My Clarins Tyttöjen talolla

My Clarins Tyttöjen talolla
Kävin eilen ja flunssasta huolimatta, koska seinät kaatuivat päälle, niin viettämässä My Clarins iltaa Tyttöjen Talolla. Aveciksi sai ottaa rakkaan ihmisen, joten nappaisin mukaan Tuula-tätini, joka on aina ollut elämässäni ja joka on aina valmis auttamaan ja erittäin rakas ja tärkeä ihminen. Tuulallekin vähän hemmottelua.  

Illan teema oli 20-30-vuotiaille suunnattu uusi My Clarins sarja, infoa tyttöjen talosta, Mariela Sarkiman Kokonainen äänimaljarentoutusta, Yummy Productionin  herkkuja, smoothiekulho koristelua ja infoa niin Tyttöjen talosta, kuin suoliston hyvinvointia edistävästä ruokavaliosta. Erittäin monikerroksellinen ja mielenkiintoinen ilta siis. 
My Clarins on uuden sukupolven hoitolinja, joka tarjoaa iholle luonnon parhaita antimia, jotta iho pysyisi mahdollisimman hyvässä kunnossa. Yhdeksän kaikille ihotyypeille sopivaa hoitotuotetta, jotka sisältävät hedelmäuutteita, kasvivesiä ja kasviuutteita. 

My Clarins-tuotteet ovat vegaanisia ja 88% niiden sisältämistä raaka-aineista on peräisin luonnosta. Paitsi Pore less ja Clear out-tuotteet. 

Tuotteet: 

Micellar Cleansing Cream misellaariemulsio, vaikutti muuten ihanalta, 200ml 19,50 ( toimii kaiken ikäisille)

Purifying Cleansing Gel-puhdistusgeeli 150ml 19,50e (toimii kaiken ikäisille)

RE-FRESH-hoitovesi 100ml, hinta 19,50 ja tässä mistissä on täydellisen pehmeä suihku, ihanaa suihkutella kasvoille. (Toimii kaiken ikäisille)

Refreshing Hydrating Cream-kosteusvoide normaalille iholle 50ml hinta 25e

Matifying Hydrating Cream-kosteusvoide normaalille-ja sekaiholle 50ml hinta 25e

Comforting Hydrating Cream-kosteusvoide erittäin kuivalle iholle 50ml 25e, tätä voisin käyttää itsekin, vaikka on nuorille suunnattu, sillä ihoni on todella kuiva ja tämä tuntui todella kosteuttavalta kämmenelle. 

Relaxing Sleep Mask-yövoide/yönaamio 50ml 27e, tätäkin voisin hyvin ajatella käyttäväni. Raikas kevyt koostumus ja kesällä, kun iho voi paremmin ja on kosteutetumpi, toimisi silloin iäkkäämmänkin iholla. 

PORE-LESS-hoitopuikko, hinta 17e (Toimii kaiken ikäisille)

CLEAR-OUT-hoitotuote ihon epäpuhtauksille paikalliseen hoitoon, hinta 17e ja menee koko perheen naislauman käyttöön. 

Yummy Productionin suoliston hyvinvointia edistävästä ruokavaliosta voit kurkkia täältä ja katsoa Yle Areenan haastattelun täältä. 

Tyttöjen Talo on tarkoitettu kaikille 10 – 29-vuotiaille tytöksi tai naiseksi identifioituville, tai tyttöyttä itsessään pohtiville. Olemme täällä juuri sinua varten!
Mahdollisuuksia osallistua Tyttöjen Talon toimintaa on monia. Tyttöjen Talo tarjoaa tilaa vapaa-aikaan ja harrastuksia, sekä apua ja tukea pohdintoihin tai vaikeisiin elämäntilanteisiin.
Voit oleilla, osallistua erilaisiin ryhmiin, tutustua talon aikuisten ja tyttöjen kanssa tai viettää hetken vain itsellesi. Valitse mitä Tyttöjen Talo voi juuri sinulle tarjota. Tyttöjen Talolla kuunnellaan sinua ja vaihdetaan mielellään kokemuksia, ajatuksia tyttöydestä, naiseudesta, elämästä ja kaikista ihmetyksistä maan ja taivaan välillä. Tyttöjen Talolla on mahdollisuus kohdata kaiken ikäisiä, näköisiä, monenlaisia tyttöjä ja naisia.
Voit olla juuri sinä ja Tyttöjen Talolla on tilaa pohtia kuka olet.Mielenkiintoisen illan päätti Mariela Sarkiman Kokonainen  äänimaljarentoutus. En ole ollut äänimaljarentoutuksessa aiemmin, mutta ostin jo nuorena etelän reissulta erilaisia tunnelmalevyjä, joissa saattoi olla linnunlaulantaa, veden ropinaa tai tuulen ääntä kauniin musiikin lomassa. Tiesin etukäteen, että äänetkin voivat tälläistä äänineurootikkoa rentouttaa, kunhan äänet ovat oikeanlaisia ja kauniita ääniaaltoja tässä tapauksessa. 

Marielan äänimaljojen soitanta sai kehon rentoutuneeksi ja raskaaksi, ei olisi enää tehnyt mieli nousta siitä tilanteesta lainkaan vaan tarve nukahtaa oli päällimmäinen tunne. Marielan keijulaulu oli ihanaa kuunneltavaa. 

Kiitos Clarins Suomelle, Tyttöjen Talolle, Kokonainen Mariela Sarkimalle, Yummy Productionille ja tädilleni Tuulalle rauhoittavasta illasta. Tein illasta vielä videon, jossa näkyy mm. kaunis ja rauhan tyyssija Tyttöjen Talo tarkemmin ja koko ilta. Lisäksi lopussa tätini Bea-koiran tervehdyshepulit, syöksyi mm. mekkoni sisään. 🙂

Miten siellä, löytyykö suosikkeja Clarinsilta, täällä on huulipunat ehkä ihan se ykkösin vaikka muitakin suosikkeja todellakin löytyy. Oletko kuullut Tyttöjen Talosta tai kiinnostaako suoliston hyvinvointia edistävä ruokavalio. Oletko ollut aiemmin äänimaljarentoutuksessa. 

Kysymysmerkki ei toimi, joten siksi se uupuu. 😉 Ihanaa viikonloppua kaikille. <3

22 thoughts on “My Clarins Tyttöjen talolla”

 • Kiva tapahtuma ja mukavaa kun tätisikin pääsi mukaan. Tyttöjen taloja tarvitaan! Oi mitä herkkuja tuossa suuressa laakeassa astiassa tarjolla.
  Mukavaa viikonloppua sinulle Tiia <3

 • Vaikuttipa kivalta, ja hieman erilaiselta tapahtumalta. 🙂

  Tiedän muuten niin tarkkaan tuon tunteen, kun seinät kaatuvat päälle. Viime viikonloppuna täällä alkoi olla sellainen tunne, koska en ollut pitkän flunssan jäljiltä käynyt koko tammikuun aikana missään. Siis en yhtään missään muualla kuin töissä tai kaupassa tai no kävin katsomassa Juice-leffan sentään. Siitä huolimatta en ole saanut mitään postattuakaan. Nolottaa ja suututtaa. Tällä viikolla olenkin sitten ollut menossa. Kolme iltamenoa ja tänään vielä päivämeno. Nyt on olo tosi väsynyt, mutta onnellinen. Olen päässyt irtaantumaan neljän seinän sisäpuolelta. Huh!

  Ihanaa viikonlopun jatkoa sinulle ja pikaista paranemista <3

  • Oli hyvin erilainen tapahtuma ja sielukas, tykkäsin valtavasti. <3

   Juu kyllä se vaan niin on, että nuo neljä seinää masentaa ihmisen ja kaventaa koko elämän. Että vaikka energisoivat jutut väsyttää nekin, mutta mieli on onnellinen kun saa kohdata ihmisiä ja erilaisia juttuja. Kuulostaa niin hyvältä Mannilainen. <3

   Oikein sydämellistä viikkoa sinulle. <3

 • Varmasti mukava tapahtuma ollut ja tätisi tyytyväinen kun hänet mukaan valitsit. Ja, hienoa että tapahtuma oli järjestetty juuri Tyttöjen talossa!

  • Juu tädillekin kivaa hemmottelua. <3 Olen samaa mieltä, että hienoa, että Tyttöjen talo saa näin myös samalla julkisuutta.

   kivaa uutta viikkoa Kaisa. <3

 • Oli kyllä ihana tapahtuma! Harmittaa vähän kun missattiin illan äänimalja rentoutus hetki, sillä kaikkien stoorit näytti niin ihanilta siitä!

  • Bongasinkin sut siellä, mutta oltiin koko aika eri ryhmissä. Harmi ettet ehtinyt jäädä äänimaljarentoutukseen. Tapahtuma oli kyllä aivan mieletön ja mukavalla tavalla erilainen.

   Kivaa uutta viikkoa Viivi <3

 • Video on kiva ! Tuulalla on yhtä hienot ja paksut hiukset kun sulla !
  Kivaa sunnuntaita 🤩💎

 • Aika ihania kuvia ja naposteltaviakin, kiva kun on tuollainen Tyttöjen talo, se on todella tarpeeseen! Äänimaljarentoutus voisi olla ihan mun juttu. Isot peukut kun suuretkin valmistajat alkavat käyttää luonnon aineita<3

  • Oli kyllä niin monikerroksellisen hieno ilta. <3 Äänimaljarentoutus oli ihanaa ja oli ensikerta.:) Tyttöjen talo on mahtava ja turvallinen paikka nuorille tytöille. <3

   Ihanaa uutta viikkoa Sari <3

 • Tykkään clarinsin ihoöljyistä, tällä hetkellä ei ole tosin käytössä. Ja sitten huulipunista tykkään myös <3

  Oih, äänimaljojen ääreen kun pääsisi, tosin uni tulisi samantien. zzzzzzzzz……

  • Sama Clarinsilla on niin monia ihania tuotteita, luomarit, puuteri, poskipuna, ihonhoitotuotteet ja kaikki.

   Äänimaljat sopisi juuri tähänkin mielialaan, aah.

   Ihanaa uutta viikkoa Reetta <3

 • Ihana tapahtuma, ihana Mariella- olen seurannut hänen Menaiset blogiaan, joka on super. Ihanaa uutta viikkoa Tiia 💓

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud