oikein mukavaa viikonloppua <3

  • On ihanaa että olet luonnollinen ja vaikka kömmähdyksiä tuleekin "nou hätä" elämää se vaan on 🙂 No mä olen kulkenut risoilla vaatteilla,puseroo jne tilanteissa jossa ois kyllä pitänyt olla edukseen, eikä mitään pikkureikiä siis, aamutohveleissa lähdössä lentokentälle ja kiireellä siis kotiin vaihtamaan kenkiä, vähänkö ihmettelin miksi mua niin katsotaan jne mutta meikkiä ei ole kyllä naaman jäänyt, mutta pieleen menneet meikkaukset kylläkin,siihenkin todettiin onpa kivaa uutta yksitysikohtaa :)Iloisella mielellä vastatuuleen!

    • Ihana tuo aamutohvelit kentälle, mutta kyllä aamutohveleissa olisikin mukavinta matkustaa. <3 Ihanasti sanottu, iloisella mielellä vastatuuleen, näin mennään.

      Aurinkoista sunnuntaita <3

  • Jos vastaatulijat vaan mietti, että sulla on akne ja voiteen kasvoille, no big deel. 😀

    Mukavaa viikonloppua Tiia. <3

    • Totta hyvinkin näin, mutta vaikka kuinka olen mokaillut, niin tästä mokasta sillä salamana iski migreeni, kun näin itseni peilistä. 😉 Hih. <3

      Ihanaa sunnuntaita Jonna <3

  • Hauska viikonlopun alun kevennys, ja nauroin ihan vedet silmissä:) Naamiot on kyllä hieman petollisia, koska itsekin istun aika usein telkkarin ääreen naamio naamassa, ja siihen unohdun, enkä sitten muistakaan ottaa naamiota pois normiajassa. Ulos pidemmälle en ole vielä lähtenyt naamion kanssa, mutta ehkä sekin päivä vielä tulee.
    Joskus on ollut pusero nurinpäin niin, että pesulappu viistänyt leukaa, enkä mitään ole honannnut. Aika usein on ollut kirkkaanpunaista huulipunaa hampaissa koko etupurukalusto loistaen ja roskapussia olen roudannut pitkin kyliä käsikynkässä;) Ihan pikkujuttuja;)

    Ihanaa viikonloppua<3

    • Ne on niin petollisia ja sitä unohtaa, että on sellainen nassussa hih.

      Hih roskis kylillä, ihana ja tuo on vielä kokematta, mutta olen kyllä heittänyt roskiksen autoon ja käsveskan roskiin.

      Ihanaa sunnuntaita Sari <3

  • Lasten ollessa pieniä, mulla oli tapana sutaista pikameikki. Huulipunalla vaan viivat poskiin ja levitys. Kerran sitten puhelin soi ja unohtui ne viivat poskille ja lähdin muina mutseina kauppaan. Lapsetkin oli sen ikäisiä etteivät ihmetelleet, miksi äiti näyttää intiaanilta.

  • Ai että, olet Tiia kyllä ihan paras <3 Sain ihan parhaat naurut tästä! Ihan mahtavaa, miten myös jaksat nauraa itsellesi ja omille kommelluksillesi, ihailen sua siitä. Odotas vaan, kun luet postauksen, jonka kohta lataan linjoille – siinä oli jo hetkellisesti vähän vaikeampaa nauraa itselle, mutta päädyin kuitenkin tekemään niin.

    Ihanaa viikonloppua sulle ihana Tiia <3

    • Miten ihana ja mainio postaus, nauratti ääneen ja hei samaistuin. Ihanaa sunnuntaita toivottaa toinen seniori täällä. 😉

  • No, voi sinun kanssasi. Ajettele, että toit iloa ihmisille. Minäkin olen esimerkiksi kulkenut mekko takaa sukkahousujen sisällä. Siis takapuoli paljaana. Positiivista siinä oli, että minulla oli sentään pikkarit päällä. Rentouttavaa viikonloppua sinulle!

    • Hihi meillä käynyt samat. Täällä ekalla työviikolla pankissa ja takana käytävällä pankit johtajat näki koko komeuden. Mutta hei kuten sanoit, onneksi oli siellä pikkarit ja täällä jättikset jalassa, hih.

      Ihanaa sunnuntaita Marja <3

  • No johan oli hupaisaa,näin ulkopuolisena. Itselleni ei kyl oo tainnu pahempia sattua paitsi kerran oli kiireessä jääny yks paplari takaraivoon mut sitäkään en päässyt esittelemään kun yhdelle miehelle, lieneekö ajatellut kenties että mikä muotijuttu tuokin on. 🙂

  • Eikä kukaan sanonut? Ainut kommellus, mikä itselle tulee mieleen on se, kun olin ostoksilla parivuotiaan esikoiseni kanssa. Huomasin, että tavallistakin useampi tuijotteli rattaisiin hymyillen. No, esikoinen istui siellä kahdet ostamani rintsikat kaulassaan. Olihan se söpöä 😀
    Ihanaa viikonloppua sinulle!

    • Ei kukaan ei sanonut mitään, mutta ymmärrän paremmin nyt eräiden hymyilevät katseet kyllä. Hih.

      Oi ei, ihana, tuo on söpöä ja samalla kyllä todella viattoman huvittavaa. Ihana.

      Kivaa sunnuntaita Rita <3

  • Ehkä sä oot Tiia jo paikallinen "kuuluisuus" touhuinesi, ettei porvoolaiset enää hätkähdä mitään 😂

  • Ai kauhee! Päivän parhaat naurut! Oikeasti ihan kamalaa, mutta jotenkin niin huvittavaa, että olet kulkenut pitkin ja poikin kaupunkia kuorinta-ainetta kasvoilla. Itselleni ei kyllä kauheasti mitään tällaista tapahdu. Ripsivärit kyllä saattavat olla levinneet pitkin naamaa.

    Kivaa viikonloppua <3

    • Oikeasti ihan aidosti järkytyin, kun näin naamani peilistä, iski ihan migreeni. Mutta pakkohan se on vaan nolokin asia kääntää iloksi, harmitus pienenee, hih.'

      Ihanaa sunnuntaita Mannilainen <3

  • Olen ollut töissä mekko väärinpäin päällä, siis niin että saumat on ulkopuolella ja vielä se lappukin edessä. Kyllä hävetti, varmasti vanhemmat ajatelleet, että nyt ei hoitotädillä taida mennä ihan hyvin 😀
    Ihanaa viikonloppua Tiia <3

    • Hihi se juuri siinä tulee mieleen, että pitävätkö muut hulluna tai epätasapainoisena. Hih tuo sama on käynyt täälläkin, mutta niinpä tietty.

      Ihanaa sunnuntaita Outi <3

  • Näitä aina sattuu ja tapahtuu. Paita ja takki väärinpäin kylillä on peruskauraa, pesuohjeet näkyivät tottakai ja ihan hyvin kestän 40 asteen pesun tottakai. Papilotti etutukassa halpahalliin jne. Lapsenlapselta saatu kukka kerran korvalla, en muistanut enää kuihtunutta voikukkaa, joka roikkui poskella kun menin kauppaan, kaupan täti katseli vähän pitkään ja kerran tein Kirsi Almit terveyskeskuksen ajanvarauksessa… Kävin muuten Porvoossa 4 päivää sitten, harmi etten nähnyt Sua:)

    • Oi ei ja voi mahoton ja kyllä me kaikki ollaan koheltamisten suhteen niin sielunsiskoja. Oi olit täällä. <3

      Ihanaa sunnuntaita Irja <3

  • Hih..voi elämä ja kaikella rakkaudella taas täällä hihitellään♥ Sinun blogissa vierailevilla ei ole koskaan tylsää:) Leppoisaa viikonloppua♥

  • Et ole suinkaan ainoa laatuasi. Nousin kaksi paplaria takaraivossa sekä täysinäinen roskapussi kädessä bussiin. Ja kerran menin töihin eripariset kengät jaloissa – onneksi työpaikalla oli sisäkengät.
    – Toisen kylän hullu

    • Se onkin parasta, kun tietää ettei ole yksin ja jaettu kokema kyllä lämmittää sydäntä ja jaettu nauru. <3

      Voi elämän kevät roskipussissa bussiin, ihana <3 Kiitos tästä ja täällä on 19-vuotiaana menty eripari kengillä töihin, silloin hävetti ihan kamalasti, tänä päivänä nauraisin enemminkin.

      Ihanaa päivää ihanalle "toisen kylän hullulle". <3

  • Voi ihana Tiia ♥ Sain tästä hammassärkyni keskelle mukavat hihitykset, sattuuhan noita ja kun usein sattuu niin tottuu 😀 Onneksi tälle voi vaan lempeästi nauraa, aitoa elämäähän tämä vain on ♥ Kivaa viikonlopun jatkoa 🙂

  • Voi ei… En ole naamiota naamassa (tietääkseni) missään liikkunut, mutta mustikkamehuviiksissä nyt ainakin. Ja kouluaikoina menin kerran unohtunut yöpaita neuleen alla kouluun (aamulla oli ollut niin kylmä sisällä että olin laittanut yöpaidan päälle villapaidan. Jumppatunnilla sitten huomasin että jestas, raidallinen pitkä yöpaita mutturalla housujen sisällä… Kaikkea sattuu, joskin sulle aika useasti. On lohdullista kun löytyy muitakin hajamielisiä kuin itse. Ihanaa sunnuntaita<3

    • Mustikkamehuviikset <3

      Juu kyllä tämä johonkin hajamielisyyteen liittyy, tällä kertaa ehkä äkkinäiseen tilanteeseen, mutta siihen varmaan, että yrittää tehdä monia juttuja yhtä aikaa, eikä mieli pysy mukana.

      Ihanaa sunnuntaita ja tuo yöpukujuttu <3 sitä kun nuorena oli vielä niin paljon arempi näissä noloissa jutuissa. <3

  • Voi sinua, olet aivan mahtava! Nauroin kyyneleet silmissä. Ei kukaan lapsikaan kommentoinut Captain Americasta?

    Minä olen ainakin kulkenut edellispäivän sukkahousut lahkeesta metrin vanana roikkuen yliopistolla sekä hameenhelma vyötärönauhan alle sullottuna. Sattumia on kyllä riittänyt minullakin

    Mukavaa sunnuntaita <3

    • Hih ei kukaan kommentoinut, ihmiset ovat kovin kohteliaita eivätkä halua nolata, mutta johan nolasin. 😉

      Tuo hameenhelma on käynyt täälläkin ekalla työviikolla pankissa ja pankinjohtajat selän takana, omg, mutta käänsin nauruksi, pakkohan se oli. Voi meitä. <3

      Ihanaa sunnuntaita Ei-Leen <3

  • Voi apua, kaikkea sitä sattuu… Mulla on sellaiset narun päässä olevat korvatulpat töitä tehdessä, jos joudun pitkään olemaan metelissä. Ne unohtuu toisinaan kaulalle roikkumaan, kun yhtäkkiä juoksen kauppaan tai postiin. Ja tytön ollessa pieni, huomasin kaupasta tullessa, että mulla oli tukka täynnä erilaisia hiuslenksuja ja pompuloita. Olin siivonnut, ja lattialta niitä keräillessä laitoin lenksut talteen omaan tukkaan, että ne on siitä sitten helppo viedä kaikki kerralla purkkiin…

    • En kestä ihania juttuja ja tuo hiuslenksu ihana. Anteeksi että vastaus kesti, ei pitäisi kiireessä julkaista kommentteja.

      Ihanaa päivää 💗

  • On ollut terveyssiteen paperi läpinäkyvien sukkahousujen sisällä =D vielä libressen lintukuvio näkyi ulospöin ='D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud