Päivä Tallinnassa ja shoppailut

*Yhteistyössä Sokos Hotels Tallinna/Pieni Ideapuoti ja Tallink
Ohessa vielä maistiaisia Starlight Cabaret-reissulta Tallinnasta. Valitsimme Souliinan kanssa hieman myöhäisemmän paluun, joten ehdimme käydä fiilistelemässä Tallinnan kukkatoria, Raatihuoneen toria, herkuttelemassa Amarillossa ja hieman shoppailemassa. Itselleni en juuri hankkinut mitään, mutta lapsille kaikkea tarpeellista senkin edestä.

Souliinan kanssa kuitenkin hankimme herkän kauniit New Vintage by Kriss korut Sokos Hotelli Virun aulassa olevasta Pop Up-myymälästä, joka on tullut hotelliin jäädäkseen. Käykää ihmeessä kurkkimassa sivuja, nämä korut ovat elegantin tyylikkäitä. 

Vinkkinä, että Sokos Hotel Solo Estoriaan voi mennä aamiaisella halutessaan, vaikka ei olisikaan hotellin asukas. Sokos Hotel Solo Estorian aamiainen on 16e ja Sokos Hotel Virun 12e. 

Tallinna antoi parastaan ja meillä oli aivan täydellinen irtiottoreissu. Starlight Cabaret tunnelmat vielä iloisesti mielessä, siivittivät aurinkoista Tallinna-päivää. Amarillon herkuista puhumattakaan, päätimme tilata vain jälkiruokia runsaan aamiaisen jälkeen ja aijai, kun olikin kiva idea. Alkoholittomat Strawberry Margaritat kruunasivat kokonaisuuden.

Aiemman Tallinna postauksen voit lukea täältä ja postaus on pullollaan Starlight Cabaret tunnelmia ja myös videon muodossa. Ohessa myös Tallinna-päivästä videomateriaalia ja myös Sokos Hotel Solo Estorian herkullisesta aamiaisesta ja mitä kaikkea me sieltä Tallinnasta shoppailimmekaan.

Olisi ihan mahtavaa, jos haluaisitte tilata Souliinan kanssa perustamamme YouTube-kanavan. Kanavalle emme kaipaa mainetta, emmekä mammonaa, vaan haluamme tuottaa videomateriaalia  lisäarvona välillä blogeihimme tuomaan lisää lihaa luiden päälle. Sillä onhan liikkuva kuva aina ihan toista, kuin pelkät valokuvat tai ainakin siis omasta mielestä. 😉 
Kanavalle olisi tarkoitus laittaa ihan juttuja arjesta ja sitten joskus vähän juhlaakin. Vaikka kirpparilöydöistä tai maailman paras makaronilootan kokkauksesta eli normielämää. 

Oikein sydämellistä torstaita kaikille ja ketkä muuten on menossa I Love-me messuille, huomenna Tädit seikkailevat siellä varmaankin koko pitkän päivän. Toivottavasti nähdään siellä!

Kuvien vaatteet ovat kaupallisessa yhteistyössä Tokmannin Nordic Tricot by Ivana Helsingin kanssa ja niitä voit kurkkia täältä: Tokmanni. 



34 thoughts on “Päivä Tallinnassa ja shoppailut”

  • Kiva video! 🙂
    Nuo kukkaset on kyllä niin ihania aina.Niitä on ihan pakko ihastella, vaikkei matkaan lähtisikään. Mukavia ostoksia teitte!

    Leppoisaa loppuviikkoa! <3

  • Voi että mikä Tallinnakuume iskikään – ihania kuvia sulla! Seuraavalla kerralla jos menette ilman kaupallista yhteistyötä, niin suosittelen majapaikaksi mun "mökkiäni". Mulla on nimittäin ihan vanhan kaupungin sydämessä pieni ullakkoasunto, joka on myös Airbnb:ssä silloin kun ei itse ole siellä. Osoite sinne löytyy tuolta mun blogin yhteystietoja sivulta. Miten tuo Tallinna onkin kaupunki, johon ei vaan kyllästy vaikka siellä kuinka kävisi!

    • Oi kiitos ihan mielettömä paljon vinkistä Henna. <3 Olet ihana ja kiva tietää mistä voi vuokrata asunnon. <3 Tallinnaan ei ikinä kyllästy.

      Ihanaa viikonloppua sinulle <3

  • Nuo korut oli kivat, ihailin niitä jo videolla:) Tallinna on aina hyvä kaupunki vain käväistä tai olla sitten pitemmän kaavan mukaan:) Pieni irtiotto arjesta on mukava tapa katkaista syksy, jotta jaksaa kohta aloittaa joulun odotuksen:)

  • Tallinna on kyllä ihana. Pitäisikin taas käydä. Ihania ovat myös nuo kauniit kukkakimput ja tietysti te kaksi naista, kuin kukkia molemmat <3
    Varmaan tiedät että lopetin Mökki ja koti Ahvenanmaalla-blogini, mutta näin pian sitten aloitin uuden blogin kanssa. Blogi on nimeltään Kristiina K ja löytyy osoitteesta https://kookoo52.blogspot.com. Tervetuloa kurkkaamaan!

    • Huomasinkin ja ajattelin voi ei ja kirjoittelinkin sinun blogiin, että tulee niin ikävä. <3 Nyt heti kurkkimaan sinun uusi blogi, onnea Kristiina sille ja mukavaa viikonloppua <3

  • Hee, tuo kristallikoru on hieno, mutta älä ihmettele jos saat osaksesi hieman ihmetteleviä katseita täällä kotoSuomessa, koska tuo on noidan klassikkokoru. Juu, noitia siis on edelleen, heillä ei ole mitään tekemistä Harry Potterin tai siskoni on noita -tyyppisten juttujen kanssa, vaan he perustuvat ihan vanhaan suomalaiseen tietäjälaitokseen (enemmänkin Kalevala ja karjalaiset itkijänaiset -tyyppisiä siis). Heitä ei yleensä katukuvasta tunnista muuten kuin pentagrammi tai kristalliriipuksista 😉

  • Ei ole totta. Pitkä viestini katosi tuhka tuuleen.

    Hauska huomata, että tosiaan samoissa paikoissa olemme kulkeneet ja samoja ovia ihailleet. Muistan hyvin tuon rustiikkioven, jonka ikuistin myös omaan blogiini 😄 Samoilimme noita samoja katuja useaan kertaan yhdeksästä viiteen lauantaina, joten aivan varmasti ohitimme teidät jossain vaiheessa. Ehkä olin niin syventynyt kuvaamaan ovia, ikkunoita ja ruskaa…

    Mieli tekisi I ❤️ Me -messuille, joissa en olekaan koskaan käynyt. Mutta kaikki loppuviikon suuret syyslomasuunnitelmat menivät uusiksi, sillä virun nyt kotona kunnon flunssassa, sellaisessa jota rn vähään aikaan ole sairastanutkaan. Harmittaa vietävästi, kenties viimeinen yhteinen syysloma tyttären kanssa, kun hän vielä asuu kotona!

    Olen huono katsomaan videoita, sillä yleensä luen blogeja julkisissa eikä niissä viitsi huudattaa videoita. Ja muutoinkin tykkään katsella kauniita still-kuvia, jotka antavat myös tilaa mielikuvitukselle. Mutta ehkä nyt sängyssä maatessani on aikaa katsella liikkuviakin kuvia 😁

    Mukavia messuja ja hyvää loppulomaa <3

    • Apua! Olet ihan super, että jaksoit vielä uudelleen kirjoittaa. <3 Tallinnan ovet. <3

      Voi ei, meilläkin tytär ollut kipeänä ja kuumeessa koko viikon. Ainakaan vielä ei ole muihin tarttunut.

      Ei mitään, kukin tykkää mistäkin, ihanaa, että tykkäät käydä täällä.

      Muiskuja ja pikaista parenemista ihana Ei-Leen <3

  • Täätkö mä niin tykkäsin näistä kuvista. Tässä sai ihan kahvitauolla pitää pienen matkustustuokion jonnekin aivan muualle ja pää lepäsi. Ihana postaus <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud