Syyspäiviä Cellbesin kanssa

Syyspäiviä Cellbesin kanssa
Yhteistyössä Cellbesin kanssa, postaus sisältää mainoslinkkejä


Eilen iski jokin syysflunssan tapainen ja pää on ihan pahvia. Onneksi olen otattanut muutamia kuvia yhteistyön kautta saamistani Cellbesin vaatteista ja nämähän sopivat kauniiseen syys-sunnuntaihin, kuin nenä päähän. Valokuvaajana toimi 14-vuotias tytär, joka osaa aina kertoa miten se leuka kannattaa laittaa, että mahdollisimman vähän näkyy kaksois tai oikeastaan minun tapauksessa kolmoisleukoja. 

Olen aivan mielettömän paljon käyttänyt Cellbesiltä aiemmin tilaamaani vaaleaa farkkutakkia, jossa on kiva kirjailtu brodeeraus vielä edessä. Farkkutakissa on ollut kivointa tietenkin kiva ulkonäkö, mutta vielä se, että farkku on ollut joustavaa materiaalia, eli ei kiristä ja kinnaa mistään. Se on kuulkaas motto nykyään, että vaatteiden pitää olla mukavia. Kyseinen farkkutakki on muuten nyt alessa, vink vink. 

Nyt oli pakko kuitenkin syksyksi ja talveksi saada tummempaa farkkua oleva farkkutakki, koska olen niin koukuttunut käyttämään farkkutakkia asun kuin asun kanssa jakkuna, mutta mielestäni tuo tumma farkku toimii paremmin talvella. Mahtavaa tässäkin farkkutakissa on mukava joustava strechfarkku materiaali. 

Rakastan värejä ja sininen väri punaisen kanssa on yksiä lempivärejä. Omasta vaatekaapista löytyy useita erivärisiä klassisia villakangastakkeja, niin harmaata, ruskeaa, perinteistä tummansinistä ja mustia. Mutta tämä kirkkaamman sininen takki viehätti silmääni kovasti Cellbesillä ja päätin rohkeana tarttua tällä kertaa johonkin hieman värikkäämpään. Takkia löytyy myös punaisena,  mustana ja ruudullisena.

Takin punainen versio myöskin jäi polttelemaan mieltä. Hauskaa taas miten vaatekoko jälleen kerran meni just eikä melkein nappiin. Kaikki vaatteet mitä olen tilannut Cellbesiltä ovat olleet oikeaa kokoa. Oikea vaatekoko on tärkeä tekijä vaatteita tilattaessa, Cellbesin vaatekokoihin voi luottaa. 
Olin innoissani, koska bongasin, että Cellbesiltä löytyy laadukkaita Tamariksen kenkiä. Muutama kenkäpari lähtikin tilaukseen ja yhdet suosikit ovat nämä ruskeat nilkkurit. Laadukasta nahkaa, erittäin mukavat jalassa ja oma koko 39 kaikissa tilatuissa kengissä, on osunut just eikä melkein nappiin. 
Olen tilannut aika monetkin kengät Cellbesiltä ja aina ovat koot olleet juuri oikeat. Inhoan sitä, että joudun palauttelemaan, koska kengät eivät istukaan jalkaan. 
Pakko on vielä vinkata nämä jo keväällä tilaamani harmaat mokkakengät, joita tilasin myös mustana. Näitä mokkakenkiä olen käyttänyt koko ajan ja nämä ovat kuin aamutohvelit jalassa. Parasta näissä kengissä on, että näissä on ihanat tyynymäisen pehmustetut pohjalliset. Huippukengät, joista vastaavia himoan keltaisina myöskin. 
Punaisten paljetti-Uggien lisäksi, nyt on jalkoja talveksi lämmittämään, jotain sovinnaisempaa ja moneen menoon käytännöllisempää. Nämä Tamariksen nahkasaappaat ovat, kuin lämpöiset pesät, joihin jalat talven pakkasilta suojaan asettuu. 

Suosikkini kaikista kengistä taitaa kuitenkin olla nämä klassiset Tamariksen nahkanilkkurit pienellä, mutta omaan makuun juuri täydellisen jykevällä  korolla. Korkokengät ovat kauhistus, mutta pientä korkoa saa olla. Mahtavinta on, että nämä käyvät niin mekon, suorien housujen tai vaikka farkkujen kanssa eli ihan kaikkien erilaisten asujen kanssa. 
On tämä villakangastakki kyllä kivalla tavalla pirteä, mutta ei liian räikeä lainkaan. Mukana menossa huivi Kreikasta, joita haalin Kreikasta kasakaupalla ja taatusti on jokaiseen asuun omanlaisensa huivi. Kiitos myös kamulle Ninalle, joka on hemmotellut ja tuonut näitä huiveja useamman Turkista tuliaisina. 
Pakko vielä vinkata, että Cellbesiltä löytyy todella hyviä miesten vaatteita myöskin. Tilasimme 192cm pitkälle miehelle parit verkkarit, eivätkä ole menneet pesussa miksikään. Miehen ongemana on aina se, että jos ostaa collagehousut, niin kertapesussa ovat jo miehen pitkille koiville kutistuneet. 

Lisäksi metsästimme niin Hemtexistä, kuin Finlaysonilta meidän isoihin tyynyihin tyynyliinoja, mutta eipä löytynyt  mistään, mutta Cellbesiltä löytyikin ja vielä 2kpl vain 12,95!

Nyt pötköttelemään ja flunssan alkua häätämään ja jos paukkuja riittää, niin miehen kanssa leffaan iltapäivällä. Mitäs siellä on touhuttu viikonloppuna ja miltä mielestäsi näytti Cellbesin syksy tai löytyikö jokin oma suosikki näistä vaatteista?

Ihanaa sunnuntaita kaikille. <3

*Mainoslinkeistä mahdollisesti saadut pienet tulot käytän blogin arvontapalkintojen postitusmaksuihin.


49 thoughts on “Syyspäiviä Cellbesin kanssa”

  • Mustat nilkkurit on ihan mun näköiset, itseasiassa mulla onkin talvikenkänä tosi paljon just ton tyyliset nilkkurit. 🙂

    Ihanaa sunnuntaita Tiia. <3

    • Ne onkin oikeat klassikot. Juuri tänä aamuna tosin tytär tuumi, että ottaisikin ne itselleen. 😉

      Ihanaa päivää Jonna <3

  • Hienoja kuvia ja näytät tosi upealta! Kyllä sinua onnistaa, kun on tuollainen luottokuvaaja. Omiani saan aina maanitella ja kiristää eikä puhettakaan, että he antaisivat minulle ohjeita. Päinvastoin usein he joutuvat ottamaan uudet kuvat 😊

    Hyvännäköisiä klassisia laatuhankintoja, jotka varmaan menevät sinulla pitkään. Kenkien ostaminen on minulle aina kauhistus. Ne on pakko sovittaa kotona, kaupassa ahdistun. Ja on tosi tärkeää sovittaa useaan kertaan, eri päivinä. Minun jalkojeni koko ainakin vaihtelee tosi paljon ja epämukavat kengät ovat hirveintä. Siitä huolimatta virhehankintoja tulee tehtyä. Luottomerkki on hyvä olemassa, yleensä pysyn niissä tutuissa, jolloin tiedän lestin sopivan ja koonkin voin arvioida.

    Mukavaa, kaunista sunnuntaita sinulle, Tiia! <3

    • Hih juu no ei hänkään mitenkään iloisena kuvaamaan tule, mutta tulee kuitenkin nurisematta. 🙂

      Sama juttu yleensä, mutta kaikki kengät mitä olen Cellbesiltä tilannut on olleet just eikä melkein.

      Ihanaa uutta viikkoa Ei-Leen <3

  • Villakangastakille alkaakin olla jo kohta käyttöä. Sen verran ovat aamut jo alkaneet olla viileitä.
    Kivoja hankintoja ja tuo sininen takki sopii sinulle niin hyvin.<3

    Kenkiä en ole muistaakseni tilaillut koskaan mistään verkkokaupasta,koska ajatus palautusrumbasta ei niin innosta.

    Ihanaa sunnuntaita! <3

    • Juu sama yleensä, mutta onneksi näitä Cellbesin kenkiä yksiäkään ei ole tarvinut palauttaa, sillä koot ovat just eikä melkein.

      Ihanaa uutta viikkoa <3

  • Voi miten kivoja kenkiä.. just mun makuuni. Ja sininen villakangastakkikin on hyvännäköinen. Olen nykyään niin laiska pyörimään kaupungilla, tilaan paljon mielummin netistä. Kiitos vinkistä ja ihanaa päivää Tiia <3.

  • Heippa, olen katsonut useaakin vaatetta tuolta, mutta esim. Kun olen n. Kokoa 40, niin kumpaa tilaisin kun koot on muistaakseni niin että 38/40 tai 40/42 eli miten paikan koot, onko reiluja vai nafteja verrattuna vakio suomalasiin esm. Your face? Terkuin Päivi

    • Hei Päivi, en osaa sanoa Your Facen vaatteista, koska niitä ei löydy omasta vaatekaapistsa, mutta koot ovat just eikä melkein elikä eivät nafteja. Oma koko on 42/44 tuolla Cellbesillä ja ovat olleet just täydellisiä, vaikka kaupasta ostan usein juuri 44 vaatteita. Eli sanoisinko, että Cellbesin koot ovat just eikä melkein, eikä koosta poikkeavia. Olen nyt tilannut yhteistyön kautta tammikuusta asti vaatteita, eikä ole mitään pitänyt palauttaa, aikamoinen juttu ja pidän tätä isona arvona, että koot on oikeat.

      Toivottavasti tästä oli apua ja oikein ihanaa uutta viikkoa Päivi <3

    • Cellbesiltä löytyy myös toinen vastaava hopeisilla metallinapeilla. 🙂 Farkkutakki se olla pitää, on nyt just mun juttu.

      Ihanaa viikkoa ja flunssa tuntuu olevan täällä jo tipotiessään.

      <3

  • Nuo Tamariksen yksinkertaiset nilkkurit ovat aiavan ihanat. Kyllä noissa kelpaa tallustella talvella…..

    Mulla on etsinnässä oversize villakangastakki, jota vielä ei ole löytynyt.

    Ihanaa sunnuntaita Tiia <3.

  • Farkkutakki on ihana. Samoin tuo sininen takki vaaleen kaunottaren päällä on kaunis.
    Just tuli mieleen sun kenkiä katsoessa, että mä ostin viime syksynä uudet nilkkurit. Olin unohtanu ne kaapin perälle. Tänään aamulla just katoin kenkiä eteisessä ja suunnittelin kenkähankintaa. Näin se muisti tökkii.
    Hyvää sunnuntaita
    >Leena

    • No hei hyvä, nyt ei tarvitse mennä kuin oman kaapin perukoille ja nappaista ne nilkkurit sieltä käyttöön. <3 Ihana juttu ja kiitos niin paljon.

      Ihanaa viikkoa Leena <3

  • Ihania vaatteita! Hieman kateellisena kyllä katselen, kun en itse jaksa tehdä asian eteen miteen. 😀 Farkkutakki on muuten tosiaan oiva jakun korvike. Ei ole liian virallista tuntua, kun laittaa farkkutakin päälle, ja se on kuitenkin yleensä ihan siisti ja ryhdikäs juttu päällä.
    Pitäisiköhän yrittää kissaulkoilun jälkeen katsella hieman verkkokauppoja. Toisaalta pitäisi kirjoittaa yksi postauskin, koska kirjapino kasvaa epäilyttävää vauhtia koneen vieressä.

    Mukavaa sunnuntai-iltaa <3

    • Joo farkkutakki on tosi kiva ja käy moneen, nyt on itsellä farkkutakin uusi tuleminen. 🙂

      Oijoi josko ehtisit tehdä molemmat?

      Ihanaa uutta viikkoa Mannilainen <3

  • Voi voi, nytkö sinäkin olet kipeenä? On tämä syksy, vaikka lämmin olisikin, niin aina ne flunssat sieltä iskee! Itse alan olla jo voimissa, joten koetahan sinäkin levätä ja tervehtyä!
    Upealta näytät ja niin hoikistuneelta! Kivoja vaatteita ja nuo kengät, jos ovat lämpöiset talvella, niin rupesi heti mietittyttämään, että haluun kanssa:) Tamariksen kenkiä minulla onkin joskus ollut ja olen tykännyt:)

    • Otin ihan iisisti kaksi päivää ja näyttäisi siltä, että flunssa on voitettu, yes!

      En ole kyllä hoikistunut, en ainakaan usko, vaikka leivän pupeltamisen olen vaihtanut granolaan. Mutta juu se on ne istuvat vaatteet ja Huawein muotokuvaus on jotenkin armollinen.

      Tamariksen kengät on tosi hyviä ja laadukkaita.

      Ihanaa viikkoa M <3

  • Siellä ollaan NIIN tyylikkäänä! Ihailin kuvia jo instan puolella <3

    Täällä on tehty töitä ja mökkeilty viikonloppuna… Viikko meni vauhdikkaasti, niin pitihän se viikonloppukin mennä samalla "teemalla" 😀

    Ihanaa sunnuntaita ja koitahan parantua <3

    • Kuulostaa ihanalta ja nyt on kelvannut, kun säät olleet vielä mukavan lämpimät.

      kiitos niin paljon ja ihanaa viikkoa Marru <3

  • Siis nuo kaikki ovat niin ihania<3 Tuo sininen väri pukee sinua mahdottoman hyvin ja ihana kun uskaltaa käyttää värejä<3
    Minun pitäisi ostaa uudet syysnilkkurit ja katselinkin tuossa, että nuo ruskeat olisi sellaiset, jotka ehdottomasti ajattelin kotiuttaa, mutta nyt rupesi tekemään mieli noita mustiakin, hih, voi jestas:D

    Ihana sunnuntaita Tiia <3

    • Värit on parasta, herään eloon. <3

      Oijoi toivottavasti löytyy sopivat, alessakin tuolla on joitain ihanuuksia. 🙂

      Ihanaa viikkoa Souliina <3

  • Pikaista paranemista sinulle Tiia <3 Sinulle sopii tosi kivasti tuo sininen takki, se tuo hehkua ihollesi. Jaa-a jos suosikkia pitäisi valita niin nyt ne taitaisivat olla nuo saappaat 🙂
    Rentoa sunnuntai-iltaa sinulle <3

  • Voi, mitä kuvia. Kaunis takki tuo sininen. Näytät siinä viehättävältä.
    Hyviä löytöjä muutenkin. Täytyypä ajan kanssa katsoa niitä isoja tyynyliinoja.
    Kiitos Tiia vinkistä!

  • Tosi kiva tuo farkkutakki, sopivasti särmää aikuisellekin naiselle, ihan loistava tällaisiin alkusyksyn keleihin. Itsellä on vuosia vanha Espritin samettijakku, joka toimii minulla "farkkutakkina" syksystä toiseen, nyt koitan ainakin syyskuussa pitää ostolakkoa ja välttää uusien hankintojen tekemistä. Mukavaa alkanutta viikkoa!

    • Oi kuulostaa ihanalta, samettijakku olisi myös tosi kiva omistaa ja kävisi myös juhlavimpiin tilaiksuuksiin.

      Ihanaa uutta viikkoa Susanna <3

  • Sininen villakangastakki on ihana! Erityisesti takkeihin kaipaan itse aina jotain kivaa piristettä, ne ovat monesti niin synkeitä! 🙂 Samoin noille saappaille olisi käyttöä. Viime talven jäljiltä heitin omat Espritin talviraappani pois, kun olivat niin rikki, että varpaat upposivat lumihankeen ulkona tallustaessa 😀 Niitä oli käytetty koko rahan edestä ja vähän enemmänkin! 🙂

    Paranemisia syysflunssasta! 🙂

    • Ihan sama juttu, omistan kyllä vihreänkin takin, mutta nyt on niin raju meininki mielessä, että vallan jotain keltaista kaipaan vaatekaappiin. 🙂 Nuo saappaat on megahyät, ei taatusti mene kosteus läpi ja pysyy varpaat lämpinänä.

      Ihanaa päivää Kirsi <3

  • Sininen takki sopii sinulle hienosti! Itsekin olen katsellut sillä silmällä hieman värikkäämpiä vaatteita, mutta todennäköisesti päädyn kuitenkin ostamaan sitten niitä mustia ja harmaita;)
    Mustat nilkkurit ovat just eikä melkein – ja niissä on kiva cowbowbootsien vivahdekin, joten ihan trendien huippua!

    • Niin sitä monesti kuitenkin tarttuu siihen vaihtoehtoon, jossa tuntee olonsa kodikkaammaksi ja tutummaksi, turvalliseksi. Koska voihan sitä mennä jo ostaa muodin mukaan vaikka jotain värikästä, mutta jos se ei ole omaa itseään, niin eihän siitä mitään tule. Sininen on lempiväri, niin sillä vielä tarkenee, hih.

      Nuo mustat nilkkurit on niin täydelliset ja kuinka ollakaan, niitä jo 14v tytär himoitsikin eli saattaapi olla, että tämä äiti on kohta nilkkuriton. 😉

      Iloa päivään ihana Lady <3

  • Olet tehnyt loistavia löytöjä Cellbesiltä. No, en kyllä ihmettele, Cellbesillä on kauniita vaatetta.
    Tuo sininen takki sopii sinulle hyvin, loistat siinä. Nuo Tamariksen lämpimät talvisaappaat kiinnostavat myös minua. Varpaat palelevat helposti kevyemmissä kengissä pakkasilla. Ja nuo ruskeat nilkkurit, ne ovat tyylikkäät. Sopivat mainiosta farkkujen kanssa.
    Kelpaa nyt syksyn tulla! Valoisia päiviä sinulle Tiia <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud