Meidän makkari

*Yhteistyössä Kotikulta/Tokmanni
Muutimme vuosi sitten unikimpsut ja kampsut jo toistamiseen meidän ns. leffahuoneseen. Iso huone jäi erittäin vähälle käytölle ja toisaalta tytöt taas kaipasivat isompia omia huoneita itselleen. Näin meidän makkarin sai perheen kuopus ja 14-vuotias yhtälailla kuopuksen entisen huoneen ja nyt on tyttärillä saman kokoiset huoneet. 

Kuopuksen pienestä huoneesta tuli oma naisluolani ja miehellä jo oma miesluola jo olikin, jota olin hiljakseen alkanut romppeineni valtaamaan ja täten naisluolalle tuli akuuttia tarvetta, jottei miehen oma tila pienenisi. 
Kissat muuten aina tunkevat lakananvaihtoon mukaan, mikähän siinäkin on? Mukavaa on nukkua tässä entisessä tai oikeastaan nykyisessäkin leffahuoneessa. Kyseinen huone on koko kotimme viilein, johtuen siitä, että huone on rakennettu entisen uima-altaan päälle, eivätkä kaakelit johda lattialämmityksen kautta niin hyvin lämpöä, kuin sementti muissa huoneissa. 

Viileässä on erinomaista nukkua. Siltikin eilen miehelle juuri totesin, että olisi hyvä pitää makkarin ovi terassille illalla aina hetken auki, jotta saisi sitä ihanaa raikasta ja viileää lisähappea vielä huoneeseen. Kätevää tässä meidän makkarissa on myös se, että suihkutila ja kylppäri on samassa yhteydessä eli sinne tärkeään vessaan on lyhyt matka ja lisäksi terassille pääsee huoneen ulko-ovesta eli ovea voi kesällä pitää öisin auki.  
Voihan se tavallaan olla outoa nukkua kirjojen ja sohvien parissa, mutta toisaalta tämä huone muistuttaa kotoisasti nuoruuden aikojen yksiöitä, jolloin kaikki huonekalut oli tietenkin samassa huoneessa. Eli on aika kotoisaa, kuin minikoti ja hei jääkaappikin löytyy samasta huoneesta. 

Meillä on kaksi jääkaappia siitä syystä, että kun lapsia asui vielä kotona neljä, niin yksi jääkaappi oli aina niin tuppotäynnä, että oli kiva, että toisessa jääkaapissa oli varastoituna mm. juomat ja tuplakappaleet ruoasta jne. Sitä paitsi sainpa oikeutuksen punaisen Smegin ostoon myös tuolla ajatuksella. Punainen Smeg oli nimittäin vuosia haaveena. 
Samu saa tulla makkariin, mutta ei sänkyyn. No ensinnäkin Samu veisi hirveän tilan ja toisekseen toisesta lähtee niin paljon karvaa. Olen myös valitettavasti koirille allerginen, joten Samun sängyssä olo ei tule kuuloonkaan. Tämä on myös syy, miksi meille ei enää tule koiraa, sillä atooppinen ihottuma, nokkosrokot ja jatkuva kutina on nykyään taas arkeani. 

Koira-allergia jo helpotti elämässä, kun ei ollut koiraa, mutta olisihan se pitänyt arvata, että allergia puhkeaa uudelleen, kun koiran menee hankkimaan. Samu on Samu ja kutinoidenkin kanssa oppii elämään, vaikkakin kutina välillä vaikeuttaa yöunia. 
Allergioiden ja kutinan vuoksi olen nyt napsinut puolikkaan allergialääkkeen iltaisin. Lääkkeille olen niin herkkä, että tämä puolikas tuntuu jo niin kovasti, että siitä lähtien, kun olen alkanut allergialääkkeitä popsimaan, olen nukkunut yöni järjettömän hyvin. 

Yleensä herään kymmenenkin kertaa yössä ja ramppaan mm. vessassa, pohdin milloin mitäkin, kuulostelen talon ääniä, mietin myös niitä elämän synkimpiä asioita juuri öisin. Poissa on nyt olleet nuo omintakeiset yöpippalot ja olen nukkunut yöni levollisesti. Mikä on taas aiheuttanut sellaisen positiivisen seikan, että päivisin on paljon parempi mieli.  Kyllä uni vaan on tärkeää ja unen hyvä laatu ihmiselle. 
Päätin muuten tähän postaukseen näyttää juuri sen aidoimman meidän makkarin. Eli en silittänyt pesun jälkeen pussilakanoita, koska en niitä muutenkaan ikinä silitä, ryppyynhän ne menee loikoillessa. En pyyhkinyt kaapin alta pölypalleroita tai siivonnut pois siellä lymyileviä aamutohveleita. Tältä meillä näyttää ihan aidosti. 

Tosin olen huomannut viime aikoina, että olen ollut laiska petaamaan sänkyäkin. Oikeastaan homma lähti lipsumaan siitä hetkestä, kun muutimme tuonne leffahuoneeseen ja huone tavallaan on ihan omassa rauhassa kodin ihan toisella puolella. Ennen meidän makuuhuone näkyi suoraan eteiseen, niin pitihän siellä olla tiptop siistiä.

Suurin uniongelmani taitaa kuitenkin olla itseaiheutettua eli vilkkuvan valon tuijottaminen iltaisin. Nykyään jos katson Netflixiä illalla sängyssä, laitan sentään puhelimen asetukset silmäystävälliseen tilaan ja valoisuuden vielä niin hämärälle kuin voi. 

Siltikin paras unilääke olisi perinteinen kirja tai äänikirja ja yritän taas kunnostautua tässä asiassa. 

Tokmannin Kotikulta-sarjan kanssa pääsin toteuttamaan yhteistyössä pussilakana-ja lamppusarja uudistuksen. Oli kiva lisä saada tuo valosarja makkariin ja kuopuksen huoneessa on myös samanalaiset. Eilen päätimmekin mieheni kanssa, että käymme ostamassa näitä valosarjoja vielä lisää olohuoneeseen ja naisluolaankin. Valosarjat eivät ole hinnalla pilattuja ja tätä samaakin sarjaa saa myös läpinäkyvällä narulla tai tosiaan tällä mustalla ja paljon muunlaisia valosarjoja myös löytyy. 

Kotikulta Valosarja 19,95e. Muita Kotikulta valosarjoja voit kurkkia täältä, sieltähän löytyy vaikka mitä ja edullisesti. 

Kotikulta raita sininen pussilakanat  13,95, löytyy myös vaaleanpunaisena, punaisena ja harmaina näitä raidallisia. Kaikkia muita edukkaita pussilakanasettejä voit kurkkia täältä.  

Pakko myös vinkata, että metsästimme meidän jättityynyihin isoja täydellisen sopivia tyynyliinoja miltei vuoden. Aiemmat hankkimamme maksoivat n. 20e kpl, siis miten voi ollakin niin kalliit. Kotikulta-sarjasta löytyi nyt täydellisen sopivat tyynyliinat, jotka eivät kinnaa ja antavat tyynyn vapaasti olla ja ihan mielettömän halpaan hintaan 3,99e kpl

Näitä tyynyliinoja valosarjojen lisäksi käymme hankkimassa lisää meille. Perustyynyliinat muuten maksaa 1,99 ja todellakin tyynyliinat ja pussilakanat ovat ihan normaalia hyvälaatuista puuvillaa!

Eipä ole alulakanatkaan hinnalla pilatut ja saimme hintaan 12,95e 240x260cm alulakanat, jotka ovat ihan täydelliset meidän sänkyyn. Muut koot alkaen 6,95e. Meinaan juuri samalla viikolla ostin alekorista Finlaysonin alulakanan ja maksoin siitä 20e eli hieman toista on tuo 12,95 hinta ja se kun on vielä normaalihinta. 
Alimpana vielä kuva illalla salamalla otettuna, jotta paremmin vielä näkee kuinka kiva tuo valosarja on. Puhtaan rapeat lakanat ja parempi mieli. Lakanoiden suhteen olen hieman neuroottinen ja jos lakanat alkavat tuntua pehmeiltä, se on minulle merkki siitä, että lakanat ovat likaiset ja on aika vaihtaa lakanat. Siksi meillä vaihdetaan lakanat n. 6vrk välein. 

Parhaat unilääkkeet, viileä raikas ilma, hiljaisuus, pimeys, rapsakat puhtaat lakanat, jotka mielellään vielä tuoksuu ulkoilmalle tai raikkaalle ja hyvä kirja tai äänikirja ja kyllä vielä Celestian Sleepy Time Tea. Näillä pääsee unihommissa pitkälle ja tietenkin iltalenkki Sampan kanssa, jotta aivot saavat kunnon happisuihkun ennen nukkumaanmenoa. 

Mitkä ovat teidän unirituaalit ja mitä jos ette saa unta, mistä saatte apua uniongelmiin?

Täällä on aidosti laskettu joskus päänsisäisiä lampaita ja joskus nuorena sain hauskan vinkin, kun liikuttaa kiinni olevia silmiä edestakaisin vasemmalle ja oikealle, niin silmät väsyy ja uni tulee lopulta. Tämä oikea varsinainen niksipirkka toimii hätätilanteissa hyvin. 

Sydämellistä tiistaita ja hyviä unia kaikille. <3

TOKMANNI KOTIKULTA Pussilakanat, tyynyliinat ja valosarja saatu

Kristallikimara blogista voit kurkkia miten Mysterious M tuunasi oman makkarinsa, on meinaan kaunista ja erilaista taas kuin meillä. 


56 thoughts on “Meidän makkari”

  • Niin kodikasta ja viihtyisää ♥
    Hyvä uni, parempi mieli pätee kyllä hyvin. Väsyneenä käy ihan puoliteholla ja kiukuttaa,
    musta on tullut tosi tarkkaa riittävien yöunien suhteen koska hyvin nukutun yön jälkeen olen myös kivempi ihminen 😀

    Harmi tuo sun allergia, mä oon myös allerginen mutta mulla tulee vain toisesta koirasta oireita ja tietty kumpikin nukkuu samassa sängyssä joten osittain itseaiheutettua.

    Tokmannin sisustusjutut on tuttuja, joka viikko siellä pitää käydä kurkkimassa onko tullut uutta ja musta kodin sisustusjutut on Tokmannilla parantuneet hurjasti!

    Kivaa tiistaita ♥

    • Juu se on jännä miten kaikki koirat ei aiheuta oireita, mutta tuo kultainennoutaja on kyllä niin karvaaja.

      Tokmannilla on nykyään vaikka mitä kivaa ja myös vaatteita, olen itsekin ihan innoissani.

      Kivaa päivää Maiccu <3

  • Nuo valosarjat on kyllä kivoja. Itse ainakin alan kaipaamaan tähän aikaan vuodesta lisää valoja ja tunnelmaa sisustukseen ja myös pihalle.

  • En kestä tota Samun ilmettä tossa kuvassa taas. 😀 😀 😀 Mä tykkään nukkua makkarissa, joka on suorastaan jäädytetty, talvellahan tää käy helposti. Kesä olikin itselle tuskaa, kun missään ei ollut viileää tässä asunnossa…

    Mukavaa tiistaita Tiia. <3

  • Ihana huone! Kiva, kun on kodikkaasti puuta ja paljon kuvia ja julisteita tai tauluja seinällä. Tykkään!

  • Kivalta ja raikkaalta näyttää teillä noissa Tokmannin Kotikulta vuodevaatteissa tuo makuuhuone. Sininen tuo juuri sitä raikkautta:) Tuotteet oli todella toimivat ja todella edullisia. Hassua, että ihastuimme molemmat noihin samoihin valoihin. Sellaiset läpinäkyvillä johdoilla pitää myös käydä hakemassa. Olenkin taas niin hyvin siivoillut viime joulun jälkeen, että en löydä mistään jouluvalojamme, huoh! Mutta nyt voinkin ostaa taas hyvillä mielin uusia valoja, kun vanhat nyt oli mitä oli:D:)
    Teillä on todella ihanan iso tuo makkari ja mahtavan raikas ja kuitenkin sopusointuinen värimaailma. Viisasta oli ottaa se käyttöön, telkkarihuoneella ei ehkä ole niin paljoa käyttöä kuitenkaan:)

    • Juu meillä on ne läpinäkyvätkin tyttären huoneessa, mutta kaipaan näitä valoja nyt lisää.

      Ihan totta, telsuhuone jäi käyttämättä, kun hih eihän sitä telsua tule juurikaan katsottua. 😉

      Kiitos niin paljon M ja ihanaa torstaita <3

  • Teillä on niin kaunista ❤️
    Minä menen sänkyyn vasta kun kunnolla väsyttää. Jos nyt jostain kumman syystä en saisi unta, niin lukeminen auttaa aina ja kalkapallon katselu myös, koska se on niin vietävän tylsää 😀
    Ihanaa tiistaita sinulle Tiia ❤️

    • Hihi totta, jonkun tylsän ohjelman katsominen, niin uni tulee heti, näitä kutsunkin unisarjoiksi. 😉

      Ihanaa päivää Outi. <3

  • Hei hyvältä näyttää! Kätevä tuollainen iso tila, kaikki tarpeellinen lähellä. Viileässä nukkuminen on ihan must. Siksi helteet ovat niin hankalia.
    Ja mitä tulee petaamiseen, olen luopunut siitä jo vuosia sitten! 😀 Juu, tiiän, pölyä ja kaikkee. Sitä varten niitä lakanoita vaihdetaan ja lattait imuroidaan, eikä makkarissa kukaan pelmua päivisin, ei pöly lentele. Kahden koiran taloudessa ei muutenkaan niin steriiliä ole…

    Kaksi jääkaappia ja 4 lasta. Tiedän. 😀 Nyt kun kotona asuu enää 2, ihmettelen miten vähän voi ruokaa kulua! Ja maitoa.

    Mitä allergialääkettä syöt?

    Nukkuminen ja minä. Tästä voisi kirjoittaa kirjan. Joskin tylsän. Aloitin on / off unettomuuden kohta 20 vuotta sitten kakkosen raskausaikana. Jostain syystä nukuin joka toisen yön. Sain vauvan, joka nukkui 10 min pätkissä koko vourokauden. Ja minä sanoit heipat unille. Sillä lopulta kun vauva nukkui, minä odotin vain seuraavaa herätystä.

    Vuosien mittaan olen sekä nukkunut hyvin, että tehnyt kaikki taiat, syönyt purkkitolkulla lääkkeitä, joko nukahtamiseen tai jollain tapaa unettavia, esim. just antihistamiinia lääkärin määräämänä.
    Unitutkimuksessa olin pahimpaan aikaan. Havahduin yön aikana 171 kertaa, kokonaan heräten n. 40 (hereilläoloaika vähintään 2 min ). Siitä voi laskea paljonko 9 tunnin aikana nukuin, kuulemma 1,5 minuutin pätkissä. :O Autonominen hermosto oli kokonaan seonnut, mm. verenpaine ei laskenut lainkaan yöllä, ja tipahdin samantien syvään uneen käymättä vaiheita läpi. Ylikunto ei ole leikin asia, kun sen yhdistää vaativaan työhön, -elämänvaiheeseen ja taipumukseen nukkua huonosti.

    Mut joo, eli nukun ja en nuku. Nyt olen taas nukkunut oikein hyvin, kiitos pienen annoksen lihasrelaksanttia, jota joudun käyttämään kuurin. Iso annos vie jostain syystä kokonaan unet. :O Lääkkeitä en muutoin suostu syömään, melatoniinia ja Unikuuta korkeintaan. Matkoilla tosin joudun lääkepurkkiin turvautumaan. 🙁

    Uni on tärkeää, paitsi itselle, myös ympäristölle. Sanonta päivääkään en vaihtaisi pois – ei pidä tässä kohtaa kutiaan. Minä vaihtaisin. Ja aika monta yötä.

    Hali päivääsi. <3

    • Ihan juuri näin, jäi erään ystävän sanat kaikumaan korviin "petaaminenhan on nyt maailman turhinta hommaa. " Selvästi alkoi vaikuttamaan alitajuntaan.

      Syö milloin mitäkin, kaikki väsyttää, mutta tällä hetkellä Kestineä.

      Kuulostaa niin tutulta tuo unihomma, eli nyt olen ottanut yhden melatoniinin ja ja puolikkaan kestinen ja nukkunut tiiviisti. Mikä on muuten sula mahdottomuus. Nukun aina koiranunta muuten. Serkkuni joka on lääkäri sanoi, jos jotain pitää univaikeuksiin syödä, niin paras ja ei ns. riippuvaisuutta aiheuttava on juuri allergialääke. No kutinoihin aloin napsimaan, mutta nyt nukunkin paremmin, joten tuplahyöty.

      Toissayönä en nukkunut juuri lainkaan ja eilinen päivä oli kamala, eli kyllä unella on merkitystä ihan kaikkeen.

      Haleja sinulle ja kokeile tuota minun konstia. <3

  • Hauskaa, kun tosta ekasta kuvasta sai sellaisen kuvan, että huone on pikkuruinen, mutta kun katsoo näkymää sängystä kirjahyllyjen suuntaan, niin sehän onkin valtavan iso :). Ihan niinkuin yksiö tosiaan. Kuulostaa jotenkin herttaiselta, että ootte ikäänkuin palanneet takaisin nuoruusaikoihin ja joku ympyrä vähän niinkuin sulkeutunut. Tilapäisesti ainakin.

    Ikkuna on meilläkin edelleen makkarissa rakosallaan, vaikka ulkona on jo pakkasta ja kova tuuli välillä rymäyttää sen kokonaan auki. Ukkeliparka, joka nykyään nukkuu ikkunan puolella, hytisee illalla kylmissään jäätävien lakanoiden välissä, mutta musta tuntuu, että vasta nyt näin kylmällä nukun oikeasti paremmin ja ilman sitä ärsyttävää hikoilua, joka herättää tämän tästä. Paitsi että heräilen kyllä muutenkin säännöllisin parin tunnin välein (Polarin ranneke todistaa, ettei ole vaan mun omaa tuntumaa), mutta jotenkin olen viimeaikoina oppinut suhtautumaan siihen lunkimmin. Asiaa auttoi ohjelma, jossa nainen tuli lääkärin vastaanotolle unettomuuden takia, mutta kun lääkäri kertoi, että ihmisen unisyklit on puolentoista tunnin mittaisia ja vaikka niitten välissä toiset (esim. minä) valvoo enemmän kuin toiset (esim. ukkeli), niin riittää, että syklejä saa kolmekin kasaan yön aikana. Rauhoitti mua jotenkin ja aloin ajatella, että tää nyt vaan on mun tapa nukkua yöni. Välillä paremmin, yleensä huonommin, mutta nyt kun vaihdettiin kello takaisin normiaikaan (miksiköhän sitä sanotaan talviajaksi, kun kesäaika kuitenkin on se "keksitty" aika) olen nukkunut paaaaljon paremmin. Sopii jotenkin mun luontaiseen rytmiin niin hyvin. On aina sopinut ja kaikki nää vuodet olen kärsinyt kesäaikaan siirtymisestä, joten toivon niin, että palautettaisiin takaisin vanhaan koko systeemi.

    Musta tuntuu, että ostin just tuon saman valosarjan aiemmin syksyllä, mutta ei ole vielä(kään) päätynyt mihinkään. Tarkoitus oli ripustella omenapuun oksille, mutta unohtui.

    Teillä on mukavan kotoisaa ja jotenkin sellanen "pehmeä" fiilis.

    Iloisia päiviä ja rauhallisia öitä <3

    • Juu huone on n. 60 neliötä eli isohko yksiö. 🙂 Tulee eittämättä nuoruusvuodet mieleen, kun kaikki on yhdessä huoneessa hih.

      Meillä oli ihan sama juttu meidän makkarissa, mies nukkui ikkunn vieressä ja valitti, että kylkeä särkee, no kun sinne veti… Mutta minä siltä aina yöllä aukaisin lopulta sen ikkunan, kun tuntui ettei saa happea.

      No tuo tieto helpottaa minuakin, sillä aina olen ihmetellyt ihmisiä, jotka kertovat nukkuvansa vaikka 6t pätkän putkeen. En muista sellaistä pätkää, kuin nuoruusvuosilta.

      Talviaika sopii muuten meikäläisenkin rytmiin, on varmaan jo niin lapsesta juurtunut, ettei parane sotkea tätä meidän lapsena oppimaa rytmiä. Kellojen siirtely on outoa ja hullua ja mieltä ja unta sekoittavaa.

      Kiitos niin paljon Annukka ja nyt valot ripustukseen ja valoa antamaan. <3

      Samoin sinulle ihana Annukka. <3

  • Ihana makuuhuone! Meidän makuuhuoneessa ei ole mitään! Tai onhan siellä paljonkin arkipäivisin. Parisängyn ja yöpöytien lisäksi hoitolasten matkasängyt. Kaikki sisustusjutut ja viihtyisyyttä lisäävät asiat puuttuvat. Yölamppujakin on vain yksi. Asialle pitäisi kyllä tehdä jotain.

    • No mutta teet sitten, kun siltä tuntuu. <3 Aikaa on, hiljakseen tätä kotia on itsekin rakennettu ja kun on jo kohta 50v, niin rompetta on ehtinyt kertyä.

      Ihanaa torstaita Minna ja kiitos. <3

  • Näyttää tosi ihanalta ja kodikkalta tuo teidän "uusi" makkarinne. Turussa käytiin, mutta Tokmanni jäi käymättä vaikka etukäteen sinne menoa suunnittelin, kiitos ihanien sieltä hankkimiesi vaatteiden. Ensi kerralla sitten lupaan itselleni että menen.
    Puhelinta tulee minunkin tuijotettua ihan juuri ennen nukkumista. Nyt olen sentään ruvennut kääntämään sen ylösalaisin yöpöydälle nukkuessani ettei valo herätä minua. Kirjaa luen aina ennen nukahtamista. Makkarimme on myöskin viileämpi kuin muu asunto mikä on aivan ihanaa.

    • Piti vielä tulla muistuttamaan, että oletko kiltti ja vaihdat uuden blogini nimen blogiluetteloosi, jotta ehkä joku uusikin lukija eksyisi sitä kautta blogiini!

    • Juu mene ihmeessä, ainakin meidän Tokmannilla niitä vaatteita näyttää edelleenkin olevan. <3

      Sama juttu muuten, laitan luurin aina ylösalaisin yöpöydän laatikkoon. Juu ja viileä makkari on ihana asia.

      Juu menen heti, ärsyttävää, kun ryhtyy lukijaksi siis kirjautuu, niin näköjään ei silti päivity tuohon lukulistaan blogi?

      Ihanaa loppuviikkoa Kristiina. <3

  • Niksipirkkasi on ihan loistava 🙂 Minulla uni kyllä tulee just silloin kun pääni tyynylle lasken…jää lausekin usein kesken 😉 Sairaana voi tietysti olla vaikeuksia nukkua mutta muuten kiitos vanhemmille "unigeenistä". Aika hauskaa muuten nukkua kirjojen lähellä….jos ei saa nukutuksi voi miettiä mitä kaikkea tarinoita siellä hyllyssä onkaan ja mitä niissä tapahtuukaan… Kauniita unia Tiia <3

    • Ihanaa kun on noin hyvät unenlahjat. <3 Hih totta muuten aina kun katselen kirjojen selkämyksiä mietin juuri noin, miten isoja seikkailuja pieneen kirjaan voikin kätkeytyä. <3

      Ihania unia Onneli <3

  • Viihtyisän näköinen buduaari! Minulla on paljon unirituaaleja; parin sivun lukeminen kirjasta rauhoittaa, rasvaan kädet ja huulet, jos on levoton olo pyöräytän tuoksuöljyä ranteeseen ja nuuhkin sitä, lakanoiden täytyy olla hyvin, ei saa olla ryppyjä aluslakanassa tai herneprinsessa ei osaa nukkua…

    • Tuo tuoksyöljy muuten oikeasti rauhoittaa ja auttaa keskittymään hetkeen. <3

      Ihana herneprinsessa, niin totta tuo, ei ryppyjä eikä myttyjä, ne on kauhistus.

      Ihanaa loppuviikkoa Tuuli <3

  • Lokoisan näköinen makuuhuone. Minun unirituaali on lukea laadukasta romaania kaksi tuntia ennen nukkumaan menoa. Minulla on välillä unettomuuskausia. Mutta yleensä menen nukkumaan jo kello yhdeksän tai kymmenen maissa. Olen aamuvirkku ja illan torkku. Nukun katkeamattomat yöunet nykyisin. Tulevasta en tiedä eli miten sitten kun alkaa vaihdevuodet.Mukavaa iltaa sinulle!

    • Niin hyvä tuo, mutta jos kirja on jännä, niin en vaan saa unta, joten täytyy olla miltei tylsä unikirja hih erikseen.

      Vaiheittan nämä menee ja vaihtarit varmasti tulevat vaikuttamaan. Katkeamaton uni, oi mitä se onkaan.

      Ihanaa päivää Marja. <3

  • Pehmeännäköinen pesä teillä. Omiin nukahtamisrituaaleihini kuuluu lukeminen tai sanaristikoiden ratkominen, silloin kun kumppani nukkuu vierellä kuuntelemme yleensä jotain rauhallista musiikkia. Tiedän kyllä ettei kännykkää pitäisi pitää yöpöydällä mutta minulla se kuitenkin on, kun jos lapsille vaikka sattuu jotain niin olen heti tavattavissa, kun on äidiksi alkanut niin sitä näköjään oletkin lopun elämää. Mukavia nukkumisrituaaleja sinne 🙂

    • Meillä mies täyttää aina ristikoita myöskin. 🙂

      Kyllä se niin on, että kun on suvussa vanhuksia ja myös lapsia, niin aina pitää olla valppaudessa, jos jollekin sattuu jotakin. Ymmärrän todella hyvin tuon.

      Ihanaa loppuviikkoa Pihakeiju. <3

  • On kyllä viihtyisän näköinen huone! Sinulla on hyvä sisustusmaku! <3

    Meillä on talvisin aina kylmä makkari. Ellei jompi kumpi ole lämmittänyt takkaa! ='D

  • Kaunista ja kotoisaa! Minulla on öiset pippalot lähes joka yö. Ykskaks silmät rävähtävät auki ja unet ovat tipoteissään. Mietin kaikki maailman murheet yms. Sitä kestää pari tuntia, yleensä aamuyöllä. Aamulla sitten väsyttää.

    • Ihan sama juttu, aamuyö on tuo pahin hetki, suden hetki. <3 Aamulla aina väsyttää. <3 Oletko kokeillut melatoniinia?

      Ihanaa loppuviikkoa Satu <3

  • Ihanan raikas makkari, ja juuri sopivasti omia rakkaita tavaroita ympärillä, suloista!
    Minulla ei ole erityisiä unirituaaleja, koska olen super-nukahtaja. Pehmoinen jenkkisänky mutta erittäin kovalla patjalla selkäni vuoksi, untuvapeitot ja tyynyt, ah. Saunomme lähes joka ilta, ja sen jälkeen suoraan nukkumaan. Kyllä uni tulee houkuttelematta.
    Ihanaa viikon jatkoa sinulle <3

    • Kiitos niin paljon Tuulikki. <3

      Oi tuo sänky kuulostaa niin hyvältä ja saunominen kyllä väsyttää, minulla menee ihan veto veks alhaisen verenpaineen vuoksi. Eli en käy siksi saunassa, mutta ehkä pitää kokeilla ilta saunaa.

      Ihanaa viikkoa Tuulikki <3

  • Viihtyisä ja kodikas makuuhuone teillä. Sijaintikin on ihanteellinen. Kun on riittävästi neliöitä, voi huoneitakin vaihdella aina perheen tilanteen mukaan.
    Valosarja näyttää tosi hyvältä.
    Itse pidän viileästä makuuhuoneesta.
    Mitään lukemista kummallisempaa en tarvitse nukahtaakseni.
    Lokoisaa illan jatkoa sinulle <3

  • Onpa viihtyisää!! Tuo valosarja näyttää tosi kivalta tuossa… täytyypä ehkä käydä vähän Tokmannilla. =) Meillä on kyllä lukuvalot molempien tyynyjen yläpuolella, koska luemme joka ilta sängyssä, mutta tuo olisi kiva yleisvalo talvisiin pimeisiin iltoihin.

    Hei, älyttömän ylellistä nukkua huoneessa, jossa vessa JA terassille pääsy! Wau!

    • Kyllä tuo valosarja silti kävisi vielä lisää valoa antamaan. <3 On niin kiva ja edullinen.

      Kiitos niin paljon, tosiaan tämä on entinen uima-allashuone siksi siinä on kylppäri kyljessä. 😉

      Ihanaa torstaita Vivi <3

  • Teillä on niin kaunista ja nuo sinun valinnat ovat upeat! Meillä muuten samat valot, ne on niin kauniit!
    Viileässä makuuhuoneessa on muuten ihana nukkua, saa nukuttua jotenkin huomattavasti paremmin
    Ihana Samu ja Osku menossa mukana<3

    Mahtavaa alkavaa marraskuuta ihanuus <3

  • Kylläpä tulikin mukavan näköistä noilla valoilla ja lakanoilla. Ihastuin muuten teidän yöpöytiin ihan heti! Jotenkin tuo raidallinen lakana istuu niidenkin kanssa hyvin ja mustalla johdolla varustettu lamppusarja myös. Meidän makuuhuone on vielä vähän vaiheessa, mutta taisin saada juuri ideanpoikasta. Kiitos!

    • Kiitos niin paljon. Yöpöydät ostettiin vuonna 2000 Latviasta, kuten muutkin meidän kodin talonpoikaishuonekalut. 🙂

      Ihanaa jos tästä syttyi ideoita ja valosarjat ovat kyllä mielestäni tosi kivat, niitä lisää meillekin.

      Ihanaa viikonloppua Maria. <3

  • Teillä on niin mukavan ja kodikkaan näköistä. Ja sama ihastuttava tunnelma kulkee huoneesta toiseen. Kauniit ja pehmeät lakanat ja kiva tuo lamppusarja. Sopii marraskuun pimeisiin iltoihin ja myös tulevaan jouluun.
    Kaunista marraskuuta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud