Dress Like Marie Stailaustesti

Dress Like Marie Stailaustesti
*Kaupallinen yhteistyö Dress Like Marien kanssa
En tiedä muistaako moni, kun viime kesän Mamma Mian ensi-illassa Tädit pukeutuivat Dress Like Marien iloisiin kukka-asuihin. Asuista tuli paljon tiedusteluja ja etenkin Instagramin puolella, jonne iloisia kuvia asuista laitoinkin aika paljon. Kukat eivät kenties ole ominta aluettani, mutta on merkillisen voimaannuttavaa virittäytyä erilaisiin tunnelmiin juuri asujen kautta. 

Uudenlaisten asujen valitseminen on kuitenkin vaikeaa, sillä itse olen hyvinkin jymähtänyt tiettyyn samaan tyyliin, jonka omaksuin jo joskus lukioaikoina. Farkkua, klassisia paitiksia, blazereita, raitaa, sinivalkoista ja vähän punaista. Siinäpä omat pukeutumisen aakkoset. Erilaisten kivojen vaateyhteistöiden myötä olen kuitenkin rohkaistunut kokeilemaan erilaisia värimaailmoja ja löytänyt itsestäni aivan uusia puolia. 

Siksipä Dress Like Marien sivuilla helppo ja selkeä stailaustesti on kiva toteuttaa ja nähdä itsensä perinteisin, mutta hieman myös uusin silmin eli miten ammattilaiset vaatettaisivat minut. Itse testin tekeminen ei vie kuin muutaman minuutin. Liitinkin tähän postaukseen mukaan videon, jos testin tekeminen vaikka arveluttaa, niin näette suoraan videolta miten helppoa testin tekeminen on. Samalla hih näette myös omat strategiset mittani.


Testin tein iloisesti jännittäen, että minkähänlaisia asuvalintoja Dress Like Marien puolesta minulle valitaan. Unohdin testiin laittaa lisätietoihin, etten esimerkiksi käytä juurikaan koruja ja jos käytän, korut ovat varsin minimalistisia. Eli lisätietoihin kannattaa laittaa itsestään tälläistä erityistä nippelitietoa, niin Dress Like Mariella on aina vielä helpompaa tulkita juuri sinun tyyliä. 


Dress Like Marien vaatteet eivät jää koosta muuten kiinni, vaan kokoja löytyy aina 5XL asti, mikä on aivan mahtavaa, sillä niin monien yritysten mallistot on suunniteltu standardivartalot mielessä. Eikä suurin osa meistä ole suoraan standarditaulukosta, vaan jokainen on ihan oma yksilönsä. Dress Like Marien myydyimmät koot ovatkin XL-2XL. 


Mukavaa myös on, että Dress Like Marien tunikat on suunniteltu erilaiset vartalonmuodot mielessä ja vaikka itselläni ei juuri uumaa ole, niin kuten tämän postauksen kukkaisista Mamma Mia-asuista voi kurkata, Dress Like Marien vaatteet jopa taikovat hieman vyötäröä tälläiselle omenavartaloiselle. 


No katsotaanpa minkälaisia vaatteita Dress Like Marie minulle valikoi, sillä omasta mielestäni meni erittäin nappiin ja korkokenkienkin korkoa myöten, sillä en vaan tykkää käyttää korkeita korkoja. 



Miten stailaustesti hyvin osasikaan tulkita, että sininen on oma lempivärini ja tämä tulkinta tuli ihan klikkaamalla neljän kuvan sarjasta mieluisinta värikollaasia. Lisäksi olen suunnattoman iloissani, että minulle juuri ehdotetaan farkkujegginssejä, sillä minähän suorastaan asun mukavissa jegginseissä kaiket päivät ja mieluiten ei nappia housuissa kiitos. 

Kuvan hupparikin on sellainen iloisen värinen, jota voisin juuri jegginssien kanssa nähdä itseni käyttävän. Hupparissa, kun on mukana vielä pientä punaista twistiä hupun narussa ja hihansuissa, niin ihan täydellistä. 
Nahkamaiharit todellakin pukisin päälleni ja näen jo asukokonaisuuden sieluni silmin, villakangastakki, farkkujegginsit, blazer ja paitis ja nämä maiharit. Ihan minun näköinen juttu. 
Mustat legginsit glitterillä olisi todellakin minun juttu ja näen taas valkoisen paitiksen ja mustan blazerin kanssa ja jotkut kivat kiiltonahkaloaferit. 


Ainoastaan leveälahkeisten housujen kanssa en ole aina sinut, ne vaativat lyhyen yläosan eli yläosan pitää olla sellainen, joka ei kuitenkaan tuo omppumasuani esille. Leveälahkeiset housut taasen kotiasuna, ihanat yllä!
Nämä korkokengät ovat just eikä melkein omaan makuuni. En pidä korkokengistä, mutta juhlissa on toki pakko käyttää. Näissä koroissa on juuri se pituus, mikä on juuri omaan makuun, mutta ei yhtään korkeampia kiitos. Tykkään näistä korkokengistä valtavasti. 
Dress Like Marien stailaustesti on maksuton, eikä rekisteröitymistä tarvita, eikä  myöskään ostamista. Voit vain mennä ihan mielenkiinnosta suhauttamaan testin, jotta näet mitä ammattilaiset pukisivat sinun päälle Dress Like Marien valikoimista. Hyvin nappiin meni omalla kohdalla tämä stailaustesti napittomia farkkujegginsejä ja korkokenkien koron pituutta myöten. 

Minua viehättää Dress Like Marien sivuston iloinen ja aurinkoinen meininki ja vaatteet, jotka on ihan meille tavallisille naisille suunniteltuja ja malleina vielä eri kokoisia ja näköisiä naisia. 


Mitä tässä on sähköposteja lennellyt,  niin sama positiivinen meininki on välittynyt myös sähköposteista. Sillä on merkitystä, että välitetään ja uskon, että ihmisen persoona voi välittyä niin sähköposteista, kuin verkkokaupan sivuiltakin läpi. 

Miten siellä, omaatko täysin varman oman tyyliin vai kaipaatko pukeutumisneuvoja? Uskallatko astua pukeutumisen suhteen oman mukavuusalueen ulkopuolelle? Oletko käynyt stailaajalla ja saanut sieltä uusia vinkkejä? Onko Dress Like Marie sinulle tuttu verkkokauppa?

Iloista sunnuntaita kaikille. <3




32 thoughts on “Dress Like Marie Stailaustesti”

    • Kiitos Marianne. <3 Ihan Helsingistä kesällä löytyi. Nuo asut on kuvattu Mamma Mia ensi-iltaan varten. <3

      Sydämellistä sunnuntaita sinulle. <3

  • Voi miten kivoja vaatteita! Tuo kukkamekko kyllä sopii sinulle, ihana kuva❤ Ei ollutkaan entuudestaan tuttu tuo verkkokauppa. Leppoisaa syyspäivää😍🍁🍃

  • Mä luotan ihan mun omaan tyyliin 🙂 Toi sun kukkamekko on mun tyyliä , hieno ! Hammashoitajana mulla on työvaatteet , siinä mielessä ei tuu ostettua vaatteita niin paljon . Talvisin mulla takin alla aina samat puserot , ei niitä kukaan sieltä nää …

  • Tuo kukkamekko on kyllä kaunis ja se sopii sulle! Nämä Dress Like Marien vaatteet ovat siitä kivoja, että ne ei purista ja olo on rento, nämä päällä. Toki tuossa stailauksessa on hyvä, jos tietävät riittävästi ihmisestä ja tyylistä, jotta stailaus onnistuu:)

    • Ihan totta, ne istuu aikuiselle vartalolle. 🙂 Nimenomaan on ja kannattaa tosiaan lisätietoihin vielä nippelitietoja laitella.

      Ihanaa maanantaita M <3

  • Kukkamekko sun päälläsi on ihana! Itsekin olen taas vuosien tauon jälkeen innostunut kukista – niin ne trendit vaikuttaa;)
    Stailausapu olisi kyllä tarpeen – kuljen aina samoissa vetimissä ja tyyli on lähinnä rönttäliisa;)
    Noista sinulle valituista vaatteista nuo maiharit nappaa eniten – vaan kun niitä on jo 4 paria kaapissa, on parempi etten edes vilkuile!
    Upeaa uutta viikkoa, Tiia <3

    • Kyllä ja kivaa on, koska kukkia voi nykyään käyttää ympäri vuoden. 🙂

      Maiharit on niin mageet. <3

      Hei Lady sulla on ihan hyvä tyyli ja se on juuri sua. <3

      Upeaa uutta viikkoa Lady <3

  • Olen varmaan sanonut ennenkin, että kaikki vaatteet näyttävät kauniilta ylläsi. Niin tämä kukkamekkokin.
    Olen sen verran harvoin vaateostoksilla, että stailausapu olisi paikallaan.
    Kiitos, että esittelit tämän kivan palvelun!
    Mukavaa illan jatkoa ja huippuhetkia ensi viikkoon <3

  • Tuota voisikin joskus kokeilla. Itse sitä yleensä tuppaa jämähtämään tiettyyn tyyliin (ja ehkä hyvä niinkin, jos tietää missä viihtyy), mutta joskus on silmiä avartavaa antaa jonkun muun ehdotella kivoja vaatteita 🙂

    Ihanaa alkanutta viikkoa! ♥

    • Ihan sama juttu, olen löytänyt ihan uudenlaisia vaatteita ja värikokonaisuuksia blogin myötä. 🙂

      Ihanaa uutta viikkoa Tuula <3

  • Kyllähän sitä niin helposti urautuu niihin samoihin pukeutumiskaavoihin, mitä on aina käyttänyt. Itse olen aika tylsä pukeutuja ja kaikki vaatteeni ovatkin pääosin mustia. Olsi kiva katsoa, mitä stailaustesti minulle näyttäisi. Minä tarvisin ehdottomasti vähän jonkun stailisitin neuvoja pukeutumiseen, että löytäisin oikeankokoisia ja kivoja vaatteita itselleni.

    • Krisse ehdottomasti kannattaa tehdä testi, se on niin helppoa ja kivaakin. 🙂 Sieltä voi löytyä kivoja vinkkejä. <3

      Ihanaa uutta viikkoa <3

  • Onpas kätevää 🙂
    Minulla on täysin oma tyylini, enkä kaipaa pukeutumisneuvojan vinkkejä vaikka ne voisi välillä tehdä hyvääkin 😀
    Itse olen ollut toistakymmentä vuotta vaatealalla töissä, joten koen omaavani vankan visuaalisen silmän. Työmaailmassa on tärkeää kouluttaa itseään koko ajan, koska uutta tulee jatkuvasti ja pitää pysyä ajan hermolla. Moni kaipaa stailaajan vinkkejä ja apua, joten on hienoa jos niihin panostetaan kun tuntuu että joka paikasta vain vähennetään.
    Mukavaa uutta viikkoa <3

    • Sama juttu, siis en ole ollut alalla, mutta koen, että oma tyylini on juuri hyvä minulle. Mutta olen kyllä löytänyt uusia juttuja antautuessani ns. muiden eli stailauksen armoille.

      Niin totta, moni kaipaa ja siksi tälläinen netissä kotisoffalta tehty palvelu on kyllä mainio.

      Ihanaa uutta viikkoa Nina <3

  • Kaunis, iloinen ja ah niin kesäinen kuva heti alussa. Minulla taitaa olla aivan oma pukeutumistyylini, värikäs ja kunnon korkkarit on aina paikallaan. Olen käyttänyt korkkareita 14-vuotiaasta ja pystyn myös juoksemaan pitkiäkin matkoja niillä. Olen siis ehta korkkarinainen. Kivaa viikonalkua sinulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud