Dyson Cyclone V10 Absolute maailman paras imuri esittelyssä!

*Yhteistyössä Suomen Sähkötuonti
Meille kävi aika uskomaton juttu. Eräänä aamuna mieheni totesi, että nyt hankitaan meille uusi imuri vanhan tilalle. Vanha ei yksinkertaisesti millään jaksanut imeä matoilta meidän kultaisennoutajan Samun karvoja ja aina tuntui kotona likaiselta. Lisäksi imurointi tuntui niin vaivalloiselta ja hikeä nostattavalta työltä, johon kenenkään ei tehnyt mieli tarttua.

Tämä tarina on jotensakin uskomaton ja aivan tosi, mutta samana päivänä tuli yhteydenotto Suomen Sähkötuonnilta ja kutsu testaamaan Stockmannille heidän uusinta hiuskiharrinta Dyson Airwrappia ja lisäksi kysymys, kiinnostaisiko meitä testata Dyson Cyclone V10 Absolute imuria. Puhelu oli taatusti Suomen Sähkötuonnillekin iloa tuottava, sillä kiljaisin riemusta, ”ettette usko olimme juuri aikeissa ostaa uuden imurin.”

Hulluksi päivä kuitenkin muuttui, kun sain vielä päivän päätteeksi Buzzadorin kautta viestiä, että meille oli lähetetty testiin johdoton Boschin imuri eli vastaava imuri Dysonin versiosta. Yhtäkkiä meille oli tulossa kaksi uutta imuria! Kyllä siinä laittoi miettimään, että kannattaa useimminkin sanoa ääneen toiveensa tai ostohaaveensa.

Mielenkiintoista oli päästä testaamaan kahta suurin piirtein samanhintaista johdotonta imuria. Selkeää myös oli, että toinen imureista jäisi meille ja toinen päätyisi pukinkonttiin tärkeää ihmistä ilahduttamaan. Selkeää myös oli, että meille jäi Dyson, joka päihitti Boschin version kepeydessä, varren taipuvuudessa ja miten imuri menee mataliinkin tiloihin eli erilaisten hyllyjen alle pääsee vaivatta imuroimaan. Imukyvyltäänkin Dyson oli karvanverran parempi. Summasimme miinukset ja plussat ja Dysonin kanssa imurointi on pelkkää plussaa.
Hassu sattuma myös oli, kun tänä aamuna päätin toteuttaa pitkällisen testijakson jälkeen tämän Dyson imuripostauksen, bongasin Kauneusgurusi Insta Storiesin puolella ihastuneita huokailuja heidän Dyson imurin suhteen ja samaa mieltä oli Kauneusgurusi kuin minä, ”oi ostakaa, sillä parempaa imuria ei maailmassa ole.”
Kun otin Dysonin testiin, oli järkyttävää huomata, miten tehoton meidän aiempi imuri oli ollut loppupeleissä ja nimenomaan Samun karvojen suhteen ja mm. pienten kivien suhteen:kissanhiekka. Taatusti hyvä peli tuo vanha imurikin, mutta ei suunniteltu koira-ja kissatalouteen. Nimittäin imuroimalla Dysonilla meidän matot, irtosi kokonainen muovipussillinen karvaa. Asia jopa hieman järkytti, sillä jäin miettimään, että olemme asuneet karvojen kuorruttamassa talossa. Karvat ovat lonkeroituneet joka paikkaan, kuin hämähäkin verkot.
Imukyky Dysonissa on jotain uskomatonta ja koko siivouselämäni muuttui kertaheitolla. Aiemmin painavan imurin vetäminen isohkossa kodissa oli yhtä tuskaa ja hikoiluttavaa hommaa. Viime kesän helteillä en jaksanut imuroida kertaakaan! Mattoja imin vanhalla imurilla n. 15-minuuttia per matto ja kynnys aloittaa aina jättimäinen siivousurakka oli iso.
Nyt Dyson on meidän pienessä kodinhoitotilassa asennettuna seinälle ja akku on aina latauksessa. Akusta mainittakoon, että akku kestää erinomaisesti koko meidän 250neliön kodin imuroinnin kerralla ja akun luvataan kestävän n.60-minuuttia.

Nyt aina kun näen suttua, nappaan seinästä irti kepeän ja johdottoman imurin. Enää ei tarvitse tehdä eessuntaas vatkaavaa liikettä vaan riittää kun vedän ja työnnän imuria kerran ja ehkä kaksi kertaa ja Dyson imee ihan kaiken. Pienimmät kivet eli kissanhiekat ja Samun liimaisimmat karvat, jotka normaalisti ovat olleet kiinni matossa, kuin täi tervassa.

Imurin mukana tulee matoista imevä pää ja lattioita hellivä pehmeä pää. Matoista imevään päähänkään karva ei jää jumiin. Boschin versiossa meillä kävi niin, että saimme hirveän työn kautta karvat irti imurinpäästä ja saksiakin tarvittiin.
Dysonin imuri on nerokas ja suunniteltu viimeistä piirtoa myöten ja vielä en keksi yhtäkään miinusta kyseiselle imurille ja jo olemme miltei 2kk imuria testanneet. Säiliön tyhjentäminenkin on megahelppoa vain varren irroitus ja klips ja säiliö on tyhjennettynä suoraan roskakoriin. Miten ihanaa on ollut päästä pölypussien ostosta, sillä ne numerokoodit aina niihin pusseihin, voi elämän kevät, kun ei millään meinannut löytyä sopivaa pussia kaupasta. Lisäksi pussi oli aina tuppotäynnä Samun karvoja vain talon kahden kerran imuroinnin jälkeen eli pusseja meni laatikkotolkulla.
Olen miehelle hokenut, että Dyson on pelastanut siivouselämäni. Enää imurointi ei ole tervanjuontia vaan jokapäiväistä ylläpitoa. Nyt meillä on aina karvatonta ja hiekatonta ja kepeällä vaivalla. Ennen jyskytin imurilla kotia tuntitolkulla ja lopputulos ei ollut siltikään toivottava.

Kannattaa katsoa alla olevat Dysonin mainosvideo ja lisäksi omatekemäni video, joka on kiitos meidän surkean nettiyhteyden paikka paikoin epätarkka, mutta jestas mikä järkyttävä näky videolla odottaakaan eli miten pienellä imuroinnilla lähtee karmeat määrät Samun karvaa! Hih ei heikkohermoisille. 😉
-Voimakas imuteho jopa 60-minuuttia
-Kolme eri tehoasetusta
-Kätevä säilytystelakka
-Tarkka ja hygieeninen säilytyksen tyhjennys yhdellä liikkeellä
-Muuntuu nopeasti rikkaimuriksi
-Suoravetosuulake, joka poistaa pinttynyttä likaa matoista
-Pehmeä rullasuulake hellävarainen lattioille
-Yhdistelmäsuulake, joka mahdollistaa vaivattoman siirtymisen pinnalta toiselle
-Rakosuutin, joka puhdistaa tarkasti kapeat raot ja nurkat
-Moottoroitu miniturbiini poistaa eläinten karvaa ja pinttynyttä likaa ahtaista paikoista
-Pehmeä pölyharja täydellinen rullaverhojen ja kaihtimien ja näyttöpintojen ym. puhdistamiseen

Täältä voit lukea lisää Dyson Cyclone V10 Absoluten teknisistä tiedoista eli maailman parhaan imurin uskomattomista ominaisuuksista.

Miten teillä, minkälainen imuri teiltä löytyy ja keneltä löytyy Dyson imuri tai on haaveissa? Mahtavaa perjantaita kaikille ja aidosti tämän postauksen innoittamana taidan mennä hätyyttämään muutamat pölypallerot, sillä kiitos Samun niitä aina meiltä löytyy, mutta kiitos Dyson imurin, saan vikkelään ne pahalaiset kiinni!

*Osa kuvista lainattu Dyson Shop sivuilta.


41 thoughts on “Dyson Cyclone V10 Absolute maailman paras imuri esittelyssä!”

 • Tuohan näyttää niin hyvältä ja toimivalta imurilta! Kävipä loistava tuuri että sattui juuri sopivaan hetkeen tuo testauspyyntö:) Leppoisaa perjantai päivää ja mukavaa viikonloppua♥

 • Mies osti tuon juuri joululahjaksi meille, en vielä testannut mutta uskon että hyvä on.Hintaa on tuolla imurilla joten paras ollakin tehokas :)Mukavaa viikonloppua.

 • Sait upeet kamat siivoukseen. Meille tuli tuo bochin imuri joka teki samanlaista koiran karva kasaa matoista, siitäkin jonka olin vanhalla imurilla juuri imuroinut. Todella supereita nämä molemmat imurit ja arjen ja kultaisennoutajan karvoista kodin pelastajat. Meillekin tämä tuli niin sopivaan saumaan ettei mitään määrää. Tänään juuri sai ilmalämpöpumppu imuroinnin. Kivaa viikonloppua sinulle!

  • Boschin imuri on myös aivan loistava, ihan mahtavaa, että saitte sen. 🙂 Kyllä kelpaa imuroida ja miten napsii karvat, jotain ennen näkemätöntä.

   Ihanaa viikonloppua Marika. <3

 • Mahtava tuuri kävi. Minäkin voisin ottaa tuollaisen. Miten se mahtuu sängyn alle, kun on tuo säiliö varressa.?
  >Leena

 • Meillä imuroidaan vanhalla tavallisella imurilla. Vihaan vetää sitä pitkin taloa, kun se jää kiinni joka paikkaan. Siksi olen laiska ja välttelen imurointia. Tuo Dyson maksaa varmaan maltaita. Mies ei varmasti suostu osallistumaan kuluihin, koska hän ei koskaan imuroi. Joskus lupaa. Ja sanoo sitten aina:huomenna sitten ja huomenna sitten jne. Minä hermostun ja imuroin itse.Hyvää viikonloppua sinulle.

  • Juu se vetäminen on hikihommaa! Voi, että yhteinen koti, yhteinen kohde eli siivous ja koti, josko kimppaan hankkisitte tämän, niin siivoaminen olisi kuin tanssia. 🙂

   Ihanaa viikonloppua Marja. <3

 • Oli todella mielenkiintoista ja rohkeaa nosta esille ostetut seuraajat. Yhtä mielenkiintoista ja läpinäkyvyyttä lisäävää olisi tehdä vastaavanlainen juttu blogien verotuksesta (siis vaikkapa juuri tällaisten lahjojen kohdalla ja pidettyjen arpajaisten kohdalla). Tällä hetkellä tuntuu siltä, että osa ihmisten kateellisuudesta johtuu siitä, että ajatellaan bloggareiden saavan nämä blogiinsa tulevat tuotteet, palvelut, tapahtumat, arpajaisvoitot (siis joita jaetaan) maksutta, mutta näinhän ei ole vaan niistä kaikista pitää pitää kirjaa, liittää veroilmoitukseen ja myös maksaa veroa.

  Yksi aihe voisi myös olla se miten laki määrittelee sen, miten näitä arpajaisia saa toteuttaa (siis mitä laki tai vaikkapa facebook sanoo siitä miten ihmisiä saa osallistaa näihin arvontoihin). Avoimuus on valttia ja poistaa turhia harhaluuloja tästä alasta. Itselle nämä ovat tuttuja, mutta uskoisin monen anonyymin kitisijän rauhoittuvan tajutessaan, että bloggaaminen on ihan normaalia työtä, jota säädellään ja jota verotetaan.

  • Kiitos kovasti kommentista. Minulle on selvää, että tämä imuri on verotettavaa tuloa, kuten muutkin vastaavat arvokkaat asiat mitkä saa lopulta testijakson jälkeen pitää. Kosmetiikka, huulipunat ym. eivät kuulu verotukseen piiriin, ainakaan vielä, koska ovat ns. arvottomia testaamisen jälkeen.

   Mutta en silti koe, että haluaisin toimia somepoliisina aiheesta eli muiden tuloista tai saamisista, kun ne eivät millään muotoa liity omaan bloggaamiseen.

   Ostetut seuraajat taas ovat täysin eri asia, koska tällä toiminnalla ostajat saavat itselleen hyödykkeitä tyhjälle yleisölle. Tämä on väärin erityisesti yrityksiä kohtaan suoranaista huijaamista, mutta moraalisesti väärin myös kovasti uurtavia blogisiskoja ja veljiä kohtaan, jos ymmärrät eron mitä ajan takaa. 🙂 Muutenkin koen kuten sinä, että jokaisen tulot ovat hänen ja verottajan välinen asia, ei minun. Joten siksi en tähän aiheeseen vielä ainakaan ole koskenut blogissani.

   Itse en uskalla arpoa per kalenterikuukausi kuin juurikin tuon verottajan salliman arvon määrän, joka on n. 160e per kalenterikuukausi, koska jos summa ylittyy, joutuisin maksamaan arpajaisista arpajaisverot. Olen nähnyt joulukalenteriarvontoja, joissa bloggaaja arpoo satojen ja satojen eurojen arvosta tavaraa ja toki yritys lähettää nämä tuotteet varmaankin voittajille ja jompikumpi joko yritys tai bloggaaja, miten he asian sopivat, ovat velvollisia tällöin maksamaan arpajaisverot arvonnoista.

   Mutta olen aivan samaa mieltä, että varmasti tietynlainen verho aukenisi monelle asiasta negatiivisia tunteita tuntevalle, jos ymmärtäisi, että imuri on tässä palkkaa ja josta maksetaan vielä veroa. Imuri on toki tarpeellinen, mutta ei sillä ruokalaskuja makseta, joten pitää olla tarkkana minkälaisia asioita on järkevää ottaa blogiin vastaan ja onko niistä aidosti hyötyä, ettei bloggaajalle mene verojen muodossa miinuksen puolelle.

   Oikein mukavaa uutta vuotta sinulle ja kiitos fiksusta kommentista. <3

 • Meillä talossa keskuspölynimuri, joka alkuinnostuksen jälkeen alkoi pitkien letkujensa kanssa tuntua hankalalta, en ottaisi enää sellaista sitten kun ja jos taas on ajankohtaista joskus miettiä imurisysteemejä. Minä tykkään jostain syystä imuroinnista ja olen muutenkin niitä ihmisiä, jotka sutaisee hyvällä kuivamopilla päivittäin lattiat matottomilta osuuksilta ilman, että koen sen mitenkään vaivaksi. Mielessä on käynyt laittaa korvan taa hyvät vinkit "langattomista" laadukkaista imureista ja ainakin osallistun joka kisaan, jossa niitä arvotaan 🙂

  • Mielenkiintoista muuten kuulla tuosta keskuspölynimurista, koska meillä ei taas koskaan ole sellaista ollut ja joskus haaveilin siitä.

   Nyt minäkin tykkään huomattavasti enemmän imuroinnista, kuin ennen. Ei ennen koiraa ollut mitään imurointia vastaan, mutta Samun myötä se seikka, että kaksi päivää ja on siistiä, niin se on ollut ärsyttävää. Mutta nyt enemmänkin tulee tehtyä isoja siivouksia, jotka sujuvat paljon nopeammin kuin aiemmin ja pidettyä helposti Dysonilla vielä puhtautta yllä.

   Nyt peukut pystyyn, että arvonnassa voitat kuule oman Dysonin, jos sellainen arvonta tulee eteen.

   Ihanaa viikonloppua Jantunen <3

 • Meillä on ollu se perinteinen Dyson Ball Parquet-imuri jo jokusen vuoden kotona. Oon ollu hirmu tyytyväinen siihen. Meillä oli koira, jolta lähti karvaa koko vuoden ja Dyson hoiti hommansa kiitettävästi silloinki. Säiliön tyhjennys on myös helppo, mutta ku en voi luanteelleni mitään, pesen kaikki pestävät osat joka kerta ku olen imuroinu. Sillon ku oli viä koira, se oli oikeestaan pakko pestä, sillä koiran karvoista lähteny rasva teki koneen jotenki niin likaseks.
  Hyvä merkki kuiteski, vaikka mökille hommasinki ton Electrolux ClassicSilence-imurin. Hyvä on sekin pikkutiloissa 🙂
  Antoisia imurointeja teille 🙂

  • Ihan mahtavaa kuulla ja juu eläintaloudessa aivan ehdottomia nämä Dysonit. Aijai olen tuhma, koska en ole jaksanut pestä joka kerta, vaikka pitäisi. Olen kyllä pessyt, mutta en joka kerta. Peseminen on muuten helppoa kuin nakki, osat saa irti niin helposti.

   Juu no pienissä tiloissa ja jos ei ole karvaisia olentoja niin ehdottomasti kelpaa muutkin imurit. Mutta koirataloudessa ei kyllä mikään päihitä Dysonia, olet niin oikeassa.

   Ihanaa uutta vuotta Anne <3

 • Tuntuu tehokkaalta imurilta. Mun imuri on keskusimuri ja tarkootus oli tänäpäivänä imuroora, mutta ajattelin jotton tärkeämpää tekemistä ja kävin yhtä ystävääni tervehtimässä sairaalas ja kahta ystävää kotona, jotka olivat kotiutuneet. Totesn, jotta huomenna on hyvä päivä ottaa imuri ja imuttaa kertyneet "villakoirat" imurin kitahan😏
  Mukavaa viikonloppua Sinulle Tiia 💞

 • Tänään juuri imuroin koko kodin ja sanoin miehellekin, että jaahas, imuri taitaa taas vedellä viimeisiään. Ei nuo perushalvat imurit kestä kuin pari vuotta ja sitten saa taas ostaa uuden. Me imuroidaan pari kertaa viikossa koti ja kyllä sitä oikeasti oppii hyviä kodinkoneita arvostamaan, koska ne todellakin helpottavat hommia kummasti.
  Ihanaa viikonloppua sinulle Tiia <3

  • Sepä se, ei ne kestä, eivätkä koirankarvoja ime. Meilläkin on ollut tässä kodissa aiemmin kolme imuria ja aina tulleet tiensä päähän.

   Ihanaa uutta vuotta Outi ihanuus <3

 • Olinkin tulossa kysymään, pitääkö tuota säiliötä pestä, ilmeisesti pitää? Meillä varsi-imuri oli muuten jees, mutta sen säiliön peseminen..muuton yhteydessä se muuttikin anopille 😂 Mutta jos meillä ois eläin, harkitsisin kyllä tällaista vempainta 😊

  • Pitää mutta se on helppoa kuin nakki se peseminen, siihen ei todellakaan kauaa aikaa mene ja lisäksi en joka kerta pese todellakaan.

   Ehdoton vempain kaikille, mutta eläinkodissa ei voi elää ilman.

   Ihanaa uutta vuotta Salka <3

 • Mä inhoon kun imuri osuu joka ikiseen kulmaan ja johto pitää vaihtaa pari kertaa imuroidessa ……
  lapset kun oli nuoria niin jokasella oma imuripäivä, poika myi omat imuripäivät pikkusiskolle :))
  Yks kaunis päivä ostan minäkin johdottoman imurin !

  • Sama ja kauhea hiki tulee sitä painavaa lootaa vetäessä, mutta ei tule enää. Eikä ihana imurointitarina ja ovelat lapset. <3

   Ehdottomasti ja ehkei jonain päivänä enää muunlaisia imureita tehdäkään.

   Ihanaa uutta vuotta <3

 • Meillä on myös tuo kyseinen imuri ja olen todella tyytyväinen siihen. Kyllä saa koiran karvat kyytiä, kun sillä vetelee.

 • Oi oi, nyt kuulostaa kyllä hyvältä! Meillähän on 60kg iso Albert-koira, joka taaperon lisäksi aiheuttaa aika paljon haasteita siivoamisessa. Me ostettiin viimeksi pussillinen imuri, mutta mielestäni se ei pidä koiranhajua poissa vaikka pussit ovat "anti odour" pusseja. Voi kunpa pääsisikin testailemaan tällaista! 😀

  • Oi onko teillä niin iso haukkunen, en tiennytkään. Tämä olisi kyllä ihan ehdoton imuri teidänkin perheelle. <3

   Sydämellistä uutta vuotta Jessica <3

 • Hei. Meillä on Dysonin tavallinen imuri ollut ja vuosia. Lisäksi on myös keskuspölynimuri. Dysonin kova ääni ja pölysäiliön puhdistaminen ovat olleet ainoat negatiiviset puolet imurissa ja syy miksi on jäänyt vähälle käytölle. Imurin säiliö on samea ja tunkkainen vaikka sitä on puhdistettu ohjeiden mukaan. Onko tähän varsi-imuriin mahdollista tehdä perusteellisempaa pesua ja onko ääni kova esim Electroluxin varsi-imuriin verrattuna? Olen haaveillut tästä pienemmästä vesiosta, mutta mietityttää nuo asiat ja siksi on jäänyt toistaiseksi hankkimatta. Kokemusta on myös Electroluxin varsi-imurista, joka ei ole ollut kovin tehokas siivousapu ainakaan lapsiperheessä.

  • On mahdollisuus tehdä perusteellisempi pesu ja tuon säiliön, jonne roska kerääntyy ja siellä suodattimen poisto on aivan mielettömän helppoa. Harmi etten tehnyt tuosta pesusta videota. Säiliö irtoaa helposti ja kaikki osat helposti irrotettavia ja puhdistettavia. Mielestäni puhdistaminen on helppoa kuin nakki. 🙂

   Tämä Dyson on niin tehokas, että minusta oikein vuolee karvat hetkessä matoistakin pois ja kultaisennoutajan karva on niin pehmeää ja tiheää, etten meidän aiemmalla imurilla päässyt samaan tulokseen, en edes 15-minuutin hinkkaamisella. Jouduin siksi tarttumaan aina kosteaan rättiin tai juuriharjalla harjaamaan karvat pois matoista. Nyt ei mene montaakaan minuuttia, kun matot ovat puhtaita ja Dyson tosiaan vielä puhdistaa mattoa. Ihan nolottaa tunnustaa, että luulimme meidän Kelim-maton, joka on muuten tuossa kuvassakin, niin ns. valkoisten osien olevan keltaisia, mutta mitä paljastuikaan, valkoiset osat, jotka nuoli puhtaaksi Dyson.

   Meteliä voi kuunnella videoilla ja meteli on hyvin erilaista kuin vedettävissä imureissa. Hieman muistuttaa hammaslääkärin poraa eli sellainen ujeltava ääni, mutta ei yhtään ärsyttävä eikä niin kova kuin vedettävissä imureissa yleensä, hyvin erilainen ääni. Hieman samanlainen kuin Dysonin hiuskuivaimessa. Herääkö Dyson imuriin esim. lapset, niin saattaa silti herätä eli en imuroi, kun muut nukkuu tai ainakaan heidän huoneen lähellä.

   Jos vain mahdollista, niin kannattaa mennä myyntipisteeseen, jossa pääsee testaamaan Dysonia, niin helpottaisi päätöstä, kun näkisi ja kokisi omin silmin.

   Oikein sydämellistä uutta vuotta teidän perheelle. <3

  • Kuulostaa hyvältä. Meidän vanha dyson on mallia kirves ja miekka, joten ovat ehkä kehittäneet imurin puhtaanapitoa paremmaksi. Täytyy ehdottomasti käydä testaamassa liikkeessä tuo pienempi versio. Mukavaa vuoden alkua myös sinulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud