Kiharat taikoi Dyson airwrap complete

*Yhteistyössä Suomen Sähkötuonti Oy:n/Dyson kanssa
Souliinalle ja minulle kävi uskomaton munkki tuossa taannoin, kun Suomen Sähkötuonti Oy, joka maahantuo Dysonia, kutsui meidät Stockmannin Dyson Airwrap Complete julkistamistilaisuuteen ja taikoi meille samalla kiharat illan Nyx-Halloweenjuhliin. 

Kiharoiden saanti ja Dysonin uuteen kihartimeen tutustuminen ei tosiaankaan ole mikään vain meille tarkoitettu juttu vaan ihan kaikki voivat halutessaan varata ajan Stockmannin Dyson pisteeseen.  Ohessa alla ohjeet. 

Varaa ilmainen styling-aikasi, Dyson Airwrap on Suomessa!
Runsaat kiharat, laineet vai sileä föönatty lopputulos? Lahjakas hiusmuotoilija opastaa sinua Dyson Shopissa Helsingin keskustan Stockmannilla.
Varaa 30 minuutin ilmainen neuvontatuokiosi verkossa tai vieraile myymälässä.
Dyson – Stockmann Helsinki
Aleksanterinkatu 52
00100 Helsinki

Dyson Airwrap kihartimia löytyy kolmea erilaista ja yllä olevassa kuvassa on malli Dyson Airwrap Complete, joka sisältää kaikki herkut. Kaksi eri koon kiharrinharjapäätä, Soft ja Firm silotusharjat silottamiseen tai kontrolliin, pyöreän volyymiharjan, jolla saa hiuksiin suurten rullien tavoin kuohkeutta ja volyymiä ja esivalmistelukuivaimen hiusten valmisteluun muotoilua varten. Jos omaat ohuemmat hiukset, niin tällä föönillä kuivaat myös hiuksesi halutessasi. 

Eli Complete paketissa on mukana myös hiusfööni, joka ei ole tosin ihan yhtä tehokas, kuin Dysonin hiuskuivain, mutta koska tarkoitus onkin jättää hiukset kosteiksi muotoilua varten, niin tämä kuivain toimii mitä mainiommin. 

Lisäksi kiharrinpäitä on molemmissa koossa kaksi eri kappaletta eli hiusten oikean puolen ja vasemman puolen kihartamiseen. Miten tälläistä ei muuten ole aiemmin keksitty?! Näin kiharista tulee molemmilta puolilta symmetriset. 

James Dysonin suunnittelema säilytyskotelo pitää Dyson Airwrap styler ja sen lisävarusteet siististi suojassa. Magneetilla suljettavassa kotelossa on nahanruskea pinta ja pehmeä kangasvuori.

Onko kihartaminen sitten vaikeaa, ei todellakaan ole vaan todella helppoa. Toki mitä paksummat hiukset sen enemmän kihartamiseen menee aikaa. Souliinan ja omaan kiharakampaukseen meni n. 30-minuuttia per henkilö ja tässä vielä harjoiteltiin samalla itsekin laitteen käyttöä. Sama aika menee raudalla kihartaessa itsellä ja kun vauhtiin pääsee, uumoilen, että voisin selvitä n. 20-minuutissa. 

Dyson Airwrap-muotoilulaite kerää ja kietoo hiuksesi ilmavirran avulla. Se kietoo hiuksia ja kerää ne rullan ympärille Coanda-ilmiönä tunnettua aerodynaamista ilmiötä hyödyntäen. Ei klipsejä, hansikkaita tai hankalia rullausmekanismeja. Vain runsaat kiharat ja laineet. Oikeasti tämä on kyllä jo ihan avaruusteknologiaa!
Ensin lämpimällä ilmalla ja sitten vaihdetaan kylmään ilmaan, joka kiinnittää kiharan. Koska kiharat luodaan hellävaroen ilmalla, ehdottomasti suosittelen jotain kiharoille tarkoitettua muotoilutuotetta alle ja vielä hiuslakkaa viimeistelyyn. 

Dyson Airwrap-muotoilulaitteen avulla hiusten muotoilun voi aloittaa, kun ne ovat vielä kosteat. Hiuksissasi olevan veden, voimakkaan ilmavirran ja tarkkaan säädellyn lämmön yhdistelmä mahdollistaa yhtäaikaisen muotoilun ja kuivauksen ja ilman kovaa kuumuutta. Hiukset kiittää.
Kiharoista tulee täydellisen pehmeät, ei ratisevan kuivat, kuten hiusraudalla. Suorastaan silkkisen pehmeät ja luonnollisesti ”pomppivat.” Vekkejä ei synny lainkaan, eikä muita kummallisuuksia vaan kiharoista tulee täydelliset. Kuten kuvista näkyykin eli huikean kauniit kiharat. 

Kihartaminen on hiuksille hellävaraista ja kuluttaa hiuksia paljon vähemmän, kuin lämpörullat tai saatikka hiusrauta. 

Dyson-silotusharjat keräävät hiuksia harjan pintaan Coanda-ilmiön avulla. Hiussuortuvia pitkin kulkeva ilma jäljittelee hiusmuotoilijan föönaustekniikkaa.
Olimme Souliinan kanssa todella tyytyväisiä meille taioittuihin kiharoihin, kiharoista tuli vielä niin elävät ja kiiltävät. Osanhan muuten käkersimme itse. Tässä vielä ennen ja jälkeen kuvat. Eli kiharoilla ja omalla meikillä, kiharoilla ja ilman meikkiä ja lopulta vielä iltaa varten kiharat saivat tueksi Lancomen meikin. 

Toki monilla herää kysymys kihartimen hinnasta. Dyson on kuitenkin kodinkoneiden ja hiuslaitteiden aatelia ja jokaisella on luonnollisesti omat mieltymyksensä, mihin rahansa käyttää. Sen verran jo hiuskuivainta paljon käyttäneenä, tiedostan ettei paluuta vanhaan ole. Jos hiukset ja kiharat voi luoda hellävaroen, pilaamatta hiusta, saada aikaiseksi vielä täydellisen kauniit kiharat, aina onnistuen, niin ehdottomasti kiharrinkin saattaa olla monen naisen toivelistalla. 

Oivallinen lahja vaikka isommille merkkipäiville, porukalla juhlasankarille annettavaksi tai niille ihmisille, jotka panostavat laatuun ja siihen seikkaan, että miten paljon pidemmän päälle Dyson kiharrin säästää hiuksia, se on kuulkaas kuin rahaa laittaisi pankkiin. Kiharrin onkin oivallinen ihmiselle, joka kasvattaa hiuksia ja haluaa kihartaa hiuksensa, Dysonin kiharrin ei kuluta latvoja.  

Ehdottomasti kannattaa katsoa video, jos kiinnostaa kurkata miten mullistavalla Dysonin Airwrapilla taiotaan kiharat hiuksille. Nimittäin kun jutun hoksaa, on helppoa, kuin nakki. Vaikeinta oli muistaa pitää hiuksia kihartimessa ilman, että pyörittää kiharrinta. Myös, kun kihara oli valmis, niin kiharrin vaan naps avataan, ei tarvitse varoa, sillä kihara ei tartu laitteeseen kiinni vaan soljahtaa vapauteen vapaasti. 

Olimme Souliinan kanssa kyllä aivan myytyjä tämän kihartimen ja meille taiottujen kiharien tiimoilta. Alla linkki, josta löytyy lisää tietoa tästä uutukaisesta mullistavasta ihmelaitteesta. 

Millä sinä kiharrat hiukset, löytyykö teiltä kotoa Dysonin laitteita ja miltä tämä taikakiharrin sinun silmiin vaikutti?

Kaunista torstaita kaikille. <3

32 thoughts on “Kiharat taikoi Dyson airwrap complete”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud