Flunssapäivien saldoa

Flunssapäivien saldoa
Ystävä laittoi viestiä, miten voin ja laitoin vastauksena tämän kuvan. Mitä ihminen muuta voi, kun tunkea pitkän rivin vessapaperia nenään, kun nenästä tiputtaa kuin hanasta. Niin ällöttävää ja realistista. 

En tiedä tunkeeko muut nenään tuppoja, olisi kiva kuulla, tungetteko. Sillä en itse kestä ajatusta raastaa nenää koko ajan niistämällä ja en flunssaisena muutenkaan jaksa koko ajan niistää. Tupot nenään ja käytetyt tupot tungetaan vessapaperin rullan sisuksiin ja sieltä tyhjennetään, kun sisus on täynnä. Konstit on monet, kun sairastaa. 
Flunssapäivien saldoa:

-lukemattomia kuutioita puuta

-jättirulla eli sellainen perhepaketti vessapaperia

-neljä suklaalevyä ja kaksi minttusuklaanappirullaa ja yksi Geisha patukka, Domino keksejä kaksi pakettia, hollantilaisten vohveleiden paahtamista leivänpaahtimessa 8x

-kasakaupalla suolaa nenäkannuun

-huulivoiteita ripoteltuna eri huoneisiin, jotta rohtuneita huulia helppo vaalia

-käsilaukun uumenista hätäpäissään harottuja Buranoita yksi vuorokaudessa, koska Burana-purkki on sinne käsilaukkuun joskus levähtänyt

-kortisonsalvaa nenän rohtumiin

-itsesäälikkäitä ajatuksia 50kpl


-myös kauratyynyn lämmittelyä 50kpl

-kahvia vain yksi kuppi päivässä, jotta edes jotenkin saa unihiekat silmistä ja enempiä en ole jaksanut keittää

-takahammasleukahierontaa mieheltä yksi kappale, sillä aina kun flunssa alkaa, takahampaita alkaa jomottamaan ihan hitsikseen

-valvottuja öitä kaksi kappaletta

-saatuja puheluita ystäviltä ainakin 5, ystävät. <3

-tuijottamista kattoon niin monia tunteja, etten osaa laskea
Hyvät asiat

-ei lumitöitä, käy sääliksi miestäni
-suklaata luvalla aamiaiseksi

-miehen antama hammashieronta

-ystävien soitot ja viestit

-takkatulen loimotus

-ei pakkoa lähteä minnekään

-ihana sairastelukamu tytär Sofia

-takkatulen koko sielua ja kroppaa lämmittävä loimotus

-suomalainen lampaan pehmeä vesssapaperi

-Avenen ja Nyxin huulivoiteet

-hienosuola, joka huuhtelee nenän

-auttavainen mies

-kissakamu kainalossa lohtua tuomassa

Hei eli onhan näitä hyviä juttuja sairastamisessa vaikka kuinka, ei ole pelkkää räkää ja synkkyyttä. Sitä paitsi, jos jotkut asiat ovat hiertäneet turhaan mieltä ja talvi tuntunut pitkältä, synkältä ja valkoinen kurittaja kohtuuttomalta. 


NIIN, aina kun tyhmistä pienistäkin sairauksista toipuu, ilo soi rinnassa satakielen lailla. Niihin ajatuksiin siinnän mieleni ja eipä aikaakaan, kun itse elämä, eikä vessapaperin pöllyyttämä suklaa, maistuu taas makealta.  

Joten ihanaa keskiviikkoa kaikille. <3


42 thoughts on “Flunssapäivien saldoa”

  • Pikaista paranemista Tiia <3
    Mä olen ton nenätupon sijaan käyttänyt Duactia, jolloin kärsä ei ihan tolla intensiteetillä tulvi 😉

  • Tämä on paras: "neljä suklaalevyä ja kaksi minttusuklaanappirullaa ja yksi Geisha patukka, Domino keksejä kaksi pakettia, hollantilaisten vohveleiden paahtamista leivänpaahtimessa 8x"

    Ihana oot :D! Pikaista paranemista! Enkä naura sulle vaan tuolle asialle <3, flunssailu ei oo yhtään kivaa!

  • Pikaista paranemista, hoivaile ja anna muiden hoivailla itseäsi.

    En onneksi ole ollut pahemmassa flunssassa aikoihin. Viime sairaslomastakin taitaa olla seitsemän vuotta, silloinkin syynä oli korvatulehdus.

    Jouluna jouduin pariinkin kertaan olemaan tupot nenässä, jostain syystä nenästä vuosi solkenaan verta. EI mikään esteettinen näky, mutta minkäs sille voi.

  • Meillä melkein sama eli pyrin olemaan vatupassissa ilmankostuttajan vieressä ja vanhaa, kunnon Wickiä on mennyt paljon, samoin nenäliinapaperia, särkylääkettä, jotain muuta rasvaa ja tietty sitten suklaata. Huoh! Toipumisiin Tiia♥

  • Pikaista toipumista!
    Mä en ole kipeä, kunhan vaan huvikseni tirskun ja pärskin ajoittaen. Kun ajatteleekin jotain asiallista hommaa, alkaa kamala tirskutus = työallergia varmaan, hymm.

  • No voihan räkä sentään <3 Mullakin tulee aina flunssan tullen leukaperät ja takahampaat niin kipeiksi, että kosketuskin sattuu. Se ei ole hammaskipua vaan jotain sellaista "luukipua". Aika jännä, luulin, että olen ainut, joka tästä kärsii 🙂

    • Onko sullakin ja se on ihan hirveä kipu. Pari yötä meni just sen vuoksi pilkkiessä. Luukipu hyvä sana, sitä se just on. Hyi

      Kivaa iltaa BW❤️

  • Täällä taitaa olla sama tauti päällä. Neiti onneksi paranemaan päin – jospa antaisi ensi yönä äidin vähän edes nukkua jos itsestäkin tämän taudin joskus saisi pois? 😀

    Ihanaa keskiviikkoa kaikesta huolimatta – ja paranemisia <3

    • Kun lapsi tai äiti sairastaa tai molemmat, se on niin huh ja vatsatauti kaikista pahin.

      Koittakaa parantua pian💖💖💖

  • Minä olen jopa nukkunut vessapaperitullo nenässä ja kyllä, kerään paperit hylsyn sisään 🙂 Toivottavasti tauti pian helpottaa. Minulla kolmas viikkoa menossa, jaksan ihan hyvin töissä, mutta ääni ei tunnu paranevan millään ja tänään on taas vähän tuntunut joku möykky kurkussa 🙁
    Halauksia iltaasi ystävä rakas <3

  • Pikaista paranemista sinulle!
    Minä riuduin flunssan kourissa reilu viikko sitten ja minun versioni oli ainakin aivan älyttömän räkäinen ja nuuduttava.

  • Toivottavasti olet jo voiton puolella taudin kanssa<3
    Tupot sieraimissa ovat ihan paras konsti;) Käytän samaa tekniikkaa itsekin aina, heh. Oma flunssani kesti suunnilleen kolme viikkoa, tosin en ollut koko aikaa punkan pohjalla, mutta silti oli kestämistä. Ikävintä flunssassa on se, että astma rupeaa vaivaamaan enemmän ja silloin tarvitaan vähän ekstrajuttuja.

    "Suomalainen lampaan pehmeä vesssapaperi" – hih, noin se on!

    Voimia sinne<3

    • Oi ei sinulla on astma, se on onkin sitten paljon kurjempaa sairastaa.

      Niin on ja eläköön tupot sieraimissa. 🤣

      Kivaa iltaa Sari😘

  • Eihän tuo sinun flunssa ole mikään naurun asia, mutta minua nauratti, kun luin postaustasi. Se on hauska, vaikkei tauti olekaan.
    Ota vastaan kaikki se hoiva, jota saat <3
    Pikaista paranemista!

  • Paljon positiivista löysit, se on totta että melkein aina on mahdollista löytää hyvää elämästä….eli pidä toi asenne <3<3 Pikaista paranemista sinne!

    • Koitan pitää, tänään ollut vähän keljulla tuulella, mut meinaisko se, että oon paranemassa. 🤣

      Kiitos kovasti ja ihanaa iltaa 💖

  • Toivottavasti siellä(kin) ollaan jo voiton puolella! Flunssa/kipuilu on kyllä ihan peestä, mutta ei siinä auta kuin ottaa levon kannalta ja yrittää kaikin puolin tehdä olosta mahdollisimman kelpo. Parasta on jos vierellä on joku joka pitää huolta. 🙂 Itse en tiedä mihin olisin toissa viikolla joutunut, jos mieheni ei olisi ollut hoitamassa arjen askareita. Eläimet ovat myöskin uskomattoman fiksuja! – kissa piti seuraa ja selvästikin se kävi aina välillä tsekkaamassa, että miten voin.

    • Onneksi ollut miehet auttamassa. Niitäkin aikoja ollut, että on vauvaa ja taaperoa, neljää lasta, mahatauti ja mies työmatkalla.
      Kissat niin fiksuja. Oikeasti lohduttaa. 💖

      Ihanaa iltaa Marie❤️

  • Voihan rähmä, eipä käy kateeksi. Jos oot saanu saman viruksen ku mä, niin varauduhan piiiitkään toipumiseen. Mulla jo kuukaden kestäny ja muuttunu kamalaksi kuivaksi köhäksi. Viime yöki meni, puoli kolomehen kurkkua kakomalla ja tietysti siinä meni toisenki yöunet ihan pipariksi.
    Korva on niinku vettä täynnä
    Onneksi on viä viikon päästä kontrolli.
    Ja tuo lumi, se teettää niin turhauttavaa työtä, heti on alaatava aluusta ku luuloo saavansa valamista.
    Ihanaa, kun Sulla on hoivaaja omasta takaa 👍
    Pikaasta patanemista Sinulle Tiia ❤🍰🌹💞🎶

    • Apua Mate mikä tauti siellä ja lumityöt päälle. Voi miten oikein jaksat, suomalaisella sisulla vissiin. Ihan hirmuisesti paranevia haleja. 💖💖💖💖

  • Mulla menee flunssassa makuaisti eikä tee mieli oikeen syödä mitään. Joka ikinen kerta myös silmät vuotaa (toinen silmä enemmän) koko ajan ja niitä on pakko pyyhkiä jatkuvasti. Siitä johtuen näytänkin sitten aina siltä kuin se kuuluisa "tomaattikauppias Närpiöstä – näytteet päässä".

    • Juu ainoo mikä täällä maistuu on makea. Ou no tuota silmähommaa. Voi sinua tomsukauppias. Tämä kommentti oli niin ihana, kiitos siitä ja ihanaa ja flunssatonta loppuviikkoa. 💛

  • Pikaista paranemista sinne! Kyllä noita paperinpaloja on itse kukanenkin nenään tunkenut 😀 Mä oon pahimpina aikoina nukkunutkin tuppo nenässä… 😀 Sitten tietty heräilen paperinpalojen keskeltä… että sellasta. Mutta nyt onneksi pysynyt suht terveenä. Parane säkin pian! 🙂

    • Haha niin minäkin tehnyt ihan samat hommat ja vielä tällä viikolla. 🙂 Voi elämä. Kiitos Mia ja oli kiva nähdä eilen. <3

  • Toivottavasti flunssasi on jo helpottanut…? Itse ne nenään työnnä mitään kun jo pelkkä niistäminen tekee sen aina flunssassa niin kipeäksi ettei ilkeisi edes koskea. Paperinenäliinoja kuluu ja lopulta ulkomuoto aina muistuttaa Petteri Punakuonoa. Tsemppiä ja pikaista paranemista <3

    • On kovasti hellittänyt siitä mitä oli, muttei vielä ohi. Juu täällä rasvataan nenua myöskin. 🙂

      Juu oma nenä on aivan rohtunut ja huulet. 😉

      Kivaa viikkistä Marjo <3

  • Ihminen valloittaa avaruutta ja tekee valtavia tegnologialoikkia. Ja sitten yksi pieni virus kaataa koneiston. Oikeesti?

    Olen maailman enitenks huonoin sairastaja. Nuha saa minut jo suunniltaan. Oikein miesnuha. Että so feel U, sanos engelska.

    Tollot nenässä kuljen minäkin, milloin ikinä se ärsyttävä tip-tip -flunssa iskee. Toinen vaihtoehto olisi teipata muovipussi naamaan kiinni. Ei niin toimiva vaihtoehto.

    Olen muuten ottanut itsestäni täsmälleen samanilmeisen kuvan, mutta kynät nenässä. Älä kysy miksi. Ei liity flunssaan, vaan ehkä yleiseen turhautumiseen.

    Parane pian, ja y r i t ä jaksaa! <3

    • Sano muuta, oikeesti!

      Joo kyllä aika itsesäälikäs olo ollut täälläkin ja olen vähän erakoitunut, hih.

      Joo tollot nenässä, ei sitä muuta voi, niistäminen on liian rankkaa hommaa.

      En kestä sua, oot ihana, kynät nenässä, hih voi että sun kanssa. <3

      Kiitos kovasti ja flunssa on ehdottomasti talttumassa, mutta ei irrotautumassa.

      Kivaa viikkistä ja kiitos Nelina ja taidan nyt ottaa tirsat. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud